Коментари - Съдът изпрати за 30 дни в психиатрия майката на 3-годишния Буда | Днес.dir.bg

Съдът изпрати за 30 дни в психиатрия майката на 3-годишния Буда

След лечението 43-годишната Галя Танева ще се прибере в дома си в пловдивското село Иван Вазово, но без момченцето

Обратно в новината

Коментари - Съдът изпрати за 30 дни в психиатрия майката на 3-годишния Буда | Днес.dir.bg

Коментари

Абе 99% от мангалите живеят без ток и вода, ровят малки деца по кофите, ходят боси и голи, просят, крадат от малки.....къде са тези СОЦИАЛНИ БЕ, КЪДЕЕ????? Явно всичко важи само за българите, и законите, и правилата, и данъците, за мангалите само помощи. Скапана държавица!!!!

Защо не вземат мерки за моите внуци колко им писах на социалните от Люлин бащата е луди от дрога не работи с години майката има друго дете не ги виждам от години

Тия боклуци ще е разсипат тая жена!

Бяло , добре гледано дете, че да и го върнат. То повчето мургави са с "шизофрения" по тази логика, ама взимат ли им децата? Не. Истински луди си се разхождат без пробем и за тях по психиатриите места няма, но за тази жена веднага се намери. Що ли? МИ щото нямат деца за взимане.

"Добре гледано дете"?!??!?! Я пак?

Просто не е римлянка. Всички го знаете много добре. Ако за манг... ромите се прилагаше този стандарт? Тия от приемното семейство щото ще й гледат детето по-добре? Геноцид над българина. Това е положението.

Галчето още става. Бих и направил още един Буда.

да се размножаваш., че дебилите да станат критична маса.

Не разбирам поврдението на този юрист. Хем иска да не влиза в психиатрия, хем твърди, че последният и престой е бил полезен. А от най- елементарни знания за шизофрения е ясно, че когато со вземат хапчетс те са нормални. Работстс е тсм, че не признсват, че са болни и не ги пият. Сама в къщи няма да ги пие.

Класически случай на държавна репресия, спрямо неприкосновеността на личността! Психиатрията е основен способ за разправа с политически противници и хора с алтернативно мислене! Жената не е заплаха за обществения ред, а за настоящата държавната система.... Европейската Харта за правата на човека е погазена...

Абе Галя може и да е луда, но ако е истина това как са ѝ отнели детето е фрапиращо - адвокатът й каза, че са я треснали с електрошок, надявам се детето да не е било свидетел https://www.youtube.com/watch?v=LbmHb-shgSI

Абе къф Буда бре, нали юнака вече е редовен, тоест сложиха му номер лелките от общината и му измислиха име Танас Галин нещо си там?

Дира явно са на хранилка към някое НПО, щото яростно защитават БОГДАНОВ и всичката пасмина около него. Ние , обаче. помним.

Като написах,че един от съдиите оня ден показва масонски знам и не служи на България,моментално ми изтриха коментара... Заплатени са и то сериозно!

Кой ще ми забрави да живея както искам ако ще и да не ползвам нета, теле и ток..и това ме прави луда...

ку щеш нимой си ми табаните и минджата- никой не ти забранява

простотията ти е пълна ти в 5* хотел не се къпеш

Няма такова животно - човек ИЗВЪН СИСТЕМАТА Щом кат макя ти благополучно та е ИЗСРАЛА на тоя свят значи веки си в СИСТЕМАТА Кат пукнеш тогава вече си ИЗВЪН СИСТЕМАТА

Първото чаве дет го е удушила с пъпната връв га го е ИЗСРАЛА е ИЗВЪН СИСТЕМАТА

Дирници Изсрал за дете е не е обидно ..серат ви вашите родители, а Идиот е ..

Не съм запозната с фактите по делото и нямам никакво време да се запознавам, стрелям изцяло на посоки. Майката на Буда да не би да е наистина будистка? В България има много будисти - в известен смисъл и аз съм в тази категория, макар че не съм много в час. Доколко имам представа от будизма като цяло, там има всякакви течения, включително секти, които са култ към смъртта и какви ли не други простотии. Ако тя е попаднала в лапите на някаква такава будистка секта, това е много зле. От някой будистки център, каквито дори в БГ има достатъчно, да й подадат ръка и да я вкарат у правата (будистка) вяра, иначе верно си е за психиатър. Повтарям, стрелям на посоки, дано да помогна, но наистина нямам възможност да отделя повече време на този казус.

май няма нищо общо с Буда и будизма, като цяло, просто психично заболяване, което води до опасност за живота и здравето на друг човек /детето/ и на нея самата...

жената е натуралистка не е будистка....жшвее природно

Не искам и да си помисля, КАК И С КАКВО в психиатрията те правят "напълно нов човек"!!!

С народни песни и стихотворения / задължително и православни неща, някакви/ ... Ако не стане - земи тоя хап и цап цап - нов човек ...

ако му застрашава живота...до някаква възраст добре но след това никафси го гледа насело както иска...без ток ..събира круши и си вие сама цигари..нейно право е.. що за Фашшзъм

Гледах тази жена, не е луда...Абсолюгно против съм да и взимат детето..да иска да живее натуралистично но какво...?? това е нейно право и да му сменят името от къде на къде. Има Исус и Мохамед а Буда ни може

а помните ли един случай, при който майка - пак ненормална, си закла детето на 1 юни? близките знаели, че има проблем, ама си траели, сакън селого да не ги одумва....тази Галина е чисто луда, като утрепе детето, че Сатаната й говори, после какво?

