България осъдена в Страсбург заради нов зам.-министър

Новият зам.-министър на правосъдието Деница Петкова е причина държавата да плаща след осъдително решение срещу България, постановено от Европейския съд по правата на човека в Страсбург.

Обратно в новината

Коментари - България осъдена в Страсбург заради нов зам.-министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е един типичен пример , че няма магистрат, който не е мошенник! Такива решения не са единици! А , още по-лошото е магистратите вече са елементарни със своите юридически познания, Такива тъпотии пишат, че стават само за съдии и прокурори на малограмотни цигани!

Във всяка нормална държава при създалата се обстановка се подават уставки, а ако не се подадат се поискват! И дъй като другарката съдийка, причинила с действията си щета на държавата в особено големи размери, със сигурност е достатъчно нагла да не си подаде оставката, то ББ ти си наход!

решението на всеки садя е предопределено от това как са се подготвили адвокатите на защитата и обвинението......така че садята не може да си измисля свободни сачиненя и да ги према за решения....садята не винаги може да вземе това решение което се харесва на истината.....всичко е в рацетъе на обвинението и защитата.... иначе тука опо долу главите ву са сатворили истински шедеоври....

20 години, хиляди фалшиви дипломи. Правни факултети в цяла България. Маса невзети изпити, но платени. Десетки милиони евро в джобовете на набързо произведени "професори". Хора, стояли по двайсет години асистенти в СУ, други едва дипломирани, задъхано станаха преподаватели в множество новооткрити правни факултети. Като прибавиш нещастно сътвореното законодателство, правено от профани угодници, консултирани от "правни корифей", цялата картина се наблюдава и с затворени очи. Ето понятието - БОЗА. Колко дипломи раздаде прочутия "професор" Воденичаров в Благоевград?, а в Бургас, Варна, В.Търново, Пловдив и Русе. А, Н Б У - най голямата образователна пирамида в Европа. Можете ли да поставите до ПРОФЕСОР ГАНЕВ сервитьорките М.Попова / стигнала но вицепрезидент/ и новата министър на правосъдието? Дали някъде по света, освен в Африка се назначават така. И...смрад...неописуем...

ЧЕСТИТА КОЛЕДА .ИСКАМ НАСТОЯВАМ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ОБЯСНИ ВЕРНО ЛИ Е ТОВА , АКО Е ВЕРНО - КОЙ ГО Е ПОДВЕЛ , ДА ГО УВОЛНИ КАКТО И ДА УВОЛНИ ТАЗИ КРАСАВИЦА -ТОЙ ОБИЧА ДА СЕ ПОКАЗВА ЧЕСТО НА ТЕЛЕВИЗИЯТА И ДА ОБЯСНЯВА ПОДРОБНО И ДА ИЗКРИВЯВА НЯКОИ ИСТИНИ . ВСИЧКИ ЧАКАТ ТОВА НЕГОВО ДЕЙСТВИЕ. ДА НЕ СЕ КРИЕ . ДА КАЖЕ И КОЙ МУ РЕПОРЪЧАЛ ТАЗИ УМНА СЪДИЙКА , ИЛИ Я Е НАМЕРИЛ НА ПЪТЯ.

