Бившият кмет Иван Евстатиев остава в ареста

Бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев остава в ареста с обвинение за изнасилването на 16-годишно момиче, реши съдът в Панагюрище.

Обратно в новината

Коментари - Бившият кмет Иван Евстатиев остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Евстатиев разказал пред разследващите, че Ирена била замаяна, повръщала и даже заспала.Тя не се възпротивила, когато Евстатиев започнал да я съблича и да прави секс. Според него всичко било доброволно и не е имало никакво насилие. По информация на 24 часа той осъществил няколко полови акта с девственицата, докато е била в стаята му. Самият Евстатиев не е бил пиян в истинския смисъл на думата и много добре осъзнавал какво прави. Безспорно е доказано, че той се е възползвал от пияното и неадекватно състояние, в което изпаднало детето на бившата му секретарка. Два часа след като момичето влиза в хотелската стая, най-вероятно след като вече го е обезчестил, бившият кмет слиза на партерния етаж при касиерката на хотела и си плаща изразходваните през месеца ток и вода. На жената направило впечатление, че Евстатиев лъха на алкохол, но бил в кондиция. Касиерката е роднина на семейството на момичето, но към онзи момент нямала представа какво се е случило.

Евстатиев няма да го коментирам, дано си получи заслуженото, но защо никой не каза нищо за девойчето, дето ходи по хотелските стаи, пие по 300-400гр. водка и естествено после не помни какво и се е случила? Половината от вината е нейна. Познавала го била и затова отишла в стаята му. Добре, на разговор ли е отишла или да пие? В стаята са намерили една празна и една почти празна бутилка, явно добре се е наквасила с негова помощ.

Една празна и една до половина не значи, че са изпити по това време. Говори се, че има такива опойващи вещества, които смесени с алкохол хем водят до загуба на памет хем дават отрицателен резултат.

А упойващото вещество по въздуха ли го е поела? Айде стига, той че е нерез такъв е, но и тя не е света вода ненапита. Не е имала никаква работа в хотелската стая на "чичо Иван", ако е искала да го види да е седяла във фоайето. Това говори за лошо домашно възпитание със съответните последици.

Цялата случка ми напомня на един много хубав български филм с Васил Михайлов "Маргарит и Маргарита".Ако някой се беше сетил на това дете да му препоръча да гледа този филм не би се стигнало до тук.

Когато убиха сестрите Белнейски и когато този е бил кмет на Пазарджик, тогава обвиняваха властта, че прикрива някой от техните. А тогава на власт беше Тройната Коалиция, начело с БСП! Те ще поемат ли сега отговорността?

Натрошиха мивките пак журналюгите. "При изнасянето му". Човекьт е е доста едьр и бая зор трябва до са видяли тия дето са го носили с носилката. А сьщо "голям полицейски апарат" трябва да бьде някакво ново секретно сьорьжение. А може би с него са изнасяли бившия кмет....

Вярно ли е, че когато убиха сестрите Белнейски тоя гад е бил кмет на Пазарджик?

Народен Съд за този изверг! Нека бъдат избрани представители на Стрелча и да ги запознаят с материалите по делото. Там, пред тях обвинението и защитата да пледират. И нека Народът , Сюзеренът отсъди. Стига сме плащали вече на търтеи, паразити и хрантутници!

В малките градчета хората се познават. Момичето е дъщеря на секретарката на бившия кмет, а същия е от града и сигурно за нея той е "Чичо Иван". По написаната информация става ясно, че е отличничка и активистка. Сигурно е и много амбициозна и с мечти за голямо космополитно бъдеще. Предполагам, че чичкото я е поканил на разговор за да коментират точно как и с какво той би могъл да и бъде полезен и ментор, предвид общественото му положение, връзки и т.н. Почти съм сигурен, че е така. Психологията на провинциалните деца е такава, че вярват и обожават успелите от големия град.

Ами както я описваш излиза една селска въздухарка, решила на чаша водка да си уреди бъдещето. Знаете ли, че колкото повече чета по темата ми се струва, че истината е някъде по средата.

