17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо е това намаления. пак са намерили вратички в законите писани от и за такива боклуци

нещо не разбирам: открили разлика от 15 000 минимални заплати. - ама това не са над 6 млн. лева.? - искат конфискация на 4,25 млн. лв. - одобрили конфикация на 2,5 млн. лева. ДА РАЗБИРАМ ЛИ, ЧЕ ЩЕ КОНФИСКУВАТ РЕАЛНО за 0,5 млн.? защото на всяко стъпало намаляват с 2 милиона! Големи "комисионни" вземат тия бе!

Мая Галева защо участва на изборите , а не е избягала в чужбина?

ПИКливите идиоти да си намират нещо там за драскане, колкото и да е безмислено.

Вие комунистите още ли сте тука бре? Ковида нещо закъснява

Бах гоо.. от 4 милиона им взеха 2 и ги оставиха с някакви си мижави 2 милиона... как ще живеят хорицата? Сигурно ще трябва и СМС-и да им пращаме за да не гладуват.... Щом парите им са спечелени на базата на други от незаконна дейност, взима се ВСИЧКО. Разбра ли каскет? Разбра ли тулуп? Ще дойда и ще ти набия пожарникарския мъркуч у газо и ще пусна водата!

Това е произвол! Питайте Банев, Бобоков и Божков.

Кога ще осъдят и сестра Галева, онази изрусената пачавра?

за майка ти.

Бреййййй,от 2012 г. се сетихА...Явно за изборите требе да се захранват ма'алите...А на Лойко му се свиди да вади от шкафчетата!!

Да даде ГОспод мъка и болести в целата им рода престъпна!

тези не изчезнаха ли преди 10-ина години?

пРезидента вече наложи вето на решението на съда?

Президента няма да наложи вето. Това са хора на Бойко, с него са си пили кафето, с него са си бъркали по дупките....

Това са хора на Мая Манолова и БСП. А по времето на ББ ги подгониха и бегаха като Черепа

Как може Майчето да допусне такова нещо? Резил!

Парите не миришат. Освен Майчето, да се пита Боко - Тиквата, Цеко - Пъпеша и Цацата.

Долу ръцете от братя галеви, ние твърдо стоим зад тях!

Я ми кажете тоя съд, защо толкова години заседава (уж работи) и харчи пари на данъкоплатците! Като са избягали обвиняемите значи са потвърдили обвиненията. Тоест въз основа на доказателствата всичко се взема, а не поредно дело точещо се "100" години и преди избори - хоп ние направихме нещо, вижте ни как прибрахме незаконното.

не бойте се другари братоци , нищо няма да ви отнемат , от това което вие дарила Партията /БКП/БСП/ДС/КГБ/ , ние ще отменим решенията на съда :))))

Обвиняеми няма, нито пък техен адвокат! Избягали и потънали от тогава в дън земя, но ето че съдът си продължава с "да не, да не" за имуществото!? "Магистратите са приели, че въз основа на съдържащите се по делото доказателства може да се направи основателно предположение за наличието на косвена връзка между престъпната дейност на Братя Галеви и придобитото от тях имущество" Това звучи като нещо което очакваш да чуеш от прокуратурата последвано от "прекратявам делото поради липса на доказателства". Но съдът не знае как ди си върши собствената работа след като продължава да влачи дело без налични обвиняеми и тяхна защита. Щом са избягали и има доказателства да се вземе всичко и да се предаде на държавата! Кой ще се оплаче от това и за нарушаване на права? Обвиняемите? Адвоката им?

Аз ще се погрижа нищо да не им се отнеме на "гражданите" - "Мутри Вън"!

А коя институция следва даа докладва за постигнатите крайни резултати, които не подлежат на обжалване и са действително събрани пари/активи и какво е направено с тях . Да сте чули да се продават прозрачно на търг имоти , коли или вещи конфискувани от престъпници? Или то крадено пак при крадци отива, но с власт на държавни чиновници.

То е интересно и кой би закупил, примерно бивш имот на Галеви :)

отнемат се в полза на държавата -БГ , може да ги ползва тя или местната община , не бери грижа кой ке ги купи

NALI NA CWETAN WASILEV JILISTETO NAD "Kristal" GO E KUPIL EMIL HARSEV !?