В изказванията има много злоба , категоризиране . Това е добре и зле . Вие познавате ли хората , Вие специалисти ли сте в дадената област - сигурно не . Но ние българите сме вещи по много въпроси . АЗ НЕ ПОЗНАВАМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ , НЕ МОГА ДА КОМЕНТИРАМ ДЕИСТВИЯТА ИМ , ЗАЩОТО НЕ СЪМ СРЕД ТЯХ . ЕДНО Е ЯСНО - ТЕ ЗАПОЧНАХА ИЛИ ПРАВЯТ ОПИТ ДА СЕ ПОСТАВЯТ НЕЩАТА НА МЯСТО , ТОВА Е ПРОТИВ ИНТЕРЕСА ДА ДОСТА ПРОСЛОИКИ КОИТО МНОГО ГОДИНИ СИ ПРАВИХА КАКВОТО ПОЖЕЛАЯТ . ДА КАЗВАТЕ ЧЕ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ А ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЕНИЕ . МОЖЕ ТАКА ДА СЕ КАЖЕ - КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ - ЯСНИ ПРАВИЛА ЗА ВСИЧКИ И СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ . УВАЖЕНИЕ КЪМ ЛИЧНОСТТА И НАКАЗАНИЕ ЗА ВСЕКИ НАРУШИЛ ЗАКОНА . АЗ СПОДЕЛЯМ СКРОМНОТО СИ МНЕНИЕ - НЕ Е МИРОДАВНО , НО ЗА БОГА СПРЕТЕ ТЕЗИ КОМЕНТАРИИ ПО ФОРУМИТЕ . ТЕ НЕ ДЕЙСТВАТ ПОЛОЖИТЕЛНО А НЕГАТИВНО НА МАСАТА .ЛИПСА НА ЕТИКА , ГРАМОТНОСТ , ВСЕКИ СИ СЛАГА ЛЪЖИЦА КАТО МНОГОЗНАЙКО , ВЕЩ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ . ЩО ЗА МОРАЛ Е ДА РОВИШ ДО 10 КОЛЯНО КОИ КАКЪВ Е . СРАМНО ЛИ Е КОГАТО СИ СТУДЕНТ ДА РАБОТИШ КАКВОТО И ДА Е ЗА ДА СЕ ИЗДЪРЖАШ , СТИГА РАБОТАТА ДА Е ПОЧТЕНА , НЯМА СРАМНА РАБОТА - ЧИСТАЧ , КЕЛНЕР , ГОТВАЧ.

Чета и ми е доста смешно какво се пише . Злоба да , но мислене не . АЗ ПИТАМ : 1,КАК ЕДИН ЧОВЕК СЕ ПРОМЕНЯ -тои е формиран в един строи , научен от него . АЗ ЖИВЕЯ 19 Г В ЧУЖБИНА , НО ИМА НЕЩА КОЛКОТО И ДА СЕ ПРОМЕНЯТ В МЕН , АЗ СЪМ ЗАКЪРМЕНА С АЗБУКАТА НА СОЦИАЛИЗМА . 2.В БЪЛГАРИЯ САМО ХЛЕНЧЕТЕ , НЕ МИСЛИТЕ . КОГАТО ДОИДАТ ИЗБОРИ СЕ ВТУРВАТЕ ЗА НЕЩО НОВО . НИМА ТЕЗИ ГОДИНИ НА Т, Н , ДЕМОКРАЦИЯ НЕ СИ ВЗЕХТЕ ПОУКА - ВСЕКИ СЕ БОРИ ЗА КОКАЛА НО НИКОИ НЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА . НЯМА ИДЕОЛОГИЯ НА ПАРТИИТЕ . ВСЕКИ КАТО МЕН Е ЗАКЪРМЕН СЪС СОЦИАЛИЗМА И ОЧАКВАТЕ ДЕМОКРАЦИЯ - МАЙ НЕ СМЕ ДОРАСЛИ . 3. ЗА ДОБРА РАЗВРЪЗКА - ЗА БОГА БЪЛГАРИНО СПРИ ДА КАЗВАШ КОМУНИСТИТЕ ВИНОВНИ , ВСИЧКИ СМЕ КОМУНИСТИ - РОДЕНИ СМЕ В ТАКАВА ЕПОХА . НЕ МИСЛИ ЗА МИНАЛОТО И НЕ РОВИ В НЕГО . ТО ТЕ РАЗЯЖДА .МИСЛИ ЗА БЪДЕЩЕТО АКО ИСКАШ ДА УСПЕЕШ .

Корупция и беззаконие навсякъде у нас, а се сърдим за Шенген и че не ни искат никъде!

аз мисля че просто все още българия няма и не е имала истинска демокрация за тия 23 години... Нароените партии са все деца на майката-БКП.... Всичко все още се дирижира и режисира от няколкото "стожера" на старата БКП подпомагани дейно от служители на Държавна Сигурност. Може би около 25-30 души знаят какво и защо се случва и ще се случва все още в цяла България. И никой не може да ме убеди че примерно случайно са на власт ГЕРБ или ако паднат ще е случайно... Каквото кажат старите мафиоти-комунисти които с подставени лица контролират 98процента от икономиката и поне 99процента от политиците от всички цветове.. Не се заблуждавайте че в България е имало или скоро ще има ДЕМОКРАЦИЯ!!! сегашния тоталитаризъм е 100пъти по-опасен от онзи преди 23години.. Защото аз го помня добре. А съм наясно какво е демокрация в демократичните общества...... Помислете върху написаното тук добре.

