17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има си хас съдиите от еврогейския да не искат съдиите в Полша да си ходят докато още не се изпускат в гащите защото ще засегнат и себе си... Смях ама горчив как правосъдието отдавна е КРИвосъдие и едва ли не докато не пукнеш от старост ще вземаш парите на другите

Какъв е този диктат? Страните и народите в тях роби ли са на ЕС ? След brexit ще има още доста exiti.

Както се казва, нищо ново под слънцето - едно време Съветският съюз диктуваше къде какво да става в соцлагера, сега пък Европейският нарежда. Явно общото между тях не е само съюзът.

Даа, няма съмнение. Европейските ценности далеч задминаха съвеЦките!

Ба, нещо не разбрах - откога сме Европейски щати? И кой и кога е делегирал права на съда на ЕС да се намесва във вътрешните работи на суверенна страна? Честно казано, когато у нас решиха да вдигат възрастта за пенсиониране, мислех, че просто се оправдават и си измиват ръцете с Брюксел. Но сигурно и тук някой е наредил, а нашите просто са вдигнали ръце. Орбан им се озъби, да видим може ли да го направят Дуда и Моравецки.

От кога Полша е колония? Откъде накъде ЕС ще се меси в законите на държавите? Баси лицемерите.

и да почне да обсъжда пенсионната реформа в Русия, където 65 години ще се въвежда поетапно тепърва няколко години.

Алоооу, пенсиониране на 65 години било прекалено ранно. Ако от евроизродите зависи пенсии не трябва да има изобще.

Поредното харакири от поредната институция на ЕС. Давайте, брюкселски зелки! Рушете ЕС! Действате по-нагло и от Варшавския договор и СИВ взети заедно! Баси и недосмисляците!

Никой не пита народите от държавите в ЕС дали искат някакъв си ЕС да им нарежда. Никой не е упълномощил ЕС да нарежда на държавите,и наордите в Европа.

Откога едни страни "нареждат незабавно" на други? Това е смешно. Ще си счупят зъбите с Полша.

А сега, да видим ще имат ли полячетата топки да пратят ес-четата там, където слънцето не свети! Самозабравиха се брюкселските зелки!