Йончева ще съди Цветанов заради клевета за КТБ

Депутатката от БСП Елена Йончева се закани да съди председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов за клевета заради думите му, че е свързана с източването на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Йончева ще съди Цветанов заради клевета за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво е правила Елена Йончева по няколко пъти на месец в кабинета на Цветан Василев в КТБ?

Абе тая станишева парясница вече прилича на разтегната блуза от парийно натягане и мачкане, след като не можа да се добере до важно място , когато и беше времето , го удари на старомоминско заяждане с истерии от критическата. Видимо все повече заминава и заприлича на вещица като баба Вела Дърева Червената попеса , говорителката на Левски от оня свят , тая май ще я задмине по изпушване. Вела е мръсно и все навряно , тая скоро ще стане бреме за партията си и ще я набутат в някво кюше , да лудува натихо

До 112 .Осъзнаваш ли колко си тъп.Осъзнаваш ли твоето нещастие.Щом си способен отиди и ти.Опитай.Да ама не.Просто си боклук,който е купен от Сорос за стотинки.Русия не ще предатели българи.Защо си седнал да плачеш и да завиждаш.Нали те познавам.Ти завърши селскостопанският техникум с Дирманци .Бащат и лъскаше обувки гарата в Луковит. Кой си ти .Един посерко Анонимен никой.Излез с името си,,смело ,аргоментирай се.Такива бяха доносниците в миналото .Мижетурки Такива предадоха Левс ки.

"Нито е първата,нито е последната комунистка,която работи против народа си и държавата си.Това е традиция на комунистите,те за това са се клели. " Тъй като Бай Бойко е бил най-младият комунист - на 18 години станал член на БКП, и последен си върнал книжката на БКП - след 2 000-ната година, се кефя как Бойко АнтиКомунистО се кълне пред американския бизнес: "С руските проекти действаме незабавно, те с в съдилищата и за АЕЦ Белене, и за Южен поток. Там действаме незабавно. Можехме да действаме незабавно и по Уестингхаус, ако имахме ясен план за финансиране, инвестиции и планирани печалби за всяка година, а не колко по-малко ще загубим. Трябва да говорим за печалби, а не за по-малки загуби. Американския бизнес у нас няма пречки. Говорим за американския бизнес в България - добре дошли сте, полагаме огромни усилия, толерираме го, дори когато не е много за толериране. Когато са направени договори, които дори ме е срам да ги чета, ние ги толерираме. Полагаме огромни усилия за подпомагаме на българо-американския бизнес." Кефи Кумчо Вълчо, нали?!

КТБ все още е скрита картинка, както и Булгартабака

Тя е внедрена чужда агентка саботьорка!Работи по сценарии и е подпомагана от фабриката за тролове!

синът на Кунелиа подрива аимериканската икономика - ха-ха-ха-а.

Защо се правите на идиоти. И децата знаят, че милиардери са у вашата партия и защо? Кой купи ЦУМ и Плодивския панаир с какви пари,а ненормалната Корнела купи Техноимпекс за 300 000 долара плати само 70000 и тях откъде ги взе. Синът ѝ учи и работи в САЩ - при краварите в най-престижната америкнска банка, защо не в Русия?

С тези медийни инсинуации, втръсняха!Повръща му се на човек от Йончевици и постоянните интриги!След като е близка с близък на Беглеца ексбакнер и далаверите им, била мома англичанка!Нека си води дела нейна си работа!И каква беше тази корупция по границата,че била паднала ограда след порой.Абе то къщи отнесе пороя ,тая де снима до едно дере с паднала ограда!" " Филма" й същата боза със задължителни внушения ,изсмукани от пръстите,игра на думи за оклевеяване!"Боркиня" циркажийка!

Йончева аз съм с теб ! Крайно време е ОПГ ГЕРБ на Боклука ! Този много си позволява след като втори път ходи в САЩ на Молитвена Закуска ! Трябва да се Уведоми Тръмп че ОПГ ГЕРБ и Мутрата Борисов бяха срещу Тръмп ,постоянно подържаха Киларито ,нека да знае с какви Изроди си Има Доналд Тръмп !

Всички от червената боклукчарница ли сте безкрайно сбъркани?

"Този много си позволява след като втори път ходи в САЩ на Молитвена Закуска !" Мне - Цвъки молитвената закуска е рекордьор - 5 пъти ходи. 5!!! А Тръмп не е глупак - администрацията му игнорирала Цвъки по разбираеми причини и нашите гербери си направили селфи.

Партията ще се бори да защити чистото и име. И кой го казва това - г. Л .

В БСП , Депутатите не са били в БКП , само в ГЕРБ всички Депутати и Министри са били в БКП !

