ЕК даде Великобритания на съд за дискриминация на имигранти

Европейската комисия предаде на Съда на ЕС Великобритания заради дискриминация срещу имигрантите и достъпа им до социални фондове. Така не са спазени общоевропейските правила и не са приложени защитите срещу измами.

Обратно в новината

Коментари - ЕК даде Великобритания на съд за дискриминация на имигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги съграждани, не мога да разбера защо при положение, че плюете по Великобритания, продължавате толкова усърдно да напирате да ходите там. С цялото ми уважение, но по-нагло от това не може да стане. Също така, ако едно място не иска дадена група от хора, колкото и закони за анти-дискриминация да има, нищо няма да се промени на практика, защото това не променя факта, че въпросние хора НЕ са желани. Желая ви приятен петък и почивни дни.

Цоциализмът е вреден! Браво на англичаните!

Аз не съм нито един британец, нито български, но бих казал, че това, което Великобритания е това не е правилно. същата критика за България, който никога в историята натурализиран нито Африка, които са собственост на постоянно пребиваващ в България повече от 20 години. България не следва законите на ес, когато става дума за чужденци, живеещи и омъжена за български граждани, за повече от 20 години, което е преди да стане демократична страна или член на ЕС. колко имигранти да имат достъп до здравеопазване или социална придобивка в България? Запитайте се, преди да критикуват или разпъват други

МРЪСНИ ИНГИЛИЗИ , НЕСТИГА , ЧЕ СТЕ НАЙ- НЕПРИВЕТЛИВАТА НАЦИЯ НА ЕВРОПА ,АМИ СЕ ПРАИТЕ И НА ОТВОРЕНИ . АНГЛИЯ- ЛОШИ , ЛИЦЕМЕРНИ И СТУДЕНИ ХОРА , ЛОША И ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ ,ЛОШ И ОТВРАТИТЕЛЕН КЛЕИМАТ , ВЛАЖНО ВРЕМЕ , СТУД , ДЪЖД , МЪГЛА И ОТВРАТИТЕЛНА АТМОСФЕРА . АНГРИЯ- КОЛОНИЗАТОР НОМЕР ЕДНО В ЕВРОПА , И ЗАЕДНО СЪС САЩ И ИЗРАЕЛ ГИ ПРАВИ НАЙ- НЕПРИВЕТЛИВИТЕ СТРАНИ В ЦЯЛ СВЯТ ...

КВО МИ СЛАГАТЕ МИНУСИ , БЕ ПРОСТИ ЕМИГРАНТЧЕТА . МИЙТЕ СИ ЧИНИИТЕ ТАМ И ПОДМИВАЙТЕ ТАМ ГРОЗНИТЕ И ДЕБЕЛОГЪЗИ ЛУНИЧАВИ АНГЛИЙСКИ ЗАДНИЦИ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ . СМОТАНИ ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ И ОТРЕКЛИ СЕ ОТ РОДИНАТА СИ ОТРЕПКИ . .

Ти за Атака гласува, нали?

++++++++++++++++++ Точно ТОВА трябва да им се каже на самозабравилите се родоотстъпници! Всъщност е възможно и повечето от тях да са само британски граждани;)

Само да се видиш от страни колко си жалък.Даже ми е обидно да ти отговарям.Но пък с удоволствие ще наблюдавам новите как ще ви клатят като за последно.Пак изтеглихте късата клечка!

Големи расисти са. Някъде до началото на 19 век циганите са били разрешени за обстрел като дивеч, расистите им мръсни. Не стига, че са давали само по 9 гр. метал на джипси, ами и по неподходящ начин да не им понесе!

Cyce

Всъщност се сещам поне за 10тина по-неприветливи нации в Европа... англичаните са по-скоро цинични.

Браво време беше, даже много се забавиха!!! Горките социалки ами сега кадето взимаха парите от ЕС и ги даваха само и единствено на тяхните тартии а те какво ще правят. Емигрантите им взимат работата а повечето англичани тъпи и неграмотни. Голяма част от това население живее на социалки....хахаха ХАК им сега!!!

