Синът, убил баща си бизнесмен, е курсант в МВР

23-годишният Виктор Иванов, който застреля баща си - бизнесмена Иван Христов в село Добревци, е четвъртокурсник в Академията на МВР в София.

Обратно в новината

Коментари - Синът, убил баща си бизнесмен, е курсант в МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сефте немци с каски. Те половината углавни престъпления вече са от ченгета. Тоя дори не е дочакал да завърши, че да почне да бандиства.

Срамно !

А бе това момче защо го държат в четвърти курс на Академията? То отдавна е постигнало изискванията за професията. Даже ги е надскочило. Ми то направо си е за академик и преподавател в Академията.

нали така ги учат -без компромис да убиват.

и да го пуснете, възмездието вече е при него!

Най-добре е тази държава България да изчезне веднага. Иначе агонията ще е тежка. Курсант в МВР убива баща си. Лекари стават такива без да учат и да се явяват на изпити. Децата на учители са наркомани. Никой младеж не иска да работи мръсна работа.

а ти, освен да плюеш родината ни, друга мръсна работа работиш ли??

Ми тя държавата е почти изчезнала, защото няма държавност и държавници. Тя (държавата България) все повече се доближава до географско обозначение. И реплика към той - мащеха е за едни тази държава и майка първородна за други.

Котилото от милиционери е гнило още в зародиш.

Защо боко или цоко нямаха такива синове.

Не си прав защото там решава храната която си ял а тя пряко или косвено се влияе от всички останали.Все едно обаче защото най-важното е това в което вярва а можем да се накараме да вярвме в това което ни прави по-щастливи независимо от реалностите.

Недобра селекция

защо ли имам съмнения за брата на убития, който е чичо? Имали са общ бизнес братята, а не баща и син???Когато ми пуснат една версия винаги с ечудя

Имаш съмнения защото си адвокатката му.

Защото не е версия - все пак са взети натривки от ръцете му и има др. улики спрямо които е задържан. А и той има сериозен мотив. Това, че бащата е искал развод и не е криел любовницата си. Затова че не е лекувал болната си жена, а е пръскал имуществото по ку&вата. Затова, че най-вероятно жена му се е поболяла заради него. Така е преценило момчето - че е прекалено отвратителен и нагъл и няма право на живот.

Ма как бих се изкефил, ако туй момче не е убиец и го нахендри на такива жалки писарушки които обвиняват някого преди да има съд и присъда и му публикуват името и местожителството. Как би ви разпрал задните части да го наречете убиец, преди да има съд и присъда. ма много сте жалки, дребни и долни

Няма по-големи кърлежи от адвокатите! Ще се бори докато свършат кинтите на баща му, дето го утрепал!

Това момче може да е много добро...но е най-вероятно убиец!!!!

Аа трябва да го изключат.. За полицай става, ама проявата му е ранна... Един беше убил и двамата си родители, помните ли?

баща син е каквое това този син да нее от черните бригади че да убива бащаси или е насмукан с идеи от зад океана !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

хммм "Синът, убил баща си" при положение че нито е осуден нито е признал ..еми освен да ви напсувам друго не знам какво да ви кая ялки писарушки *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Курсантите на МВР са надеждни кадри. Нека си завърши момчето.

КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Представителният политик и духовникът, тези двамата в едно, които са "представители" на представителната "демокрация", психо-соматична диктатура, са ЗАРОБИЛИ хората. Представителният политик и духовникът са ВРАГОВЕ на човечеството. Представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и демокрация" - скрита диктатура) е ВРАГ на човечеството. Те, представителният политик и духовникът са в конспирация, защото политикът ИСКА да управлява твоето тяло, а духовникът ИСКА да владее душата ти. А тайната е една и съща: "УНИЩОЖАВАНЕ на любовта." Това е било от хиляди години за човек и РЕЗУЛТАТЪТ е ВИНАГИ един е същ, и за теб, но не САМО за ТЕБ - пълна ДИКТАТУРА, представителна "демокрация": господар и роб, лидер и тълпа. Пълна диктатура е, когато друг и САМО друг, те представлява ВИНАГИ теб пред ТВОЯТА държава: представителен политик, духовник, адвокат, полицай и т.н. ТЕ и само ТЕ, те представляват ВИНАГИ теб, нали. Ти къде си тогава реално тук и сега, теб те НЯМА, и това се нарича пълна ДИКТАТУРА, а не нещо друго. Тогава човекът не е НИЩО повече от една празнота, кухост, едно БЕЗСМИСЛЕНО съществуване. Тогава можеш да ПРАВИШ каквото си ИСКАШ с човечеството и НИКОЙ няма да се бунтува, никой няма да има ДОСТАТЪЧНО смелост да се разбунтува. Кой ИСКА да си интелигентен. Не тези, които имат цялата власт, цялата реална информация и целият капитал, безусловно наложени от ШЕПА "хора" - привилегирован елит и паразит върху теб. Как биха могли те да ИСКАТ да си интелигентен, защото ако си интелигентен, започваш да ВИЖДАШ цялата им стратегия, ИГРИТЕ им. Те ИСКАТ да си глупав и посредствен. Определено ИСКАТ да си ефективен, що се отнася до РАБОТА (роб) на тях, но НЕ и ИНТЕЛИГЕНТЕН, свободен човек, сам по себе си тук и сега - всеки ден. Поради това, до СЕГА, човечеството живее в най-ниската точка, в минимума на своя потенциал.

не е ли етично, адвокате, да пледирате за смекчаващи вината обстоятелства. Отричането на факти, жалбите на обвинен в убийство, не са аргументи за пред съд.

Тази новина я четох вече преди 2 дни в друг сайт. Време беше и вие да научите :)

И да не спирате да грухтите против ББ...!!! И ГЕРБ...!!! Иначе, няма порция от Доган! Дааа...!!!

ТИ ЛИ ИЗБРА СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ Ти ВИНАГИ си бил ЗАБЛУДЕН от обществото да гледаш САМО в определени посоки. Обществото те е превърнало в БИОРОБОТ - роб. Съществува ГОЛЯМ заговор. Всяко малко дете е увредено - незабавно. В момента, в КОЙТО се роди, обществото ЗАПОЧВА да го уврежда. Преди да разбере, той е роб и е осакатен, осакатен по хиляди начини. Когато човекът е осакатен, ще ТРЯБВА да ЗАВИСИ от семейството, от обществото, от държавата, от представителното правителство, от полицията, от армията, ще ТРЯБВА да ЗАВИСИ от ХИЛЯДИ неща. И заради тази ПЪЛНА ЗАВИСИМОСТ ще си ОСТАНЕ роб завинаги, НИКОГА няма да СТАНЕ свободен човек. И така, обществото като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) осакатява , осакатява по толкова ФИНИ начини, а ти НЕ разбираш. Преди да УСПЕЕШ да разбереш нещо, ВЕЧЕ си осакатен. КОЙ СИ ТИ тогава тук и сега. Ти даже НЕ си избрал СОБСТВЕНОТО си име, други са ти избрали уж ТВОЕТО собствено име, тогава ти какво МОЖЕШ след това САМ да избираш. Други са избрали ТОВА което си, такъв какъвто си, ДРУГИ са избрали да си това, а ти КЪДЕ си тогава тук и сега.

Казаното от двокат Анна Василиева е меко казано смущаващо!!! Имаше един министър, който направо пращаше патрулките да опраскат някой бизнесмен и да прехвърли бизнеса си на мутрите!!! E = mc²

Всяко лице, уличено в престъпление, след среща в адвоката си, се отказва от дадените предварителните си показания с аргументи, че имало психически натиск, тормоз и заплахи от страна на разследващите, подписвал е протоколи които не е чел и т.н. Този сценарии е познат до втръсване на честните хора и се прилага от обикновения апаш до бизнесмен и политик. Заслугата е на адвокатите с мръсните им приоми, да създават пречки на процеса и да оправдаят високите си възнаграждения.

