4500 лв. глоба за шведа, който ритна камериерка в главата

Районният съд в Несебър призна за виновен и осъди на 4500 лв. глоба шведа Ралф Сундберг, който на 3 юни изрита в главата камериерка в хотел в Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - 4500 лв. глоба за шведа, който ритна камериерка в главата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига бе , Волен Содеров е осъден шест пъти за хулиганство и не лежи. Ами пресен случай : тарторът на агинката на Миньор в Пазарджик. Цяла България го гледа как обстрелваше с ракети агитката на Хебър и с една удари в лицето фен и го обезобрази . Мислите ли , че го осъдиха да лежи ефективно . Ами , не. Никой нищо не коментира, на ден има поне сто такива случая, никого не съдят ефективно , глобяват ги до максим 1000 лева, най-често между 300 и 800, що мислите , че точно шведът трябва да изключение и да лежи, при положение, че българи и цигани ги съдят на 10 пъти по-малки глоби за същото. Това са традиционните балкански етнически и националистически медийни истерии срещу чужденци да отклоняват от от проблемите. Като искат да променят закона, ама ще трябва да строят килия за всеки пети българин, щото рядко има такъв да не е забъркан в подобни прояви.

Прокуратурата ще протестира ли присъдата? На тая гиздава прокурорка един шут в г..за и под ръка със съда- дим да ги няма!!

Интересно, ако тая шведска мутра беше изритал в коридора на хотела не камериерката, а некоя почиваща магистратка? Дали тогава пак щеха да му искат само 4500 лева? Дееа и скапаната им продажна "държава"!!!!!!!

Как затвор бе, нали "ще изпуснем шведските туристи които са платежоспособни", даже ще им предложим и нов пакет услуга "ритане на българска кратуна за 4500 лв.".

Липсата на правосъдие е една от основните причини българите да напускаме България. Какви сте вие там, измислени съдии. Това ли сте учили и за това ли сте се клели. Да ви ..... на дипломите и на акъла, и на морала. Тази жена има семейство, има колеги, има сънародници, каквито по документ, но не и по съвест сте и вие, правозащитниците. Това ли е мярката ви за човешко достойнство. Седите там, мерите с кривия аршин и опропастявате живота на хората, Защото, ако вие живеете за стомасите и дебелото си черво, нас само достойнството ни крепи. Не сте хора вие.

Това не е съд, нито нормална съдебна система. Служи само за репресия на българите. Вие се изгаврихте с тази жена, господа юристи. Не ви ли дожаля за нея поне от човешка гледна точка. Малко са хората, които и куче биха ритнали така. А това е българка, една слаба и отрудена жена. Това не е правосъдие, а сбирщина от изроди. В това положение на беззаконие налагано от тези, които трябва да прилагат законите, най-добре е да се справяме с такива ситуации сами.

И защо престъпника, не лежа в ареста, а го настанихте в хотел. За да му плащаме ние престоя и охраната ли. Защо не го държахте в затвора, там щяха да му поизправят рогата. Егати гъзолизците, егати уважението към изпаднал. деградирал, 100-годишен наркоман. То глобата му няма да покрие разходите по престоя му по делото.

Българският циганин, който ритна жена в метрото, в Германия получи 10 години затвор. Не се чувстваме защитени и в безопасност в собствената страна, на работните си места. Съдиите ни са толкова слаби, че по-добре да закрият всички правни и юридически факултети. Това е чисто безобразие. Ако те пребият някъде, искат свидетели, че си пребит, иначе все едно не се е случило. Тук престъплението е доказано и пак няма наказание. Такова липса на правосъдие от хора, които се държат като ритнати в главите от швед.

А ПЕРАТА - БЪЛГАРСКИЯ НЕЛСЪН МАНДЕЛА ... СУДЖУК АГА И МАНГАЛИ СИМЕОНОВ ГО ДЪРЖАХА В ПАНДЕЛАТА 60 ДНИ :))))

lu4ka

Заповядайте на Българското черноморие. Нови, по-ниски цени. Само сега, промоция: само срещу две хиляди евро можете, да ритате българи в главите.

...а бе вие на това правосадие ли му викате бе уруди !!!...ами те западните отрепки ще започнат да си плащат и да го правят бе ..за кеф !!!...на садиите издали тази присада да им се платят парите и да получат шутове в кухите тикви !!!

ДОЛНИ ПРОДАЖНИЦИ,ЗА ШЕПА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЩЕ ИЗТЪРГУВАТ И РОДИТЕЛИТЕ СИ !ПОМИЯРИ ДОЛНИ !

