Коментари - Гутереш: Международен наказателен съд за Сирия | Днес.dir.bg

Гутереш: Международен наказателен съд за Сирия

Генералният секретар на ООН Антонио Гутереш отново призова Съветът за сигурност на световната организация да отнесе Сирия до Международния наказателен съд.

Обратно в новината

Коментари - Гутереш: Международен наказателен съд за Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

Всичко е за пари на този свят, а такива като Гутиереш и всички световни кукловоди най-лицемерно говорят за съчувствие, помощ на страдащите и бедните справедливост и демокрация. Но всички те, без капчица морал и съвест се борят за своя по-голям пай блага. И ако днес световното богатство е разпределено в огромната си част само в ръцете на шепа хора, и 4 от всеки 5 долара отиват при богатите, а 1 при заработилите ги, означава, че ООН е не само безполезна, а вредна за човечеството. Защото е просто една пиар организация, която с трохите от трапезата на богатите служи да ни замазва очите, докато ни ограбват и ни отнемат все повече свободите.

ЦЕНТРАЛАТА НА ООН Е В Н.ЙОРК,ФИНАНСИРАНЕТО НА ООН Е ОСНОВНО ОТ САЩ,СЪОТВЕТНО КАКВОТО КАЖЕ САЩ,ТОВА ПОВТАРЯ И ООН.ТОВА Е ЕДНА БЕЗПОЛЕЗНА ОРГАНИЗАЦИЯ,КОЯТО НЕ Е ПОМОГНАЛА ЗА НИЩО,НА НИКОГО.ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАКРИТА.ООН НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОБЪРНЕ С/У РЪКАТА КОЯТО Я ХРАНИ !

МНС трябва да съди САЩ , СА и останалите заинтересовани в региона да подпалят тази война , но това няма да се случи, а тази португалска кукла на конци в точно определен момент излиза на сцената с реплика от мръсния водевил.

А на тези които подпалиха,финансираха и въоръжаваха войната КОГА ще им се потърси отговорност.

....ООН досега къде беше...

Тази новина е фейкова. Няма я в сайта ООН.

а за Корея, Виетнам, Гренада, Ирак,Авганистан, Египет, Либия и много пропуснати

Много правилно! 13-те милиона сирийци, зарязали родината си на произвола на съдбата и забегнали кой му очи види, трябва да бъдат съдени от съд по строг от Нюрнбергския!

Ето я Истанбулската конвенция на ПРАКТИКА!!!!!!Просто се чудите,маете,удивлявате КАК МОЖЕ!!!!Но ще стане!!!!Точно както и за ИК ни казват--тя е само за ,,жената,,ма няма нищо за джендъра,пък то точно ТЕЗИ членове НЕ СЕ ПИПАТ!!!За ,,жената,, може да имаш съображения и резерви,но за джендъра-не....

цялото оон(м)е за съд и тъмничен затвор или разстрел .те са организатори на хаос и войни с милиони жертви ,за да хранят вампири ,хлебарки и други сатанински паразити .това са лицемери,откачачалки ,мошенници жадни за кръв ,пари власт над Бога !

Гутереш ли си не знам какъв си посочваш виновниците първо . А това са !. САЩ 2.НАТО 3. Еврогея Искаме ги ОСЪДЕНИ и пратени доживот в затворите

И каква раута има Гутереш да се меси във вътрешните съверенни права на Сирия? Помощ давал, с цел да настрои хората на своя страна, и да ги научи, да зимът парички от ООН-то, и да слушкът ООН-то! На това му се вика подкуп и корупция, в особено големи мащаби. Гутереш с парите на зиониЗтите, копува хората, с цел да спечели влияние в суверенна страна - АЙДЕ ГУТЕРЕШ НА БЕСИЛОТО, ЗА НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНИ СПОРАЗУМЕНИЯ, ЗА ЗАЧИТАНЕ НА СУВЕРЕНИТЕТА НА СТРАНИТЕ! БУКЛУК! ЗИОНИЗКИ ПИДЕРАЗ! ПЕДОФИЛ ЗИОНИЗКИ!

португалската свиня я заплашиха, че ще остане без заплата и веднага се разквича, по времето на баи тошо, португалия , испания, гърция , бяха говналъци сравнени с българия

Аз си спомням едни американски бомбардировки над руски хуманитарен конвой. Бяха избити лекари. Не помня Гутиереш тогава да е ревал. Поради което не рабирам защо сега реве.