Че този кмет е скот, по този въпрос спор няма и не може да има.Че заслужава затвор, няма съмнение. Но защо правоохранителните, правораздаващите органи и разни НПО-та , не погледнат към една пасмина , която започва да се запложда на 11-12 години и така цял живот "висят" на социалната система до цикличното заплождане на следващото поколение

Някой спомена Белнейски! Този е бил кмет на Пазарджик тогава! Искал след това да става главен прокурор на Пазарджик! Това е БСП ! Такива като този дърпат България в калта!

Извергът е в ареста, за да го пази полицията от разгневените му съграждани. А щом всички са готови да повярват, че е виновен, въпреки мъглявите данни от "експертизата", сменените чаршафи и липсата на коментари от семейството на пострадалата девойка, значи Евстатиев и друг път се е изявявал. "Партията го е пазела" казват някои, аз пък ще ги попитам: циганите в Гърмен промерно коя партия ги пазеше? Или всички рецидивисти, освободени предсрочно и хванати в повторни престъпления през последните месеци? Истината е, че тези по върховете не искат да инвестират нито лев и управленско време в благосъстоянието на народа ни. Докато няма съд и ефективни присъди за политици, кметове, магистрати както в Румъния, ще е така унас. Да живее народното недоволство: само то ще оправи нещата!

ЦИГАНИТЕ СЪЩО ТРЯБВА ДА ЗАЖИВЕЯТ КАТО ОСТАНАЛИТЕ. СТИГА С ТЕХНИТЕ КАРУЦИ КЪДЕ ЛИ НЕ. КРАЖБИТЕ ИМ СА БЕЗБРОЙНИ И НЕНАКАЗАНИ, ДРУГИТЕ БЕДНИ ХОРА НЕ СА КАТО ТЯХ

не са се разбрали за парите и за това е целия скандал тая 16-годишната ако беше излязла толкова пияна в маалата нямаше да знае колко човека са я обичали а тоя "кмет" си е типичен представител на партийната номенклатура изка всичко безплатно

Научи родния си правопис: пише се "искам"

А дали некому идва наум, че ако на всичките тези хора на площада в Стрелча, във Враца и където и да било им предоставят всичкият доказателствен материал и материалите на защитата тези хора МНОГО ПО-СПРАВЕДЛИВО ще отсъдят отколкото една надута полуобразована фльорца със съмнителен морал и съмнително назначение, наречена "магистрат". Или при вас магистратите не са живеят по-нашироко, отколкото са му официалните доходи.

Съдят мъж за изнасилване. В съдебната зала по всичко личи , че мъцът ще загуби делото. Затвор и парично обещетение, примерно 1 000 лв. Тогава адвоката на обвиняемия се изправя и казва:"Моля уважаемите съдии, вместо 1 000 лв., да намалят обещетението на 700 лв., заради труда който е положил обвиняемият да и свали гащите". В този момент тъжителката се изправя и заявява:" как ще ми намаляте за свалените гащи, не той, а аз си ги свалих"......

Гледах снимките и профила на момичето. Не е к--ве. Личи си, че е свястно дете. Може да е постъпила наивно и глупаво и в някаква степен сама да си е спомогнала в изпадането в това положение, но определено виновникът тук е дъртият партиен пръч! Дори малката да е куха лейка, не се гаври с нея, отпрати я по живо по здраво, бъди човек, а не нерез. На 57 години си. Разбирам да си някакъв не виждал женско 20-годишен войник или пандизчия. Макар че и тогава престъплението си е престъпление. И е мазен тип, местните хора щом така са го намразили, а е местен и е бил кмет допреди 3 месеца , смятайте за какъв деградирал тип става въпрос.

Е, те такива деграданти си ги избира стадото! Виж съсела, Боко, Цвъки, Гоце, Калфата, Доган и Местан, Пръмовица, Лостов и т.н. - едни и същи боклуци - кандидати за Белене!

САМО КОЙТО НЕЕ ЖИВЯЛ МЕЖДУ ТЕЗИ ДЕБИЛИ, ТАКА САМОНАРИЧАЩИ СЕ ПАРТИИНИ ВЕЛИЧИЯ, НЕЗНАЕ КАКВО ПРЕДСТАВЯВАТ. КОГАТО СЕГА ГИ ГЛЕДАМ И СЛУШАМ, И ИМА ХОРА КОИТО ИМ ВЯРВАТ, СИ ДАВАМ СМЕТКА КОЛКО Е ТЪП ВЯРВАЩИЯ ИМ СЪНАРОДНИК!!!!