НЯМА ТАКОВА ПЛЕМЕ,КАТО НАШЕТО ЩО ЗА ХОРА СМЕ !! ЕГАТИ СЪДИИТЕ И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ! СРАМ И УНИЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

Така държавата узаконява ново, евтино забавление, което може да доведе нови и нови туристи.

евтино е било...а за колко пари може?

мащеха за бедните българи и ласкава към българофоби, и изверги, наши и чужди.... До кога?

Докато има корупция в държавата ще е все така , не съм сигурен за сумата но въпросният швед за да стигне до тази милостива присъда е дал под масата минимум 10-15К юро , иначе щеше да лежи ефективно.

Не разбрахте ли какво гласи тъпият закон??? Ако не е рецидив, глобата е до 5000 лв! Точка! Ако не спазим закона, обвиняемия възбужда дело срещу България! Въпроси?

Глупако, преди всичко това НЕ Е "лека телесна повреда", а средна такава! Откъде научиха, че е с "чисто съдебно минало"?! "Чисто" е било в България, щот не е идвал тук преди. Ако удариш дори лек шамар на някой политик, със сигурност няма да се разминеш само с глоба! Нали уж сме равни пред закона?!

Изключително възмутен съм от този клоун "магистрат" ,който е отсъдил някакви смешни 4500 лв. за това брутално посегателство върху здравето и живота на един български гражданин ! Няма никакво правосъдие в България ! Ако това се беше случило с майката на този магистрат как щеше да реагира - въпроса е риторичен ! Чест,достойнство,морал,спазване на цялата строгост на закона са някакви измислени думи за тази пасмина Адвокати,Магистрати, Висш съдебен съвет и всякакви мухльовци и мишоци в тези институции ! Докога драги българоубийци - там мъже няма ли ? - а да има ама май са само меки китки ... Една румънка главен магистрат е 100 пъти повече от всичките взети заедно в цяла България правораздавателни органи ! Дано никога не преживеете ужаса и страданието на тази честно изкарваща си труда камериерка ! И освен да издавим примерно 10 души по 4500 лв. и да го поритаме едно хубаво това нищожество на снимката щом глобата е толкова ниска - да видим как ще се почуства тоя помияр шведски ! А да не забравя и ние после ще казваме че сме били пияни и нищо не помним след като го потрошим ...- Тъпанари недни - в Германия има най- малко 3 години затвор за подобен род деяния !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

нека го ритна аз

не го оправдавам тоя,но 4 месеца беше в домашен арест.Можеби трябваше да плати повече на жената. Но,той поне лежа и се извини многократно! А какво стана с ония пияни руски свини които се биха с полицията в С.Влас след като поломиха хотела! Къде са тия долни скотове???Някой чу ли за тях нещо?Нова или БТВ къде са да ни "информират"??? Изчесаха се скоропостижно към матушката с съдействието на власта,нали? Защото в задунайската колония руските "братушки" са си "удома си" Нищо,че в цял свят за побой над полиция лежиш,плащаш о ядеш бой здраво. Това сме ние-един полурашански свинарник.Благодарение на всички рубладжийски мекерета начело с Бай Боко.

Дай да ти счупя челюстта, унижението е бонус, а след това ще ти се извиня и ще ти кихна 4500. Това говедо изобщо не се е извинило! Направил го е адвокатът от негово име. Руснаците, освен че са бити, със сигурност са или ще бъдат санкционирани, ВЪПРЕКИ че полицията нахлува през нощта без заповед за обиск в дома им, когат те не са вдигали дори шум!!! Защо?! Ако е имало оплакване срещу тях, то трябва първо да бъде проучено, а те да бъдат извикани след това, не по рано от следващия ден, за изясняване на случая. Те са нападнати противозаконно и без никаква нужда от тъпите ченгета!

Не се притеснявайте много за тази лелка, ще се оправи. Каза, че ще гони шведа до край). Искам на запис да излъчат какво тя каза на швед, той да я ритне. Сигурно, на швед е препоръчано от адвокати да каже, че е бил пиян и нищо не помни, на видео не му личи че е пиян.Иначе, че ще се окаже , че персонал и изобщо сервиз по морето не става. Има ли статистика от оплаквания на туристи от персонал? Какво стана с побито от охранители семейство на руснаци в техния апартамент, които мейби хвърляли бутилка на козърка? Поредна лъжа. За тази тема кога ще напишат?

Еиииии, ами значи ако е така аз съм готов да дам 4500лв да избоцам в главата я Плевньо, я Цацаров, я Младенов, я друго министърче или още по-добре: някое от американските / еврохейските господарчета като идват у България...

За счупена челюст се полага затвор защото това е средна телесна повреда. На онова животно дето ритна украинката в метрото германците го ошливиха с 3 години затвор

4500лв. глоба , а на съда сигурно в пъти повече??????

