17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От позната от Пловдив научих, че Вълчо бил любимеца на Ветко и Маринела, но защо ли го оставиха да лежи в килията, а те самите се покриха. Аз ако бях не бих се крила, при условие че детето ми страда заради това.

Май трябва и другите от семейството да ги арестуват ,че да спрат далаверата от всякъде и да им се разтечат силиконите.

Не е добре момчето,условията не са като хотелите на тати.

….той заложник ли е или виновен ?Цацаров , искаме правосъдие ,а не да ни разигравате циркове ...

Абе това здраво момче вьв фитнеса на клек и лежанка е машина,пьк се оказа болно и осакатено дете!!Ти да видиш....

Тези,които през последните поне 10 години- имам предвид сегашните управляващи, а защо не и онези преди тях, трябва да бъдат разследвани! Не е нормално да лапат кинти на маса и под маса, 13 и 14 заплата, бонуси и други далавер импекс,да са правили "лижи мажи" и после давайте да ловим айдуците,те ви ограбиха.Аман, от гьон сурати!

Е, нали бизнеса им е много чист и честен, защо ли се крият Арабаджиеви.Тя по скоро прилича на проститутка / Банева също/. А мъжете са досущ сутеньори.От високо падат,добре е и да ги заболи,а не да представят един охолен живот като на кино.

Да се е лекувал преди да влезне в ареста.Сега ще чака няколко десетилетия.

До какво дъно стигнаха адвокатите заради хонорарите.. Препоръчали операция на мозъка. Абе тея са много умни, имат ли мозък или само кинти в тяхната безмозъчна глава. Тея трябва да пледират за минимален срок - само 15-20 год. затвор и обвиняемите ще отърват доживотен затвор за мегамилионната далвера.

ако съм имал подобни възможности, то бих могъл да си позволя този дето се подиграва със здравето ми да го поръчам като пица по телефона, нищо че съм задържан.

Момчето едва ли е виновно,но родителите му са брутални !

Не може да държат 21годишен в затвора за заложник. Очевидно е, че родителите са виновни, а не той!

Колко да е невинен с 2 милиона в кутии за обувки в брой...

"21-годишният младеж пиел противовъзпалителни лекарства, които влияели зле на стомаха му." Айде да видим противозачатъчните в затвора дали добре ще му повлияят...

А Асан като го вкарат в ареста за откраднатата кокошка и е 100 пъти по болен от Вълчан, разиграва ли му някой тия сценки с диагнозите? Като зе замисля, има много истини в чалгата :) За милиони няма закони, за кокошка няма прошка.

Браво браво! ей на такива новини българина трябва да се радва и да адмирира за да мотивира бъдеши неподкупени съдии!

Тия Арабаджиеви са уникални!! Покриха се и оставиха синът си да изпира пешкира. Само заради това трябва да понесат наказание. И това били родители?

Във войната на организираната (държавната) срещу неорганизираната престъпност засега печели организираната! Докато другата не се сети да се организира и тя.

Тия у бг съд бия всичко по примитивизъм. Убийци изроди ги пускат под гаранция след месец, два, а хора срещу които няма и най-малката гаранция, че ще успеят да ги осъдят, са в ареста от 5 месеца. Мирише все повече и повече на диктатура, но може да се окаже, че наистина сме ръководени от страшни бездарници. Ще видим...

Сега не разбрах тези Арабаджиеви на БСП ли са спонсори или на ГЕРБ не са си платили рекета?

А стига бе, като са на свобода са по дискотеките и карат, като луди, а в затвора вече примират и на носилки ги носят, ако трябва в затворническата болница та го оперират.

PEYTSCH

Да смени хапчетата с...противо...зачатачни...Безплатен съвет....

Всички се разболяват в ареста.

е в Англия като е карал тротонетка, връщайки се от бране на карфиол...Горкото момче! На мама детето! Кой знае с колко хлебарки и мангусти е принуден да съжителства в зандана?

Беше тест пилот във Формула 2 бе тъпако там може да се получи и катастрофата.

Тц тц тц, и арабаджийчето ли се разболя бе? Какви са тия престъпници кекави, ядат пият и бият като за световно, като ги окаушат - всичките се разболяват.

Ако неврохирурга лъже, да му бъдат отрязани пръстите публично.

докато са на свобода са здрави и читави и гледат на околните като петел бобово зърно. Като влезат в кауша се разболяват и берат душа...Няма прошка за такива кръвопийци! Да си изпият горчивата чаша до дъно....

Момчето има гръбначни проблеми, следствие на честото пренасяне на 10 милиона евро в куфари. Пуснете го да се лекува, бе, изверги!

Когато задържат някого значи имат необходимите доказателства.Но когато го задържат в продължение на няколко месеца и доказателствата не са мръднали и с едно нагоре,значи има нещо криво.Каквото и да говорят става дума за пари. Ако има истински ГДБОП,ДАНС или каквото и да е,ще се разбере за каква сума става въпрос и къде ще отиде.Цялата работа се различава от тази преди двадесетина години по това,че вече за да се вземе бизнес на определен човек не е нужно да го премахват физически.

В смисъл арестуват го заради доказателства и после да го пускат, така ли? Демек - крал си, хванахме те, а сега си ходи по живо и по здраво!

А дей тати а дей мама.Я да си стои там, че без мама и тати може да настине в това студеното време.