Не, не знаем. Знаем, че Галя не е луда, колкото и да се напъвате във вашето НПО. Ясно?

Поведението й твърди точно обратното на това, което казвате...

съвсем нормална е, мдаа, ражда вкъщи 1 дете, което умира, ражда второ, което го държи без ток и здравни грижи. Ако е животно и ражда в гората, съм съгласна, при хората е ненормално

Детето сигурно е дадено на РОМИ, които цоцат системата. След месец ще четем за поредната мама АЙШЕ от Столипиново, която е пребила до смърт детенцето! а за ГЕОРГИ БОГДАНОВ, с неговата педофилска мрежа за ДЕЦАТА - ДА ГОРИ В АДА!

На джендъри, такава е наглосаксонската американска сороска повеля.

Да ти вземат детето - и да си нормален, ще станеш луд! Трябва да си някакъв тотален ръб, безчувствен да гледаш как социалните ти го взимат и да си казваш така е нормално, такива са законите, няма да ги преследвам за това което сториха ... За мен това са сериозни престъпления срещу човечеството, инситуция да краде дете от майката!

Абсолютно всеки може да бъде изкаран с психични отклонения. При разговор винаги може да се намери за какво да се хванат, за те изкарат такъв. Примерно чуваш някакъв звук, може да е бастуна на бабата от горния етаж, но да не можеш да си го обясниш и да се чува рядко, защото е на легло и разкажеш ли го пред психиатър веднага може да те пишат, че чуваш несъществуващи звуци и си с параноя, или ако не го кажеш може да те пишат, че изпитваш мнителност, криеш реалните си преживявания и си в стресирано защитна реакция, защото явно криеш, че най-верояно чуваш несъществуващи звуци и страташ от параноя.

Човече, светът в главата ти не е светът, който ни заобикаля. Изобщо не мога и да си представя как можа да го родиш това.

Значи страдаш от параноя, че светът ти е различен. Това не е нормално, защото светът е един. Ще трябва да те приемат в лудница за 30 дена и да те натъпчем хапчета.

А, защо не са кръстили детето Бойко Галинов Борисов? Като чета статията се сещам за филма Полет над кукувиче гнездо!

Ако реално е със всичкия си за да не вкарва детето си в соросоидната схема,ще я направят луда с инжекции и ханове и там ще си остане.Нормалните хора не се приемат за нормални ЗАЩООО??? В КРАЙНА СМЕТКА ТЯ ЩЕ СИ БЕРЕ ЯДОВЕТЕ КАТО ОСТАНЕ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ ДЕТЕТО Й! ЗАЩО ДА НЕ МОЖЕ НЯМА ЗАКОН ЗА ПРИНУДИТЕЛНО ВПИСВАНЕ В СОРОСОИДНАТА СХЕМА НА ЕВРОФАШИЗМА!

Изверг, няма тя да бере ядове, а клетото необразовано дете с луда майка. Ти си неадекватен и очевидно не можеш да размишляваш рационално. Теб пък от коя клиника са те изпуснали?

Детето говори и е в добро здраве, което значи, че майка му се е грижила добре за него. Колко да е по-образовано на 3 години? Явно луда майка няма да се грижи толкова добре за детето.

Първо, няма „явно“ - жената е освидетелствана, и второ, пичът, на когото отговорих, дрънкаше за лишено от образование дете, аз просто репликирах.

Всеки може да бъде освидетелстван при желание от психиатъра. Предполагам, имаше ли психиатри по времената на Иисус, Дева мария и Мохамед, и те щяха да бъдат освидетелствани, че се представят говорители на Бог и разговарят Ангели. Явно се е грижила добре за детето.

Тази определено е за терапия, но извергът Богданов еи всички като него соросоидни грантаджии са за трудово изправителен лагер!

ТОВА ЗВУЧИ ЗЛОВЕЩО: "Последните 14 дни, в които Галя е била в психиатрията са повлияли много добре като терапия. Предполагам, че сега след този един месец, тя ще бъде изцяло нов човек." ГОСПОД ДА ПАЗИ ОТ РАЗНИ БЪЛГАРСКИ ЖАЛКИ ИНСТИТУЦИИ

Приемното семейство от два дендъра ли е или от две лезбийки, а може би от джендър и лезбийка ?

Тя не става болна само защото на някой му е удобно да е болна. Не е и призовавала никой да бъде убит, за разлика от много от коментарите в Дира. Болни хора, които трябва да се лекуват преди да са направили някоя беля наистина.

Психиатри в работното им място споделят ли видимо & чуваемо с какви химични аптекарски вещества ,,обгрижват" пациентите в психиатричните заведения ?! Не - не споделят, понеже са гузни ... Биологичната майка е родила чедото си - биологичн. майка си се разполага с чедото си - никой няма право да ѝ отнеме собственото ѝ чедо !! Чедото не е неживо нещо !! Да си бъдат заедно денонощно целогодишно чедото + майка му, има права на човека общопланетарно непрекъснато важещи !! Умната, живи & здрави

има хубави черти, стройна е......ако нямаше психически проблем, щеше да е направо готина мацка; жалко, че е я е сполетяло такова коварно заболяване

Ако не си със системата те вкарват в психиатрията да размислиш.