Този пръч след малко ще каже, че е изнасилен, че той е жертвата.

в никакъв случай не оправдавам поведението на екскмета, но и поведението на ученичката не е цвете за мирисане - какво значи доверие, нима тя не усеща поведението му, в колко часа е отишла в хотела на вечеря и не се ли е сетила че е ученичка,що дири с дядо си там, айде де, валяло е и тя не е разбрала, много вероятно с поведението си го е насърчавала и сценарият ще излезе наяве, но нека след това кмета да доказва,е няма кака....

Обадило ли се е момичето в къщи за да каже къде е и ако не -- защо?

Голям полицейски апарат пазеше съда и обвиняемия.И още един бисер-При изнасянето му ,г-да журналисти-пишете на бг.език,а не на джубуриш.А за този господинчо-каквото му се полага,да си получи,след присъдата-в затвора!!!!

за да му иде е или много дащен , или много надарен !

до Доказателства от 19,01,2016 23:57. Доказателства се привеждат пред съда. Тука във форума как да ти представят доказателства? Да ти скъсам една шопа вълна да ти покажа като доказателство? Все пак един факт трябва да вземем под внимание. А именно- адвокат Марковски, който има афинитет към паричките, не е поел този случай. Пазарджик може да се каже му е до болка познат заради случая Белнейски. 100% си има приказка или най-малко уважението на тамошните съдий прокурори и разследващи. 100% им е врътнал един телефон и ги е питал има ли хляб в това дело. Щото екс кмета и тъста му са дърти номенклатури от време оно и са фрашкани със пари и злато. Явно ченгетата са се похвалили със събраните улики и Марковски е преценил, че ще загуби. Това разбира се са мой предположения, но ако не те устройват варианта с вълната остава.

В първата новина по случая пишеше, че от съдебна медицина Пазарджик не са установили нищо нередно. Откъде е дошла тази информация не знам. Просто питам какво се сучва в момента или всички сте предубедени и гадаете.

Значи някой като ми напише "СЪДИЙ" колкото и да ми се пише хЕнтелигентен, повече не го чета !

да грешката е моя, снощи прегледах темата за римските сенатори и все пак го изпрасках. Недей да четеш, аз съм само един неграмотен трол.

На очи бие и неправилното използване на МОЙ за множествено число. Явно човекът трябва още мноооого да се ограмотява.

Има ли доказателства за насилване или само приказки и натиск от хора? Онзи ден пишеше, че според съдебна медицина Пазарджик няма данни за насилие или упойващи вещества. Не ги познавам днешните 16-годишни, ама възможно ли е все пак да се съгласяват сами много на съвкупление? Разбира се, за много родители и хора това ще звучи неприятно и абсурдно, ама все пак има ли такъв шанс?

Те повечето родилите сигурно няма да повярват, че техните деца употребяват дрога, алкохол, пушат, ама това е друга тема.

За да стои в кауша, не смяташ, че все ще има нещо, за което да се захванат. Още повече Евстатиев е бивш кмет, но и прокурор на Пазарджик. Има много силни властови връзки. А и парици е понасъбрал червеният буржоа. Първият ден от полицията се опитаха да го измъкнат, но не им мина номерът. Сега обърнаха палачинката и започнаха да го гонят като империалист.

Ти не ставаш за съдия, защото не работиш според доказателствата, а си предубеден. А аз питам дали има официално информация, че има някакви доказателства, защото последната официална информация гласече, че доказателства липсват. И с оглед на събитията от смъртта на момчето във Враца и поръчковите разстрели, както и натиска на хората в този случай, не е чудно защо е задържан.

Точно за 3 дни работа, сега гледайте едни години как се проточват и жертвата си оттегля жалбата. Съдебната система по-добре без нея , само прахосват парите на държавата, там работят най-големите наглости.

изпила голямо количество алкохол !???

