Берлускони отива на съд заради ”Крадлата на сърца”

Италианският премиер Силвио Берлускони ще бъде изправен пред съда по обвинения, че е плащал за секс с непълнолетната Карима ел Махруг - Руби и за злоупотреба с власт.

Обратно в новината

Коментари - Берлускони отива на съд заради ”Крадлата на сърца” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mароканска кабаретна танцйорка, лъжла, крадла...... E и к а к в о се очаква от такава!? A и "берлио" каза, че била "сестрина дъщеря" на мумията Mубарак!!! Tия мъже след 40 вече са изперкали и то безвъзвратно!!!

Xайде стига, не се заблуждавай!A иди и го питай колко варианта на виaгра а и стимуланти изгълта !? Mафиотски фасони!!! Dа влезне в затвора-така го искат жените, " интелигентните жени, които у в а ж а в а л"...

И премиерът и Руби отрекоха да са имали сексуални отношения, като момичето, което през ноември навърши 18 години, заяви, че е присъствало само на "съвсем нормални и благоприлични" вечери. - А това ще рече, че му е бил съвсем обяснимо мек...ех :))

Е, да бях мъж - и аз бих се изкушила, много е хубава :-) Само че, на никого ли не прави впечатление ''17 годишна кабаретна танцьорка''? На тази възраст не трябва ли да е в училище още?

Хм. Ако обвинението е вярно, то на Берлускони трябва да се свали шапка. На неговите години със 17-годишна проститутка - то е направо приключение! У нас връстниците на Берлускони едва кретат по улицата и шофьорите на таксита им се провикват: "Аре бе, кух!" Както се вижда, Берлускони изобщо не е кух. Респект! Журналягите не разбират, че с тоя процес вместо да го оплюят, те вдигат имиджа на италианския държавник. На тая възраст доста мъже се радват, ако могат да се изпикаят. А Берлускони сваля жени! Уау!

Ще доживеем ли и в България да има процес срещу действуващ министър-председател?!. В Италия, където е най-голямата мафия, го доживяха!... Първо да видим, как ще завърши процесът! Да не забравяме, че Берлускони е не само премиер, а и милиардер! А Парица е царица! - дядо Славейков. И срещу Доган иваше процес за получени 1 000 000 евро, но го оправдаха, защото бил хидролог! Аз бих променил въпроса - ще доживеем ли до ефективни присъди срещу престъпниците?! Според членове на италианската организация за борба с мафията, при тях такава присъда, като пускане под гаранция изобщо няма, да не говорим за подписка!... А що се отнася до психическото здраве на Берлускони, то да не забравяме, че на любовта всички възрасти са покорни!...

еха, ако и в България дават 12 години за злоупотреба с власт... мечтиии...

Редакцията,намерете си читав преводач от италиански,защото е смешно "rubacuori"да се пише рубакури."Cuore" e "сърце" на италиански,а не на арабски.Не ви е за първи път.

Берлускони - последният истински римлянин! :D

Значи ако си премиер на средно популярна държава, може да си педофил, но ако си на по-ниска длъжност, ще те съдят и порицаят с фалшивите си критерии за фалшив морал?! Виж ти.

само той ли от клиентите на тази проститука ще отиде? ще отиде ли сутеньора и? ще отидат ли родителите и? ще отидат ли ченгетата, които са знаели, че е проститутка? или журналята, които НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА че е малолетка а че Берлускони я е онодил? Явно, италианките са МНОГО тъпи жени.

ама пък са готини ;-)

БРАВО НА БЕРЛУСКОНИ.ТОЙ Е ПИЧ. НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ГО ПЛЮЙТЕ? КОЙТО ГО МОЖЕ-МОЖЕ.А ВИЕ САМО ЗАВИСТ-ХАРАКТЕРНО ЗА БЪЛГАРИНА.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ.

Еее, то пък човек да не вземе да се позабавлява малко. И дори и да ги е чукал за пари, какъв е проблемът? Има крава, пие млеко.

Защо е крала , аз бих и подарил сърцето си, и три биволици !

Няма ли кой да направи един скенер на главата на Берлускони, ще излезе я челен тумор, я фронтотемпорална деменция в начален стадий. Отпадат му задръжките.

а нашият?

Ей,върви й на тая Руби,бе!1.Близките й не са я убилили.2.Не са я оженили набързо за някой,който да я държи заключена или зазидана.3.Не са я залели с киселина...Какви страхотии сме чели по тия книги за жените от мюсюлманските страни-само за разговор по телефона с мъж си е докарала една заколването от баща си...А тази даже ще се омъжва-тук при нас пишат,че е сгодена за 42 годишен италиански политик,разведен,и мечтае след сватбата да продължи образованието си.

Нека си думка пича бе!Кво е правила на тоя купон,а ся мрънка!? Гледаш я симпатяга,миличка изглежда,а на края 5 коча и и свършат отгоре!

иваше процес за получени 1,000,000 евра ,но го оправдаха, защото бил хидролог.

казва се евро, не евра *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ех, това момиче заслужава много повече от 5 милиона. То не е родено да мие чинии. То трябва да носи наслаждение на истинския мъж, който може да подчини слабите мъже.

колко му остава да опъва млади момичета. Вижте го как се е опънал в лицето от ботукс. Не го лишавайте от удоволствията в третата му възраст.

С тази фамилия май не сърца краде. А този макарон за смях стана

Ще доживеем ли и в българи да има процес срещу действащ министър-председател. В Италия, където е най-голямата мафия го доживяха ...