Франция пуска от ареста косовския експремиер Харадинай

Френски съд нареди да бъде освободен бившият косовски премиер Рамуш Харадинай, предадоха днес Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Франция пуска от ареста косовския експремиер Харадинай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за европейските ценности и спазването на общопризнатите международните норми за човешките права и свободи е двукратното оневиняване на "Балканския касапин" Р.Хардинай от Международния съд в Хага!

Е, те за това и тези албански реотани влезнаха в НАТО.

Впрочем единствените на Балканите с които не сме воювали и не са враждебни към нас са албанците. Въпреки че 1/3 от тях са християни. От комшии да се пазиш!

vasil

Много голям индикатор за пагубното въздействие на комунистическия режим върху българите е фактът,че след свободното пътуване,разрешено ни след 1990,албанците бързо загубиха дотогавашното си уважение и страхопочитание към всеки българин по принцип.Разбраха,че мнозинството не са тия отпреди 19ч4-в смисъл влошаване.

Албанците са едни от най-представените сред башибозука етноси. И верно на са враждебни - то вирусът не е враждебен към гостоприемника. Просто го унищожава.

Рамуш е приятел на България. Както и огромното мнозинство косовски албанци. И то искрени, защото виждат в България естествен съюзник срещу Сърбия. И те за нас са единствения съюзник на Балканите. Сърбите много са ги млатили, също както и нас българите.

Затова урежда на работа на запад сумати Български момичета. А че го прави против волята им, естествено няма никакво значение за евро-атлантическата ни солидарност.

Пуснете веднага човекът - той има да свърши една работа във връзка с предстоящ рок-концерт в Париж. Рамушчо отговаря за пиротехниката в залата. С един асистент от Мароко и един от Тунис.

"ЕС оказал натиск върху Сърбия да отмени заповедта за арест на Харадинай". Това се нарича демократично правосъдие и ненамеса в суверенитета на друга страна.

Кой не знае, че косоварите се раждат престъпници, израстват и се усъвършенстват, за да останат до края си престъпници?! Кой не помни как американците осигуриха коридор да се изнесат тази престъпници, които после основаха измислената държава Косово. И тук следва да се спомене заслугата на Иван Костов, който беше изнудван да приеме повече от 50 хил.косоварски разбойници. И той постъпи хитро - осигури им палатки, оборудване, пари, персонал, но не на територията на България! Сега тези разбойници щяха да бъдат поне 250 хиляди! Кой ще се извини за жестоките бомбардировки над Сърбия/най-вече Белград/ над болници, електроцентрали, заводи и цялата инфраструктура, че дори и посолството на Китай! И хиляди жертви...Помним и оная бабичка-държавен секретар с брошките, която бе в особени отношения с друг косоварски пехливанин, баш политик...Сега обявиха и Милошевич за невинен/Бог да го прости!/, но разсипаха и семейството му, а и наши политици го ругаеха перманентно...Сега да не излезе, че и ген. Ратко Млатич и Радован Караджич са невинни? А как Клинтън подлъга Милошевич, да запази Югославия единна?! Но после, НАТО и САЩ се упражняваха над сърбите...Ние помним - то бе неотдавна. А иначе сърбите са ни длъжници - знаем го! Като че ли Господ ги наказа...И защо Крим не може да бъде руски, а Косово може да бъде ислямска държава в Европа?! А иначе, този разбойник като че ли няма да бъде осъден...

Г-н Андонов, Забравяте, че преди две седмици около 450 бойци на ИДИЛ начело с един от най-агресивните им ръководители също се появиха в Косово. В Косово, доколкото съм запознат се намират едни от най-големите складове за оръжие, което се съхранява в идеално състояние и не се реализира зад граница за разлика от нашето. В скоро време не дай Боже и на Балканите да се случи случка.

полсе да няма БУУУМММ и до него албански паспорт/)))))

Като стана дума за Косово - някой спомня ли си за Хачим Тачи - Змията? Ако се позамислите и спомните за произхода му, и за това какво е правил, и за функциите му ... - няма как да не видите, че нашият Б. Борисов е негово копие - и по произход, и по функции - ама съвсем точно копие.

Скандално, но очаквано. "Наш кучи син". За мен няма такава държава Косово, между другото. Има заграбени от престъпното НАТО сръбски земи, населени с престъпници, препитаващи се с наркотрафик и търговия с човешка плът.

loyola

Ееее, този е "добрите" терористи. Имаше директна сателитна връзка с Тони Блеър ... Да не сте посмели да го закачате... Друго си е Милошевич - може да не се намериха доказателства за вината му, но го държаха години в затвора и накрая мистериозно почина от отравяне...

ЕС може да е силен икономически, може да е всякакъв, но това да поддържаш терористи в следващите години ще им изяде главите, че и нашите покрай тях!!!

Има един забележителен и много приятен за четене роман на големия Джон льо Каре - "Изменник по вкуса ни". В него прекрасно са илюстрирани моралните ценности и принципи на западната демокрация. Та случката с косовския военнопрестъпник, който явно няма да бъде осъден, е още едно доказателство за същността на т.нар. евроатлантическата демокрация - да ни е честита!