А аз знам защо - и ти знаеш! Корупцията в ООН не е нещо ново!

Ами за съд си е Сирия ! От години отказва да подари държавната петролна компания на дик чейни :)))) Голямо престъпление , а гутереш ?!! Вземете се самозакрийте , че сте едно шломско сборище от корпоративни лобисти , опасни за съществуването на цивилизацията ни .

а международен наказателен съд за блеър, буш, чейни, к. пауъл, к. райс, маккейн, клинтън, обама, гутериш кога?

Ами за краварите ще има ли като разори толкова държави...?

ООН/оу-ооо-неееее!!!!/---НОТАРИАТЪТ НА сащ.

Джендър на най-високо ниво/това е политкоректно!!!/

Тоя "симпатяга" с актуална ориентация го избраха наместо Ирина Бокова, благодарение на всенародно любимия ни нов "бай Тошо", служещ на новите кандидати за геополитически провал.

Всичко по реда си, първо трябва да има Международен съд за Ирак, след това за Либия, после Сирия и Украйна

За мен са ясни виновните. Това са тези, които имат интерес от случващото се: Производители и търговци на оръжие. "Производители" и търговци на нефт и газ. Виновните са в Дамаск, САЩ, Русия, Саудитска Арабия, Иран ... Дори и в самото ООН, което е зависимо от финансиращите го и което служи на користни интереси

Я да посочи, кои хуманитарни пратки на ООН са били възпрепятствани. Нито една западна държава не е изпратила и кило брашно в Сирия. Сигурно има предвид пратки с оръжие ...

ХАХАХАХАХА, а къде беше ООН, когато подкрепяните от запада терористи рязаха глави и ядоха човешка плът??????

Ето защо тази организация е излишна, просто няма нужда от коментар.Всичката тази пасмина колкото повече говори, толкова повече се разобличава, но това е добре.

Очевидно е че държави като САЩ,Русия,Турция,дори Иран не могат да бъдат осъдени а и да бъдат кой ще ги принуди да изпълнят присъдата?

Ха-ха ООН ще съди България за доставка на оръжие на терористите. И да видя няма да повярвам.

Поредния малоумник на фиктивен пост! Поне малко мозък да имаше че да заема тази длъжност! Превърна ООН в слугинаж на краварите. Добре че Китай и Русия имат право на вето!

Международен наказателен съд за Гутереш за изопачаване на фактите, лъжа, клевета, измама в международен мащаб и лобистки действия в полза на САЩ - незабавно !

Ето защо не избраха Бокова или Георгиева, че и двете нямаше да се оставят да ги манипулират като този продажен нещастник

"Международната общност" се превърна в един не много значещ придатък към държавната администрация на САЩ.

Кога ще има съд за истинските виновници в Либия ,Ирак,Сирия,които наистина съсипаха тези дъжави.Кога ще бъдат съдени създателите на главорезите от Идил.Този човек е подлога на САЩ и Израел.Пълен идиот!

"Международен съд" като в Хага!Това е повече от майтап ,това е гавра!А какво ще отсъди тоя "съд" -ще осъди тия ,дето са отказали да си сложат главата на дръвника!?Само че този път няма да стане-твърде много хора разбраха за какво става дума!

Международен съд за САЩ, които създадоха и финансират Ислямска държава, избила милиони в Сирия!

Sm3hurk0

трябва Международен наказателен съд за такива, като тоя от снимката - предния продажник бюрократ....

Ибрик. Добре поне , че не е нашто момиче, голям срам щяхме да берем.

Не може ти да проваляш плановете на сащ, турция, израел, саудитска арабия и Европа и да не бъдеш наказан.Няма как да стане.Най-малкото сирийските християни трябва да бъдат наказани че отказаха културно и тихо да застанат на опашка пред дръвника и да си чакат реда да им отрежат главата.Много нагли излязоха тия християни, че май и язидите накрая всеха нещо да мърморят сърдито пред дръвника и по робските пазари.А бе, за наказване са си.

Спокойно, братушките се заеха...няма да ги оставят! Тея ще лаят, ще лаят, пък ще подвият опашки.

Айде, Обамгутана отнесе плувката.

За каква независима комисия говори тоя подпухнал помияр. Всички знаят, че ООН е слуга на краварите и техните съратници...Не разбраха ли, че Русия победи в Сирия и няма да ги остави да си правят квото искат вече...

