Съдят мъж, опитал да продаде защитена костенурка

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в съда обвинителен акт срещу мъж, държал противозаконно костенурка от защитен вид с цел продажба.

Обратно в новината

Коментари - Съдят мъж, опитал да продаде защитена костенурка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези,които бившия Главен прокурор Филчев назова поименно и назозазайки ги"крадци",отмъкнали 30 милиарда чрез т.нар."приватизация" -закон не ги лови повече от 20 години,а този прокуратурата го е погнала и навярно ще го довърши в затвора!

Някои нашенци /българи/ носят изключително подла душа ! За това сме на това дередже. Прекланят гръб на тези,които ги яздят и които заслужават да бъдат замеряни с павета,а на близкия по съдба подлагат крак и ли му забиват нож в гърба.

Орлите трепят стотици костенурки защото те са най лесната им плячка ,но нали и те са защитен вид никой не ги закача ,в тази страна само човека е незащитен вид ,него може да го ядат кучета ,мечки да го убиват и ограбват едни тъмнозелени животни ....въобще да не си човек тук....

ти пикая на лайняната логика.

Този вместо да си я сготви е тръгнал да я продава ,сега ще му друснат една глоба защото е голям престъпник а може и в затвора да влезе ,иначе мургавите и не само те по селата редовно си хапват костенурки ,става страхотна супа от тях и кръвта им е полезна.

" За него е предвидено наказание лишаване от свобода до 5 г. и глоба в размер от 5000 лв. до 20 000 лв." Това добре, ами какао стана с онези дет убиха старците за 92 лева, че не разбрах, и тях ли с по 20 000 лв. или само с 5 000 лв. някой знае ли?

Една от най-тъпите статии които съм чел. В България разрешихме всички проблеми и вече се фокусирахме изцяло над кокошкарите. (които в случая от липса на кокошки вече, се занимават с костендурки). Толкова изпаднала държа и липса на държавност. Само простотия, простащина и туй то.

Какво стана с Ицата Бисеров ? на колко години го ''осъдихте'' ?

Най-накрая на зловещата престъпност в България бе сложен край!!!!! Вечна слава на полиция и прокуратура. За Бойко, ПОКЛОН!!!!!

Това е Косте Нурка. Ти можеш ли да отличиш шипоопашата от шипобедрена ? Не можеш . А МВР се учи . Утре циганите като пребият десетина горски , даваш на горските по един определител да знаят циганетата коя костенурка каква е . Трябва да са образовани , като крадат да знаят това смърч ли е , ела ли е бор ли е . Тъй де , в Европа сме .

На месоядните им потекоха лигите за супа! Такъв заслужава не 5 а 50 години. Защото днес костенурка утре човек.

Ега ти се скине въжето и са наденеш на мойо!

ЕТО ТОВА Е ! ЗАНИМАВАМЕ СЕ С ГЛУПОСТИ, А ИНАЧЕ ОГРАДАТА СЕ РУШИ, БОЛНИЦИТЕ НЕ ЛЕКУВАТ, ПАРИТЕ ЗА РЕМОНТИ ОТИВАТ НЕЗНАЙНО КЪДЕ, ЦИГАНИТЕ СА СЕ РАЗВИХРИЛИ ПО ЦЯЛАТА СТРАНА, ДЪРЖАВАТА Е В АГОНИЯ ... НО-О-О ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ С КОСТЕНУРКАТА ЩЕ ГО ОТНЕСЕ ЗА ВСИЧКИ !

А УБИЙЦИТЕ - НА СВОБОДА