Кво сте се разревали, ся - насточщият президент на Косово, койтоименно в момента, сега е президент на Косово и е международно признат за такъв, се издържа от трафик на наркотици и роби, предимно проститутки. В началото започна с отвличане и разфасоване на млади сърби за органи. Не кой да е, а Карла дел Понте разказа за тези неща в автобиографията си, обаче чак след като и изтече мандатът като Главен прокурор на Трибунала. Даже и водеше такова раследване за Европейския парламент, ама няма как пдрстко сборище да свърши някаква работа. Даже Съветът на Европа в официален доклад обяви преди няколко години, че този президент е мафиотски главатар, занимавал се точно с това - наркотрафик, търговия със жени за проституция, масови убийства за органи, кактои с обикновени убийства и сума ти още престъпления. Косово заплаши Съвета на Европа с политическа реакция и явно таква реакция е имало, защото от този доклад не последва нищо.

Отново имаме демонстрация на отявлена еврогейщина и престъпни двойни стандарти. Масов ислямистки албански убиец ще бъде оправдан защото е изпълнявал стратегическите поръчки на еврогейовете да бъде отслабено православното християнство. Анатема, мръсни лицемерни убийци

Подкрепям! Три пъти АНАТЕМА!

Докато албанците никога не са били част от европейската общност сърбите са на път да се доближат до своите съседи в еволюционно развитие. Станаха продажни дребнави и безлични за няма 10-15 години. Цветан Василев да си го държат и да се чепкат с албанците като си нямат други проблеми.

дришльо и правилно се пишеш с малка буква ...ако теб те бомбардира целият свят ще те видя тогава .....пък тот тук и без бомбардировка с наште изтребители Боуо и Дебелогъзата страната замръзна...смешник!

да убиеш човек за да му извадиш и продадеш органите, напр. бъбреците, да организираш нападения с оръжие срещу държавни институции тава престъпление ли е? Отговор: ако човекът е сърбин и държавата е Сърбия, а извършителят - шиптър - не, не е.

И какво е твоето обяснение за тази несправедливост? Защо албанците са толкова привилигировани според теб? Казвам го, защото смятам че неравнопоставенността идва от това, че до разпада на Югославия отговорността я носи Милошевич. Той има полицията и армията. За това когато се случват подобни неща той носи отговорност. Този дори да е бил престъпник то трябват конкретни докзателства че е извършил престъплението. Докато Милошевич и с бездействието си извършва престъпление. Това е разликата която много хора се правят че не разбират. Ако геноцида и това безвластие се бяха случили на територията на Албания албанския премиер щеше да е в Хага.

Причината се нарича САЩ. А Милошевич е невинен според Трибунала за военните престъпления в бивша Югославия.

Ето това е демокрация и справедливост по европейски. Когато сърбина Милошевич е отговорен за избити хиляди мюсюлмани, то международния съд в Хага веднага го осъди като военнопрестъпник. Когато албанецът Харадинай е отговорен за избиването на хиляди сърби, го пускат по живо, по здраво, да продължава все така. После ЕС да не се сърдят че именно тези хора ще доведат до разпадането на ЕС. Защото това вече не е нито Европа, нито християнска цивилизация, нито демокрация. Това са някакви либералидиоти, които насилствено ислямизират европейските територии и насърчават избиването на християни.

Това не е съвсем вярно. Сърбина Милошевич не можаха да го осъдят за нищо, защото беше невинен. Затова просто го убиха в затвора. Неосъден. Тоест - невинен.

На пдрсите с минусите - Милошевич НЕ БЕШЕ ОСЪДЕН от Трибунала. Факт - не можаха да го осъсят. И умря в затвора - неосъден. Факт. Това е положението. Ако ще да се разпорите отзад, все тая - оставате си пдрси.

Това е двойния стандарт на ЕС и НАТО - сърбите са "доказани" православни престъпници, а военно-престъпниците от измислената държава "Косово" - невинни. ЕС е отдавна опорочена организация - правото няма никакво значение. Антихристиянска и неясна организация.

Това е толерантност! Франция направо пусна военен престъпник, който отговерен за хиляди убийства. Браво жабари....

е доказан търговец на органи на сръбски хора, изрод, садист и гнусен тип, но за западните демократи той е "мамина златна душичка" - гарван на гарван око не вади!

Да ги трепят. Няма за какво да съм солидарен с хора, укриващи военно престъпници.

Въпросният е доказан военно-престъпник. Отделно - търгувал е с органи от избитото сръбско население. Но е освободен защото макар и кучи син той е "наш кучи син". Либерална демокрация в действие.

Европейският съюз, който все критикува правосъдната ни система, има май двоен стандарт към военнопрестъпниците - ЩО ТАКА?!?

КАТОЛИЦИТЕ И ПРОТЕСТАНТИТЕ СА УБИЛИ ПОВЕЧЕ ИЗТОЧНО-ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ И СЛАВЯНИ ОТ МЮСЮЛМАНИТЕ :)) ... ФАКТА СИ Е ФАКТ :))))

Не е редно, когато една малцинствена група се множи като хлебарки, развява ислямски знамена и т.н. да бъде обявена от област населяна с дадени амуджи в самостоятелна държава. Косово е срам за обединена Европа и показателно САЩ колко са нагли.

НАТО и САЩ ги бомбрадираха - да не стават членове на НАТО ЕС не им разрешава да съдят военнорестъпници изжили и екстрадирали хиляди сърби - да не встават членвое на Еврогейския съюз.

ръчкат говна по целия свят,а после се оплакват че ги гърмят,аман от тия меки франсета,заслужават си