Ти какво правиш тука тогава? Нали си антисистемен на макс.

Малко инфо за правната помощ в България. Аз ходих в РЦК в София за да получа правна помощ на каквато имам право понеже отговарям на изискванията на закона за правната помощ. Казах на психарката адвокатка която беше на смяна за това че ме вкараха противозаконно в лудницата "Шипковенски" (където арвокатите ходят на психо прегледи) за да ми каже какво да правя, но тя не само че нищо не ми каза, но и от следващияат път в който отидох започнаха да подават фалшиви сигнали на 112 и да викат полицията да ме гони от сградата. След второто викане на полиция спрях да хода защото има опасност пак да ме вкарат протиовозаконно в лудницата. Сега съм подал жалби в полицията и в НБПП, от които не очаквам че нещо ще се случи, а след това ще съдя тия адвокати психо дебили които викаха полиция без право и основание, както и САК и НБПП. Те не ми оказаха правна помощ и ето какво ми говориха. Едната адвокатка проста психарка ми говореше през цялото време на ти и ми отказа правна помощ. 6 пъти я помолих да ми говори на Вие, но тя продължи да ми говори на ти. Освен това по едно време ме зигледа така като че искаше да ми удари шамар, а малко след това, без какъвто и да е повод от моя страна започна да ми вика "ще ме удариш ли?" и извика охраната да ме изгони от сградата. После беше случаят с една психарка адвокатка, която отказа да ми окаже правна помощ, и изведнъж без каквато и да е причина и повод скочи от стола почна да ме гни и извика охраната, а след това и полицията. Малоумницата психопатка твърдеше че вида ми я плашел с което и ме обиди. После имах случай с един дебил адвокат, който отказа да ми окаже правна помощ. Твърдеше ми че вече съм бил ходил веднъж и затова съм нямал право на правна помощ. Освен това ми твърдеше че правната помощ била първична, което значело да ми каже къде да си подам жалбата но не и да ми каже какво да пиша в нея. Аз му казах че това не е правна помощ защото аз и в плод и зеленчука да я подам по АПК те са длъжни да я препратят към компетентният орган в 7 дневен срок, след което тоя глупак започна да ме гони и да ме заплашва че ще извика пак полиция и понеже било втори път щели да ме арестуват. След това извика пак полиция като подаде фалшив сигнал за помощ на 112 въпреки че го предупредих да не го прави. Кварталният който е на района на РЦК вместо да вземе мерки срещу тия прости психари адвокатите от РЦК-София, ме заплаши да не ходя повече там защото това му създавало проблеми. Тия психари адвокати са свързани с мафията на хсихарите психиатри защото ходят при тях на психо прегледи, каквито трябва да минават, и които явно не биха минали ако нямаше корупция. Съдиите и прокурорите също са длъжни да минават психо прегледи и затова са в обща мафия с психарите психиатри. Ако психарите психиатри кажат че съдия или прокурор или адвокат или полицай не е наред те нямат право да си изпълняват задълженията, затова свички те са сплотени в обща мафия която може да вкара всеки в лудницата и никакви закони не могат да го спасят.

тъй бе, тъй - всичките психари и дебили, само ти си нормален. Разбрахме

99% от населението са дебили като тебе. Статистика.

Поредният луд, който си е намерил публика. Давай, слушам те, дано ти олекне. Нищо, че не вярвам ни на йота от изписаното. В България има сериозен проблем с правната помощ, но проблемът с психиатричната е далеч по-сериозен. Някои хора трябва да бъдат въдворявани принудително в лечебни заведения, но не за 30 дни, а за далеч по-дълъг период.

Пожелавам ти да влезеш в лудницата на лечение и после ако излезеш жив от там и не си напълно изкукал ще ни кажеш колко не е сериозен проблема

Дайте ми я на мене, аз за 3 дни ще я оправя и ще ви я върна - с гаранция, че повече така няма да прави. И каква е тази държава, в която лудите са свободни да протестират и се имат за нормални???

Колко ли получават на месец те хмммм

Точно толкова, колкото щеше да получаваш и ти, ако се грижеше и отглеждаше чужди деца. Все пак не забравяй, това не е работа за завистливи изроди с дребни и вкочанени сърца.

Мен ме вкараха в лудницата "Шипковенски" в София, по подеобен противизаконен начин. Понеже не съм луд психарите твърдяха в съда че това че не се държа като луд е в резултат на лечението. Болеста ми се лекувала много бавно, но за 15 дена имало голям напредък. Така че тия глупости колко добре са и се отразили отровите с които я тъпчат са явно стандартните им лъжи. Адвоката също е явно служебен боклук с който са се сговорили да симулира правна помощ. В България няма правна помощ! Правната помощ се оказва от пълни дебили които се чудят как да измуфтят хората за пари за глупостите които им говорят Какво точно ще обжалва тоя дебил адвокат след като твърди че ще я тровят 1 месец. който са и дали? Просто ще ходи в съда за да може да си иска хонорара от НБПП т.е от нас

Проблемът на лудите е, че не го осъзнавате. За вас другите са луди, все някой иска да ви навреди, все някой ви гледа и следи и ви пречи…

Ами като гледам какво си написал, по собствените ти думи ти си типичен случай на луд дебил който не осъзнава болестта си и смята другите за луди, а себе си за изключение. Видимо страдаш от тежка форма на дебилизъм

Утре да не тръгнат да отнемат и всички деца с имена Христо от майките им?

