ВАС отмени скъпите винетки, но засега остават в сила

Върховният административен съд отмени постановлението на кабинета за увеличение на цените на винетките. Решението не е окончателно, затова цените остават в сила

Обратно в новината

Коментари - ВАС отмени скъпите винетки, но засега остават в сила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е върховенството на закона и за чии ни е тоя съд, щом не може да наложи закона над държавните чиновници???

Далавери и измами от 1945 година.

Както с винетките,така и с автобусните билети и много др.неща- крадене и съсипване на народа.Докога

Не се наядоха крадците в правителството, депутатите и разните държавни служители! А, народа кучета го яли!

Това е известната стратегия "успокояване на страстите", четете Чомски. Изходът от "бруленето" на обществото е предрешен, просто го протакат за да не скочат изведнъж гражданите на бунт. След време свикват, и само роптаят.

Строят пътища с 80% европейски пари и 20 самоучастие, прибират цялото ддс и данък печалба от строителните фирми. И накрая прехвърлят 100% от "разходите за инвестиция" върху гражданите? :) Д*а и икономиката врътка Лилето? :)

те не се съобразяват със законите,а искат народа да го прави?

Те СА народа, да не мислиш, че някакви марсианци са на тия постове? Не може нация от хора, които не ги е еня за правила и закони, да излъчи управляващи, които са морално чисти и уважават силно закона. Всичко тръгва първо от обикновения гражданин.

"Рибата се вмирисва откъм главата" е казал народът...

закононарушители са всъщност министрите и кабинета, които би трябвало да изпълняват законите!!! Гражданите на страната да осъдят правителството си в Европейския съд по правата на човека!!! Защото как се нарича това да злоупотребяваш с правата на гражданите, погазвайки законите!!!

Върнете ни парите, подли и алчни управници.

Сега да отменят и билета от 1.60 лв.!

JsT

И да върнат икарусите и чавдарките!! Както и хляба от 10 стотинки!

.... и да накарат циганите също да плащат билетчето от 1,60, защото те не плащаха това от 1,00....

Юнаци, всуе се надявате, че вторият петчлененсъстав на ВАС ще потвърди решението на тричленния. Мутрака ще преобърне земята но ще натамани още двама свои съдии в състава за да измъкнат Лилито от септичната яма.

грух!

Тъпаци, докат се намъдруват и годината изтече...

ЛИЛЕТО ВДИГНА ВИНЕТКИТЕ,А ДАНЧЕТО БИЛЕТЧЕТО И ВСИЧКО Е СУПЕР.САМО ЧЕ ПЕНСИЙТЕ И ДЕТСКИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ВДИГА.ЕМИ СИГУРНО В УПРАВЛЕНИЕТО НЯМА ХОРА В ДЕТЕРОДНА ВЪЗРАСТ И ПЕНСИОНЕРИ,ЗАЩОТО И НА 100 Г ПАК ЩЕ СИ РАБОТЯТ! КАДЪРНИ ХОРА ЕИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!

Съдът казва НЕ на скъпите винетки,но Бойко казва ДА на скъпите винетки и Бойко печели.

кадрова криза - пълна некомпетентност непълно служебно съответствие или по-скоро пълно служебно несъответствие матряла в политиката е боклук !

Кои са ВАС -назначени от партиите служители - е който е на власт той командва без значение и мнение на ВАС и на нас на който не му харесва да бега на село или терминал 2 -докато има телета ще има и касапи

С бягане няма да стане. Целта е демотивация на мислещите хора. Трябва да се изкорени индивидуализма и да има обществено мнение и обединение. Вижте че накараха хората да мислят че от тях нищо не зависи и протести има само платени . За да махнат Орешарски плащаха по 40лв на ден на калпак.

И по 50, а ако с дете още толкова, както и с куче.

Ако се потвърди отмяната и на втора инстанция при тези груби нарушения на законите считам че целия юридически екип на мррб и самата лиляна павлова трябва да си ходят.

Толкова много грешки в тази статия: че е това е задължение на министъра. цената на винтките, ВАС намира и противеречие с Конституцията нарушени сроковете за обещствено обсъждане завиха междувременно от пресцентъра на МРРБ. Няма ли редактор?

Аз не виждам грешка в първото "че това е задължение на министъра". Очевидно даже автоматична проверка на правописа няма...

има две "е"-та: ... че Е това Е задължение...

Лиляна Павлова и сие да си ходят.Не е направила нищо добро по самоинициатива.Следва да отменят и цената на билетчетАТА.

вече зачита съда?

Само за контрастиращи вещества и свещи да похарчат накрадените пари мръсните ГРОБКПари! Аз лайнетка НЕ КУПУВАМ! Ще ме хванете за дедовия, мръсни комунде изчадия адови! За 2 години загробихте България с 40 милиарда, за 28 години с 400 милиарда! Скоро с брат ми Калашников ви взимам на Концесия, само нека Сашо и Педерслав Дончеви да прекарат лобисткия закон.........

??? Държавния дълг е нарастнал за тези 2 години от 11,5 на 14 милиарда евро или с 5 милиарда лева. Откъде ги измисли тези 40 милиарда?