Поредното лобистко,корупционно,гербаджийско безобразие!Зле подготвени,вечно незнаещи,кадрово неосигурени...правят си всичко и единствено изгодно и в полза на Партията-ПП ГЕРБ!!!!!!!!Комунизъм,милиционерщина,гьонсурат,дебелашки хумор и бездарно,корумпирано управление,гарнирано с безкрайно двуличие и лъжи!

херсонско л...о да се изхрачи по въпроса,последван от дебелака Кутев!А иначе онизи малко дрис...ци от БСП,които срещу 30 лв.драскат глупосто от сутрин до вечер се събудиха!И това по всичко личи!Чакам да се събуди някого и СЕМ!

Пиши на БГ,ако си учил български езин повече от 3 години би трябвало да пишеш като хората..Иначе злобата ти си я бива- ето какви сте мутрите-тиквундери.Не се усещате когато си показват нивото на интелигентност.. Иначе бадавате вой за СЕМ за разни защитници- защото народа все повече започна да не ви търпи... И интересно как всички които не харесват ГЕРБ станаха комунисти... Ясно е като бял ден че ГЕРБ са производна на БСП,и който го отрича е или сляп или идиот или е проста мутра.Единица за простота-това е един фен на ГЕРБ.

Аз го отричам, тъй като смятам, че ГЕРБ има по-дълбоки корени - производна е на БКП и то от най-гадната й част, директно свързана с ДС и мутрите от преходния период (СИК, ВИС и др.), а сега и ТИМ.

В момента въпросната Деница Петкова е омъжена за един от основателите на ГЕРБ, който е лекар и е от Бургас. Потърсете в интернет повече информация, има доста интересни неща свързани с нея. Но в крайна сметка какво да се прави, такива са си кадрите на ГЕРБ.

Съдии и зам. министри с дипломи от Свободен универстет, пък бил той и бургаски...и това доживяхме. Всъщнст в Народнто събране имаше и среднисти, със съмнително средно, тъй че, няма място за чудене.

човече,какво образование от мутри търсиш ти... Те не могат да говорят нормално и да пишат... Това са хора които знаят и могът единствено да броят(и то само ако става дума за пари).... Било от подкупи,контрабанда, от всякакви далаверки... Иначе за мислене и говорене - това не им се отдава.. То си личи и от глупостите ръсени от самия цар Тиква!!!

Прав си брато, то и оня цар -Симо Горския и той ги вършеше едни. А пък с Доганя и Станишката - нямаха гршка. Все отбор юнаци. Че е Делиорманското врабче(Сокола) за хидроинженер се писа.

Бивша келнерка, внучка на личен шофьор на Цола Драгойчева е новият зам.-министър на правосъдието! Бащата на Цецо Цветанов Цветан е син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.Сергей Игнатов е син на Симеон Игнатов - секретар на Централния комитет на ДКМС и на Окръжния комитет на БКП във Видин по идеологическите въпроси. Новият строителен министър Лиляна Павлова - комунистка трето поколение, внучка на видни деятели на БКП. Цецка Цачева - бивша стругарка и партийна секретарка, Владимир Владимиров (шеф на БДЖ) - специалност - "пионерска и комсомлоска дейност" Това е Герб!

стига простотии. ще те заболи жлъчката.

Истината боли, нали? Герберастко - комунистическият начин на мислене е изключително вреден и опасен, плачеш за настаняване в психушка.

не може да бъде другояче. Кои са създателите на герб, че да не си слагат децата и внуците на отговорни държавни постове? Нали затова са взели властта - да си уредят наследниците.

стига с тия недоволства, че видяхме вече резултатите- този недоволен онзи недоволен и все по лошо става.то и преди 9.9.4ч пак описват министрите като разбоиници, а таз госпожa да си ходи в бургас да си гледа децата и без нея правосадието има достатачно проблеми.

защо когато осъдят българия в сртасбург глобите се плащат от невинните български данъкоплаци, а не от буджета на съдебната система. в тези случаи са виновни те, а не обикновенните хора на българия. ало божко, заемете се с поправка на закона. да плаща които е виновен. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

как от бюджета бе човек- нали той се пълни от данъците на народа..По-скоро - да си плаща виновния заради когото ни съдят държавата там.

