17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УМНО, УМНО, УМНО!!! Това е школа!!! Първо ги пускаш, а после ги обявяваш за издирване. Бойко Борисов е последния строител на съвременна България, защото просто след него няма да я има. Но няма страшно Западните балкани и особено Албания и Косово ще я населят.

11 липсващи - че то това няма и един пълнител на автомата - по-добре да ти липсва един пълнител мисля аз !

Не че нещо, но ми е много интересно, колко от тези хубавци ще намерят нашите разузнавачи, момент, думата не емодерна, трябва да се наричат - агенти на ДАНС?

Досега щяха плод да вържат....засадените плодни дръвчета в красивата Тракийска долина...от мангасарите. Не-случайно трудът е свалил маймуните от дърветата.

Търсете ги в Европа... на лъвов мост един няма... всичко в Европа. В България само реститути, пенсионери, полицай и древни... и ддс-труженици

Афганистанци! Незаконно пребиваващи чужди граждани! Куцо, кьораво и сакато хукна към Европата след призивния зоф на фройланд Меркел и се пишат мигранти бягащи от войната, а на това трябва да се сложи край!

Те искат в Англия, хем ги пускат през границата, хем не им разрешават да отидат там, където искат.

Не ни стига това, че нашите си престъпници бягат или изчезват незнайно, а сега ще издирваме 11 афганистанци. Евала Борисов, евала на "успехите"ти! Евала на министрите ти, най-вече на вътрешния, евала за това ,че чуждата сган вилнее вече в територията. Но иначе големи "успехи" и хвалби за пред господарите нали?

Като са били заподозрени в такива неща ЗАЩО НЕ СТЕ ГИ СЛОЖИЛИ в карцера?!? Или да бачкат тежка физическа работа за да си изплатят издръжката в пандиза? Като ги гледам на снимката-млади и читави са, не са инвалиди... Ама сте ги пуснали "на доверие", и те са научили урока: Българите може да ги баламосваш, и да минеш "метър".

Задочно ги съдете бе цървули! И как така не ги знаете, нали ги бяхте уж хванали или просто ги пуснахте по нареждане на боку всевишния!

бас ловя,че премиерът знае ,къде се разхождат ! той знае всичко,което се случва на балканите !

Чак сега?!? Тези май не са много в ред... То след толкова време, къде ще ги търсят? По белия свят ли?

Събитие преди година и половина и чак сега се раздвижиха?!?! Тези 11 ще ги намерите на кукуво лято!!!