Тогава го задържат и го карат да подписва нещо... без да има адвокат. Всъщност защо след като държавата е лош стопанин ( справка ЧЕЗ), няма частна фирма за арестанти и частни затвори... Да видим как работят държавните служители. Или пък частен съд... то пак хора ще има в него...

Спорът сигурно е бил колко са тъпи и корумпирани полицаите в България и синчето курсант в МВР не е издържало.

Какво стана с убитото дете на Московски, вече можем ли да коментираме или си остава тема табу ?

1)Ако е убиецът- защо в полицейската школа постъпват психически лабилни курсанти- лошо за МВР, лошо за държавата. 2) Ако това момче не е убиеца - полицията е направила непростим гаф.-лошо за полицията, лошо за държавата. С други думи-все лошо...

Хората на c² на малко ли хора скапаха бизнеса?

не мога да повярвам ,че синът е убил баща си и с ловна пушка ,освен ако не е напълно луд .но факта ,че е учи за полицай и там не са видели ,че е откачен не ми се връзва добре . по-вероятно е,чичото да го набеждава ,но защо ?

... заради халвата... сладък бизнес... долче вита...

Убил го е, защото таткото от дълго нвреме имал любовница, която не е криел. А майката е болна. Знае се, че е пръскал много пари за любовницата. А майката вероятно е имала нужда скъпо от лечение, което не е получавала... Някъде пишеха, че се канел да се развежда. За да го гръмне това добро момче - бащата е бил абсолютен изрод.

КАКВО Е СЪДБАТА Никой НЕ е това, което е предназначен да бъде. Обществото, културата, религията, езикът (лингвистика - не забравяй, че умът ти, това е просто само една вербализация, това е просто една вербална ПАМЕТ вложена в теб от тях), образованието, представителната политика - ВСИЧКИ са в конспирация ПРОТИВ невинните деца. Те имат цялата власт, те имат цялата реална информация, те имат целият капитал, а детето е безпомощно и зависимо, ЗАТОВА каквото и да си поискат да направят от него, те успяват. Те НЕ позволяват на НИКОЕ дете да израсне до своята ЕСТЕСТВЕНА съдба. Всяко тяхно усилие е НАСОЧЕНО към това да ПРЕВЪРНЕ превърне хората в инструменти - БИОРОБОТИ. Ако детето бъде оставено да израства само, ще бъде ли или няма да бъде от някаква полза за факторите със запазени и наложени върху теб интереси. Обществото като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) не е подготвено да поеме риска. То сграбчва детето и започва да го моделира в нещо, от което обществото има нужда. Това общество почти напълно убива душата на детето и му налага фалшива идентичност. Фалшивата идентичност е заместител. Но този заместител е от някаква полза САМО в същата тълпа, която ти го е дала. В момента, в който останеш сам, фалшивото ЗАПОЧВА да се разпада, а истинското, което е било потиснато, ЗАПОЧВА да изразява себе си. Оттук и страхът от това да не останеш сам. Защото ако останеш сам, естествено израства въпросът - кой си ти, къде си ти, а ти нямаш отговор сега за тези два въпроса, нали. А толкова години си живял уж със себе си.

Прав си и не си прав.Прав си, защото обществото ни влияе с начина на живот, който ни задава - в детската градина, в училишето, в университета, в работата. Но не си прав, зашото въпреки моделирането ни от обществото, индивидът има свободна воля, какво да прави и какво да не прави - някои деца искат да учат, други не искат, някои искат да се развиват професионално, други ги мързи и седят по кръчмите или пред телевизора, Едни подкрепят десни идеи, други леви, едни създават семейства, други необвързващи връзки докато остареят и разберат, че са изпуснали вече влака. Обществото е сбор от индивиди - добри индивиди - добро общество, лоши индивиди - калпаво общество. В заключение - всеки сам определя съдбата си, но малцина израстват над нивото на обществот, в което живеят, Това са гениите - хора като Сократес, Айнщайн, Абрахам Линкълн, Мартин Лутър Кинг, Нирмала Шривастава,

Вкъщи вместо мен за всичко решава жената, в работата - шефа, в държавата - министър-председателя или президента. Но има едно място, където за всичко решавам аз! Това е тоалетната...