Само за сведение на простосмъртните- въпросната дама започва кариерата си като келнерка, пращала е мутри на свекърва си за неуредени взаимоотношения!? Близка е с доста небеизвестни престъпници, един от тях е Б.Б. , арестуван двукратно през 1993 година във В. Търново за рекет към групта на Комшев в района на Хаинбоаз през същия период. Досиетата и на двамата са прочистени след 2009 година. На новата правосъдна министърка дядо и е бил личен шофьор на Цола Драгойчева и тя живее в апартамент от дядо и, експропириран от евреи през 1945 година. Хак да са ви всички комунета и милиционери дето гласувате за тях!

А главният гербер в Бургас - кметът Димитър Николов излъга избирателите през първия си мандат и докато беше "лидер" на СДС, че е завършил висше образование в Москва, малко по-късно поправи грешката си с купена диплома от НБУ и още една купена от Свищов.(цитат от уикипедия: Димитър Николов има Магистратура по по финансов мениджмънт от Стопанската академия в Свищов, и професионална диплома по мениджмънт от НБУ.)

още един плювалник.

не е плювалник- а ти си плювалник,и то срещу народа... А той обяснява с доказателства че на власт са само престъпници и шуробаджанаци....Крайно време е да започнат хората да се пооглеждат колко много престъпност има във властта.. Само мутри и престъпници-най-престъпната власт откакто 100г. насам... Тия престъпници са всички за в затвора... Пак гласувайте за мутри-таман докрай ще заличат България от картата на света. и Ще свалят и последната кожа от гърба на народа......

Борис Велчев и подчерта, че проблемът за финансовата и правна дисциплина на директорите на общински фирми е драматичен. Главният прокурор припомни, че има дело срещу изпълнителен директор на "Трамкар" Христоско Вретенаров. Вретенаров каза, че част от изчезналите от касата на дружеството средства са отивали във виртуален офис на Симона Василева, съпруга на директора на "Столичен електротранспорт" Йордан Василев.Той намеси и името на общинския съветник Радослав Тошев. Тошев не може да си обясни как и одиторът не е забелязал липсите в "Трамкар", където работниците били от три месеца без заплата.

Столичният кмет Йорданка Фандкова, не се ангажира с категорична защита на общинските съветници Радослав Тошев и Орлин Иванов, но поясни, че работи много добре с тях. И кметът на София се оплете в обясненията по скандала "Плевнелиев" Фандъкова работела много добре с рекетьори. Синът на главния редактор на "Труд" Тошо Тошев - Радослав Тошев, e ключова фигура в аферата подкупът на Плевнелиев

Не йе случайна наша Деница - символ на съдебната ни система. Вижте в Гуугл "Юристи си уреждат отношенията с куршуми"

Също като тази нова министърка Деница Петкова която """признава, че с репортажите си подсъдимата журналистка е действала в защита на обществения интерес""".... Имаше един Директор на Експресбанк, също в Бургас, който колеше и бесеше като турците ( вчера Франция дори гласува закон за кланетата на турците). Та и тази съдиййка е като оня директор, който се казва ПРАВДОМИР, а коли, беси и ограбва наред.

Точно такива корумпирани мутренски слуги са един от клановете в ядлото на ГЕРБ. - Тя е от екипа на лицето М. Попова (която бе определена за вице-президент в резултат на новите измамните избори). Клановият мутренски капитализъм с елементи на феодална беспросветност все повече се разраства. ТАКИВА КАЛИНКИ НЕ Е ИМАЛИ НИТО ПРИ Живков, нито през 20-те години преход!!!

Некадърни, прости и алчни хора нахлуха на всички нива в управлението. Партията на управленската немощ и мениджърската несъстоятелност се изроди в Партия на простотията и арогантността. Да си интелигентен човек днес в страната ни означава да се чувстваш лично засегнат, лично обиден, лично разстроен, лично паникьосан от интелектуалните, умствените, професионалните и моралните качества на първите лица в правителството и парламента! Малко, много малко са способните, образованите и възпитаните хора у нас, които да не изпитват стрес, страх и срам от езика, поведението, маниерите, плоските номера и тъпите хватки на формалните неформални и неформалните формални първи партийни и правителствени ръководители Типичният гражданин в демократическата държава според Платон е нагъл, разюздан, развратен, безсрамен. Фактически според него, демократическата система представлява тирания на грубото мнозинство над качественото малцинство.