Буда ги отнемат защото сега не е на власт, ама скоро се връща

Са всички напъни , сега жената е добре, но тя не си пие лекарствата . Няма сила която да я накара да го направи - връща се и след месец е на същото дередже и после какво всъщност става ?

луда е милата. дано се оправи и дано детето не й е наследило гена за лудостта. Тва е

Шизофренията не се лекува. Ако единия родител е болен 50 % е шансът да се предаде болестта на децата, а дали заболяването ще се развие зависи от много фактори. Жената няма как да живее нормален живот извън болнично заведение в България - няма кой да и дава медикаментите, тя не чувства нужда да ги пие, едва ли на 43 ще почувства такава.

Това, че не може да живее нормално извън болнично заведение е невярно.

Сега разни хелзингски лешояди и правояди ще я "защитават" та белким пак плюнат на родината и някоя менте класация и изнудят някой лев от държавата за важната им дейност! Тук по- малко медийни изяви ще е по- добре- става дума за здравето на една майка и едно дете!!!

жената е доказано болна.... това е

А в съседната статия прославят финландски драг балетист и съпруга му. Ама какво да правиш, евроатлантизъм...

Едното няма нищо общо с другото!

Едни луди (или пък не) ги обявяваме за такива, други луди (или пък не) не ги обявяваме? Малко на някакъв неофашизъм ми мяза...

А етносът на приемните родители съобразен ли е с етносът на детето..Щото там имаше едни документални филми за едни пиремни родители, от определен етнос, които казваха на децата "банкомачета"

Защо не питат детето къде иска, при мама или при някаква случайна жена, за която това е просто бизнес и то е просто като добитък, поредното?

малкия буда срещнал исусчо от махалата и онзи го набил

На лудата

Шизофренията е хронично заболяване, лекуват се симптомите, а не болестта. Спре ли медикаментите, ще дойде следващия психотичен епизод.

Добре дошли в ерата на новият фашизъм в Европа! Евро-Атлантичеките ценности в действие. Ей така ще ви вземат децата и свободата когато си поискат! Честито!

Ако сте луд ще ви ги вземат за да ги спасят.

100 пъти по-добре е да родиш 3 деца в домашни условия, от които 2 да умрат, защото си шизофреничка....как не се сетихме! Баааси простото племе е това българина...

Най-хубаво е да отидеш в болницата да ти умрат и трите. И дори няма да споменавам здравото бебе, което беше хвърлено в кофата от израждащия лекар - какво стана с него междувпрочем, практикува ли си?

Буда, Шива - източните религии влекат към пропастта. Така е, с всеки който бяга от православието. Виждаме какво правят безбожниците всеки ден.

Ама тя е и християнка - Господ Бог Христос и тн и тн дявол зло ....Слушай й интервюта.

Кой християнин ще си кръсти детето Буда? Не е добре жената, това е !

Ама само по време на тъмния социализъм имаше списък с одобрени имена. Демократично мога да си кръстя детето както си искам.

Георги, ако си го беше кръстила детето , не Буда, а Господ-Бог (да с тире посредата) или Христос, "по-нормално" ли щеше ти звучи , щото е в унисон с праславната християнска вяра ?:))))

ами не е ОК, така е. Ама пък Гълъб по-добре ли звучи?

Атанас Галин? Тоест решили да му слагат "нормално" име според там бюрократичните им разбирания, обаче презимето е Галин или това му е вторъ първо име по испанска или саксонска традиция и няма презием ?!? А това , че няма да й дават да го вижда като излезе от психиатрията не го разбирам да е в интерес на детето , в смисъл дстресът за детето някой отчете ли го или е важно на майка му да й се натрие носа, че не може да рита срещу държавата? Щото в нормалните държави когато стабилизират психически поне ще има право на редовен контакт с детето и акоси пие редовно лекарствата дори ще й го върнат. Ама на българска работа да има шум и сензация в медиите - Лудата Галя вкарана в правия път

Ти още ли не разбра, че майката има сериозни психиатрични проблеми?

А ти четеш ли , какво съм написал , или само пишеш. ей така щото няма с кой да се пориш тази сутрин. Човек , колкото и сериозно проблеми да има, има терапии и поддържащи терапии., плюс медикаменти. Това, че някой има сериозни психически проблеми не е основание да му отнемат изконното право да има контакт с детето си. Има си начини. В нормална държава , ако и откажат на база психическо здраве контакт с детето при положение , че си пие редовно лекарствата и е в ремисия , ще ги спукат на база дискриминация.

Много сте прав. Искат до третират майката , сякаш не съществува, а тя е само болна, каквито има доста хора. Защо да не може детето да види болната си майка, нали вече и без това не е на нейните грижи. Защо съсипва 2 живота? Защо ги наказват? Значи болната майка или невръстно дете, не е проблем да разделим един от друг. Но убиец убиели се, чудим как да му дадем правата, че и свободата. Що за порнография е това?

че няма да ѝ дават да го вижда? Децата, настанени в приемна грижа поддържат контакт с биологичните си родители, когато е преценено, че те не представляват заплаха за тях. А ако има някаква заплаха, контактът се осъществява в присъствието на социален работник. А майката наистина има шизофрения, но си пие редовно лекарствата, най-вероятно до месец-два ще ѝ върнат детето.