Тази американска подлога е по-прост и продажен дори и от родните ни селски политикани!!!! За съд са Президентите на САЩ, Меркел ,Тони Блеър и т.н.!!!!!!!! Сирия в случая НЕ е виновна за нищо!!!!!!!Опита за унищожението на Сирия беше продиктуван от ОТКАЗА през територията и да "мине" нефто и газопровод до Европа през Турцияи така да се спре руският износ на тези суровини-това е истината!!!!!!

Я, ще съдят Барак Обама....!

... и държавния секретар по времето на маймуната, т.е. килъри клинтън.

Добре де, няма ли да съдят Ердоган за военно нашествие в суверенна държава, убийство на мирно население, без санкции на ООН? Я да го изправят в Хага, като Милошевич! Или чака господарят Тръмп да му позволи. Е'гати ООН-ето, щом САЩ му плаща да му играят по свирката.

Гонзо каква суверенна държава, в региона няма държавна власт на Сирия, има терористи на пкк и техните господари от сащ които целят да разпокъсат Сирия. Турция и Русия се борят за единна и неразделима Сирия. Вие дето не знамето нищо пак пишете, прости сте и знаете само едно душманлък срещу Турция и за вас не е важно кое е право и кое е криво. Зли сте и злото е обречено да загуби. Това ви чака.

Тази смешна организация наречена ООН и обслужваща глобалистите трябва час по скоро да се закрие и без това никаква полза от нея а смучеща пари и без това всеки си прави каквото иска по света-казах !

Тоя дадко изперка ли. Как ще осъде главен виновник САЩ.

И маките деца разбраха, че ООН е ялова и цинична организация от плиткоумници на конци. Чудя се кому е нужно да скимтят все още из медиите....

Ei,generalen Lainar,Turcia napadna suverenna strana i Ti ne se obadi,a dnes ni kaza6 4e trebva da se nakaje Siria. Abe gyonsurat,Ti za idioti li ni vzema6 be, laino mirizlivo..

Международен съд за тези които създадоха и въоръжиха Ислямска Държава едва ли ще може да бъде проведен. Всички знаем КОЙ и защо създаде тази структура. Надявам се че няма да има санкции за помагачите им, защото България е с двата крака в калта.

Пак ли ще има цирк, като с Сърбия.

Коментари - Гутереш: Международен наказателен съд за Сирия | Днес.dir.bg

Гутереш: Международен наказателен съд за Сирия

Генералният секретар на ООН Антонио Гутереш отново призова Съветът за сигурност на световната организация да отнесе Сирия до Международния наказателен съд.

Обратно в новината

Коментари - Гутереш: Международен наказателен съд за Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

Всичко е за пари на този свят, а такива като Гутиереш и всички световни кукловоди най-лицемерно говорят за съчувствие, помощ на страдащите и бедните справедливост и демокрация. Но всички те, без капчица морал и съвест се борят за своя по-голям пай блага. И ако днес световното богатство е разпределено в огромната си част само в ръцете на шепа хора, и 4 от всеки 5 долара отиват при богатите, а 1 при заработилите ги, означава, че ООН е не само безполезна, а вредна за човечеството. Защото е просто една пиар организация, която с трохите от трапезата на богатите служи да ни замазва очите, докато ни ограбват и ни отнемат все повече свободите.

ЦЕНТРАЛАТА НА ООН Е В Н.ЙОРК,ФИНАНСИРАНЕТО НА ООН Е ОСНОВНО ОТ САЩ,СЪОТВЕТНО КАКВОТО КАЖЕ САЩ,ТОВА ПОВТАРЯ И ООН.ТОВА Е ЕДНА БЕЗПОЛЕЗНА ОРГАНИЗАЦИЯ,КОЯТО НЕ Е ПОМОГНАЛА ЗА НИЩО,НА НИКОГО.ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАКРИТА.ООН НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОБЪРНЕ С/У РЪКАТА КОЯТО Я ХРАНИ !

МНС трябва да съди САЩ , СА и останалите заинтересовани в региона да подпалят тази война , но това няма да се случи, а тази португалска кукла на конци в точно определен момент излиза на сцената с реплика от мръсния водевил.

А на тези които подпалиха,финансираха и въоръжаваха войната КОГА ще им се потърси отговорност.

....ООН досега къде беше...

Тази новина е фейкова. Няма я в сайта ООН.

