Съдът на ЕС глоби Полша с 1 милион евро на ден

Причината: неизпълнение на съдебно решение от 14 юли за преустановяване дейността на Дисциплинарната камара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ БЪРЗО СТАНА ФАШИСТКИ Отдавна американците официално предсказаха края на ЕС - аргументът, не съществуват никакви общи европейски ценности. Мнозина тогава “ахнаха”. Европейските чиновници не представляват никого. Накрая ще ги набият или избесят под аплодидментите на цяла освободена Европа. Лошото остава за България при всички сценарии. В Европа се задава див фашизъм, а българите не могат да живеят без господари. Общо взето, към 2055 българската държавност ще изчезне окончателно…

то е ясно , че няма да платят нищо , ще им го спрат от евростедствата, сега е момента да се надигнат поляците и да напуснат Евросъюза

ЕС взе да се има за свръх държава,а съюзниците вече все едно нямат правителства! Политиците ни слушат тези в Брюксел и изпълняват заповедите им,те не слушат народите си,а онези в Брюксел и се кланят на милиардите от ЕС! Кои са ценностите на ЕС,разврат,трети пол,без семейни ценности,унищожаване на всички християнски и морални ценности,беззаконие,мулти култура,ислям,канят ислямистите в Европа,а християните гонят,беларуси не приемат,африканци,главорези,камикадзета,араби и подобни може.... Това е чист сатанизъм. Забележете,че само в демократичните държави има огромни ограничения и натиск за ваксиниране с препарати,които не знаем какви са... Събудете се!

Не ЕС - а чиновниците в ес , решиха , че те са единствеия фактор в света . А иначе - поляците , като нас и всички източни ,, демокрации" - ,, Дайте ни пари , всички сте ни длъжни" .

Винаги съм твърдял че ЕС е средство за контрол. И лека полека ще си показва зъбките. В крайната си форма ще е по-зле и от нацистка Германия. Ако му се позволи.

И пак ще чакаме спасение от Русия ? А ако и е писнали да спасява и след това да я плюят ?

Благодаря за такова спасение...после пак да сме 50г роби...платихме си с лихвите за предното "спасение" от Русия

Съюз е когато хората си стиснат ръцете. Но когато Полша подава ръка, а Европа я пляска през ръцете, това в никакъв случай не е съюз

Да върне парите Полша и да излиза...съюза е за хора с еднакви виждания...като имаме различни гледни точки и не можем да намерим компромис всеки от къде е всеки има това право....като взимаха пари бяха много мили, вече идва време да почнат да дават и се наежиха

Безопасност и спокойствие - те също са ценности, но меркел и германия ги погазиха. Санкции няма.

Тия една проста криза немогат да решат Тръгнали да съдят Полша

Аз ако съм на мястото на поляците, няма да платя и стотинка на еврогейовете, вдигам си чукалата и отивам ри руснаците. Целувам ръка на Путин и се присъединяам към великата и мощна Евразийска Империя, дето текат реки от нефт и газ и хората са сити им е топло. Ние от Партия Възраждане мислим точно така да процедираме като вземем властта. Естествено, че първо ще отворим урановите мини дето ще пратим всички соросоиди, еврогейове, ИТ специалисти други подобни предатели.

Браво.

И кво? 360 милиона годишно, колко милиарда Полша получава по зелената сделка?

Фондовете също се спират.

Като не ти харесват правилата на даден клуб, напускаш клуба - никой не те държи насила! Както направиха британците. И си търпиш неудобствата - както правят те! Не може в един дом, в който има ред и всички се събуват на вратата, ти да се намъкнеш с калните си копита! И да кажеш че краката са си твои! Поляците трябва да разберат, че няма само права - има и задължения! И не винаги е приятно да ги спазваш, но това е положението!

Е гати събуването пред вратата! Напълниха Европа с цигани и искат и Полша да превърнат в гето! Клуба е тръгнал на разпадане!

А бе много е лошо в Европа, ама всички напират за там! Никой не иска в Русия или Сърбия! Както и в Полша! Всички искат да идат при тия с циганите! Защо така?

Тези в Брюксел съвсем се самозабравиха с подмазването на сороските НПО-та! Май искат зорлем Полша да им каже, че си тръгва! Оттам натаък ще последват Унгария, Словакия.. и не е ясно до къде ще спре изброяването и дали ще спре или просто този ЕС ще остане само като исторически факт!

Верно си картоф... Даже компир....Ще напуснат мазните и крадливи поляци друг път! Както и съседите им! За бившите соц страни е много по изгодно да са в ЕС, отколкото извън! Трябва да си прост картоф за да не го разбираш.

Тука не става въпрос за право и ценности ами кой коло пари има.ЕС ще си ги удържи тези милиони от вноските.Полша да им пусне малко емигранти за профилактика.

Поляците да кажат че излизат от ЕС и НАТО и да видим как ще клекнат!

Ама нали съда трябва да е независим, защо ЕС то извива ръцете на полския конситуционнен съд? А иди ги разбери тия демократи. Както им отърва така си тълкуват нещата!

В момента ЕО осъжда България на доста смъртни случаи на ден. Именно поради спазването на европейските ограничения за терапията смъртните случаи са над 5% от влезлите в болница и сертификата не може да се издаде на имунизираните с антитела а само на ваксинираните, които си заразяват на воля. Ако не искаме утре да убиват всеки пети за да изпълняваме заповедите им трябва да излезем от този съюз.

Европейското ПРАВО било над националните. ДЕМОКРАЦИЯТА е ДИКТАТУРА на МАЛЦИНСТВОТО над МНОЗИНСТВОТО. ... Ппедстои ЕВРО РАЗПАД. Браво на АНГЛИЧАНИТЕ - спасиха се от германско-френския диктат!

Долу сатанински ялови курви държи - подлоги на на Клаус Шваб и кил ду Кид килър геноцидис...ууууу шибана дърта свиня лайнянска...името у е чудесно лайнянска свиня начети на фашисткия ЕС

И ако полша не плаща 1 000 000 евро на ден да не би да я глобят с по още 100 000 евра на ден. Иби ще хванат някого за шлифера.

Време е Полша да напусне този съюз. Ние също можем да я последваме и са си основем собствен съюз на славянските народи. Който спазва принципите на старите славяни, който изповядва христянската вяра, който говори нашия славянски език, може да заповяда! Само с обединение на славянските народи ще спасим света от упадък.

То хубаво ще напуснем, но лошият човешки материал тук не знам какво БВП ще генерира и кой ще ни дотира със субсидии :)

Еврото се крепи именно на възможността на Германия да го налага на останалите. В момента в който се постулира валута без връзка с еврото, точно ЕС ще е загазилия.

изрита 10 шенгенски посланника без да му мигне окото и шенгенците нищо не посмяха да кажат съжалявам че България не е част от Турция

Само заплаши че ще ги изтрита и отмениха присъдата. Остави посланиците. Ердоган показа как трябва да се действа с ЕО.

Тръгнали заповеди да издават

Това е мюсюлманско - сатанинско- джендърска секта на психопати със смъртоносни инжекции за масово поразяване на овце..Полша да поиска излизане от ЕС незабавно , трябва да се разпадне това гнездо на змии в Брюксел за доброто на всички европейци

нали така безродници !?

И кой ще ти плаща заплатата и пенсията ? Дядо ти ли?

??????

Тия се взема много на сериозно

Полша да напуска ЕС, след нея Унгария, България и т.н

Ес ще се разпадне много скоро