...често чета и слушам за "гадните британци", ами тогава да не се обиждаме, ако и те ни отправят подобни обидни квалификации.Всъщност си мисля, че британците изобщо не са гадни, а много прагматични и умни хора.Не случайно искат да излязат от ЕС. Хората искат да ограничат паплачта, която от четирете краища на света напира да залее острова им и да цуца от социалната им система.Всякви мързеливци, отрепки и безделници от екс-колониалните държави, както и от Източна Европа чули че там "раздават пари". Е да, ама не!Още при създаване на съюза, Брюксел трябваше да наложи строги правила за придвижване на емигранти.Тестове, език, доказателства за започване на работа и много "шлака" по естествен начин би се отмила.Но не, дайте сега да спазваме човешките права и свободи....Така че, браво на британците, за разлика от нас, те показват среден пръст на разни кабинетни чиновници и нормотворци.Скоро бях в Англия, поживях там няколко месеца. Абе гледам "гадните британци" какви китни и спретнати градчета имат, навсякъде ти "натрапват" любезност и учтивост.Гледаш - тук бирария от 15 век, там катедрала от 12 век - и всичко действа!...просто хората са съграждали, не са рушили./ако изключим бомбардировките на Луфтвафе по време на инвазията на Хитлер/. Без да съм чуждопоклонник, имам своя респект към тази нация!

Лично аз нямах нищо против британците, ПРЕДИ те да започнат 8 месечната си антибългарска и ксенофобска кампания. "С каквато мяра мериш, с такава те мерят"- българска поговорка, която в пълна сила важи за британските политици и за отношението им към България и българите.

Шарения,стига си се пенил.Прочети статията поне 10 пъти да ти уври главата за какво иде реч.

така е, но е с една "малка" подробност - за това не са виновни обикновените британци, а онзи "еничар" Фараж, който се прави на по-католик от Папата! Всичко се прави заради политиката и властта, а не защото някой наистина ни мрази.Вие подкрепяте ли обидните квалификации на Волен Сидеров към посланиците при откриване на народното събрание??? какво например ще си мислят всички тези хора за нас, обикновените българи??За съжаление политиците винаги са действали на принципа "пътят към Ада е постлан с добри намерения" , уви....

YpaBHeHue

Законите на ЕС и съблюдаването им е изключително подвъпросно. ЕС прилича на социалистически лагер, в който всяка провинция се оплаква, че трябва да вземе по-равно отколкото друга. Всеки - срещу всеки. Какво EU?!

YpaBHeHue

Не оставих знак, какво смятам относно решението на UK. Всички в "Европа" са срещу UK. А решението на UK не се различава от решението на Саркози относно самонастаняването на имигранти, решението на EU да наложи на Италия да задържа в собствената си страна бежанци от Либия, Тунис... Но начина на решаване на проблема от UK е единствено правилния - те не забраняват свободното движение и влизане в страната (провинцията на Европа). Съвсем резонно налагат критерий коя провинция трябва да покрива разноските, които са вече заплатени там от данъците на въпросните имигранти за периода, за който е планиран бюджета за разходи. Като слагате минуси, имайте на идея, какво друго трябва да се прави за да има устойчивост на вашата провинция, като мислете, как неяната устойчивост зависи от устойчивостта на всяка друга провинция на Европа!

"Холандия, Великобритания, Австрия и Германия" (реално половината ЕС) се опитват да се справят със смучещите системата им паразити. Проблемът е ширещата се все повече култура да чакаш и взимаш наготово без да допринасяш никъде и с нищо (както сред имигрантите така и сред местното население). Иначе шареното котле виждам получава оргазми при всяко препрочитане на тази новина :) Все едно им дреме на британците за някакви си глоби от ЕС. А и милиарди да са, като не ги платят какво ще стане - ще ги изгонят от ЕС ли? Нали те това искат. В БГ да не е по-различно, какви ли не хватки (например за майчинските) измислиха - реално заради циганките, и пак българските майки са тези които страдат накрая, защото другия 'етнос' така или иначе ще смуче.

Е- няма нищо лошо да се радвам за развитието на ситуацията с гадните британци:) Така, че - каквото повикало- такова се обадило:)

Е, и? Сега какво следва, ще се уплашат от съда на ЕС и ще се самозакрият ли, какво?? Или може би британските юристи са нямали никаква идея че престъпват норми на ЕС, та сега са в шок като ги пляскат през ръцете?? Мога да те уверя че техните юристи повечко си гледат работата, а не като някои форумни звезди които само се ежат безсмислено по форумите по цял ден.