Само за контрастиращи вещества и свещи да похарчат накрадените пари мръсните ГРОБКПари! Аз лайнетка НЕ КУПУВАМ! Ще ме хванете за дедовия, мръсни комунде изчадия адови! За 2 години загробихте България с 40 милиарда, за 28 години с 400 милиарда! Скоро с брат ми Калашников ви взимам на Концесия, само нека Сашо и Педерас Дончеви да прекарат лобисткия закон.........

Бо Бо

Павлова, вместо да си подаде оставката, ще обжалва защото докато обжалват ще премине годината! А цените на винетките винаги ще са ниски за политиците, защото всичко се краде и отива в джоба на политическата мафия и не стига до пътищата. За съжаление сме много-много далече от белите държави!

Лиле, вместо да заявяваш, кажи мога ли да си получа цената за винетката + дължимите лихви в натура!

най-желаната жена в България беше казала : Каквото и да е решението на съда, ако е в полза на държавата, постановлението остава в сила, ако решението е, че е незаконосъобразно, ние ще обжалваме, така че няма да влезе в сила веднага, защото НИЕ СЧИТАМЕ, че процедурата е проведена законосъобразно". нагло, по-нагло, най-нагло, калинка от ГЕРБ Оставка !

От ноември до сега-8 месеца. Здраво пипа тоя съд. Това решение можеше да се вземе и догодина, не е спешно. Дебелогъзата голям финансист бе, за недоклатения горанчо да не говорим.

В България колкото и да вземат за винетка,все ще е малко,защото всичко се краде и отива в джоба на мафията и не стига до пътищата.

Pesh0

То на този принцип ВАС трябва да отмени или винетките или данъка върху автоможилите или акциза върху горивата . Всички се събират за ремонт и развитие на пътната мрежа .

Той боци ще звънне на егн и ще уреди 5 членния да го отмени. Както и с цецо крадецо вместо да е в затвора неизвестно как на крайна инстанция го освободиха

Мръсните обирджии явно разбраха,че няма да крадат дълго и бързат да се нагушат-ЦГМ,ИА,МС,НС,КС....

Как да не е известно? Цвъкьо имаше няколко осъдителни присъди до момента, в който ГЕРБ спечели изборите. След това го оправдаха по всичките.

Някои и без избори се спасяваме,докато има Данчовци с особено обезпечено мнение

Уважаемата министър Павлова, вместо да си подаде оставката, тя щяла да обжалва.. Многоо сме далече от белите държави!

Предпочитам нея.Другия вариант е да сложат оня "дялан камък" куку-НЕ-ва

Май е време пак да си поговорим за съдебна реформа ! Тези не отсъждат по правилният начин

Е като кажат скъпите винетки и човек ще рече, че са по 500лв. Аз вече свикнах с цената. Чудно ми е каква е реалната цена на винетката? Очевидно с 65лв. на година нямаше никакво подобрение

Ми то явно има една категория хора, дето като ги клатят отзад, в един момент свикват с размера и даже почват да си търсят по-голям. Други пък не обичат това да им се случва и не свикват. Иначе честито ти като печеливш. Щом се чувстваш комфортно.

Размерът в случая не е от значение. Важното е това, какво се прави с парите. Искам да ти кажа, че новите участъци на магистрала Тракия до разклона преди Хасково са започнали да стават на вълнички в средната лента, където се движат тировете, и с тази скорост няма да изкара и 1-2 години преди да стане шоу. Ако си съгласен да плащаш все повече и повече за некадърността на строителите, аз нямам нищо против да ме субсидираш.

М А Ф И Я

България - държава - не съм убеден че определението за държава отговаря на България, тогава какво е България?

българия е Терминал-2.

Fintove,fintovee

По тази логика, всеки трябва да бъде свободен и да може да краде и граби по улиците, докато не го осъдят и на последна инстанция...

Държава крадец.

Като искате капитализЪма, ще траете крадци да ви управляват

То, на времето ВАС отмени и цената от 1 лв. за билета в София и това му решение го честваме сега с цена 1.60. Това само, като пример, ако някой се заблуждава, че решенията на ВАС, значат нещо и някакви пари ще се връщат.

Вас да отмени и скъпите билети в София Откакто увеличиха билетите се увеличиха задръстванията от частните коли

За задръстванията има гениално решение - ще се борят с бус ленти.

В държава-мафия и това е възможно.

ЩЕ ПОВРЪЩА ЛИ НАДВЗЕТОТО?

Ще. Ти да си видял глиган да повръща!?

Лъжливото овчарче Винетка, да си подава оставката

Я ѝ гледай мусурата каква товароподемност има и колко побира в гушата си. Според теб така лесно ли ще пусне захапания кокал?

Съдията подписал с особенно мнение е бъдещ член я на ВСС я на Конституционния съд защото "разсъждава" правилно.Не се учудваите ако на петчленен състав наистина резултата е три на два в полза на Лилето.Който слушка папка който не няма кариера.

Борисов:"Кой е Съдът,че да Ми дава ултиматуми?"

Сега Лили да обяви, че винетките ще важат за още половината от срока им на валидност - годишните до юли 2017, месечните - за месец и половина, а седмичните - за 10 дни.

Ако след обжалването ВАС отмени отново скъпите винетки, Павлова и Компания как ще върнат парите на платилите скъпите винетки?