Белгийската прокуратура: 20 години затвор за Салах Абдеслам

Белгийската прокуратура съобщи, че е готова да поиска до 20 години затвор за Салах Абдеслам, обвинен за стрелба срещу полицаи преди две години в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Белгийската прокуратура: 20 години затвор за Салах Абдеслам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви измрат кокошките дано!

КАКВИ 20 ГОДИНИ БЕ МЕКИ КИТКИ, РАЗЧЕКВАНЕ НА 4 ПОСОКИ С 4 КОНСКИ ВПРЯГА!!!!!!!!!!!! ТОЛКОВА ХОРА СИ ОТИДОХА ЗАРАДИ ТОЗИ ИЗВЕРГ!!! НИКАКВА МИЛОСТ!!!

За Меркел ли говориш?

за ,,белият,, в норвегия какъв плач беше, чудовище, убиец, филми, интервюта и т.н. този тук ,,джихадист,, двадесет години и след пет ,шест ще го ,,освободят...!!! ,,белият,, в лондон четиридесет и три без ,,промяна,,...!!! мноого гнили ,,ябълките,, в европа...!!! време е да ги ,,правиме,, ...,,саидер,,...!!! нищо чудно да се ,,започне,, ...,,белият терор,,...!!!

Ако го съдят при нас краварите,понеже сме по-прости и присъдите ги калкулираме с натрупване според провиненията,на този младеж съдията щеше да му даде най-малко130 доживотни присъди,ако в същия щат няма смъртна присъда.Да ви имам и европейското правосъдие.Затова харабелите си разиграват коня както си им и е кеф и ви се хилят нагло в лицата..

Прочетете за какво го съдят. За атентатите ще има отделно дело във Франция.

Убиваш 130 и получаваш 13 години затвор! По 1 година на 10 души. За 1 човешки живот получава по 1 месец и 6 дни затвор. Европейските лигавета вече прекалиха.

До живот без право на обжалване.боклук!що не иде да направи атентат в Мароко?ще го гръмнат преди да е разбрал.20 години ли?!смърт за това изчадие!

Аз викам да му се извинят ако ли не да ги съди в Страсбург понеже храната в затвора не е агнешко и килията е студена а и даааа обхвата на телефона нее добър

20 години и за добро поведение са му намалили най малко 6 год. Излиза след 14 години и взривява Белгия и псое пак така... хаха

а за оня дето ритна жената 10 години дадоха, за Белия европеец дето влезе с камион в джамията 43 години...смятайте

Очаквайте още много подобни атентати. След като за убити стотици хора искат 20 години затвор и то европейски. Ако беше пробвал в САЩ или в Русия дали така щяха да го дундуркат. Докога в Европа ще се грижат за престъпници, гейове, лесбийки и всякаква подобна измет за сметка на нормалните хора? И докога нормалните хора ще търпим да ни управляват престъпници, гейове и лесбийки?

Да го сложат в една килия с норвежеца, дето изби горе-долу толкова хора, нехристияни. Ще се разберат...

Такива излизат на бой и се молят като за война преди това. После , докато ходят по улицата се молят като за война и сякаш носят справедливост от последна инстанция. Те са излезли за смърт и който ги срещне първи има честта да се бие или умре с чест. Не го ли прави не е живял и си заслужава позорната смърт. Когато и където мъжът престане да бъде мъж и жената жена или мъжът престане да е твърд като скалата, а жената вместо сочна като лозата, стане сочна като скалата така се случва! Запомнете Истанбулската отрова и нас ще ни направи такива уруди към собствения народ.

А пък се чудя, защо направо не го оневинят? Та той човека е чел, че в корана пише да се избиват неверниците, защото Аллах така повелява. Така, че щом Бог така иска, той(Абдеслам) си е направо невинен, с други думи... В идиотска Европа живеем, пък не знам друго.

Втрещен съм! 20 години за тероризъм с избити хора в Белгия и Франция! Водил война и участник в престъпления срещу човечеството каквото е членството в ИДИЛ и убийството като войник на мирни невъоръжени хора. Ами много е жалко хора, които се отнасят толкова жестоко с всички българи да галят с перо такъв...Дали не са нещо влюбени в него от Стокхолмска тръпка? Не е ясно, за тероризъм по- малко от доживотна и то с употреба на огнестрелно оръжие... Не знам, но копелето си е точно за трепане без съд до залавянето му в безжизнено състояние. Като ги гледам на Запад може и договорче за реклама на подходяща колекция да му подготвят, стига да плаче като гей или космосексуалист или каквото там им харесва. В Белгия ако вървиш срещу евреин той се движи като диво прасе и те мачка, а после в съда ти си виновен, но за терорист 20 години , че и предсрочно излизане си е направо подарък от благодарност за избиване на тъпи християни.

""подсъдимият да излежи поне 13 години от този срок"" Айде, 10 да са - дано, аферим! За 3грама кокаинче в джеба, не дават ли 10 пак? Евротолерастията е вредна за Човешката цивилизация! Що за послание е това към другите бъдещи тероряги? Опа, забравих, че най-големите терористи и архитекти на геноцида са в ЕС/ЕП/ЕК. Запомнете, хора - Е-тата са вредни за нашето здраве!

Терористът е настоял делото да се разглежда не по изявления, а по "достоверни научни доказателства".от сорта "Алах велик той така нарежда и така правим. Някакви си 160 неверници, нищо работа" Абдеслам е добавил, че с него се отнасят по възможно най-лошия начин и е отправил обвинения към медиите.

Организира атентати, при които загиват 130 души, после бяга, крие се и стреля срещу полицаите...? И сега му искат 20 години затвор при, което "подсъдимият да излежи поне 13 години от този срок"!? И това ми било правосъдие!?...... Ами не са виновни терористите, че се държат с нас като дивеч за избиване. Европейците сами си го правим.

Така несправедливо да се държат с него вместо по арабските закони да карат! Могат напр. да му отсекат главата по ТВ или да го затворят в клетка и да го запалят по законите на ИД на която и е верен...

Не, нека да не се връщаме в средновековието и да падаме на нивото на тези диваци. Но една хуманна екзекуция при закрити врати би била нормална възпираща мярка.

нао справедливо е далежи по година за убит