Съдът отмени назначението на Владимира Янева

Върховният административен съд (ВАС) отмени назначението на Владимира Янева като председател на Софийския градски съд.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отмени назначението на Владимира Янева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая хубаво, ами Калинката какво я направиха. От Калинката какво произлезе- май само пушилка, щото има за татко пожарникар, а пожарникар е уважавана професия. Дъщерята на пожарникар и да ги накалинчи, нищо няма да й се случи. То не е като да си само приятелка по нам ква си линия на Цв.Цв.

дека е студирала право тази жена, у пуца на цв, или у алма матеро, нашишете бе бугари,че у правосудието се напуни со студирали у свободния, и други пуцове по правним науком, роботите со некачестевени судии ипрокурори, со пари турени прокурори, назначавате со пари

Ми така е като все още в "съдебната" ни система са корумпираните представители на партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и на кръга на Гоце ДС-то...?!? Но малко остана и това е първата задача на новата Президентска двойка - тотална чистка и нова действена съдебна система! Това чакат и от ЕС-Шенген, НАТО и САЩ, а и народа ни, за да са в затвора олигарсите на партиите мафии...!

След като на последните избори дадохме картбланш на мутрата,шестака,дебелата Берта итн сега да не се чудим защо тази нахалната крадла ще спечели.

ГЕРБ не е нищо друго освен поредното превъплъщение на комунистическия дявол. Печели изборите - ами да , защото е по-добре маскиран. Поразиите, които ще направи ще са огромни. Съдебната система е едно от пристанищата на комунисти кръволоци, които там кльопат дебели пачки. Ето затова не ни приемат в Шенген, защото това отвън се вижда по-добре.

ТАКОВА НАХАЛНО И БЕЗОЧЛИВО СЪщЕСТВО КАТО ТАЗИ ЯНЕВА МАЙ ОщЕ НЕ СЕ БЕШЕ ПРИПНАЛО. КАКВИ ЛИ ОщЕ СПЕЦИАЛИСТИ щЕ НИ НАПАДНАТ ОТ ГЕРБ,СМЯТАщИ СЕ ЗА НАЙ,НАЙ, И НЕЗАМЕНИМИ....

Какво Янева? Кажи нещо за гърците

Тия гърци прекаляват.Не е длъжна цяла Европа да ги храни.Това на нищо не прилича.Референдуми,оставки,коалиции-аман.Възмутена съм

Какъв ГЕРБ в съдебната система...а.Вие пак по комунистически разсъждавате...ако имаше ГЕРБ в Съда щеже ли Трактора да си е в тях,а и да се кандидатира за държавен глава.Съдебната система все още си е на Гоце...но и последната комунистическа институция ща падне...но сега идва ред на доносниците-посланици

То има вече една съдийка, дето я разследват (която разреши съдия -изпълнител да влезе при "Труд" и "24 часа", дано тези две смели жени не я последват.

Ами може да назначат някоя18 годишна съдийка по добре ще бъде!Тези старите много разбират и няма да им минават номерата!

Айде стига с тая корупция и шуребадженачество. Умориха читавите хора. Нали ГЕРБ дойдоха за някаква справедливост? Навсякъде игри и далавери.

За почитателите на Янева- не се тревожете, навярно 5-членният състав на ВАС ще я върне. А тоя Раденков е хитрец- чака го светло бъдеще.

къде ми е коментара? ало какво п а к не ви хареса? питах да не е със сменена диплома или протеже на някого? та това не става за първи път в страната ни нали? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За да станеш комунист трябва да направиш компромис със собствената си съвест и това не се лекува и съпътства живота за винаги. При партии от комунистически тип те се вписват перфектно защото основната маса от партийни членове са като тях, а при останалите партии се създава разнобой и те постепенно замират /СДС/. Комуниста си остава комунист това е най-страшното няма значение къде се намира.

Ясно, а какво е общото с темата на статията?

