15 от задържаните за хулиганство в Харманли остават в ареста

Съдът определи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 15 от 18-те мигранти, обвинени в хулиганство след бунта в РПЦ - Харманли.

Обратно в новината

Коментари - 15 от задържаните за хулиганство в Харманли остават в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Двама от тримата задържани непълнолетни ще останат на свобода в мигрантския център, но под надзора на инспектор от Детската педагогическа стая - Сигурно ще си говори с 'децата' които хвърлят камъни и убиват хора на афганистански ;))

Абе какво разбира някакъв неграмотен и див мангалин от Детска педагогическа стая?Такива отрепки ги оправя само бой,глад и е..не.

Какви са тези съдебни заседания и подобни глупости?Просто товарят тези джихадисти на самолет и ги закарват там,от където са дошли!!!

толкова много хора виждам постоянно по улиците, облечени много бедно и със скъсани, кърпени дрехи, а тези боклуци, бягали ама не забравили да се "натокат", кви арести, никакви разходи, товарят ги и кой откъде претендира, че е дошъл, нали са все без документи..

Ех хх.. Колко щеше да е добре за БЪЛГАРИЯ ако поне половината хора в нея мислеха така...

Те така е изглеждал Барутанлията!!! ама ние помним БАТАК!!! ... И винаги можем да го припомним на коя да е мюсулманска.... !

Да бъдат пратени в мината да си платят за щетите и да си израбоят за всичките разходи по тях и билета до Кабул. След това ЕКЦТРАДИРАНЕ - незабавно с абсолютна забрана да влизат повече в България!!!!!

Съжалявам, ЕКСТРАДИРАНЕ имах предвид !!!

Хора, единият от арестуваните е бос посред зима. Това е немислимо, ще умре от простуда. Дайте му някакви обувки и чорапи. И изобщо облечете ги добре. И аз съм против това да има талибани в България, но щом са тук, трябва в нормални граници да бъдем хора.

Много лошо сте настроени към тези добри и миролюбиви хора.Аз ги харесвам,и им съчувствам.Даже,ако бях педераст,щях да им пусна на всички.Може и сега да им пусна,пък после ще се напия,и пак ще ги обичам :)

...а,бяха над 200 афганистанците дето биеха полицаите.

Защо всички коментатори тук не казва нищо за това как мюсюлманите в България се обработват. Това е омраза, расизъм и над закона. Все още няма ползи за всички бежанци, те не им даде достатъчно пари

Всичките ги екстрадирайте, до един! За Коледа да не остане ни един в лагера в Харманли, а не Румето да ги мести в нови мигрантски центрове и да ни лъже нагло! Най-добре и ГРОБ барабар с тях да се изнесе, и Местан, и РБ, всеки, комуто са толкова скъпи! мамка им на управляващите в оставка! зор за оставка, сега зор за власт! да си ходят всички - те, Слави и компания, барабар с пчеличката Мая и мажоритарната система!

Ей от това по лошо с депортацията със самолета няма как да ги накажат. Следващия път като съберат пари ще мислят дали да хвърлят камъни по полицията.

кво ще ги държат в ареста бе .. да им плащаме тока ,топлото ,храната битовите ...айде марш на кариерата да чукат камъни ... докато се изкинят ...те друго не могат ...поне да си платят зулумите

Как полицията ще гарантира, че правата им в ареста няма да бъдат нарушени, няма да има насилие спрямо тях и те ще бъдат съдени точно както ще бъде съден всеки един български гражданин.

Всичко започва много хубаво. Народа ще се поуспокои, ще кажат по някоя и друга блага дума за българското правосъдие. Точно след една седмица, даже може и по-малко, ще бъдат освободени. В Унгария за тези престъпления- нападение над орган на властта, се дават по 10 години затвор. И се сещате защо ще бъдат пуснати. Сценариото е перфектно, като, че Моше го е писал.

Нали прочете цялата статия че тия пуснатите са директно за Афганистан. От това повече какво може да им се иска. Да ги осъдят тия 50 човека ти ли ще ги храниш 10 години?

Веднага да се екстрадират!

Всичките!!!! Не само тези...