++++ Браво

Така е!Благодаря, че написахте истината! И после: "Върнете се в България, защото..." уж лошата икономика изгонила нормалните учили хора навън. "Да, ама...освободете ни позициите, защото много знаете, а нас много знаещи не са ни удобни..." Весели празници!

ви дъските.

Премиерът пожела ние да сме моторът на промените в ЕС. Поздравявам парламента, че не се подведе по популизма на Първанов да върне пенсиите, казва още Борисов по повод отхвърленото вето на президента - в нарушение на чл. 1, ал. 1 от основния закон , прогласяващ България за Република с парламентарно управление и противоречие на принципа на държавния суверенитет, установен в преамбюла и чл. 1, ал. 3 - Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

Борисов с Краля Слънце - Кога България е имала по-едноличен режим от този в момента.Той, българският Луи XV, Краля Слънце, който също като него казва: "Държавата - това съм аз." Краля Слънце е бил Людовик XIV. Но XV е правнук на XIV и е викал друго - "След мен и потоп".

Радослав Тошев от ГЕРБ е рекетирал Плевнелиев. Радослав Тошев, общински съветник в София от ГЕРБ: Няма нищо случайно в действията на Цветанов. Това е синът на Тошо Тошев, Радослав, който откупи правата на еротичното списание Пентхаус за България. Синът на Тошо Тошев е новият порно-крал на България! На купона послучай пилотния брой, сред ВИП-гостите бяха печално нашумелия съдебен лобист Красьо Черничкия и гробокопача на ЦСКА и Кремиковци Александър Томов- Лупи. Двамата, в компанията на Емил... още Кошлуков и внука на Тато, Тодор Славков оценяваха прелестите на голи девойки, които щъкаха между гостите с табли с напитки. Къде му е декларацията по чл. 12 ал. 2 от ЗПУКИ .

От такива "Денички" сме на този хал! Колкото и да си образован,можещ,знаещ,мислещ,колкото и да отдаваш от себе си за добруване на народа си,ЕЙ ТАКИВА не дават възможност и с минимум да допринесеш за сънародниците си . ТАКИВАТА не ги интресува всичко това и че цяла държава боксува от простотията им-Те са самовлюбени посредственици,чиято цел е единствено лукса.И няма начини да ги спреш-ТЕ са винаги най-отпред,ОТ ТЯХ зависи качеството на твоя живот!

А бе нагли червени, сини,зелени и други моцуни, не видяхте ли че годината е 2003! Какъв ГЕРБ, какви пет лева бе злобари!

нищо не си схванал от статията! Я върви я прочети бааааавно и после се опитай да осмислиш какво пишат хората и защо смятат ГЕРБ за антибългари!:)))))) Жокер: Годината е без значение! Хората наблягат на качеството на герберския материал:))

Герберския материал е като всеки друг, бесеперски, седесарски, царски, всичките не ставате за нищо! Плюете се един друг и злобеете, ама на тия горе хич не им пука за мнението ви! По антибългарска партия от ДПС няма, ама не я закачате, защо ли?

Къде си видял милиционер да мисли и чете

Тогава е била един малък боклук, през 2009 е пораснала, станала е по-голям боклук за да се превърне превърне през управлението на Тиквоний в един огроооооомен боклук!

Деница Петкова е поредния боклук от великите кадри на ГЕРБ. Всички са "специалисти" и специално се подбират. Гъзолиз, малоумник, нагъл простак, хвалипръцко, крадлиф фъфлю, перач на пари, спец в контрабанда, продажници, разрушители и т.н и т.н. с баш болния мозък Бойко производител на цигари, охранител, строител, пожарникар, футболист 1 и бог.

А бе, тия нули от главата ти ли изпаднаха!

Не, от тремата "брокери" от ГЕРБ - Орлин Иванов, Радослав Тошев и Данаил Кирилов от ГЕРБ. Новият Столичен общински съвет - да живеят брокерите. Цветан Цветанов публично пред журналисти и камерите на десетки медии разказа как преди време на среща на кандидата за президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев с тези трима общински съветници известни като "брокерите" са му били поискали конкретната сума от 500 000 евро за конкретна "услуга".

Ние не тъгуваме по Тошовото време-ние само боксуваме! Защото и днес е същото-връзки,привилегии,а способните нямат думата от тях

Ако някой тъгува по тошовото време, нека да знае, че управлението на ГЕРБ е 100% идентично с управлението на Живков: некадърност, лъжи, застой, тормоз и мизерия.