Е пак ли ?/ както се казва в една реклама/ До кога ще бъдат толерирани некъдърни и подкупни послушковци? Това ли е демократичния избор според ББ

За семейните приятели ясно. Как обаче стои въпросът за приятелите по далавера?! Там кадровикът очевидно е Красю Черния. И то за всички, освен Янева.

Да заповяда, Президенството е отворено за всички, денонощно...

Е най после . Тая и семейството и ебати наглите хора до безбожие . Да се беше махнала сама след такива скандали . Ама кокала е голян и лапането е голямо .

4г стаж... то бива подлоги, но поне си ги избирайте така, че да не дразнят хората... че останаха по-малко от 600 дни да се разпореждате НЕКАДЪРНО и НАГЛО с живота ни!

Е тя ако има 40 години стаж няма да е атрактивна като "семейна приятелка" :)))

То пък една атракция!Дано поне да е умна!

Навсякъде по света с 4 години стаж ще те вземат на най-ниската позиция.Тя да не е извънземна?

Ей, пич, я ми посочи поне една партия, в коята да няма бивши членове на БКП или ДКМС ако щеш?! Ако ми посочиш такава партия, ще те черпя каквото пиеш. Стига сте злоупотребявали с това членство в БКП. Едно е да с ибил редови член на Комунистическата партия, то тогава 99% от пълнолетното население беше, съвсем друго - да си бил част от Висшият репресивен апарат, който е вкарвал в Белене, мачкал е и т.н. - каквито са повечето от БСП , или са наследници на такива!

а само 1/8 от възрастното население, но което означава 1млн. или повече по критериите от 1989г.

Браво иване,браво раденков-ще продължиш да съдийстваш

Само че пич, тези оправдания от сорта (ама времената бяха такива) ги остави за чалга-поколението, което успешно манипулирате, ама ние репресираните знаем, че не е така. Примери бол. На ЦвЦв баща ме бил личен шофьор на най-страшния шеф на ДС-Григор Шопов, а самият ЦвЦв служител в 7-ми отдел. ЦЦ не е била обикновен партиен член, а партиен секретар. Бащата на ББ е полковник от МВР. В парламентарната група на ГЕРБ е пълно с висши офицери от МВР и ДС от времето на соца, но няма нито един репресиран или негов наследник. Самите те си го признаха като излезе списъка с кандидат-кметове "едно е да си служил в ДС, друго е да си бил доносник". А защо сега РПл, ще маха дипломати, които не са били доносници, а служители на ДС?Ама щом има глупаци да им се връзват?

АМА ТУКА СА 101 % БЕ БРАТ. А КОМУНИЗМА СИ Е НАЧИН НА МИСЛЕНЕ /БОЛНО МИСЛЕНЕ/ И ТО Е НЕЛЕЧИМО НАЛИ ВИЖДАШ ИЛИ НЕ ВИЖДАШ.

Като пишете Цврърцко, Цвъцко, Цв. и така нататък идиотизми, не си ли давате сметка, че обиждате всички нас, които носим хубавото българско име Цветан? Що ли не си е.... мамата?!!!

Ако искате да си смените името попълнете : Първо име : Ново първо име : или Фамилия : Нова фамилия : Може да смените и двете.

Да бе.Като в оня виц дето един се казвал Тодор Лайнаров.Отишъл да си сменя името в съда и там го питат какво ново име иска."Иван" рекъл човека.

хех, т'ва ми напомня за оня стар виц - един отишъл в общината и вика: "искам да си сменя името". "Що бе, викат му, как се казваш?". "Тодор Лайнаров." "Еее, викат чиновниците, имаш основание.." "Абе нали ви казвам? Всичко друго, само да не е Тодор!".

А бе аз понеже съм малко глупавичък - искам да попитам по- умните Тикви от мен - Върховният съд не е ли доминиран от подлоги на Гоце Първанов? Не е ли това съдебно решение опит на Гоцевистите да попречат на съдебната кадрова реформа, която би била много неприятна за много престъпници... Само питам...

Ти май си или луд за ръзване или много прост или много просто ченге!