За съжаление това не винаги е така. Ако държавата реши ( което не е изключено) да даде детето за осиновяване, майката губи следите му. Всички знаем в момента тихо мълком какво става. Да не дава Господ родител, болен или не, да е в нейното положение.

Има една приказка „Нероден Петко“ - та и вие като в нея се кахърите, че някой нещо щял да направи, нещо щяло да се случи и кършите ръце по тоя повод. Нито някой е тръгнал да осиновява детето, нито болната се е нормализирала, че да претендира за какъвто и да било контакт с него, нито дори са минали въпросните 30 дни. Просто трябва да се мрънка за нещо. Женска работа.

В България презимето е задължително. Шизото не е регистрирала детето си и не се знае с какво си е легнала, оттам и името на бащата остава неясно. Затова и са кръстили детето "ГАлин" (ударение на А) по името на майката, вместо да ползват "Гальов", за да угодят на такива като тебе.

Можеше да е Галинов - ГАлин звучи не по-малко малоумно от Буда

а къде пише, че няма да го вижда - пише само, че няма да се връща при нея...

Няма как да е изцяло нов човек за 30 дена. Това е процес

Който в повечето случаи спира с излизането от лечебното заведение и спирането на медикаментите.

Коментари - Съдът изпрати за 30 дни в психиатрия майката на 3-годишния Буда | Днес.dir.bg

Съдът изпрати за 30 дни в психиатрия майката на 3-годишния Буда

След лечението 43-годишната Галя Танева ще се прибере в дома си в пловдивското село Иван Вазово, но без момченцето

Обратно в новината

Коментари - Съдът изпрати за 30 дни в психиатрия майката на 3-годишния Буда | Днес.dir.bg

Коментари

Абе 99% от мангалите живеят без ток и вода, ровят малки деца по кофите, ходят боси и голи, просят, крадат от малки.....къде са тези СОЦИАЛНИ БЕ, КЪДЕЕ????? Явно всичко важи само за българите, и законите, и правилата, и данъците, за мангалите само помощи. Скапана държавица!!!!

Защо не вземат мерки за моите внуци колко им писах на социалните от Люлин бащата е луди от дрога не работи с години майката има друго дете не ги виждам от години

Тия боклуци ще е разсипат тая жена!

Бяло , добре гледано дете, че да и го върнат. То повчето мургави са с "шизофрения" по тази логика, ама взимат ли им децата? Не. Истински луди си се разхождат без пробем и за тях по психиатриите места няма, но за тази жена веднага се намери. Що ли? МИ щото нямат деца за взимане.

"Добре гледано дете"?!??!?! Я пак?

Просто не е римлянка. Всички го знаете много добре. Ако за манг... ромите се прилагаше този стандарт? Тия от приемното семейство щото ще й гледат детето по-добре? Геноцид над българина. Това е положението.

Галчето още става. Бих и направил още един Буда.

да се размножаваш., че дебилите да станат критична маса.

Не разбирам поврдението на този юрист. Хем иска да не влиза в психиатрия, хем твърди, че последният и престой е бил полезен. А от най- елементарни знания за шизофрения е ясно, че когато со вземат хапчетс те са нормални. Работстс е тсм, че не признсват, че са болни и не ги пият. Сама в къщи няма да ги пие.

Класически случай на държавна репресия, спрямо неприкосновеността на личността! Психиатрията е основен способ за разправа с политически противници и хора с алтернативно мислене! Жената не е заплаха за обществения ред, а за настоящата държавната система.... Европейската Харта за правата на човека е погазена...

Абе Галя може и да е луда, но ако е истина това как са ѝ отнели детето е фрапиращо - адвокатът й каза, че са я треснали с електрошок, надявам се детето да не е било свидетел https://www.youtube.com/watch?v=LbmHb-shgSI

Абе къф Буда бре, нали юнака вече е редовен, тоест сложиха му номер лелките от общината и му измислиха име Танас Галин нещо си там?

Дира явно са на хранилка към някое НПО, щото яростно защитават БОГДАНОВ и всичката пасмина около него. Ние , обаче. помним.

Като написах,че един от съдиите оня ден показва масонски знам и не служи на България,моментално ми изтриха коментара... Заплатени са и то сериозно!

Кой ще ми забрави да живея както искам ако ще и да не ползвам нета, теле и ток..и това ме прави луда...

ку щеш нимой си ми табаните и минджата- никой не ти забранява

простотията ти е пълна ти в 5* хотел не се къпеш

Няма такова животно - човек ИЗВЪН СИСТЕМАТА Щом кат макя ти благополучно та е ИЗСРАЛА на тоя свят значи веки си в СИСТЕМАТА Кат пукнеш тогава вече си ИЗВЪН СИСТЕМАТА

Първото чаве дет го е удушила с пъпната връв га го е ИЗСРАЛА е ИЗВЪН СИСТЕМАТА

Дирници Изсрал за дете е не е обидно ..серат ви вашите родители, а Идиот е ..

Не съм запозната с фактите по делото и нямам никакво време да се запознавам, стрелям изцяло на посоки. Майката на Буда да не би да е наистина будистка? В България има много будисти - в известен смисъл и аз съм в тази категория, макар че не съм много в час. Доколко имам представа от будизма като цяло, там има всякакви течения, включително секти, които са култ към смъртта и какви ли не други простотии. Ако тя е попаднала в лапите на някаква такава будистка секта, това е много зле. От някой будистки център, каквито дори в БГ има достатъчно, да й подадат ръка и да я вкарат у правата (будистка) вяра, иначе верно си е за психиатър. Повтарям, стрелям на посоки, дано да помогна, но наистина нямам възможност да отделя повече време на този казус.