А ти на колко години си малкия. Чичко ще ти даде бонбонче.

Колкото по-некадърен и корумпиран,толкова по-Голям шанс за влизане в Елита на ГЕРБ !!! Това е Поредното доказателство. Ако изчезнат Телевизорите, изчезва и ГЕРБ !

Колкото по-некадърен и корумпиран - толкова по-голям шанс да се занимаваш с политика, независимо в коя партия... Хората са казали: Който не може нищо, става политик...

Никоя партия досега,ама Никоя не е имала така Нискокачествени и Вредни за Родината ни Кадри като ГЕРБ ! Няма и да има ! Ако изчезнат телевизорите ,Изчезва ГЕРБ !

Сред тъпата, просташка и нагла банда на герберастите има ли поне един честен човек?

няма-аз лично си залагам главата ако има в ГЕРБ поне един възпитан,интелигентен и честен човек който е бил цял живот далече от далавери и престъпници....

Дами и господа. Тя е една съвестна герберка, каквита са всички герберасти в управлението, в това число и еднотонната Фидоско . ТЯ САМА ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА.

Такива са всичките ни "магистрати", все със заслуги по тъпоумие и простотии.Изключително некомпетентни и без необходимата юридич. култура, ама връзкари...от тях никой нормален простосмъртен не може да се вреди,те са до живот,после и децата им...С лопата да ги ринеш такива като въпросната,която както виждате се издига нагоре и върви напред...верно живота никак не е справедлив.

Основата на несправедливостта, се нарича Д Ъ Л Г. Моралът основан на дълга поражда АЛЪШ-ВЕРИША. АЗ НА ТЕБЕ, ТИ НА МЕНЕ. Интересът=лихвата=девидента са първата производна на тази функция "дълг". Втората производна се нарича РОБСТВО, многолико. СВОБОДА, Е МОЯТА МЕЧТА! ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ, И ТАЗИ ИСТИНА ЩЕ ТЕ НАПРАВИ СВОБОДЕН ОТ "ТHЕ MATRIX".

Дрън, дрън, ярина!

Тъй де! Все пак ГЕРБ са си атнибългарска партия:))))))

Те на ГРЕБ всичките им кадри са един да хванеш, друг да удариш, като се започне от Великата Тиква ББ, Цвъчко, Фидоска, стрина Цеца, Лъчо Мозъка, сега Тази и така до безкрай....................!!!

Голяма комунистическа злоба.

Плати ги ти мА! Аз не искам да плащам! А твоята"мутра" ако е мъжа който бленуваш направи и фондацийка за подпомагане на "калинките".

Тези пари ще ги платим всички българи, а тя да си харчи със здраве 13 -та заплата!

има поръчков характер-нещо доста недоказани неща има,и повод да се плюе единственото правителство,което не мисли за собствените си задници ,а за народа ни!Затова и оня с двете чуденки /!!/,от 10.38ч.веднага ,а и не само той започва с обвинения срещу правителството и ГЕРБ,злобни и използващи повода да се похрачи с гъсти лепкави храчки!Народа не се лъже лесно и затова ГЕРБ печели убедително на изборите,въпреки разпасаните цигански кохорти гласуващи по 10 пъти в полза на БСП-БКП,или стегнатите автобусни пирати,препускащи от град на град в полза пак на доскорошната комунистическа партия!Няма да ви огрее,другари!Всичко е ясно!

привърженик на ГЕРБ. Очевадно е, че си сляп и поръчков дезинформатор.

Той и Ким Чен Ир се грижеше за народа си................................!!!

ли интересува дали е истина:))) Вярно! За гербера истината не е от значение:))))

Направо си спомних за Априлският пленум, но този път на ГЕРБ:))))) И за изборите браво! Още не бяхме гледали депутати така усърдно да носят чували с бюлетини и баби от ГЕРБ в комисии, които да крият бюлетини в чорапите, като в Плевен:)))))

партия на простаците! Само малоумници могат гласуват за герберастката пастмина! Никой не вярва на платените соц. агенции!

писали за циганите:) За кои си писал обаче!? За онези, дето МВР ги пазеше, когато разграбиха мандрата на Маркелито ли!? А може би си писала за циганите, за които МВР се отзова да ги пази в Катуница, но за Ангел не намериха начин да го охраняват и циганите го убиха! За кои цигани говориш!?

