Георгиева: Ще съдя всеки, който разпространява лъжи за мен

Заместник-председателят на Европейската комисия Кристилина Георгиева заяви, че ще съди всеки, който разпространява лъжи за нея.

Обратно в новината

Коментари - Георгиева: Ще съдя всеки, който разпространява лъжи за мен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1) К. Георгиева не опровергава твърденията, а просто отрича с общи приказки. Публична тайна е, че всеки адвокат в Америка учи обвиняемия си клиент: "Отричаш до последно, дори да са те хванали с димящо дуло над трупа на убития ". А К. Георгиева е дългогодишен "американски възпитаник". 2) Публична тайна е, че практически всички българи на ключови позиции в международни организации - ООН, Световна банка, МВФ и т.н. (особено, ако са назначени там преди десетилетия) са от "бившите" или настоящите специални служби. И това е по негласно споразумение със самите международни организации, защото всички държави явно правят така. 3) Публична тайна е, че Световната банка, където К. Георгиева е работила дълги години на ръководни длъжности, през целия период на съществуването си се управлява от еврейското правителствено лоби в САЩ (достатъчно е да се видят само имената и биографиите на президентите на Банката от 1945 г. насам и става ясно). А журналистът е швейцарски евреин, значи е много вероятно да е имал и поверителна информация, не само публична. И спорната статия е публикувана в Америка, така че може просто лобито там да е скръцнало със зъби да се потулят нещата с едно "изтегляне" на статията. 4) Публична тайна е, че К. Георгиева е снаха на генерал Иван Кинов - съветски и български комунистически офицер от военната и следвоенната епоха, бил и зам. министър на отбраната на НРБ, награждаван многократно от БКП. А "Мултигруп" е творение точно на тези среди. Значи е напълно възможно дъщерята на К. Георгиева, като потомка на висшата партийна номенклатура, да е работила във фирми на "Мултигруп" - ако не за друго, поне за висока заплата (както стана с всички такива потомци у нас).

ЧЕ ИМА ЛИ ПО-ГОЛЯМ СЪД ОТ ТОЗИ, ЗА МАЙКА И - ДА ЗНАЕ ЧЕ ДЪЩЕРЯ И Е ПАЧАВРА, ЛИСБИЙКА!

То лъжи не са нужни и истините стигат.

Аман от чисти комунисти, трябва да си сменят името периодично, белкем объркат " матяроло" ! Където и да идете петното на позора си стой. С пари морал не се купува, но се продава!

Криси, ти си чинги! Айде, съди ме, строга господарке :)

Тая ще се запомни с наглостта, простотията и гьонсуратлъка си! Амин!

Тая лелка е червива с пари щом може да си позволи такива скъпи дела или има богати покровители ,които ще платят с лекота разходите й.

И като съдиш,кого ще осъдиш? Ти си црепка!

Скрий са ма, пача!

Без съдебен процес няма да стане работата. Атаката е по три направления, Сталинка, член на БКП, агент на ДС. Който е твърдял това публично, хубаво е да бъде принуден да го докаже пред съда. Плювалниците са толкова много, че ако това наистина е лъжа, Кристалина ще си докарва по още една заплата. Това е Ноу хау, как пословичната омраза и злоба на българина да се впрегнат в правенето на принадена стойност.

За съжаление нито едно от тези неща НЕ Е лъжа! Всичко е истина.

криСТАЛИНКЕ КОГА И КАК ГИ ОБОРИХА ВЪВ ВРЕМЕТО ТИЯ ....СТАРИ И НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ

Може да почне с FORBES, неква си сел-ска газетка... с дата 2 Февр.2016 има интересно писание за нея...

ЯЯЯЯ да не са и ритнали трудовата книжка и от ЕС-то - ще съди да изкара някой лев ;-))) Ходи да крякаш, ръкомахаш и СРИЧАШ по митинги на партийкята, може да изкараш - кИбапчИта, Кифтета, топли питки...

Тази не е направила нищо за България. Гнусна и продажна марионетка.

Тази не заслужава да се обръщате към нея в уважителна форма,независимо от възпитанието Ви,тя не разбира от нищо.А пропо,ако бях на нейно място щях да си подам оставката и да се скрия в дън земя - ненавиждана от целокупния български народ,а УЖ рейтингова.Всичко е порнография.

Колега в порнюхата има вложени милиони... това е пошла сценка като детски-дворен от куклен театър...

не знам дали не обидих детския-дворен куклен театър, там всички го правехме с интерес и супер ентусиазъм, имаше тръпка... ... до преди това не харесвах Бокова, но за индиано-калинската гнус май няма подходящо сравнение... върха на тъпотата и подлостта...