май няма нищо общо с Буда и будизма, като цяло, просто психично заболяване, което води до опасност за живота и здравето на друг човек /детето/ и на нея самата...

жената е натуралистка не е будистка....жшвее природно

Не искам и да си помисля, КАК И С КАКВО в психиатрията те правят "напълно нов човек"!!!

С народни песни и стихотворения / задължително и православни неща, някакви/ ... Ако не стане - земи тоя хап и цап цап - нов човек ...

ако му застрашава живота...до някаква възраст добре но след това никафси го гледа насело както иска...без ток ..събира круши и си вие сама цигари..нейно право е.. що за Фашшзъм

Гледах тази жена, не е луда...Абсолюгно против съм да и взимат детето..да иска да живее натуралистично но какво...?? това е нейно право и да му сменят името от къде на къде. Има Исус и Мохамед а Буда ни може

а помните ли един случай, при който майка - пак ненормална, си закла детето на 1 юни? близките знаели, че има проблем, ама си траели, сакън селого да не ги одумва....тази Галина е чисто луда, като утрепе детето, че Сатаната й говори, после какво?

Не, не знаем. Знаем, че Галя не е луда, колкото и да се напъвате във вашето НПО. Ясно?

Поведението й твърди точно обратното на това, което казвате...

съвсем нормална е, мдаа, ражда вкъщи 1 дете, което умира, ражда второ, което го държи без ток и здравни грижи. Ако е животно и ражда в гората, съм съгласна, при хората е ненормално

Детето сигурно е дадено на РОМИ, които цоцат системата. След месец ще четем за поредната мама АЙШЕ от Столипиново, която е пребила до смърт детенцето! а за ГЕОРГИ БОГДАНОВ, с неговата педофилска мрежа за ДЕЦАТА - ДА ГОРИ В АДА!

На джендъри, такава е наглосаксонската американска сороска повеля.

Да ти вземат детето - и да си нормален, ще станеш луд! Трябва да си някакъв тотален ръб, безчувствен да гледаш как социалните ти го взимат и да си казваш така е нормално, такива са законите, няма да ги преследвам за това което сториха ... За мен това са сериозни престъпления срещу човечеството, инситуция да краде дете от майката!

Абсолютно всеки може да бъде изкаран с психични отклонения. При разговор винаги може да се намери за какво да се хванат, за те изкарат такъв. Примерно чуваш някакъв звук, може да е бастуна на бабата от горния етаж, но да не можеш да си го обясниш и да се чува рядко, защото е на легло и разкажеш ли го пред психиатър веднага може да те пишат, че чуваш несъществуващи звуци и си с параноя, или ако не го кажеш може да те пишат, че изпитваш мнителност, криеш реалните си преживявания и си в стресирано защитна реакция, защото явно криеш, че най-верояно чуваш несъществуващи звуци и страташ от параноя.

Човече, светът в главата ти не е светът, който ни заобикаля. Изобщо не мога и да си представя как можа да го родиш това.

Значи страдаш от параноя, че светът ти е различен. Това не е нормално, защото светът е един. Ще трябва да те приемат в лудница за 30 дена и да те натъпчем хапчета.

А, защо не са кръстили детето Бойко Галинов Борисов? Като чета статията се сещам за филма Полет над кукувиче гнездо!

Ако реално е със всичкия си за да не вкарва детето си в соросоидната схема,ще я направят луда с инжекции и ханове и там ще си остане.Нормалните хора не се приемат за нормални ЗАЩООО??? В КРАЙНА СМЕТКА ТЯ ЩЕ СИ БЕРЕ ЯДОВЕТЕ КАТО ОСТАНЕ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ ДЕТЕТО Й! ЗАЩО ДА НЕ МОЖЕ НЯМА ЗАКОН ЗА ПРИНУДИТЕЛНО ВПИСВАНЕ В СОРОСОИДНАТА СХЕМА НА ЕВРОФАШИЗМА!

Изверг, няма тя да бере ядове, а клетото необразовано дете с луда майка. Ти си неадекватен и очевидно не можеш да размишляваш рационално. Теб пък от коя клиника са те изпуснали?

Детето говори и е в добро здраве, което значи, че майка му се е грижила добре за него. Колко да е по-образовано на 3 години? Явно луда майка няма да се грижи толкова добре за детето.

Първо, няма „явно“ - жената е освидетелствана, и второ, пичът, на когото отговорих, дрънкаше за лишено от образование дете, аз просто репликирах.

Всеки може да бъде освидетелстван при желание от психиатъра. Предполагам, имаше ли психиатри по времената на Иисус, Дева мария и Мохамед, и те щяха да бъдат освидетелствани, че се представят говорители на Бог и разговарят Ангели. Явно се е грижила добре за детето.

Тази определено е за терапия, но извергът Богданов еи всички като него соросоидни грантаджии са за трудово изправителен лагер!