Имат и които са били от БКП,някои са евродепутати,имат и баш от ДС/Гестапото/!Сегашните бесепари не се разграничават от БКП, държат червеното знаме на " столетницата",защоро се считат наследници,защитават престъпленията на Народния съд,сталинизма,приемането на Комунистическия манифест на Бузлуджа,там издухват едни пари за бабички екскурзиантки,да им правят вятър!И поддържат носталгията по Тато,а реално новата БСП/БКП/окрадоха всичко оставено от Живков !А прехода е пределно ясен и тяхното участие в разграбването!

Ех Йончева, какво ти знае комуняшката душица. 1978 г. Служих като кльонист на Шеста гранична застава, поделение Нимфа, Шести граничен отряд Елхово. Бях кльонист. Ти знаеш ли сладурано как падаше кльона около водостоците след всеки по силен дъжд, как кльона по 12. 15 часа не работеше след всяка гръмотевична бура...Нормално беше, а строителството беше извурнено от комунягите...сиреч от нас, насила да пазим границата, сакън някой да не избяга от комунистическия рай. Та мисля си нормално е и сега построеното да се посрутва, нормално е да ти се ядосват, когато плямпаш, щото журналята с плямпане пари правят

Хайде стига закани. Само закани отвсякъде, вдига се пушилка, а ефект никакъв. Като заведеш дело или срещу теб заведат дело, по което да има ефективна присъда, тогава ще повярвам, че нещо се опитваш да направиш. А то досега присъди за по 100 лв. Преди време пискахте, че ви подслушват, а като дойдохте на власт излязоха само записи на ГЕРБ. Или вашите записи не са за пред хора. Вярно, че всички сте учили в партийните школи да приказвате, но да се види действие. Пфу!

са учили цецо кауня, боко тиквуня, цуца парцуца, росен чехъла, Кр. Велчев, Менда Стоянова и т.н. И нищо не са научили тъпите крадливи гробари.

Точно така. Защо мислиш, че съм написал ВСИЧКИ.

Партията на милионерите - БСП/БКП има наглостта да обвинява другите е кражби, а те са най-големите крадци и лъжци в държавата. Жалките им привърцените, страдащи от хронично късогледство и тъпоумие, продължават да подкрепят изедниците на страната.

БСП скача на партията на милиардера тиква.

Най-богатите хора в България са или бивши, или настоящи членове на БСП/БКП, така че червените "комунисти" да МЪЛЧАТ и вместо да се извинят за всички престъпления към народа си, продължават да крадат!

В БСП няма нито един от Депутатите да е бил в БКП ! Сгрешили сте пак като Кауна ,пишете като Тикви !

извинявайте тази млада майка не е ли в майчински.не се разбра рокерка ли е млада майка ли е или не знам какво си.визията е умопомрачителна.

..и докато Тук немалко Хора дават от Времето&Експертизата-Си та да Разберем каквиПак ги забъркват Вси"наште" - Вси"наште" - Пак Ни Доят ! ...а КонкретноУчастващите в Този етюд - си Ползват "усвоените" Шест апарта, а и Си продължават "ученето" на дечиня&унуки на Наши разноски !! Вижте, Хора... - ако Премахнем партиитеИзобщо - Е ли ДориВъзможно да Се спретва Такова театро ?!

Делян Добрев или е адски тъп, или само си плеще, за да остане във властта, докато урежда родата от Хасково на топли местенца! Как например по-друг начин да се интерпретира тъпия му въпрос дали Елена била ходила в КТБ, намеквайки, че е участвала в источването ѝ, след като сам говори за ВНОСКИ в лева и евро? Сами много дебилен дебил може да твърди, че източването на банка може да стане чрез вноски в нея! Това е като да твърдиш, че Мавроди е бил най-големия вложител в собствената си финансова пирамида МММ!!! Тоя наистина ни се подиграва по най-нагъл и гнусен начин! А за Цецо Лъжецо със седемте подарени от баби и дядовци, тъстове и тъщи апартаменти, просто няма да коментирам. Доказан престъпник във властта, осъден, и на свобода единствено поради факта, че отново ГЕРБ фалшифицираха изборите и останаха на власт, та чрез политически натиск не влезе в затвора!

Йончева добре е печелила, бе.. и все от машинации

Не се знае дали ще го съди, а още по-малко дали ще успее да го осъди.Обаче да не стане така, че от цялата работа да излезат още по-наяве нейните финансови машинации. Не случайно я наричат лудото Ленче. Най-вече защото бързо се пали, има прекалено голяма уста и е тъпа.

Не знам дали Ленчето е тъпа, но че извади кирливи ризи на ГЕРБ и калинки и те не могат да и простят си е факт.

Крадци сте герб. Ама келяви крадци - много следи оставяте.