Чудя се, това мамина синче ако опъне петалата в затвора, дали родителите му ще скърбят??? Вероятно не, след като предпочитат да се крият дори и след ареста на маминото.... само и само да запазят откраднатите милиарди.

От вашия пост оставам с впечатление,че това момче е заложник,за да се върнат мама и тати?! Заложниии не взимат ли днес само терористите!

Докато карат скъпи коли и возят метреси нищо им няма, ама в ареста бързо се изгърбват и то на 21.

Горкичкият - само на 21 и вече човешка развалина. Колко много уврежда лекият живот......

Странен въпрос си задавам. Защо всички "бедняци", когато ги "налазият" последствията от постъпките им се разболяват скоропостижно? Кой от хемороиди, кой от акне, кой от косопад, кой от бебешки колики, кой от гъз*бол и т.н. И все се намира по някое лекарско "светило" да ги изкара почти на смъртен одър, само и само да излезнат от тюрмата. Според мен, колкото вина имат "бедняците", също толкова вина следва да имат и тези "лекари". Тройна, независима експертиза от произволно избрани специалисти в дадената област на медицината решава всичко. Като ги пуснат и след това не може да им се види суратя в болници, санаториуми или в тях. Всичко е по чалготеки, курорти, спа-та, ма-та и т.н. Айде стига ни правили на ядящи доматите с колците! Сиктир!!!

Ами защото номерът минава.

Нали знаете, че ако имахме един Дутерте сега нямаше да има Вълчо-Мълчо?

Ние имаме обратното на Дутерте-мутроидос-антихуманикос.Ама сега с този скЕндъл с либийците ще видим какво ще каже Президента.Само Куронелия и Куртакдайъ да не точат лиги за власт.Няма да стане, от сега им казвам.

4 месеца не стигат да напишат едно обвинение!!! 4 месеца не могат да обработят едни числа!! Уволнявайте всички на куп- следователи и прокурори. Неграмотна работа

В случая е добре, че съдията не се е огънал. Рядко се срещат такива.

Ще се ОГЪНЕ, няма начин ! Щом зашуми парата и всичко ще е точно.!

Нещо съм зле със здравето налага се да влезна в затвора да го подкрепя:))

А може и да е бременен.

но защо тези лекарски "експертизи" не се правят примерно в Германия, а са все в градовете , където "болните" олигарси колят и бесят така да се каже ?

Аз съм Лекар ! И поради факта , че НИКЪДЕ в света НЯМА такова животно , лекарите и болниците да бъдат регистрирани по ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН , ( освен в БГ , разбира се ) , смятам да се отдам на изцяло пазарните и демократични механизми , и съвсем законно да си спечеля малко пари , които със сигурност ще ми трябват за да покрия увеличенията на стоките от първа необходимост , а също така и да си платя по-високите налози ( ГО , данък кола и.т.н. ) ! Ето защо публикувам следната обява : Издавам срещу заплащане ( продавам) ВСЯКАКЪВ ВИД Медицински документи , болнични листи , извинителни бележки и въобще за каквото се сетите ! Единственото условие е ДА ИМАТЕ ПАРИ и да платите в брой ! И ако искате да знаете , това изобщо НЕ Е корупция , а съвсем чист свободен и демократичен пазар , който единствено и само в БГ е напълно законен и редовен !!!

Каква ви е специалността? Вписан ли сте в съда като експерт? Ако не сте вписан, бързо го направете. Специализирайте дела по ПТП. Там е голямата лапаница. Много ПТП-та има, много пари се разпределят по веригата следователи, прокурори, експерти, застрахователи и адвокати.

С удоволствие ще се възползвам от услугите ви. Изпратете ми тел номер за връзка на адрес slevy@gmail.com

А баща му и майка му ще ги изкарат с рак и шизофрения. И че имат нужда от мозъчна операция или че тя е бременна с близнаци.

да назначава експертизи под видеонаблюдение и лекарченцата подлоги и измамници да се простят с всичкото си имущество и право да работят като лекари

Ха сега с белезници за операционната маса и да го оперират пред свидетели, ма истинска операция! Да видим ще ли се подложи на нея щом е толкова болен. И след реанимацията обратно в пандиза.

Всички престъпници изведнъж се разболяват от всякакви болести...престъпленията водят до рязък спад на имунитета явно!

от глава, крака и ръце...

Неврохирурга се обзаведе с още един имотец - я в Боровец, я на морето. Познавам един такъв подобен доктор, кадърен е, но колкото и да е кадърен, няма как "с честен докторски" труд да се обзаведе с няколко имота в курорти за има няма 10-на години след като започна да прави съдебни експертизи.

Независимо че е "мамино детенце" въпросният най-вероятно няма нищо общо с далаверите на мама и тате, той си млад плейбой и си развява оная работа напред-назад. Чудя се, обаче, колко голям изрод може да си (разбирай мама и тате) за да не се предадеш и да освободят детето ти от ареста. Арабаджиевите прекрасно знаят, че синът им е заложник на техните престъпления.

Я разследване веднага на хирурга ,а синчето да мине на други прегледи при други лекари да видим,какво ще се окаже накрая... Всички влезли в ареста все болни стават... А докато крадат навън са здрави на буци...

Пуснете детето бе...изруди

Колкото е по-невинен, толкова повече се разболяват в ареста. А ако е напълно невинен, започва да реве и срещу цвета на боята в ареста.