Съдът оправда двама младежи, обвинени заради "скъсан" полицейски пагон

Държавата вече призна вина пред Европейски съд и плати няколко хиляди евро обезщетение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На родната полиция само за това можеш да разчиташ

Но не разбрах, все пак тези са хулигани, ритали са автомобили, счупил чисфачка, псувал...навремето имаше ТВУ инБелени, това не оправдава тъпата кука....

Мръсните, лъжливи куки - вън от МВР!

Наглата кука защо не е дисциплинарно уволнена?

За съжаление, голяма част от полицайчетата са долна сган...или са квартални утрепки дето за нищо не стават и са там за делаверата и да се самозаблудят, че стават за нещо...за да преминат някакси през живота, или са си откровени предтъпници...да са в играта...е като тия...без срам ще съсипе живота на невини хора...представете ди какъв мироглед има тоя тъпак...и как се гледа вечер в огледалото...сигурно си мисли, че "така е в живота"...е има и нормални и читави такива ама намаляват...излизат в пенсия

И след подобни деяния да имам уважението на полицията ?! Та това са рекетьори в държавна униформа ! Какво уважение да имаш на този мизерник..., а и народа да плаща за неговите безобразия ! Сега разбрахте ли защо има "положителни" доклади за съдебната ни система и защо има мониторинг на България ... Европейците за това не ни искат в голямото семейство - заради подобни калъфи..., а парите изплатени като обезщетения..... Добре, че са си изчистили името тези двамата...пред света и европа

Е, не си прав. Човекът е толкова честен и съвестен, че дори и в такъв труден момент, когато едни деца му се подиграват в лицето, блъскат го, отпорват му пагона, че е намерил сили да се приведе в изряден вид, да се стреми да запази честта на мундира дори и в буквалния смисъл, и то с подръчни средства. С една безопасна игла, рискувайки да се зарази с някоя срамна болест, ил ида бъде глобен, че не му е изрядна служебната карта. Да сведем глави и да пОснем сълза. Неслучайно е шеф във Варна, където борбата с корупцията и престъпността доби небивал размах, след заслуженото повишение. Хвала, три пъти ура, с такива кадри България ще пребъде.

Срам за пагона. Спреш ли сам да се чистиш от боклука, целият организъм загива.

Е.ах ти и държавата, и полицията, и всички институции.... Този тюмбелин е излъгал, довел е до нрвна криза млади хора, създал е един куп неприятности на техните семейства, набутал е държавата с 5500 евро и сега не е наказан. Ав неговото поведение има един куп престъпления – набеждаване, лъжесвидетелство, увреждане на униформа – щом не е скъсана от младежите, значи той сам си я скъсал умишлено. Та този, който трябва да пази реда, върши престъпления по време на служба. Ами този си е направо за Белене, бе господа правоохранители. Ето за такива наказанията трябва да бъдат двойни, на тези за обикновените хора. Защото тези имат привилегии заради службата си, каквито обикновените хора нямат. А то какво..... преместен на по-висока длъжност. А имаше времена, когато такива като този, щяха да са там където им е мястото.

"Последва проверка на Инспектората на МВР и заключение, че Стоянов е излъгал и е извършил дисциплинарно нарушение, за което се предвижда уволнение, тъй като има данни, че е набедил момичето в престъпление, за което то е предадено на съд. Потърпевшата подаде три жалби в прокуратурата с искане да се провери поведението на полицая. Държавното обвинение обаче отказа да образува досъдебно производство срещу униформения" - защо сега когато осъдиха държавата въпросния капацитет от държавното обвинение не плати от джоба си???

zeddd

И какво сега? За лъжливото ченге няма наказание, така ли?

Ееее, искаш две наказания за едно и също нещо?!?!? Вече са го наказали, на по-висока позиция във Варна.

използвал безопасна игла от служебната карта, с която веднага закрепил скъсания ръкав и пагон Каква блестяща милиционерска мисъл. Как са се сетили да комбинират служебна карта, безопасна игла и униформа? НАистина Пулюцаите са акълии хора.

Така ще е докато ние плащаме за осъдителните присъди в Страсбург ! Ние сме рая !