ТОВА ЗВУЧИ ЗЛОВЕЩО: "Последните 14 дни, в които Галя е била в психиатрията са повлияли много добре като терапия. Предполагам, че сега след този един месец, тя ще бъде изцяло нов човек." ГОСПОД ДА ПАЗИ ОТ РАЗНИ БЪЛГАРСКИ ЖАЛКИ ИНСТИТУЦИИ

Приемното семейство от два дендъра ли е или от две лезбийки, а може би от джендър и лезбийка ?

Тя не става болна само защото на някой му е удобно да е болна. Не е и призовавала никой да бъде убит, за разлика от много от коментарите в Дира. Болни хора, които трябва да се лекуват преди да са направили някоя беля наистина.

Психиатри в работното им място споделят ли видимо & чуваемо с какви химични аптекарски вещества ,,обгрижват" пациентите в психиатричните заведения ?! Не - не споделят, понеже са гузни ... Биологичната майка е родила чедото си - биологичн. майка си се разполага с чедото си - никой няма право да ѝ отнеме собственото ѝ чедо !! Чедото не е неживо нещо !! Да си бъдат заедно денонощно целогодишно чедото + майка му, има права на човека общопланетарно непрекъснато важещи !! Умната, живи & здрави

има хубави черти, стройна е......ако нямаше психически проблем, щеше да е направо готина мацка; жалко, че е я е сполетяло такова коварно заболяване

Ако не си със системата те вкарват в психиатрията да размислиш.

Ти какво правиш тука тогава? Нали си антисистемен на макс.

Малко инфо за правната помощ в България. Аз ходих в РЦК в София за да получа правна помощ на каквато имам право понеже отговарям на изискванията на закона за правната помощ. Казах на психарката адвокатка която беше на смяна за това че ме вкараха противозаконно в лудницата "Шипковенски" (където арвокатите ходят на психо прегледи) за да ми каже какво да правя, но тя не само че нищо не ми каза, но и от следващияат път в който отидох започнаха да подават фалшиви сигнали на 112 и да викат полицията да ме гони от сградата. След второто викане на полиция спрях да хода защото има опасност пак да ме вкарат протиовозаконно в лудницата. Сега съм подал жалби в полицията и в НБПП, от които не очаквам че нещо ще се случи, а след това ще съдя тия адвокати психо дебили които викаха полиция без право и основание, както и САК и НБПП. Те не ми оказаха правна помощ и ето какво ми говориха. Едната адвокатка проста психарка ми говореше през цялото време на ти и ми отказа правна помощ. 6 пъти я помолих да ми говори на Вие, но тя продължи да ми говори на ти. Освен това по едно време ме зигледа така като че искаше да ми удари шамар, а малко след това, без какъвто и да е повод от моя страна започна да ми вика "ще ме удариш ли?" и извика охраната да ме изгони от сградата. После беше случаят с една психарка адвокатка, която отказа да ми окаже правна помощ, и изведнъж без каквато и да е причина и повод скочи от стола почна да ме гни и извика охраната, а след това и полицията. Малоумницата психопатка твърдеше че вида ми я плашел с което и ме обиди. После имах случай с един дебил адвокат, който отказа да ми окаже правна помощ. Твърдеше ми че вече съм бил ходил веднъж и затова съм нямал право на правна помощ. Освен това ми твърдеше че правната помощ била първична, което значело да ми каже къде да си подам жалбата но не и да ми каже какво да пиша в нея. Аз му казах че това не е правна помощ защото аз и в плод и зеленчука да я подам по АПК те са длъжни да я препратят към компетентният орган в 7 дневен срок, след което тоя глупак започна да ме гони и да ме заплашва че ще извика пак полиция и понеже било втори път щели да ме арестуват. След това извика пак полиция като подаде фалшив сигнал за помощ на 112 въпреки че го предупредих да не го прави. Кварталният който е на района на РЦК вместо да вземе мерки срещу тия прости психари адвокатите от РЦК-София, ме заплаши да не ходя повече там защото това му създавало проблеми. Тия психари адвокати са свързани с мафията на хсихарите психиатри защото ходят при тях на психо прегледи, каквито трябва да минават, и които явно не биха минали ако нямаше корупция. Съдиите и прокурорите също са длъжни да минават психо прегледи и затова са в обща мафия с психарите психиатри. Ако психарите психиатри кажат че съдия или прокурор или адвокат или полицай не е наред те нямат право да си изпълняват задълженията, затова свички те са сплотени в обща мафия която може да вкара всеки в лудницата и никакви закони не могат да го спасят.

тъй бе, тъй - всичките психари и дебили, само ти си нормален. Разбрахме

99% от населението са дебили като тебе. Статистика.

Поредният луд, който си е намерил публика. Давай, слушам те, дано ти олекне. Нищо, че не вярвам ни на йота от изписаното. В България има сериозен проблем с правната помощ, но проблемът с психиатричната е далеч по-сериозен. Някои хора трябва да бъдат въдворявани принудително в лечебни заведения, но не за 30 дни, а за далеч по-дълъг период.

Пожелавам ти да влезеш в лудницата на лечение и после ако излезеш жив от там и не си напълно изкукал ще ни кажеш колко не е сериозен проблема

Дайте ми я на мене, аз за 3 дни ще я оправя и ще ви я върна - с гаранция, че повече така няма да прави. И каква е тази държава, в която лудите са свободни да протестират и се имат за нормални???

