Терористът Брайвик съди норвежката държава

Терористът Андерс Брайвик е подал жалба в Европейския съд по правата на човека, настоявайки, че в затвора се нарушават правата му.

Обратно в новината

Коментари - Терористът Брайвик съди норвежката държава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва милиони сега като него..има много измет.

Кой ли беше казал.че у нас свестните считат за луди

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КАКВИ СА ПРАВАТА НА ЗАХИНАЛИТЕ СТОТИЦИ ДЕЦА И ХОРА ОТ НЕГОВАТА РЪКА. ИЛИ ТЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТ НА СВ. ПЕТЪР. КОЛКО ЖАЛКО,ЧЕ НЯМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ.ЩОМ СИ УБИЛ НЯКОЙ И ТЕБ ТРЯБВА ДА ТЕ ЧАКА СЪЩОТО. ХАРЕСВАМ САМО КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ. КАКЪВ Е ТОЯ ФАЛШИВ СЪД В СТРАСБУГ. ПОДИГРАВНА С ХОРАТА.

А децата не са ли хора? Тоя уби над 70 човека, деца и възрастни и благодарение на това, че норвежците имат доста изкривено отношение към подобен род престъпления, лежи само 20 години...Ако беше в друга държава едва ли щеше да ми се размине само с толкова. Щеше да изгние в затвора и без претенции и без предоставените му "екстри", като двустайна килия, телевизор и компютър...

Защо да е терорист,защото трепе предателите ли. Той не е утрепал нито един ислямист,а трепе тези които дават право на ислямистите да убиват европейци. Докога ще пишете манипулативни статии и да правите хората на прости.

Абе, да му се не види, за такова нещо има едно-единствено адекватно наказание - смърт! Какво ще чакаме да се превъзпита? Тоя уби 80+ човека и осакати не знам си още колко... Какво има да му гледаме правата... А тези, които умряха от ръцете му, нямат ли права?

Паметник трябва да му вдигнат на този човек, и да го направят председател на ЕС!

Всъщност Брейвик е прав за всичко, с изключение че уби свои съграждани норвежци. Той се бори против нашествието на исляма в Европа и против лабавите ЕС управници които го допускат. Брейвик се оказа пророк, той предвиди ислямското нашествие. Той е борец за нова и чиста Европа за европейци.

Няма проблем! Да го преместят в обща килия в който и да е български затвор. Всички видове контакти и форми на общуване ще му бъдат предоставени.

От ИДИЛ дават една торба пари за него! Той е в пъти по-ефективен от техните камикадзета...

Егати, тоя вместо да измислят специално за него някакво нечовешко мъчение, при което да започне да се моли да го убият набивайки го на кол за да се мъчи по-малко, те за правата му се борят - и той и адвокатите му са за Ада - просто не вярвам, че това е истина и тези норвежци не са добре - убиеца разстреля като кучета една камара млади и беззащитни хора, взриви бомба преди това и сега си търси правата?! Това не може да се случва наистина - сигурно аз откачам или сънувам и роднините на всички тези хора какво правят - няма ли един поне който да го докопа някак и да му "свети маслото" на тоя изрод? Защо полицаите не го думнаха директно, а го оставиха да се предаде? Пълен абсурд!

Хората паметник искат да му вдигнат, ти мъчения

Според теб всеки който нахлуе в чужда държава и избива народа трябва на кал набит ми то тогава краварите не трябва да съществуват вече.

значи и руснаците да ги последват...

Пускайте му и по някой правозащитничка, че "човека" има и други нужди и права!

Преместват го в обща килия с 12 ман*гали. Гаранция след първата нощ там ще си иска изолацията.

Не е нужно да ни занимаваш с еротичните си фантазии ;)

Неее ще скъсал вратовете им.

Да му дадат лаптоп и интернет и да си намира последователи по-лесно. Това са кусурите на прекалента демокрация. Някак си хората забравят, че освен права имаме и задължения и двете вървят ръка за ръка.

няма ли кой да го пречука тоя изверг, за такива като него трябва да върнат смъртното наказание и колкото по скоро толкова по добре за нас нормалните хора