Браво колега,каза го в прав текст, пък който иска така да го разбира.

Правилно решение от страна на UK.Мазни Испанци,Жабари и всякаква зган,нищоправеща в собствените си страни са надали вой защото не им минават номерата тук.Ай сиктир,с моите данъци ще хранят т.н.Европейци. Ае сега почвайте да храчите!

Тогава- бецален, бите- това ще каже съда на ЕС:) Освен това ЩЕ ЗАДЪЛЖИ Ю.К. да спазва ЕС законодателство. Ако Ю.К. пак не го спазва- следва ново " бецален , бите" и още по-строги мерки от ЕК , освен обезщетенията, наложени от съда на ЕС:) :)

Май не си чел статията и говориш колкото да не зАспиш.Но вината не е твоя,че не знаеш правилата и законите за ЕС гражданите в УК особено в тази част за публик фондовете,които от 1.04.са изменени и за УК ситизен.Лив ту римейн се издава когато си покрил изискванията.

Крайно време е Обединеното /или вече почти разделено/ Кралство да приеме euro-то за обща валута, да ползват метричната система и да се научат да карат колите си в правилната страна на пътя! Няма нищо лошо да се махнат от ЕС - пък тогава да гледат на всички европейци като на имигранти... но дотогава да спазват правилата...

извинете ни ,но ние от 400 години сме свикнали само да взимаме,затова ни е малко трудно да привикнем на обратното деиствие

Нищо, Ваше величество, за всяко нещо има пръв път- дори и за Вашата държава:) Имате няколко възможности и една от тях е използването на чл.50 от ДЕС- предполага, че Вашите правни съветници отдавна дискутират особеностите на референдума за излизане от членство от ЕС. Това е оптималното решение в защита на поверената Ви държава към настоящия момент;)

Браво, няма само ние да сърбаме попарата на тъпата ЕК...

Братя цигани, роми или там както ви наричат, слушайте! Англия раздава пари на калпак! Малко ми е тъжно че се сбогуваме, но по ми е важно вие да сте щастливи... Сбогом и на добър час на острова!

Трябва да се намери начин тази информация да стигне до всеки ром. Би могло да се разлепят листовки, ама няма да има кой да ги прочете, затова по-добре клипове като за цифровизацията да се изработят и да се пуснат по чалга тв.

Като искат да са членове на ЕС да си плащат ! Не може само да смучат наглите британци.

Глей ся пич,ти искаш да си в ЕС.Англичаните не искат и ще има референдум по въпроса за излизането и от Съюза.В статията не визират Българите,а белите членки.Нашенеца знае как се източват фондовете.

Фак оф- БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА ЕС, А ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ВЕЧЕ 8 МЕСЕЦА ПРОВЕЖДА АНТИБЪЛГАРСКА КАМПАНИЯ, В КОЯТО УЕДНАКВЯВА ЕТНОСА БЪЛГАРИ И ЕТНОСА ЦИГАНИ И СТИГМАТИЗИРА БЪЛГАРИТЕ- НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ! ЗА ТОВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ Й Е ПЛЕСНАТ ЗВУЧЕН ШАМАР ОТ СЪДА НА ЕС!

"...Европейската комисия предаде на Съда на ЕС Великобритания заради дискриминация срещу имигрантите и достъпа им до социални фондове. Така не са спазени общоевропейските правила и не са приложени защитите срещу измами." ХАХАХА- ПОЛУЧИХТЕ ЛИ СИ ГО, БРИТАНЦИ:) Къде са сега платените клакьори на бритиш кънсъл- И ОТ ВАШИТЕ ПАРИЧКИ - КАТО БРИТАНСКИ ПОДАНИЦИ- ЩЕ СЕ ИЗПЛАЩА ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО, ПРИСЪДЕНО ОТ СЪДА НА ЕС! ТРЯБВАШЕ И НИЕ КАТО ДЪРЖАВА ОТДЕЛНО ДА ВИ ОСЪДИМ!