Както и да го мисля - тука има нещо сбъркано. Не може тази тотална гавра с човешкото достойнство да се наказва с 1 заплата- там , в неговата държава. Щото имал чисто съдебно минало !!?? По тази логика утре някой ще пребие някой нашенец, че нещо не му било на кеф, и ще го осъдят на .... 2 заплати !!И после - къде ни било самочувствието ??!!

Защо Корнелия или Сидеров ? Защото така ти изнася , нали ? Затова е такова и правосъдието !!! А кой му нарежда - Бойко ... Ритай си тогава него , а не пускай фишеци ...

Аз искам да ритна или Сидеров или Курнелия. 5000 ще платя, няма проблем.

Дами и господа, Българският народ е тъп и мързелив. Ето това е доказателство че сме овце.

Жена намери майстора. Нали е била вишистка, и изведнъж мие и чисти. Не й стига мозъка, че всяка работа е достойна. Тя просто не се примери с ситуация и почна да агресира срещу туристите. Но а после вичко е известно. И швед и тя много добре знаят истина. Но за нея исмислена истина е спасение. И за това толкова агресивна. А швед друг път да избира внимателно дестинация и да не ходи в балканска африканска република, къде могат да ти псуват и бият...

С такива закони и с такива правораздавателни...идиоти като тези,които са"осъдили"този,да не вземе някой да се чуди,когато от сега насетне,вместо поздрав за добре заварили в...НАШАТА си държава,започнат да ни отвръщат с по един в...зурлите!?! Дами и господа правораздаватели,не си мислете,че след като сте си напудрили насраните задници с всевъзможни помади,за да угодите,както винаги на онези,които ви пъхат финикийските в шепите,то сте отстранили неприятната миризма,която идва от тях!!! Още бай Радой го беше казал,...безсмислено е,няма да ви помогне!!!

От тук нататък всеки среден, беден и ли богат западен простак ще ни рита като бездомни и кирливи туземци. Иска ми се да наритам несебърските съдии по празните чутури и след това да се разкая и да си платя глобата от 4-5 хиляди лева.

Правосъдие

В Германия за подобно нещо щеше да има ефективна присъда и то сериозна! У нас присъдата е смешна! Ще му поискат общо 2 500 евро, което за шведските стандарти не е бог знае каква сума. Въпросът е, защо господинът минава по тънката тарифа? За да не навредим на туризма ли? Защо се прави? Не се ли унижаваме като нация прекалено много? Кой ще ни уважава? Винаги ще ни имат за аборигени. Аз не съм съгласен с това!

Бай Иване, ти от Марс ли падаш бе.Ами осъден е така, защото задниците на адвокати и магистрати са къде три цола отворени за мангизи.Как оня тъмнокафевия го набутаха в Германия за 3,5 години и яка глоба за украинката, а този минава метър с някакви си 2,500 еврака.Ааааа, щах да забравя беБългарите в ЕС се смятат за помияри , по-лоши и от мигрантите и може да си ги меткаяш както си искаш защото си имаме за премиер селски тарикат и БХК.Смятам, че бях изчерпателен.

В чл.78а, ал.7 от НК има хипотеза, когато деецът е бил в пияно състояние, която е пречка той да бъде освободен от наказателна отговорност. Как съдът тогава е приложил този ред, след като самият извършител твърди, че е бил пиян до безсъзнание, а пияното състояние може да се установява не само с дрегер, но и със свидетелски показания ????

Направо да го въведат в ценоразписа за Слънчев бряг 2018: - ритане на персонал - 4500лв - чупене на глава - 6000лв - пребиване до смърт - 10 000лв - обида на персонал - безплатна при над 7 нощувки

Хайде да разделим цифрите на две, че много стряскащо изглеждат тези цифри

Европейците вече могат да идват да подритват в главата българи за сумата от 2500 евро.

Отново доказахме че сме по-зле от банановите републики! Не чакайте респект и уважение към нас от никой чужденец. България за пореден път доказа че народа е само един тъп избирател, който умишлено се държи в мизерия, за да може бюрократичната и некадърна държавна мошина да го манипулира и "стриже". Роби, а не народ!

С тази жалка присъда- глоба показваме, че човешкия живот в България няма висока стойност. Добре, че поне 2 милиона се изнесоха от България.

Това е суперсмешна глоба за швед там той ще ги изкара тези пари точно за 20 дни и ще продължи по същия начин. Я в Турция или Гърция да беше го направил какво щеше да му се случи и дали щеше да мине метър само с глоба? Гръцките полицай да са счупили поне 1 палка в главата му докато е в ареста.