а за Корея, Виетнам, Гренада, Ирак,Авганистан, Египет, Либия и много пропуснати

Много правилно! 13-те милиона сирийци, зарязали родината си на произвола на съдбата и забегнали кой му очи види, трябва да бъдат съдени от съд по строг от Нюрнбергския!

Ето я Истанбулската конвенция на ПРАКТИКА!!!!!!Просто се чудите,маете,удивлявате КАК МОЖЕ!!!!Но ще стане!!!!Точно както и за ИК ни казват--тя е само за ,,жената,,ма няма нищо за джендъра,пък то точно ТЕЗИ членове НЕ СЕ ПИПАТ!!!За ,,жената,, може да имаш съображения и резерви,но за джендъра-не....

цялото оон(м)е за съд и тъмничен затвор или разстрел .те са организатори на хаос и войни с милиони жертви ,за да хранят вампири ,хлебарки и други сатанински паразити .това са лицемери,откачачалки ,мошенници жадни за кръв ,пари власт над Бога !

Гутереш ли си не знам какъв си посочваш виновниците първо . А това са !. САЩ 2.НАТО 3. Еврогея Искаме ги ОСЪДЕНИ и пратени доживот в затворите

И каква раута има Гутереш да се меси във вътрешните съверенни права на Сирия? Помощ давал, с цел да настрои хората на своя страна, и да ги научи, да зимът парички от ООН-то, и да слушкът ООН-то! На това му се вика подкуп и корупция, в особено големи мащаби. Гутереш с парите на зиониЗтите, копува хората, с цел да спечели влияние в суверенна страна - АЙДЕ ГУТЕРЕШ НА БЕСИЛОТО, ЗА НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНИ СПОРАЗУМЕНИЯ, ЗА ЗАЧИТАНЕ НА СУВЕРЕНИТЕТА НА СТРАНИТЕ! БУКЛУК! ЗИОНИЗКИ ПИДЕРАЗ! ПЕДОФИЛ ЗИОНИЗКИ!

португалската свиня я заплашиха, че ще остане без заплата и веднага се разквича, по времето на баи тошо, португалия , испания, гърция , бяха говналъци сравнени с българия

Аз си спомням едни американски бомбардировки над руски хуманитарен конвой. Бяха избити лекари. Не помня Гутиереш тогава да е ревал. Поради което не рабирам защо сега реве.

А аз знам защо - и ти знаеш! Корупцията в ООН не е нещо ново!

Ами за съд си е Сирия ! От години отказва да подари държавната петролна компания на дик чейни :)))) Голямо престъпление , а гутереш ?!! Вземете се самозакрийте , че сте едно шломско сборище от корпоративни лобисти , опасни за съществуването на цивилизацията ни .

а международен наказателен съд за блеър, буш, чейни, к. пауъл, к. райс, маккейн, клинтън, обама, гутериш кога?

Ами за краварите ще има ли като разори толкова държави...?

ООН/оу-ооо-неееее!!!!/---НОТАРИАТЪТ НА сащ.

Джендър на най-високо ниво/това е политкоректно!!!/

Тоя "симпатяга" с актуална ориентация го избраха наместо Ирина Бокова, благодарение на всенародно любимия ни нов "бай Тошо", служещ на новите кандидати за геополитически провал.

Всичко по реда си, първо трябва да има Международен съд за Ирак, след това за Либия, после Сирия и Украйна

За мен са ясни виновните. Това са тези, които имат интерес от случващото се: Производители и търговци на оръжие. "Производители" и търговци на нефт и газ. Виновните са в Дамаск, САЩ, Русия, Саудитска Арабия, Иран ... Дори и в самото ООН, което е зависимо от финансиращите го и което служи на користни интереси

Я да посочи, кои хуманитарни пратки на ООН са били възпрепятствани. Нито една западна държава не е изпратила и кило брашно в Сирия. Сигурно има предвид пратки с оръжие ...

ХАХАХАХАХА, а къде беше ООН, когато подкрепяните от запада терористи рязаха глави и ядоха човешка плът??????

Ето защо тази организация е излишна, просто няма нужда от коментар.Всичката тази пасмина колкото повече говори, толкова повече се разобличава, но това е добре.

Очевидно е че държави като САЩ,Русия,Турция,дори Иран не могат да бъдат осъдени а и да бъдат кой ще ги принуди да изпълнят присъдата?

Ха-ха ООН ще съди България за доставка на оръжие на терористите. И да видя няма да повярвам.