От всичко , случващо се около Елена Йончева, става ясно, че далаверата и на границата, и в Хасково е била доста голяма. Елена се намеси и я развали и сега тия от ГЕРБ не могат да я осъществят и ревът като ранени лъвове.

Каква далавера? тая рови и намери само едно свлачище под оградата. Нито лев откраднат. Ама набързо забрави как отмъкна 700 000лв от КТБ.

откраднах 100 милиарда и ти ги наврях у гъза, ама ти не мълчиш а лаеш още мамицата ти гробарник

Тази стана досадна и безинтересна като индийски сериал.

гуменка каун. Плещи несмислени глупости.

И какво, ако някой е направил превод чрез някоя банка излиза, че я е източил? Тоя съвсем се побърка от роднинските си назначения в Хасково.

Преводът - Е ли Реален ? ..Откъде Е ? ...и Вече преведен - Е ли Ползвал онез-там Бонификацийки ? ...което Отново доказва че приближаването на Решение по казусаКТБ виа АктаМагнитски - Панира Вси"наште" .

Браво, Йончева! Лъжците трябва да бъдат разобличавани своевременно. Жалко че за лъжите на Ушатия безмозъчник плаща данъкоплатецът.

По-големи лъжци и лицемери от червените ескадрили НЯМА! Те за една нощ от комунисти станаха капиталисти и сега са най-богатите и тлъсти бизнесмени у нас.

Да комуниста Борисов и комуниста Цветанов,а комунистката Цачева,а внучката на члена на ЦК на БКП ,Павлова,ако ги изредя всичките ще надхвърля лимита за текст.

Вземете ме мене в някоя партия:нямам актове за нарушения защото карам бавно,не съм влизал в ктб,не съм бил партиен секретар,не съм член на Бсп,кгб,дс,убо.нямам досие...ехехе чуден съм.никой не може копче да ми каже.

Гледаме "Лудото Ленче" епизод 1386ти

В България проектът за нова цигански партия също се изпълнява с пълна сила. Първото мероприятие се е провело на 14 януари, когато мургавия етнос у нас празнува Банго Василий. Български представител на Сорос организирал среща с ромски лидери от страната. Въпреки че създаването на етническа партия е забранено от Конституцията на България, все пак имаме прецедента ДПС. А и ако се приеме Истанбулската конвенция, регистрацията ще бъде улеснена допълнително.

Гробарите са изпаднали в паника вече явно от "народната любов" Впрегнал е цвръцко ухото целия клакьорски щаб от всякакви ибрикчии и не стига това,ами и той взе отново да раздава присъди и квалификации...Явно нещата за шайката хич не са розови и намирисва на избори! Отиде му еврогейското преЦедателство на буда суджука...

Този път Цецо Голямото Ухо на Кумецо здраво се нахендри. Ако не може да докаже, че Елена Йончева наистина е занесена с източването на КТБ пряко (и никакви глупости от рода, че познавала някого, който бил или евентуално познавал друг, който може и да е замесен...) пред съда, ще бъде осъден, защото Йончева със сигурност ще го съди до дупка!

Всъщност - Е въодушевяващо да вижда Човек как Вси"наште" Се изпоразръфват помежду-Им...

Все повече става за смях другарката!

Вси"наште" са за смях, Колега ...- ама Продължаваме да им Позволяваме да Ни Доят .

Цецо гуменката другарка ли бил?

Понеже не можа да изкара лев от оградата сега друг зор има , земай кутията с вазелина и с Курнелия при ваще чалмосами другарчета да ви олабят !!!

Любопитно защо Йончева мълчи за връзките на лицето Делян Добрев с КТБ? При условие че името му излезе от списъците на фалиралата банка. Още по интересно е защо мълчи за екипа на Делян Добрев в енергетиката и връзките на дружествата с КТБ?

Защото няма нищо вярно и защото явно тя е уязвима по тези теми - иначе щеше да отвори една уста...и да ни погълне всичките.

Определено !, защото Вси"наште" Са В кюпа отн. КТБ .

Де да беше така... Проблема е че доидоха на власт през 2014 г. видяха всичко и продължиха така само смениха крайната точка на потоците. Сега си мълчът, за това са жалки. Парадокс "Добрев да и вдигне топката а тя не заби". За това нищо в БГ не се случва.

Ами защото тя си каза че на база на кааното от района и Хасковски повдига въпросите към него което де факто няма нищо общо с ктб и а ралика от гербавите се придържа към това което говори.. Незнам цвъки и делянчо за какво намесиха и ктб в плювните срещу нея след като си знаят колко са намаали от там...По точно знам - от простотия.....ама те явно не са го проумели..