ако може да ритна съдийката по тъпата кратуна която се е произнесла ................ще си платя 4500лв. Няма такава измислена съдебна система

Ебах тази тъпа, подкупна и идиотска съдебна система. За ритник в главата и счупена челюст 2 хиляди евро глоба. По колко ли е платил на съдиите този изрод за тази символична присъда? Нашия циганин за ритник в берлинското метро получи 12 години затвор. Да ви ба майката изроди съдии.

Това си е чиста проба подигравка и с нас, българите, и с пострадалата жена! После да не се чудим, защо никой за нищо не ни уважава! Спомням си и случая с английския хулиган, който беше осъден за счупена глава на момче по морето, с присъда у нас, екстрадиран по искане на англичаните за излежаване на присъда в родината му и......веднага освободен там!!! Щом ние не се уважаваме, едва ли другите, особено новите ни "приятели", ще го правят! Е, нема такава държава! А оня, с дебелия търбух, прочел само една книжка, се бие в гърдите, че е предател и се слага като.....на западняците!

Очаквайте 2 серия: България да бъде осъдена за това, че въпросния швед е престоял 3 месеца "неправомерно" в ареста.

Страхотна реклама за българския туризъм. Заповядайте туристи, футболисти,единствено у нас ритайте на воля не топка, а жива глава на беден българин и то за без пари .Само 2500 евро.....

при тези "санкции" ще се появи нова тур атракция, да имаш удоволствието да обезобразиш българин за по-малко от една средна шведска заплата. е тва му викам аз правосъдие, патриотизъм и ненамеса в работата на съда

Казвах Ви аз да не ядосваме шведите, че са доста чувствителни....по добре да се снишим....да не го раздухваме много.....

Проблема не е в съдебната система. Проблема е в тези които пишат и одоброяват законите.Нашите мили дупетати. Не се сърдете на съдия , а на онези в парламента ! Ако сина на някой дупетат ритни някой в главата е по-лесно да се плати глоба , а не маминото синче да лежи в панделата !

На основание, че се бил извинил многократно съдът в Несебър решил да приложи административна, а не наказателна процедура. Гнилият съд е този, който прилага закона както му платят, а не народните представители. Ако наистина не ти харесват днешните закони, то има много лесно решение - народно въстатие и връщане на демоктаричната конституция от 1947 г. (Димитровската конституция). След което всички закони се изменят така, че да съответстват на Конституцията от 1947 г. И тогава гнилите съдии ще гният в затворите заедно със западните простаци, пияници и хулигани, които ни ритат главите и чупят челюсти за кеф срещу смешни глоби. Очаквам България да бъде осъдена за нарушаване на човешките права на шведската пияна свиня.

В началото всички бяхме ужасени от наглоста на тоя розов г.з,ама после като видях неистовото желание на пострадалата да забогатее ми се доповръща!Е присъдата е нормална, и най-веселото ,че няма да има лесни пари!

Дано и ти да последваш примера на камериерката, тогава да те питат: ще търсиш ли и ти обезщетение за компенсация, и дали тогава ще ръсиш подобни злъчни простотии?!!

Абе видях я що за стока е!Само парата и бе в устата!Реши че е ударила джак пота!А че педала мина леко е факт!

В същото време тече кампания за завръщане на българи от чужбина. Е за какво?! Като е да те ритат чужденци, по добре да е в тяхната страна. Хем повече пари ще получиш, хем шанса да ги излющат с ефективна присъда е по голям!

А ако би я ритнал българин, сумата би била нормална?

Ако е някой с пари, нищо няма да получиш. Даже може теб да осъдят ако си е навехнал глезена. Ако е без пари, сигурно и ефективна ще получи. Справка- акушерката! Това което искам да кажа е, че държавата България е мащеха на българите.

Искаш да приравниш и двете случки, акушерка и швед? Какво имаше животозастрашаваще на камериерката? Тя веднага почна да ходи от канал на канал, и искаше обещетение, и много добре й се отваряше злобната уста, когато става въпрос за пари. Швед понесе наказание и по христиански би било добре, тя да го прости. Вероятно, той е понесъл всчики нейнети разноски за лечение. Не знам искат ли българи да се връщат в България, смятам, че ако някъде е по-добре, да се развиват там. Миграция, имиграция, цял свят живее така. Едно мога да кажа, че не съм турист за България, поради такива камериерки, продавачки и сервитьори...

Първо качество европейците имат право да подритват второ качество европейците стига да си платят символичната сума от 2500 евро.

Членът от закона, по който са го осъдили е гласуван и подписан от куп дупетати и им има имената. Да се издирят и сритат всичките за да видят какво са гласували.

Защо бг съд даде на мед. сестра,която удряше детето друга присъда,след като в тоя случай дори този случай шведа не е прегрял от работа,а е дошъл на почивка и няма дежурства с напрегната работа