Твоята любима Фидосова да ти седне на лицето!

И М У Т Р И.

Явно съдийката е била затруднена да вземе правилното решение, защото и журналистите и инспекторите са от един дол дренки. ЖУРНАЛИСТИТЕ, обаче имат мноооого дълга памет!

ЖУРНАЛИСТИТЕ ТРЯБВА ДА КОНТРОЛИРАТ ВЛАСТТА, А НЕ ОБРАТНОТО В Европа в 21 век свободата на медиите е в заплаха. Мафията в България не са гангстери, а са в съдебната, в изпълнителната власт и в парламента. Ако журналистиката е под натиск тогава демокрацията е под заплаха. Никой не може да упражнява цензура в нашата страна. Има липса на свободата на медиите в някои европейски страни, което много тревожи. Обикновено журналистите контролират властта, а в момента в някои страни на Европа е обратното. Важно за демокрацията е да има журналисти, които задават неудобни въпроси. Ако има журналисти, които получават статиите си от правителството или чакат разрешение за публикациите си, това е опасно: Надявам се повечето журналисти да не са такива, защото иначе е заплашена демокрацията.

И АЗ ПРОЗРЯХ-В СТРАСБУРГ ОЧАКВАТ ДЕЛО ЗА ОЩЕ ЕДНА СЪДИЙКА,СИГУРНО НЯМА ДА СЕ ЗАБАВИ МНОГО И ТАЗИ ПРИСЪДА.ПАРИТЕ ДА СИ ГИ ПЛАЩА ЗАМ.МИНИСТЪРКАТА НАЗНАЧЕНА ОТ Г-н БОРИСОВ

Крайно време е да се въведат регресивни искове към съдии ни прокурори. Не може ние да плащаме за корупцията и некадърността им. Докога от моя джоб щре се плаща за тях???

Борисов пак се издъни!!! :D:D:D

Държавата не върви заради съда. Предлагам да се закрие и просто да се съдинм в дрги държави, или Страсбург- тук няй-много да ви вземат парите, да ви разболеят, друго не очаквайте. Тов ане е съд, а проядена машина, която не зачита никакви закони

какво очаквате от 1 сервитиорка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е, няма само заради Калина Илиева да се срамуваме, те калинките не искат да стоят сами и си имат последовател-ки, хо-хо-хо, честита Коледа, честита Калинка, честита Зорница, пардон Деница...

Калинка, калинка, калинка илиева моя! Калинки, много калинки, калинка Владимира Янева, моя! Калинки, малинки и Миро Ушната Марка. Напълнена е администрацията с калинки, като Калина Илиева, малинки олицетворяващи пасмината крадци и некадърници ...

С днешна дата Деница Вълкова е омъжена за бургаски лекар, от когото има две деца. Той е от основателите на ГЕРБ. д-р Петков e хирург който работи в Англия.ДОГОВОРИ ЗА НАЕМ НА СОБСТВЕНИТЕ МИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ДВА АПАРТАМЕНТА С НАЕМОДАТЕЛ СИМКОПЕООД-БУРГАС С ЕДНОЛИЧЕН СОБСТВЕНИК И УПРАВИТЕЛ -СЪПРУГЪТ МИ КОСТАДИН СИМЕОНОВ ПЕТКОВ. Свързани с мен лица по смисъла на 1, т. 1 от допълнителната разпоредба на Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси, дейността на които би довела до възникване на конфликт на интереси, са: съпругът ми Костадин Симеонов Петков като едноличен собственик и управител на СимкопЕООД-Бургас и ДикосЕООД-Бургас Друга информация за частен интерес:Съпругът ми Костадин Петков е задължен по ипотечен кредит в размер на 160 000 евро към Уникредит Булбанк,клон Бургас и в качеството си на собственик на СимкопЕООД-Бургас отдава под наем собствените си недвижими имоти на различни търговци.

проблемът не е в какво е завършила или дали е натрупала опит н близо 15 годишната си "кариера" като съдия, проблемът е, че грешница, която няма нито морала, нито мисленето да е въздигната от обществото. Мястото и е в частния бизнес - адвокат или сервитьорка, която да върти минети и да се изхранва. Държавата е болна и обществото, само християнските Закони ще оправят нещата - всеки престъпник трябва да е бъде наказан, а престъпници са управляващите ...