Ленче, Ленче съвсем си се издухала .Дори и Цвъки, който е взел само един изпит с глава - челната стойка- показа че те превъзхожда умствено Да, не се заблуждаваме,че аргументи и факти ще убедят комунист.А и цензор и анацефал от Дир. Члeн на БСП ли си, или си почтен човек?

...ами то откак Единствената"незаменима" се изпонапърца на 406 партийщинки&коагулации - ...

По повод, това което си написал ще кажа само-ПРОСТАКА вАри го пЕчи го все си остава простак, като тебе.

да каже нещо,за спорта...

може,да каже нещичко...

Видеоматериалите-й - Са добри ! НО ! - Насочеността-им Еднозначно идентифицира Заявителя.

"Г-н Цветанов има опит в разпространяване на лъжи и клевети, на охулване. Поради тази причина Европейският съд по правата на човека е осъдил България над пет пъти - именно поради лъжите, които г-н Цветанов изрича през последните години, подчерта бившата журналистка. Всичко е ясно.

...и Имайки предвид че Всяко дело в ЕСПЧ се води&Финализира от Съответната-поСтранаЧлен секция (а В "нашта" са ВсеДоказани"наши") - чудесен вариант Вси"наште" да Ни Доят перпетууммобилистически ! => което Отново Ни адресира ЗА Глобалността на Двустъпковата .

дървеняк...разводняването на темата въобще не помага,да знаеш...Напротив,показва точно кой ти е спонсора,келеш гърбоиден!

Защо ли Йончева си губи времето с тези безмислени процеси? Цв. отдавна е обръгнал на процеси и знае, че него Съд не го лови. Докато са на власт, все така ще е!

Цецо съвсем се е побъркал. Мястото му е в СЦЗ или в някой психодиспансер

Предполагам Е разбрал че Вси"наште" Ще го отбиват, поради Липса на Всякаква парса... - т.е. КакъвПоДобър вариант Вси"наште" да Ни Издоят с някой-И-друг Годзилиард парса чрез "нашта" секция в Страсбург ?!

Iivanov84

"Авторска телевизия на Йончева е направила превод в КТБ в размер на 5000 лева, а от друга страна валутен превод в размер на 161 000 евро. Когато цифрите говорят, и боговете мълчат....

И на това му се вика ''източване ли''???според стипендиянта на помощното...

Всички разправии стават след като някой от петимата титана на мисълта (БоБо, ЦЦ, Дъловска, Волов и т.н.) попадне в предаването на Хекимян. Струва ми се, че ако трябва да има скандал, на Хеки му пускат директова кого да кани. Помня го (Хекимян) как синхронизираше предаването си в зависимост от появяване на петорката в някоя от останалите телевизии.

" която между другото се оказа, че е в контакт с един човек, който е от най-близкото обкръжение на Цветан Василев, са източвали КТБ и са превеждани и са оперирани определени милиони на българските данъкоплатци" -Чети внимателно и ако СЪДИИТЕ не мислят като тебе, то ГУМЕНКАТА пак е"сгазил лука"!

значи като направиш превод на пари в някоя банка, спомагаш за фалита й?! Това се рабира от думите на Джуки!

Ленче, никой не е успял с черен PR. Кротни се и създай нещо в стил "Светло социалистическо бъдеще". Иначе, на следващите избори ще намалявате пропорционално на електората си.

На кого прави черен пи-ар Йончева? На Цецо ли? Това е абсурд! Той, физкултурника няма нужда от черен пи-ар , той сам се закопава с простотиите си!Него не го обичат дори в средите на ГЕРБ, но няма как-държи всички конци...!

дир-а уверено се пълни с нищо не значещи "евентуални" новини, които не касаят пряко никого. Класически прийом докато нещо друго минава на заден план. Благодаря за пропагандата.

То май само за гербераси е много трудно да разберът какво говори цвъки....Ами той и цвъки е близък с веждито дето си изкара милионите от ктб, та и в списъка с вечното присъствие беше, та и в кабинета си с пеевски и цацата беше ама от тях отговори не искате нали??въпреки че са на държавната хранилка..

Няма как да се осъди един обигран с годините престъпник от такива с които заедно са се забавлявали с рушвети и рекети.. Някой нещо да е чул ''тъща'' му дето се проверяваше от къде има толкова пари за апартаментите му???ама нападжиите за 32 лева някакви техни измислици ми пращат съобщение че ме дават за дело????

Тангенциално РязкоУскорително : М. Шулц НЕ бе включен в Правителството... - Следва ли да Се поподразбира че тов. Йончева се Опитва да спретне вариантБ за Серж ?

..защото ИменноШулц Бе Основният проСерж... - ерго - се Е Доказало че НЕ стават Нещата виа Серж, Шулц - естествено че се Е Провалил и се оттегля...откъдето Серж - Е на Течениееее...