До 5 г. затвор заплашват шофьор, потрошил чужда кола

Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт срещу 32-годишния Сеевим А., който потрошил колата на друг шофьор, който паркирал така, че му пречел.

Обратно в новината

Коментари - До 5 г. затвор заплашват шофьор, потрошил чужда кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоз Сеевем ГОЛЯМ българин бееееее ГОЛЯМ

Sm3hurk0

Аз съм виновен, че някои не могат да карат и не съобразяват как паркират. Нека му счупи колата. Ако този дето е чупил колата е бил спрял, като арабин в пустиня - не го подкрепям - да чупи кола В Германия място пред блокче има разчертани 3 места за паркиране. Единият паркира плътно напред. Другия паркира плътно за зад. Третия си центрира колата точно в средата, за да може предната кола да излезе с една маневра и спокойно. Всеки мисли за другия водач. Ако и тук почнем да мислим по този начин, ще почнат да се оправят нещата и България.

глупости имуществена щета се плаща с имуществена глоба не с неимуществена

Защо всичи са решили ,че е турчин. Аз смятам, че може да е всякъкъв гаджал.По ми е любопитно, чия е потрошената кола.Мисля, че там се крие причината на" бързото и строго" съдопроизводство.

Турчина що ще чупи ,като е излязъл.пандиз за гаджала!

5 г. за Сеевим, а за Василев от Београду колко века? Вече се съмнявам, че и вас майка ви е раждала, да ме прощавате. Ми ще го срита ами! Като паркира къде свари, така ще е! Ами ако С. е бързал за болница, а? А? Значи и аз ако сритам някой пред гаража ми, ще ме съдите, вашата...? Тогава ще ви издиря и ще паркирам само пред вас, да ви видим.

Ба го у кокошкара.Тоя ако го зашият у затвора, че паднем.

А ако беше го прегазил на улицата , би могло да мине с по-малко! Това ни е нашето законодателство! КОЛАТА Е ПО-ЦЕННА ОТ ЧОВЕКА !

Да му беше срал на капака :)

За потрошена кола с нанесени щети за 430 лева - до 5 г. пандела . За убийство на пътя - условно . Да ви пикая на такова законодателство.

Интересни закони имаме... За повреда на собственост - до пет години затвор, за убийство може и с условна присъда да се разминеш?! В същото време, ако се защитиш, можеш и да бъдеш осъден?! Кого защитава законът?!

До нас има един идиот, който вдига чистачки и обръща огледала, ако среш на....неговата улица, моля ви се. Така че съм абсолютно за подобни идиоти да си отнасят пандиза ефективно. Олигофрени!

Охлюв....ами обърни му един и ще престане......или го прегази с твоята кола ще се разминеш с условна.....:)

Нали уж видеозаписът нямал доказателствена стойност в съда?! Значи когато искат можело да си свършат работата? Стига с тази избирателност и при присъдите! Така няма да стане! Ще хвърчат глави!

Няма сила в съда,но помага за издирването.....

Е, тва е тъпо. Като те запушат, спадаш им гумите и това е достатъчно.

понякога не е

Е к'во е бил запушен?! Турчина нали си е излязъл и заминал!? Трябва му курс по овлдяване на гнева и шофьорски курс, че да си подобри уменията при маневриране!