Депутатка от БСП на съд за неизгоден договор с Гриша Ганчев

Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт срещу депутатката от БСП Светла Бъчварова-Пиралкова за неизгоден договор, сключен преди години.

Обратно в новината

Коментари - Депутатка от БСП на съд за неизгоден договор с Гриша Ганчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Бъчонка да не е дъщеря на Св. Бъчварова - министър на правосъдието от времето на Тато?

Според депутатката "нямало нищо притеснително" - екак да няма! Значи другите могат да заплащат по 80 лв/дка, а Гриша Ганчев (защото е много беден!) да плаща под 2лв/дка! И кое не е притеснително - това, че останалите пари са отишли в джоба на частника или в джоба на професорката? И в двата случая -те са излезли от джоба на данъкоплатеца, който субсидира въпроснаа "Селскостопанска академия". Крадлива, смрадлива пасмина - сложилия там, за да управлява "в интерес на обществото", а тя крала с двете ръце, че и депутат я направили! Не се наядохте, не се награбихте,не се "наофшорихте"!

Джуджето е донор на БСП и този "Договор", не е изненада!

Брат й Иван Бъчваров е главен секретар на КЗП, а снаха й експерт във ДФ Земеделие...Лапат отвсякъде. Напишете в търсачката "Иван Бъчваров КЗП" и ще видите той какви ги върши!!! Само затвор за тези комунисти!

Май нещо не си разбрал.Не става въпрос за брат и, а за нея. Щото по твоята логика на роднинството, трябва да затвориш и Плевнелиев като син на висш функционер на БКП, Лиляна като внучка на партизанин, Цачева като бивш секретар на окръжен комитет на БКП и т.н. Абе, ще ти трябват нови затвори за да побереш мутрите, повечето от които са издънки на БКП!

Човекът пише за същото - "нашите", са навсякъде!Комунистите, де! И - цицат! Яко!

трябва я, ... то по тая логика ще трябва съдебна система да си направим

Що слагате минуси, бе. Кое от написаното не разбрахте, или не е изстина? Ако ме упреквате, че не съм изброил всичките от властта( ГЕРБ) с комунистическо потекло, прави сте! Ама как да стане на практика? Прекалено много са!

Правят се на румънци-сега ще кажат,че съдят от всички партии.Разликата е,че румънците вкарват в затвора, а нашите ги вкарват в пералнята,за да не може в бъдеще да им се търси отговорност.

Брат й Иван Бъчваров е главен секретар на КЗП, а снаха й експерт във ДФ Земеделие...Лапат отвсякъде. Напишете в търсачката "Иван Бъчваров КЗП" и ще видите той какви ги върши!!! Само затвор за тези комунисти!

"Империята отвръща на удара". Понеже, в последно време, зачестиха разкрития за престъпните действия на функционери на ГЕРБ, мутрите търсят баланс. Между другото, аз имам земя, близо до района на Стражица и от години съм я дал под аренда.Никога цената не е била 70-80 лв/дек. Винаги е била в пъти по-малка от тази посочена сума.

Между другото ти ако имаше земя в плодородните поля на Стражица мойту мунче нямаше да списваш тука за копейки....Нъл?

Ако е виновна да я осъдят! Защо ли се сещам за присъдите които раздаваше Цв.Цв. по които сега всички ще плащаме?

Нищо няма да стане : Примери - ''Масларова , Бисеров , Цветанов ''и т.н и т.н ! На НИЩО НЕ вярвам докато не видя с очите си - все пак живеем в Бъргария !!! Престъпниците или избягаха и се скриха или ги оневиниха в съда и ги изкараха по-чисти и от светена вода - така че ....!!!! Два - три месеца патардия и после - НЕвинна и до там !!! Замазване и на Европейски и на Български очи ,колкото да се печели време и унищожават доказателства - Никога няма да има възмездие в тази БГ ! Направо я пускайте и не харчете излишно държавни пари , за нещо което няма смисъл !!!

И тая ще осъдят, колкото осъдиха Емилия Масларова...

Така ще докато недоволството си изказваме чрез компа.На улицата трябва,тази пасмина от такива "дела"става по нагла и крадлива.

Кауза пердута ;)) По наследствена линия няма шанс това да се случи. Още Ботев го е забелязал - нашенецът протестира в кръчмата и цялата му еволюция в това отношение е, че напоследък я замени с Фейсбук. То и затова депутатката веднага си е дала имунитета - не се чувства застрашена.

Дано най-накрая си получи заслуженото тази гадина. Познавам я лично, опропасти Селскостопанска академия. Как ще има нещо притеснително в този договор за нея, след като сама със себе си е подписвала такива (като ръководител на академията, от една страна и като частно лице - от друга). И хич да не спряга дошлите след нея, защото повечето от тях се опитваха и опитват да извадят от окаяното положение цялата система. За жалост пряко и косвено им пречат точно протежетета на "другарката", които си работят още необезпокоявани, някои от тях на по 70 години, неграмотни, но при всеки опит да бъдат освободени се надава вой до бога за чистка!