Не си малко тъп.Момичето е света вода ненапита,ако ще и софийска,иначе щеше да има палат на Приморско без конфликт на интереси.Безочието няма граници

Не си малко глупавичък, а Много глупавичък щом вярваш на подобни глупости Панчо!

Цвъцко ще им спретне няколко компромата, ще им врътне няколко милиционерски гюбека и тея изведнъж рязко ще си променят мнението на 180 градуса.ЦЦ, внимавай, наблюдаваме те от ЕС и ви мажем ските ведно с ББ след годинка

По калпав съд от Върховния административен съд няма в България. Пълни некадърници. Не става дума само за този случай.

Точно така се върви уверено към разпадане на държавността и държавата!!! Хора, които са си дали живота в дадена професия, не помръдват в кариерата, а разни нещастни некадърници, но връзкари напредват в кариерата!!! Точно така се унищожава държавността!!! Нещастни Герберасти, ходете си - оставете ни държавата!!!

Цвърцко сигур ша я предложи на тиквоч да я прави за менистър на правосъдиите ....

има си хас,ние сме област с1400 години измислена история,не циганистан.

И защо да не я предложи. Че тя вече има стаж на ръководно място. Била е "известно време", както ще й пише в служебната характеристика, ръководител на СГС. :) А и е наше момиче. Сега отивам на кръстовището да и осигуря една среща с Бат'Бойко. Обзалагам се, че ще я хареса. Освен ако Плевенлиев не я назначи при себе си. Нали си харесва млади кадри с ум и амбиции.

Ами да я махат - тя си свърши много добре работата - разреши ползването на срс-та по време на предизборната кампания срещу доста от противниците ц3цк0вата партия.

Ей, а Цвинокио продъни телевизоро, че сме имале лош и неработещ съд.... С нетърпение ша очакваме такова и за ЧЕХЛЬО.....

Янева няма да изпусне кокала. СГС е най-апетитната хапка..

ама от 4-те години стаж 2 години е била в майчинство

върховни, колко върховни са , пък не знаят новите поправки в закона? Сега цеко ще трябва да им разказва играта на тези от висшия административен съд. ще тръгне да рови коя какво имущество има, от къде го има и така, за да имат едно наум другите от 5-членния състав как да присъждат.

Вече са се разбрали, просто след като Върховния съд в 5 членен състав потвърди назначението И няма да могат да я мръднат. На всички ни е ясно колко независима е съдебната система.

Боже! Че защо да не бъде жената бе? Защо не скачахте когато Първанов назначи за гл.прокурор приятеля си и съветник Велчев? Защо не протестирахте ,когато на Местан съпругата му беше шеф на образованието и т.н... Глупаци сте и сте прости и необразовани комунисти,щом пишете без да мислите!!

ГЕРБ ЛИ СА АНТИКОМУНИСТИ, Я НАМЕРИ ЕДИН ОТ ТЯХ КОЙТО ОТ 89 Г. ДО СЕГА ДА Е ГЛАСУВАЛ С РАЗЛИЧНА ОТ ЧЕРВЕНАТА БЮЛЕТИНА. А КАКВО ДА СРАВНЯВАШ ВЕЛЧЕВ С ТАЯ - НЕСРАВНИМИ ВЕЛИЧИНИ

Бочко, Бочко, точно гадните комунисти, които напуснаха Партията след 10.11.1989г. ни разказаха играта, чрез СДС, НДСВ и сега ГЕРБ!!!

Цецо апартамента,няма да допусне да му посягат на баджанаците.Е сега ще видят тия гадни,лоши от ВАС,гневът на дон Цеци а и на ГЕРБ ще се стовари връз тях - комунистки такива!

А дали съдия Раденков ще бъде санкциониран от Висшия съдебен съвет, защото не си е направил отвод при гледане на делото, участвал е в произнасянето на решението, а сега се прави на умряла лисица по очевадни причини...