Тоя "лебед с къс врат" само за това, че ни натресе пъпчивия си племенник за финансов министър заслужава да я овалят в катран и перушина и никога да не се допуска в БГ

Нервичките и не издържат вече на Сталинка,всички и се подиграват и обиждат,явно заслужено.А си мислеше че номерата и ще минат толкова лесно пред пасящото простолюдие.Сега остава и шефовете и да я наритат като ненужен парцал.У нас хората я мразят,сега накъде???

Ех, г-жо Георгиева ами не Ви ли е неудобно от народа, който Ви постави на тази синекурна длъжност? Ами ако тръгнем ние да Ви съдим за национално предателство? Нашият народ дълго е бил под турско робство и не е забравил историята си, а Ви с цялото си нахалство ни предложихте подобряване на демографската криза с приемането на мюсюлмани, много от тях главорези, от този момент си навлякохте омразата на целия български народ, но явно и в чужбина не Ви дишат.

А ако все пак някоя от лъжите не се окаже толкова лъжа ...!!! Какво ще правим тогава ???

Госпожо, съдете когото си искате, но ми паднахте в очите! Ако бях на Ваше място, щях да се засрамя!

Къде сте поддръжници на Сталинката във форумите сега. Нещо чета и виждам ,че няма нито единкойто да я подкрепя. Четете сега обаче форумите за госпожа Цачева. Тама са се изместили май!!

ТРАВЕСТИТ

Срам няма тази жена. Вместо да се засрами . Абе госпожо , какво направихте за България вие и за народа. Цял живот сте били на хранилка държавна и сте грабели държавата под всякаква форма. Един не написа едно добро за вас . Всеки ви обижда питатели се защо. Значи предизвиквате такива реакции в хората .Ако съм на вашето място щях да се оттегля у некой село докато ме забравят.

Гнусна кариеристка!

Жалко, че Бокова, няма да те погне в съда теб, Сталинке, за всички лъжи и помия, които така старателно изля по неин адрес, само и само, за да я спънеш и да заемеш мястото ѝ... И пак не успя!

Тебе пачавро ще те съди целият обикновен български народ, дано да е скоро. За коя се мислиш?

А, бе най-забавното е, че за да я елиминира, наш любимий хаБиБи я харзулна по ООН-пързалката... и стрина КГ сега риве, ама га' еди кифтетата..?

А, оти се косите? Последният екшън от страна на достойният ученик на Т. Живков, нашият вселюбимий хаБиБи е върховен. Заради това, че нахалницата-алчна, стрина криСталина се натискала за преЦиденка на РБ, хаБиБи я харзулна по ООН-парзалката... и ето я, сега .. риве, ама га' еди кифтетата..?

ВЪПРОС ДО КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА : ... - ГОСПОЖО ГЕОРГИЕВА КАК МОЖЕ ДА ПУСНЕТЕ ДЪЩЕРЯТА БЕЗ ОХРАНА ? ...

ПАРИЧКИТЕ ГИ ДЪРЖИ В КАНАДА КУЧКАТА :))

Стрино Сталинке, та те ваште фащаги те предадоха. Юбава си била, умна си била - смех! Погледни се в огледалото. А защо те прецакаха в ООН-ето. Там сите са печени комуняги и доносници на ДС. Та сградата на ООН е дело на комуниста арх.Оскар Нимайер. По-точно истински комунист - за разлика от теб, ибрикчийско отроче.

Ясно, сега госпожата ще хвърли някой милион от бюджета на ЕК и за адвокати. Освен че финансирахме кампанията й за ген.сек. на ООН, ние Еврпейските данъкоплатци ще платим и за оборване на уж неверни твърдения за миналото й... Аз лично се уморих да плащам на нагли тъпи идиоти като тази госпожа ...

когато ти ,,видя,, биографията в интернет до 1989 година ще ти ,,повярваме,,!!! излезна че имаш и ,,опълченец,, в рода си!!! ,,башибозуците,, и те са ,,опълченци,, но от ,,другата,, страна!!!

На това му се вика тепегьозлък - вместо да потъне от срам заради резила, който сътвори, булята продължава с изявления и закани.

това щях да пиша и аз - вместо да си седне на на...... з.....к и да млъкне поне да не ни излага повече, сега се заплюнчила като фолкпевачка и заплашва със съд - кого и за какво ще съдиш, бе мила - направо сложи болшой театър в джоба си

... гуспуджата ще каже ли нещо за участието си в дейното осъществяване по разграбването на България съгласно и заедно с г-н Ранът (по едноимения план)???? ... продаде 2000 предприятия 1991 г. за 0 лв. на фашистите от запада!!!!!!

Госпожата е ясна като бял ден,само че покрай това не прихващай песента за неосъществения план "Ран-ът",защото този план никога в България не е реализиран(провери защо),а само в Чехия и поне се интересувай и разбери защо чехите са напред и особено как е протекла там реституцията на земите.Просвети се,недей да пишеш глупости и папагалстваш,ако обичаш!