Колко ли получават на месец те хмммм

Точно толкова, колкото щеше да получаваш и ти, ако се грижеше и отглеждаше чужди деца. Все пак не забравяй, това не е работа за завистливи изроди с дребни и вкочанени сърца.

Мен ме вкараха в лудницата "Шипковенски" в София, по подеобен противизаконен начин. Понеже не съм луд психарите твърдяха в съда че това че не се държа като луд е в резултат на лечението. Болеста ми се лекувала много бавно, но за 15 дена имало голям напредък. Така че тия глупости колко добре са и се отразили отровите с които я тъпчат са явно стандартните им лъжи. Адвоката също е явно служебен боклук с който са се сговорили да симулира правна помощ. В България няма правна помощ! Правната помощ се оказва от пълни дебили които се чудят как да измуфтят хората за пари за глупостите които им говорят Какво точно ще обжалва тоя дебил адвокат след като твърди че ще я тровят 1 месец. който са и дали? Просто ще ходи в съда за да може да си иска хонорара от НБПП т.е от нас

Проблемът на лудите е, че не го осъзнавате. За вас другите са луди, все някой иска да ви навреди, все някой ви гледа и следи и ви пречи…

Ами като гледам какво си написал, по собствените ти думи ти си типичен случай на луд дебил който не осъзнава болестта си и смята другите за луди, а себе си за изключение. Видимо страдаш от тежка форма на дебилизъм

Утре да не тръгнат да отнемат и всички деца с имена Христо от майките им?

Буда ги отнемат защото сега не е на власт, ама скоро се връща

Са всички напъни , сега жената е добре, но тя не си пие лекарствата . Няма сила която да я накара да го направи - връща се и след месец е на същото дередже и после какво всъщност става ?

луда е милата. дано се оправи и дано детето не й е наследило гена за лудостта. Тва е

Шизофренията не се лекува. Ако единия родител е болен 50 % е шансът да се предаде болестта на децата, а дали заболяването ще се развие зависи от много фактори. Жената няма как да живее нормален живот извън болнично заведение в България - няма кой да и дава медикаментите, тя не чувства нужда да ги пие, едва ли на 43 ще почувства такава.

Това, че не може да живее нормално извън болнично заведение е невярно.

Сега разни хелзингски лешояди и правояди ще я "защитават" та белким пак плюнат на родината и някоя менте класация и изнудят някой лев от държавата за важната им дейност! Тук по- малко медийни изяви ще е по- добре- става дума за здравето на една майка и едно дете!!!

жената е доказано болна.... това е

А в съседната статия прославят финландски драг балетист и съпруга му. Ама какво да правиш, евроатлантизъм...

Едното няма нищо общо с другото!

Едни луди (или пък не) ги обявяваме за такива, други луди (или пък не) не ги обявяваме? Малко на някакъв неофашизъм ми мяза...

А етносът на приемните родители съобразен ли е с етносът на детето..Щото там имаше едни документални филми за едни пиремни родители, от определен етнос, които казваха на децата "банкомачета"

Защо не питат детето къде иска, при мама или при някаква случайна жена, за която това е просто бизнес и то е просто като добитък, поредното?

малкия буда срещнал исусчо от махалата и онзи го набил

На лудата

Шизофренията е хронично заболяване, лекуват се симптомите, а не болестта. Спре ли медикаментите, ще дойде следващия психотичен епизод.

Добре дошли в ерата на новият фашизъм в Европа! Евро-Атлантичеките ценности в действие. Ей така ще ви вземат децата и свободата когато си поискат! Честито!

Ако сте луд ще ви ги вземат за да ги спасят.

100 пъти по-добре е да родиш 3 деца в домашни условия, от които 2 да умрат, защото си шизофреничка....как не се сетихме! Баааси простото племе е това българина...

Най-хубаво е да отидеш в болницата да ти умрат и трите. И дори няма да споменавам здравото бебе, което беше хвърлено в кофата от израждащия лекар - какво стана с него междувпрочем, практикува ли си?

Буда, Шива - източните религии влекат към пропастта. Така е, с всеки който бяга от православието. Виждаме какво правят безбожниците всеки ден.

Ама тя е и християнка - Господ Бог Христос и тн и тн дявол зло ....Слушай й интервюта.

Кой християнин ще си кръсти детето Буда? Не е добре жената, това е !

Ама само по време на тъмния социализъм имаше списък с одобрени имена. Демократично мога да си кръстя детето както си искам.

Георги, ако си го беше кръстила детето , не Буда, а Господ-Бог (да с тире посредата) или Христос, "по-нормално" ли щеше ти звучи , щото е в унисон с праславната християнска вяра ?:))))

ами не е ОК, така е. Ама пък Гълъб по-добре ли звучи?

Атанас Галин? Тоест решили да му слагат "нормално" име според там бюрократичните им разбирания, обаче презимето е Галин или това му е вторъ първо име по испанска или саксонска традиция и няма презием ?!? А това , че няма да й дават да го вижда като излезе от психиатрията не го разбирам да е в интерес на детето , в смисъл дстресът за детето някой отчете ли го или е важно на майка му да й се натрие носа, че не може да рита срещу държавата? Щото в нормалните държави когато стабилизират психически поне ще има право на редовен контакт с детето и акоси пие редовно лекарствата дори ще й го върнат. Ама на българска работа да има шум и сензация в медиите - Лудата Галя вкарана в правия път

Ти още ли не разбра, че майката има сериозни психиатрични проблеми?