Абе, хорища, хора и хорица! Абе, аланкоонлу!!! Държавата ви (ни) загива, на прага на безпрецедентна демографска криза е, вече 20 и няколко години е на ръба на оцеляването, не стигат парите, няма производстов, образованието е в кома, здравеопазването в колапс, културата липсва, няма адекватна наука, на ръба на изчезването е тази държава/...вица...А вие занимавате вече няколко дни цялото и без това изродено и деградирало общество с личността на някакъв ориентало-балкански СЕЛЯНДУР/ЧУКУНДУР, който би трябвало вече да е изправен пред съда, и ако е виновен, а той безспорно е, да бъде осъден буквално за няколко часа на необходимото за това ужасно престъпление наказание!!!!!!!! Изнасилил е момичето - ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ! Много е просто - съдят го адекватно и това е! ... Ама не било сигурно, ама не се знаело, ама момичето било виновно, бла-бла-бла, скукааааааааааааа и отегчениеееееее...Има си съд за всеки престъпник и престъпление! Поне би трябвало да има!!! ... Но май само в България/Неадекватия най-обикновени, но същевременно тежки престъпления се възприемат и анализират толкова емоционално!

някой попита ли девойката дали го е искала и дали и е било приятно...

Светът е шарен. Животът пълен с контрасти и противоречия. Колко лесно съдим и лепваме етикети. Щом е 16-годишна, качила се сама - значи, си го е търсела ку--вето. Това, че е дефлорирана, унижена, смачкана като парцал - няма значение. Че го сторил "дядо" й - също. Има кинти и власт човекът, позволено му е. Е, да, ама - не. Ако в големите градове цари душевна корупция и аморалност, в малките градчета и селца все още има острови на добрите стари строги нрави. Герои като тези от "Чичовци". В Стрелча най-добре се познават. Ако се съмняваха в правотата на момичето, нямаше да излизат масово на площада. Там всичко се знае - кой с кого, как и т.н. Не подценявайте остатъците от българския народ. Не всички са виртуални к--ви, част от глобалния бардак.

Можеха медиите от самото начало да разпространят снимки на момичето, защото така и така я знаят в града й. ТАКА НИ ОСТАВИХА В ДОГАДКИ ДА СЕ РАЗДЕЛИМ И ИЗБИЕМ!!! Е, аз я видях и вече няма съмнение, че детето е наистина ДЕТЕ и е НЕВИННО. Профилът й във Фейсбук е Ирена Г. Белухова

като пъпчица е детенцето... Как му даде сърце на тоя. Нямам думи!!!

Разгледах профила на детето във Фейсбук и е очевидно, че е много чисто (непокварено), ученолюбиво и свястно ....не е нужно да си гений или кой знае какъв психолог, за да го проумееш......Не мога да си намеря място от гняв и възмущение, очите ми се насълзиха....Нямам деца, но мога да си представя как се чувстват родителите и..Подкрепям напълно протестите на хората от Стрелча, това човекоподобно трябва да си получи заслуженото....ако зависеше от мен бих му откъснал главата без да се замисля, въпреки, че нанавиждам принципно насилието....

пак казвам. Вината се стоварва целенасочено върху жертвата. Тя се била обличала предизвикателно, тя била дошла сама, особено го била погледнала, търсела си го и си го намерила. Приятели, това е жизнената есенция на идващите от Ракка с брадите. Не се опитвайте да налагате този житейски подход, щото утре ще отворите и пазар за роби на чаршията в Татарпазарджик.

Много точно казано. Дано повече хора прочетат това , което си написал.

ето го и българския бил косби. само дето за съжаление не е комедиен актьор, а служител на високо ниво в местната държавна администрация.

Как това момиче мина през рецепция и отиде до стаята в хотела? това е малък град и се познават.Да не е отмъщение на изоставена майка?До вчера всички са се кланяли,като е бил"полезен",а днес е насилник

Каква рецепция, това не е хотел, а бардак, ползван под аренда от пиарката на Евстатиев. Той държи цял етаж. Рецепция няма. Къща за специални гости. Това е. И как ще го изнуди майката - ти нормална ли си? Коя майка ще прати дъщеря си да я шибат дядовци, трябва да е психично-болна идиотка?!

