Съдът не пусна момчетата, пребили до смърт мъж в Гъмзово заради ракия

15-годишният Клаудио Славчев и 16-годишният Николай Господинов, пребили до смърт 59-годишния Борислав Борисов, искаха да излязат от ареста

Обратно в новината

Коментари - Съдът не пусна момчетата, пребили до смърт мъж в Гъмзово заради ракия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига сте плюли по момчетата на БХК

Цигани видно

А да ги почерпят с кафенце не искат ли..

Хайде сега да ги шибат до смърт в ДРАНГОЛНИКА..

В САЩ ако съдът прецени, че са осъзнавали действията си, дори да са непълнолетни, го съдят като възрастни. А в България вероятно ще се разминат с едногодишни условни присъди или мъмрене.

браво на съда тоя път! обаче, колко гнусно това, бе-"момчетата"! съдът не пусна тъмнозелените дегенерати-убийци, пребили до смърт човек заради ракия, ето това е точният израз! някое от "момченцата" може вече да се е размножило с подобно "момиченце" и да е снесло същите такива като него...

Разстрел - с по един в тила! Следващият да влиза!!!

Какво ли би казал ( направил ) хан Крум ????

Мангустите трябва да гният в затвора поне 25 год. или направо в екарисажа

Момчетата???

гниди

БХК плаща заплата на драскачите в тоя гнусен сайт

Гледам много хора споменават БХК. Някой знае ли какво е това, или кой им е спонсора?

Никакво пускане и никакво излизане от ареста и затвора освен студени, размазани, в затворен сандък и с краката напред. Мамичката им мръсна мангалска. Такива ако ще и на 5 години да са трябва да бъдат избивани по жесток и ужасяващ начин публично и за назидание на другите боклуци като тях, за да ги е страх и да знаят какво ще ги застигне ако безчинстват. 30 години управляващите не разбраха или не искат да разберат, че това долно и скотско човекоподобно племе разбира само от трепане и страх. Те признават само правото на по-силния. Също като първобитните хора. Масово са на по-ниско интелектуално ниво и от тях. Бой, бой и още бой докато не станат хора. Който стане-стане, който не стане - у екарисажа и така. И без това толкова хлебарки на никой не са притрябвали. 10 % от тях имат заложби и желание да се развиват, да учат, да се интегрират и да допринесат с нещо за обществото. Останалите са пълен тор и само хабят ресурси и мърсят земята.

Що сте ги маскирали тия мангали, рода ли са ви?

Дайте ги насам,да ги видим колко може да носят на бой. Или им подгответе дупетата за пандиза,че бая сикиш ще получат там.. Да еба тия брикети,мръсни цигани..На сапун!!!!!

Късайте му топките и го върнете на Изаура!

Този Клаудио нещо на "италианец" ми прилича, пък и името му такова италианско...

Ако /добре че НЕ/ зависи от мен на петото умишлено престъпление за малолетни и на третото за пълнолетни бих въвел задължителна кастрация. Понеже все пак се имам /дали/ за хуманен-не с тухли, а хирургически.

ОРКИИИИИИ !

Както и се подозираше става дума за ромеи

това са мръсни долни мангали рецидивисти убийци! За тях само пускане в казана за сапун!

При дегустация момчетата са го обидили че ракията му не става и той им налитнал.

Единствено хабят въздуха.

Трябва да ги пуснат! От моста до Витиня, например... Надолу с главата!!!

алкохолът не е за деца

Кви деца, тия сигурно вече са родители...