Поредния малоумник на фиктивен пост! Поне малко мозък да имаше че да заема тази длъжност! Превърна ООН в слугинаж на краварите. Добре че Китай и Русия имат право на вето!

Международен наказателен съд за Гутереш за изопачаване на фактите, лъжа, клевета, измама в международен мащаб и лобистки действия в полза на САЩ - незабавно !

Ето защо не избраха Бокова или Георгиева, че и двете нямаше да се оставят да ги манипулират като този продажен нещастник

"Международната общност" се превърна в един не много значещ придатък към държавната администрация на САЩ.

Кога ще има съд за истинските виновници в Либия ,Ирак,Сирия,които наистина съсипаха тези дъжави.Кога ще бъдат съдени създателите на главорезите от Идил.Този човек е подлога на САЩ и Израел.Пълен идиот!

"Международен съд" като в Хага!Това е повече от майтап ,това е гавра!А какво ще отсъди тоя "съд" -ще осъди тия ,дето са отказали да си сложат главата на дръвника!?Само че този път няма да стане-твърде много хора разбраха за какво става дума!

Международен съд за САЩ, които създадоха и финансират Ислямска държава, избила милиони в Сирия!

Sm3hurk0

трябва Международен наказателен съд за такива, като тоя от снимката - предния продажник бюрократ....

Ибрик. Добре поне , че не е нашто момиче, голям срам щяхме да берем.

Не може ти да проваляш плановете на сащ, турция, израел, саудитска арабия и Европа и да не бъдеш наказан.Няма как да стане.Най-малкото сирийските християни трябва да бъдат наказани че отказаха културно и тихо да застанат на опашка пред дръвника и да си чакат реда да им отрежат главата.Много нагли излязоха тия християни, че май и язидите накрая всеха нещо да мърморят сърдито пред дръвника и по робските пазари.А бе, за наказване са си.

Спокойно, братушките се заеха...няма да ги оставят! Тея ще лаят, ще лаят, пък ще подвият опашки.

Айде, Обамгутана отнесе плувката.

За каква независима комисия говори тоя подпухнал помияр. Всички знаят, че ООН е слуга на краварите и техните съратници...Не разбраха ли, че Русия победи в Сирия и няма да ги остави да си правят квото искат вече...

Тази американска подлога е по-прост и продажен дори и от родните ни селски политикани!!!! За съд са Президентите на САЩ, Меркел ,Тони Блеър и т.н.!!!!!!!! Сирия в случая НЕ е виновна за нищо!!!!!!!Опита за унищожението на Сирия беше продиктуван от ОТКАЗА през територията и да "мине" нефто и газопровод до Европа през Турцияи така да се спре руският износ на тези суровини-това е истината!!!!!!

Я, ще съдят Барак Обама....!

... и държавния секретар по времето на маймуната, т.е. килъри клинтън.

Добре де, няма ли да съдят Ердоган за военно нашествие в суверенна държава, убийство на мирно население, без санкции на ООН? Я да го изправят в Хага, като Милошевич! Или чака господарят Тръмп да му позволи. Е'гати ООН-ето, щом САЩ му плаща да му играят по свирката.

Гонзо каква суверенна държава, в региона няма държавна власт на Сирия, има терористи на пкк и техните господари от сащ които целят да разпокъсат Сирия. Турция и Русия се борят за единна и неразделима Сирия. Вие дето не знамето нищо пак пишете, прости сте и знаете само едно душманлък срещу Турция и за вас не е важно кое е право и кое е криво. Зли сте и злото е обречено да загуби. Това ви чака.

Тази смешна организация наречена ООН и обслужваща глобалистите трябва час по скоро да се закрие и без това никаква полза от нея а смучеща пари и без това всеки си прави каквото иска по света-казах !

Тоя дадко изперка ли. Как ще осъде главен виновник САЩ.

И маките деца разбраха, че ООН е ялова и цинична организация от плиткоумници на конци. Чудя се кому е нужно да скимтят все още из медиите....

Ei,generalen Lainar,Turcia napadna suverenna strana i Ti ne se obadi,a dnes ni kaza6 4e trebva da se nakaje Siria. Abe gyonsurat,Ti za idioti li ni vzema6 be, laino mirizlivo..

Международен съд за тези които създадоха и въоръжиха Ислямска Държава едва ли ще може да бъде проведен. Всички знаем КОЙ и защо създаде тази структура. Надявам се че няма да има санкции за помагачите им, защото България е с двата крака в калта.

Пак ли ще има цирк, като с Сърбия.