Окончателно: Гребеца от ”Наглите” няма да излезе от затвора

Любомир Димитров-Гребеца от бандата за отвличания "Наглите" няма да излезе предсрочно от затвора, реши окончателно Софийският апелативен съд (САС).

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: Гребеца от ”Наглите” няма да излезе от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плати си копелето, а ще гние там, майкоууууууууууу, колку були, туй му се вика психо линч на копелдака

"тартори", занимаващи се между другото и с планове за предварително освобождаване на изключително опасни престъпници, им припари неочаквано от силно повдигнатото изведнъж обществено внимание, за скроена в полза на престъпниците законодателна дейност!?И веднага изотзад се дадоха заповеди към някои съдии, да постановят успокоителни за обществото съдебни решения!?Оказа се, че при добра воля и желание, съдиите могат да тълкуват законовите разпоредби в полза на опазване на обществото, от бъдещи престъпни попълзновения!?

Наглецу дедо Цецо (Цацааров) да гу клецу!

Нали се равнявате по САЩ относно демокрацията ,ЗАЩО ТОГАВА НЕ СУМИРАТЕ ГОДИНИТЕ НА ОСЪДЕНИТЕ ,а ги толерирате ,защо ,значи работите за мафията и тя ви е благодарна с финикийски знаци ,защо ...??????

НЯМА ЛИ УРАНОВИ МИНИ ЗА ТЯХ ,с кирка и лопата от сутрин до вечер ,изроди !?

Искам името на съдията, който ги пусна. Има закон за достъп до информация.

Nikolai Mladenov se kazva! ot SGS

Az punezhe izo4avam ,no sledvam vav München PRAVO(za praviska),no BG-Pravuraszdavaneto sa utvardi kato idna niomulima insdtitudtzia.

Доста си неграмотна.

поне имат някакъв срам, като се разчу... как ще пуснете тежки криминални уроди предсрочно?

Окончателно: Гребеца от Наглите няма да излезе от затвора Значи ще продължава да си "гребе" в затвора. Тези посегнаха на много заможни хора,които са им "бесни", и по-скоро би трябвало да искат да останат в затвора, отколкото да излизат предсрочно. Не знам, но си мисля, че как прекрачи прага на затвора , там и ще си остане.

КОЛКО ОТ 3-ТЕ НЕОТКРИТИ МИЛИОНА ПОЛУЧИ СЪДИЯТА НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ, ЗА ДА ПОДПИШЕ ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЕЗИ ГРАБИТЕЛИ И УБИЙЦИ? ИСКАМ ПУБЛИЧНО ИМЕТО И СНИМКАТА НА ТОЗИ СЪДИЯ! ВЕДНАГА!

Абе какви точки, какви 5 лева ,какви награди?!?Ако беше в америка за 12 отвличания щеше да получи 130 години пандиз!А тогава да излежи 1/2 от присъдата си и тогава да говорим!А и работата в затвора като, лавкаджии и метачи не се брои!Да копа в урановите мини или да ходи да се бие срещу ИДИЛ и тогава ще смятаме 2 за 3! Бати държавата сме!

Цветанов ,ако не можете да почистите този "кенеф" ,подайте оставка ,поради липса на желание !

Е какво общо има тук Цветанов със съда?

Не разрах каква е връзката между съдиата и директора на затворалДдали е правено изследване.

Тези стотици заворници ,ако почнот да подават молби без отсяване колко съдилища ще трябва да се назначат. Демокрация Права и пр. и пр.

ПРЕКРАСНА "ДЪРЖАВА" С ПРЕКРАСНИ "ХОРА"!

Това се знаеше ама нали трябваше да се отвлича вниманието от реалността а и освен това осъзнаха се че герберасите са виновни за това положение и надупените веднага им клекнаха въпреки закона за което обезщетения ще плащаме ние.. Дираджии къде ви е новината за ''рекордния брой привърженици на боко във фейса'':)))))) с което се хвали пиарката му???, къде е снимката с осемгодишнотот дете на проходилка което ''гледа заседанието на мс с боко'':))))) с която пък се хвали боко...Изоставате много...и никакво веселие не ни правите..

ЗАГЛАВИЕТО ВИ ИМА ГРУБА ГРАМАТИЧЕСКА ГРИШКА !

Ха ,ха още не поправят заглавието ,явно са неграмотни !Кой ги назначи ?

А бихте ли се аргументирали конкретно, или така си пишете загадки и който повярва да вярва? Коя по-точно е грешката според вас? Или не се сещате?

ГЕРБ ако не вземат крути ,жестоки мерки срещу такива продажни съдии и адвокати ,са политически трупове !!!! Бойко недей да дремеш ,действай или ....,пътя !

Май трябва първо към себе си да вземат такива мерки защото закона е техен...

Майката й да таковам аз на тази държва!

ДЪРЖАВА С ТАКАВА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА Е ...КЕНЕФ !!!

И след голямото лаене на комунистическото простолюдие??? Утре за какво ще лаете бе ???

ама изобщо НЕ се "оказа"! тези, които дейстително се възползват от "закона" си имат имена и лица но това съвсем не са дебилите, които са по затворите и им вършат мръсната работа. истинските възползвали се, са свине в тоги и милиционерски униформи или с адвоктски права.

Вчера Нинова при Ризова каза: ГЕРБ приеха поправка в закона...а то какво било...той можел сам да си поиска освобождаване. В американските филми затворниците пишат ли пишат молби...Нинова Нинова...гола вода

много американски филми гледаш тъпанар- правиш ли разлика между филми и съд

Това е един от плюсовете на съвременните средства за комуникация и медиите. Ако ги нямаше, щяха да ги пуснат без изобщо да разберем. Това е някаква, макар и малка крачка към зараждането на едно по-будно общество!

Имало на времето един човек. Този човек имал злокачествен рак както и много въшки по главата. Дошъл лекара (да го наречем Доктор Тиквун) хванал 2-3 въшки и след това тръгнал да разправя какъв страшен доктор бил и как пациента сега е много по добре.