Тоя е тотално изтрещял и изгорял!С какъв ум ще посегне на дете, че ще го и напива?Чудя се и на нещо друго?Дали майката на момичето е намерила време да обясни на дъщеря си, че не се ходи просто така по квартири, хотели и апартаменти на самотни мъже, защото може да се изтълкува "Щом съм се качила, то аз съм се решила...".Дали някой се е сетил да каже на малката, че не се пие алкохол, най-вече извън къщи, защото последиците могат да бъдат страшни и непредвидими!Обяснено ли е, че не е редно, дори сок да пие да си оставя чашата без надзор, не се знае кой доброжелател, какво може да добави в питието?Или може би е по-важно, детето да е добре облечено, нахранено, да има хубав телефон, а за поуки и съвети за самосъхранение време има - някога си, когато му дойде времето...В случая обаче за подобни уроци е твърде късно, момичето е извадило лошия късмет да се сблъска с една от най-големите гадости на живота!

между момчета, едното споделяше на другото как бил на дискотека и докато "мадамата" му била на дансинга й сипал нещо в питието след което то превъртяло, разгонило се, подробностите ще спестя...Мислех си, че момчето си фукляви, но като прочетох случая с това момиче и се сетих за този подслушан в тролея разговор.

Всички тук ореваха света, че сексът с 16 годишни бил забранен, изнасилената била "дете"... Искам да попитам : Гери- Никол дете ли е? Пострадалата дали е подражавала на такива като Гери - Никол?! Вие скоро влизали ли сте в българско училище, за да видите как изглеждат ученичките там? Е, докато има момичета на 16/17, които показват задниците и бюстовете си, обилно гримирани, с фалшиви мигли и коса, с филъри в устните, които са си сложили с родителски подпис, еми ще има и насилници, които изтрещяват и представата за "дете" им се размива. Не е нужно пострадалата да е изглеждала така, просто момиченцата от породата на Гери - Никол внушават на обществото, че на 17 са готови за разврат, това е новия стандарт и резултата е вече видим.

ама и на 14 може така да се облича ..ккаво доказваш с това..

Абе демагог смотан, нали точно поради тази причина се предполага, че ние възрастните хора трябва да сме на мястото си. Ти би ли напил едно момиче на нейните години и после да я изконсумираш? Може гола голеничка да е отишла при него и това пак не е оправдание за дъртия пръч. Нормалната реакция в такава ситуация е да шибнеш два шамара на пиклата (не говоря за това дете, понеже не го познавам) и да я пратиш при майка й...

съвременните момичета на 16 имат тяло на жена , не означават че имат мислене на възрастен човек. А ти реагираш като първосигнален с половия си орган на излеждащо така момиче и си готов да му се нахвърлиш. Имам чувството, че живеем сред чудовища. Непременно трябва да възпитаваме децата , че средата е враждебна, вместо да възпитаваме себе си, а ако не можем - да ни възпитават чрез правораздаване . В България ниският коефициент на полезна дейност на съд и прокуратура възпроизвежда чудовищата, които се движат сред нас, някои от тях носят табелка даже "кмет" и това още повече ни приспива бдителността. Не е нормално непрекъснато да се оглеждаш, анализираш, пазиш и прочие, да живееш сякаш си подгонено животно, не мислиш ли. Колко прекрасен би бил света , ако зачитахме живота, правото на избор на другия. Някои от тук изказващите се нямат семейство, дори куче не отглеждат, обаче имат наглостта да хвърлят кал върху тези, които са създали живот . Моля , който няма деца - да не коментира, защото не би бил обективен, защото няма как да знае какво е да родиш и да отгледаш дете в свят изпълнен с толкова много мръсотия и да се опитваш да го запазиш чисто!!!

Много странно решихте, че гледам от мъжка гледна точка. Е, да но съм жена и то млада и с доста впечатления от първа ръка от днешните момичета на 16/17г. За жалост на всички е удобно да се жали жертвата, но иначе обществото трябва да приема за нормално младите момичета да изглеждат и да се държат като пачаври, дори подобно поведение се адмирира, а колкото по - дълъг ти е екстеншъни и повече си надула устни, толкова по- известна ставаш. Само преди няколко години, когато бях на 16 не си позволявах дори да отида на училище с лак на ноктите, толкова строго ме възпитаваха родителите ми. Не разглеждам частния случай, просто обяснявам кои са факторите, които моделират днешното общество и водят до такива престъпления. Вие казвате да се "страхуват" ли младите и да се крият ли, разбирай да се лишават от визия и поведение на платени момичета. Ами ако искате в университета вместо с изпит вече да приемат девойките според кубиците силикон, за да се спазят правата на всички за лична себеизява?!