едва ли тези на 70 години са по-неграмотни от тези,които в последните години си купиха дипломите и са кръгли нули

Аз нямам предвид, че всички, на по 70 години са неграмотни, нито имам предвид, под грамотен единствено да владееш правопис. Както и не съм съгласна, че всички през последните години си купували дипломи, напротив учат си тези, които искат и то добре. Обаче някой да заема пост на пенсионна възраст без да има нужно образование, без да е научил и прочел нищо ново през последните 20 години, и да пречи на можещите и знаещите, да обслужва нечии чужди интереси - това е безочливост, която рано или късно се наказва. С дълбоко уважение към всички хора на тази възраст, които не са спрели да се развиват и работят с душа и сърце, които приобщават младите, а не ги изолират.

ЗАЩО ЛИ ДОСЕГА ВСИЧКИ ЧЛЕНУВАЩИ В ТАЗИ ПАРТИЯ ОЩЕ ОТ БЛАГОЕВО ВРЕМЕ, НЯМА НИТО ЕДИН, ЗА КОЙТО ДА КАЖЕШ, ЕИИИИ, ТОЗИ Е ПОЧТЕН !!! ЯВНО В КОМУНОИДИОТЩИНАТА ТЪРСЯТ САМО ХАЙДУКЛЪК !!!!

Как няма, а г-н Бойко Борисов?

Когато продадоха завод в Пирдоп, само готовата продукция- мез,злато и сребро в склада, беше на по висока цена отколкото платиха за завода и готовата продукция.Продавачите още не могат да си похарчат парите и изследват демокрацията в частни лаборатории.

И кво дремахте от 2009 г. досега? Или покрай Ганчев да горят колкото може повече.................

От какъв зор е този напън да се демонстрира прокурорска дейност като отсега е ясно,че въпросната комунистка ще бъде оправдана като всички останали комунисти-престъпници,съсипали държавата ни!

Ами нали знаете - дайте на народа хляб и зрелища. Откъм зрелища добре го докарваме, хляб засега също има. Грижат се за нас, с други думи.

абсолютно съм съгласен, че няма нищо притеснително в този договор, съгласен съм, че договора е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДЕН, и за Ганчев, и за депутатката!

Тази статия е с временно-съобщителен характер. И Бъчварова ще я оправдаят както оправдаха Масларова и ред други преди това.

Всички в този парламент са долни мърши. Загубите са много повече, за такава земя накуп, при договорки арендаторите дават и над 100 лева рента.

браво. това е правилната посока. сега ако може всеки политически, обществен деец или държавен служител които е ощетил държавата с повече от 50 000 лв , да възстанови загубите заедно с лихвите - това ще е постижение за милярди.

Тази комунистка е използвала всички гънки на сътворените от продажните бандити в НС "закони", лесно заобиколяеми и пренебретвани, за да реализира "съвместна" научно-производствена дейност с Г.Ганчев, не че той е Темирязев или Мичурин, НО тя явно е от червената мафия - по вредна и от Коза Ностра!!

браво. това е правилната посока. сега ако може всеки политически, обществен деец или държавен служител които е ощетил държавата с повече от 50 000 лв , да възстанови загубите заедно с лихвите - това ще е постижение за милярди.

На тези с неизгодните договори обикновено им накривяват килимявките!Дреме й на жилетката!

Вулгарите са крадци по душа. Затова вечно ще газят в лайна.

имаш предвид себе си нали?

Вуйчо, само ще ти кажа, че българите не са крадливи. Преди "Девети" никой не е смеел да краде и хората не са заключвали вратите на домовете си. Било е чудо в София слугиня да открадне нещо. За сметка на това след идването на съветската армия и партизаните грабежът не е спрял до ден днешен. Сам ще се сетиш кои са бандитите! Всъщност комунистите и то не всички, а онези с беден, цигански семитски произход и свързаните с Масква, които никога не са имали имущество са сред най- жестоките убийци и престъпници лед Девети, та чак до днес.

Прекалено много знаеш, за да лежиш в затвора! Нито Христо Бисеров осъдиха, нито Цветан Цветанов, Нито Мирослав Найденов, нито Войнов, нито Харизанов, нито Явор Недев ..... всички сте чисти като сълза!!! И на теб ще ти се размине, само ще трябва да се разделиш с част от сумата ....

Чудя се каква е разликата между ГЕРБ, които взимат заеми и плащат заемите със заеми и БСП, които опропастяват всичко, което докопат и задължават държавата с вътрешен дълг, така че да не може да функционира без притеснения и лишения за народа? Към тези две партии задължително се включват формациите: СДС, ДСБ, Атака, ДПС, ВМРО, НДСВ и всички участвали като коалиционни партньори във властта през тези 26 години. И така, струва ли се на някого редно, да се постъпва по този начин, за да ни управлява политик участвал във властта през тези години? Ако не е редно защо всички избиратели не гласуват за партии, които не са участвали в управлението?

Не се чуди: 1. Виж колко са били заемите на България преди 7 години и колко сега. 2. Виж колко е бил валутния резерв на България преди 7 години и колко е сега. Иначе - да, всички политици крадат, сякаш са на световно по крадене и нито един от изброените няма място в страната ни!!! Ама не можем нито да ги осъдим, нито да ги изгоним. П.П. Бойко и Герб са продукт на същите хора, които менажират и БСП и ДПС .... сещай се.