И какво се оказа сега, за да не се търси отговорност от този блюстител на реда, който е излъгъл, изчаква се тактично да мине абсолютния давностен срок, делото се прекратява, обвиненията отпадат, а смешника с пагони се повишава в службата. Присъденото от Европейския съд ще бъде изплатено за пореден път, а тия нещастници от тази "мила родна полиция" ще продължат да бъдат наглеци и даже да протестират от време на време. Правосъдие ли е, система ли е.... да им се ненагледаш!!!

наказан началник в Полицията няма, наказват и гонят само разни хърби, колкото да покажат пред обществото че се върши нещо. За умрял човек няма наказани, уволнени и осъдени, камо ли за това че някой осъдил България за 5500€. Един друг се прикриват и така от 60 години насам, всички са роднини на партизани и подобни безмозъчни подчовеци.

Измекяри. Лъжат, мажат, а после очакват хората да ги уважават.

В България Няма Справедливост. ВБНС.

Този със скъсания пагон и шефа му са директори на мвр във Варна в момента

Затова ли във Варна е такава мафия ?

Стоилова е едно джезве кокали и колкото и да се напъва, няма да може да скъса здрава униформа... Приятеля ѝ е стройно момче, но понеже беше заключен на трамвая в районното - няма как да предявят претенции за униформата... Само не ми стана ясно защо искаха да набедят децата... деца, защото тогава бяха на по 20-тина години.... Утре може и вас да Ви набедят за нещо.... Реално ги оправдават, но не и в България. Цар дава, падар не дава.

"Само не ми стана ясно защо искаха да набедят децата..." - Ами ти си си отговорил : "Утре може и вас да Ви набедят за нещо...." по принцип може всеки да го отнесе за нищо - не го кефиш ченгето - айде наркотици ще намерят ,оръжие , каквото им скимне и може да полежиш и в затвор за нищо ... нали виждаш от конкретния случай - "органи" на реда лъжат и се гаврят с деца, има ВИДЕО доказателства и цялата система скача да ги пази и даже ги повишават , а тея деца 5 години адвокати и съдилища ... тука е така ... грозна и гнусна история ...

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. НЕ, НЯМА ТАКАВА ПОМИЙНА ЯМА!

и аз не бих застанал зад милиционерите в повечето от конфликтите, но разберете, че да нападнеш полицая, особено в САЩ, те чака ако не мигновена смърт, защото той има правото да те застреля, ако си на под 50 см дистанция и ако го атакуваш. Тук у нас, циганите си правят гаргара с нашите милиционери, трошат им колите, късат им пагоните, удрят ги с брадви и колове и какво... - да сте чули циганин да е платил огромна глоба или да е осъден за това? Почва се едно търсене из гетото, и накрая всичко се размива до следващата вакханалия на мургавите номади. Трябва и нашите милиционери да имат правото да реагират ката, както е в нормалните страни, не да не смеят дори да напсуват нарушителите и престъпниците.

пагона значеше държавата! Сега какъвто пагона - такава и държавата. СКЪСАНИ! Позор !

Едно време отиваш на обикновен концерт, а пагонът те чака отпред с палки. Няма невинни, няма виновни, всичко наред. Покрай сухото гори и мокрото. Да му имам и държавата.

Ти па отде знаеш? Милиционерите нямаха палки, мойто момче

ясно е , че си правен 21 век! Правиш съчинение след счупен телефон!

през живота си на концерт не си ходил.

Полицаите, тогава и сега са си същите говеда. Тогава обаче беше много по опасно да спориш с полицай - колеха и бесеха. Не случайно няма престъпна група в основата на която да не стоят поне 2-3 бивши ченгета.

Ако за тези обвинения и двата шамара сме платили 5 500 евро, то оправдаят ли Иванчева, на правителството ще му се наложи да вдигне доста донаци, та да закърпи бюджета заради глобата, която ще ни треснат от Страсбург.

*дАнъци

Този със скъсания пагон после не го ли назначиха на по висока длъжност и го преместиха във Варна?

За Иванчева ще плати милион.

Бе някой ако реши, че му е писнало от тебе шти прасне 2 токата бе калъф. Тва само фатмаците си късате пагоните.

НАПУСКАЙТЕ ТОЯ ОБОР незнам защо наричащ се България !!! Нека тарамбуките дойдат отново и оплодят хубаво тая сган от плужеци и непокисти !!!

Ти сигурно си плод на такава любов между тарамбука и плужек!

Зевзек

Затова е такъв непокист.