Ми да кажем една-две лъжи за Сталинка, па да видим дали ще се свърже някой с адвоката ми: 1. КриСталина не е Сталинка 2. КриСталина не е била член на БКП, ДС и мултигруп 3. Кристалина не е лесбийка 4. Кристалина не иска мигранти терористи да "обогатяват генофонда ни" 5. КриСталина отдели ненулева помощ от ЕС за наводнените села в България 6. КРАСТалина не се е снимала с Джордж Сорос в кабинета си в ЕК пред портрета на Левски и знамето на ЕС с петолъчките комунистически 7. КриСталина няма родители членове на БКП 8. Сталина няма агентурен псевдоним и агентурно минало 9. КриСталина не играе с Бай Хуй в прецакването на българската кандидатура за ООН. 10. Никой в семейството и не е работил в Мултигруп, нито при Бай Хуй в СИК.

как не ви È срам? ама вие значението на тази дума срам не я знаете, нали така? господ бави, ма не забравя! запомнете го. ! . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

знам коя сте, Народен Съд и крайна присъда за вас Ваня Басмова

Когато заместник-председателКАТА осъди някого, тогава ни информирайте. Дотогава не навирайте тази отвратителна жена пред погледите ни.

Чакам делото за клевета. Ама не в български съд.

товаришчи, я скозал на ваши да пръ..днеш , вие насаралис! сталинка наши друзянка!

не мога да разбера - нали Държавна сигурност беше комунистическа, нали днешните бесепари са наследници на стогодишната комунстическа партия - що се гнусят от нея. Нали да си ченге е чест и слава - работили на ползу роду като Гоце -президента наш, дори два мандата. А стига бе!!! Излиза, според самите комунисти, че БКП-БСП е позор и срам!!!

Тъй де, каква стана тя.... БСПарите се гнусят от Сталинка, а ДСБарите ще се съсипят да я хвалят! Абе живот....

НЕКАДЪРНА СИ И ГАДЕН ТЪРТЕЙ

ТОЗИ ОТ СНИМКАТА Е ДОЛНОПРОБНА ЛЪЖКИНЯ, ТАПИР!

не беше ли албанка, що чини тук?

чудесно, нека видинм това когато стане. Има достатъчно ясни изявления които ако не бъдат категорично отречени, ако не бъде заведено дело за клевета о черняне на име, или намек с който се очерня име, то ние можем да се гордеем с кристалина! як отпор, да "кърти мивки", да съсипе клеветника и в кучи гъз да го навре, дано!

Тая комунистическа пачавра не може осъди никого, даже не прави опити за това, а само плаши с кьорфишеци. Тая народа вече я навре на кучето в гъза!

Това е сайта с материала за г-жа Сталинка link

По-добре напишете заглавието на материала, за да търсим с него. Иначе трият.

Прочетете този материал /по долу/ в инт. за да ви стане ясно коя е Сталинка Георгиева...? Аз ще добавя, само, че е и лесбийка. shte-propusne-unikalen-shans-za-Generalen-sekretar-na-OON/110864/11/33

Не се получава.

Пак ще ви напиша НАПРАВЕТЕ СИ ТРУДА И ИЗПРАТЕТЕ В ПРЕД ДОМА НА НАШИЯ ВЕЛИК ВОЖД В БАНКЯ НЯКОЛКО ЦИГАНСКИ ОРКЕСТЪРА ДА МУ ДУМКАТ 24 ЧАСА.И СЛУЧАЙНО АКО ВЕДНАГА ДОЙДЕ НСО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ОТЛИЧНО ДАЛИ В БЪЛГАРИЯ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ НЕ.ДРУГО ДОКАЗАТЕЛСТВО НЕ Е НУЖНО.

link Прочетете този материал /по горе/ в инт. за да ви стане ясно коя е Сталинка Георгиева...? Аз ще добавя, само, че и лесбийка.

НЕЦЕНЗУРИРАНА ВЕРСИЯ:)) ТРИ ПРОЕКТА ЗАКОПАХ В ООН-ТО СЕ ИЗСРАХ .... В СЕЛО БЪЛГАРИ В САКАР ЩЕ ИЗДИГНА ТАЛИБАНСКИ ХРАМ ... НА ДОГАН КЮЧЕК ТАНЦУВАМ С ЧЕРНА ПИШКА ДРУГАРУВАМ .... МЕРКЕЛ БАРАМ ЗА БАДЖАКА ГАЛЯ ЮНКЕР ПО ТАШАКА ... С ЕРДОГАН СЕ ЗАПОЗНАХ В ИСТАНБУЛСКИ ГЕЙ ХАМАМ .... АЛ БАГДАДИ МИ Е БРАТ НАТАНЯХУ СВАТАНАК .... АЗ СЪМ ПРОСТИЯ УФЧАР НА ЛОШИЯ МАТРИАЛ :)))