Тъй, тъй.. ама за слепия народ изход няма, защото получава от властта някои индулгенции като дърва за огрев, полицай в 16 часа на село да пие кафе да го видят всички, малко паша, вода , ток, риба, жито от държавния фонд. Па им асфалтират пътя да главния път. Все неща, които сами не могат да си издействат, защото не вярват в себе си. Тя пуснала гювеч на Гришата, а той почерпил на софра участниците в мероприятието, които засмуквали агнешкото например, като прахосмукачки, нищо че държавата обеднява и задлъжнява. Дългът ни се увеличава всяка година с 500 млн евро. Затова го префасонираха малко и ощетиха една групичка, която взимаше от консултации по дълга около 24 млн евро. На практика това е кредитна линия по същия дълг без комисионните за консултантите. В същото време всеки протест служи на същите тия да вдигат цената на дълга , който ще продават и ще печелят. Общо взето международния капитал ви смята за човек ако сте задлъжнял и зависите от тях. Ако сте независим ви мразят жестоко.

Ами престъпника Цветанов????

"Няма нищо неизгодно".Да не лъсне и твоето име в някоя офшорка.Нали всички които имат пари там са от такива" изгодни" договори.Ей гад..е ,тре..нето ви е малко.

Всеки достоен депутат от БСП лъже-маже и краде но в пандиза не влиза. Защо ли...

Ха да видим няма ли да стане същото с тази каквото стана и с кристално чистата тарикатка мазната Масларова.

Що неизгоден?! Много даже си е изгоден за гришата и за дупепуктата!

Поредната крадлива мазна пача, която ще поразходят малко из съдилищата, че да замажат очите на хората, че се "борят с корупцията", а най-вече - да ѝ изперат имиджа до бяло, че кадрите на БСП са кът и ще разчитат на др. Бъчварова и за в бъдеще да бъде "народен избраник"! Колкото осъдиха Масларова - толкова ще осъдят и тая!

Едно е да иде "на съд", друго е да бъде "осъден". Досега ми се струва, че осъдени не е имало, сред всички, които са били давани "на съд". Едно-две десетилетия ще ѝ се точи делото и накрая ще я оправдаят - както всички други.

ВСИЧКИТЕ ОТ бсп СА ЕДНИ И СЪЩИ! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ "КОЙ"

бсп е сбирщина от такива корумпирани и хитри бай ганьовски мърши.

Хайде да видим,дали ще влезе в затвора!Ако не влезе,това ще е поредната пиар акция в стил Христо Бисеров...

що скрихте на човека коментара бре измекяри дирнически беше си го казал точно и вярно

Добре направиха. Не бива да се накърнява престижа и доброто име на Съдебната ни система.

Не ме изненадва това съобщение, от БСП са печени в краденето.....

На всички е ясно, че Тиквата си има някакъв зъб на Гриша Ганчев и се опитва сега да го натопи или да му прибере бизнесите. А тази женица е косвена жертва. То не че микренеца е кристално чист, но все пак се мъчи да направи нещо на тази разсипана територия.

Доживотен З А Т В О Р за гнусната подмолна бабичка

Цирк ли е , порно ли е , накратко -КУЧЕ ВЛАЧИ , ДИРЯ НЯМА ! ТОВА Е БИЗНЕСЪТ НА ГРИША ГАНЧЕВ - ДАЛАВЕРА СЛЕД ДАЛАВЕРА .

Този похват е вече до болка познат: 1.Съди се някой дето е мнооого лош и краде от стадото... 2.Съдът след дълги "пререкания" решава,че е невинен. 3.Нашият човек осъжда България в Страсбург - за нанесени прихични вреди 9или нещо такова). 4.Естественно ,че печели и плащаме всички НИЕ! Не онези търтеи дето го съдят, не онези търтеи дето се самосезират, не онези търтеи дето правят разследването, не онези търтеи дето са във властта....

дейноста е наистина научнно изследователска хахахах проучва се колко може да е тъп Българинът преди да се усети че кьораво и сакато го краде на умирачка а той плаща ли плаща ,осигурява ли осигурява нека има за на големците децата хахахахах ще пукна от смях

А другите червени гадове кога на съд???

Де що е Бъчварова все не става.

на комунистите всичко им е позволено и опростено , явно народа много си ги обича !

Без да е взето решение от УС, на 13.08. същата година Бъчварова е сключила договор за съвместна научно-изследователска и опитно-производителна дейност върху земята с Литекс Комерс. Леле майко,съвместна научно-изследователска дейност с Гриша Ганчев. Тази научно-изследователска дейност може да и струва няколко години затвор.

Ти пък - вярваш ли, че ще ѝ струва няколко години затвор?! Я да ѝ връчат мотика Но 5 и да копа цял ден на полето за 1,80 лева на ден;о))

Ами тази "леля" , като я гледам има мощност на един трактор.Така , че едва ли ще и се опрат 9000 декара.