за да се назначи е необходимо да се отреже лентичка

Форумът има ли някакви прогнози каква ще е в бъдеще ролята на съдебната власт в целия този цирк - изборът и като цирк, животът като игра, съдебната власт като начин на употреба

Ако искаш приятелски съвет, щом толкова питаш. Прочети какво пишат за нас след тези мафиотски избори в чуждите списания в интернет. И си помисли, ако не започнем да им правим качествени свирки, дали ще получим доверието за Шенген. Защото, ако поне веднъж си бил или живял/работил в скандинавска страна, сам ще се убедиш, че тези хора държат на почтеността. И мразят мафиотите и гадните номерца.

Върховният административен съд (ВАС) - Болшой театър в София. . Избор не е имало, но председател на Върховния административен съд (ВАС) ще бъде Георги Колев. Преди време беше установено разминаване от 1000 пъти в обявените от Колев пред Сметната палата покупки на земи на съпругата му - нотариус Нели Лукова.Драстично забавяне от 3 години и половина на решения по дела е допуснал като наказателен съдия Георги Колев, който в момента е председател на Върховния административен съд (ВАС). Г. Колев се сдобил с над 30 имота за 2 г.. Съпругата на Колев купила 60 декара по 14 ст.

Когато си ДС всичко е възможно,т.е. за тебе няма невъзможни неща.Този клоун го доказа.

Съдийката е много свестна и неподкупна но не им се вписва в игрите на другите хиени с по дългия стаж затова толкова яростна е съпротивата !

????Колкото по-неопитна е в професията си ,е по-добра,така ли пешо? Ами те ГЕРБ цяла държава управляват на този принцип ! Пък и неопитните и тъпите са по-безопасни !! Вижте го Бочето какви министри си е избрал . Вижте и "Глобална България" какъв Министър-Председател и Президент ни пробутаха !!

Като знам кой председателства ВСС и каква му е настоящата позиция, с претенции за най-подходящ бъдещ главен прокурор, а в същност не знае как да направи един конкурс и да назначи един председател на един съд, та било то и СГС,мога да кажа само: Смили се Господи над тази съдебна система

Сега очакваме ,след жалбата на В.Янева ,назначението и да бъде Потвърдено и така Позицията и Циментирана !!!! Нищо че има само 4 години ??!!! стаж. Все пак е много Близка Семейна приятелка на Цв.Цветанов !! А в Гербария ,това е най-голямото Професионално качество на всеки кандидат за добра работа в държавната администрация. Няма изненади .

..е ваша приятелка ли искате да назначат? Ми защо не сте кандидатствали самите вие, като сте такава света и неподкупна личност? Аман от глупави мърморения.. била приятелка на Цветанов - викове! Ако е приятелка на Станишев - пак същото! Ако не е приятелка с никой, тогава трети...

Считате ли за нормално , Шефка на най-големия и важен съд в България ,да е човек със 4 додини стаж в системата???? Все едно в армията или полицията , служащ с 4 години служба, и без да е приятел на Министъра ,да е с чин Генерал ??!!

Ами ние тъпите с гайдите, дето имаме по 30г. трудов стаж в системата, ама нямаме връзки с Ц.Ц. кво да праим ....

Решението е обявено на сайта на ВАС. Мотивите са странни и няма да е изненада, ако бъде отменено от 5чл. състав на ВАС.

За какво да го отменят, като тричленката просто указва да се спази процедурата, като се проведе ново гласуване! А познай, при новото гласуване, сега, както са окрилени от изборната "победа", дали ЦвЦв няма да докара 99.99 на сто от гласовете за дружката си?

Тази няма работа като председател на СГС, компрометирана е отвсякъде. Единственото й предимство, че е семейна приятелка на ЦЦ, ама това е по-скоро недостатък.

Щото шестака е чистак.

а дали ЦЦ я е чукал за да стане достоен садия в достоина садебна система.

Егати неграмотника ! Дали и тебе не са те "чукали", че си толкова прост ? А иначе, кучката Янева, "близка" на Цецо от Шума, никак не ми харесва.