Живея в градче като Стрелча и искам да ти се оплача, че в пазарен ден не можем да се разминем от силикон и екстеншъни. Абе ей, знаеш ли къде е Стрелча? Когато има проблем се говори конкретно по него, а не да се разтягат локуми за хипотетични ситуации. И още нещо, моме, една тунингована жена или момиче никой няма да ги пипне, понеже знаят, че зад нея има или богат татко или застаряваща мутра... Ама какво ти говоря...

И мислиш че някой ще ти повярва че си жена

Поредната кифла, която говори наизуст и ръси мъдрости в нета...

Явно и на двамата някой е сипал нещо на купона, щом и двамата не помнят нищо :))))))

Дали някой знае в коя държава за такова нещо присъдата беше убиване с камъни ?

мисля в египет

ще бъдем първата в ЕС, поради липса на идея за правосъдие в съдебната система, отказваме се от сега действащата конституция и прилагаме Крумови закони.

сега трябва да отидат до полицейското управление всичко кито са изнасилвани от него, макар и да е минало време. Трябва да разкажат по някоя медия, ако в полиция им кажат че има давност. Медиите са по силни понякога от същинската власт. По техен сигнал много пъти са се разкривали престъпления и са съдени престъпници. Непременно отидете и разкажете. Този има още много изнасилвания!

Която не е искала - нея не я е минал. Която е искала си го е получила. Може и 3 поколения урви да е еал. А може и 4, ако е почнал млад със стари каки.

вълнения на един закъсал мъж, бил.....Сигурно прекарваш дълго време с ръката си - интимно и бленуваш да изчукаш света....Ами ти трябват и няколко кофи с та....ци , а тях няма кой да ти ги носи!!! Прост народ ей!

виж какво, преди да пишеш мисли! има заплаха, стресиране, използва респекта си на кмет, и жертвата остава безпомощна! добре, че майка й я е успокоила и са я убедили да отиде и да се оплаче. браво на тези родители! И не прави сметка на чужд х

Време е за НАРОДЕН СЪД ! ВСИЧКИ ДА ПОДКРЕПИМ СТРЕЛЧА !!!

Я тогава нещо направете с бездомните животни. Те поне не са виновни за участта си.

знам къде са те "просвещавали", ама язък работа е станала с цялото ти "просвещение". Остани си в леговището и не изпълзявай на светло, защото няма да може нормален човек да те понесе! Общувай си със себеподобните .

Добре. Имаш нужда от секс. Дърт си. Имаш кинти - плати си на някоя, която го прави с желание и печели пари от тази дейност. Защо си тръгнал да се гавриш с момиче, което познаваш от дете, и чиито родители са ти семейни приятели... Дори тя да е направила първата стъпка, което в случая не е така, по-правилно би било да й кажеш: моето момиче, не е хубаво така. И да я отпратиш бащински. А ти си се гаврил с нея с часове. Дефлорирал си я. Третирал си я като долен парцал и си я захвърлил като чувал с картофи пред дома й. Не го разбирам. Изрод. Това е.

Защото е повярвал , че всичко му е позволено. Че за него няма закони. Защото е убеден , че обикновените хора са създадени за да подчертават собственото му величие и недосегаемост. Защото е ГАД !

по всяка вероятност не му е за първи път и всеки път му се е разминавало...

Е.али са се с две думи и я откарал. Къде да я остави после - в гората? Или да се качи с нея у дома?

Това би важало за жена, която прави това действие по желание. Дори за тийнейджърка, която не е девствена, има опит и целенасочено си търси такъв тип преживявания. Явно за теб няма разлика между изнасилване и секс. Някой ден всеки си получава реципрочното, майна. Помни това. Мислите ни предизвикват събитията.

на този му желая поне 3 _4 год в затвора/заслужава много повече но няма кой да му ги даде/ и всеки ден да го опраскват по 10 тина пъти . А като излезе бащата на жертвата да се справи !

Той на това дете е бил като баща. От 11 годишно го познава, подарявал му е играчки за Коледа, държал се е приятелски, бащински. Затова хората в Стрелча се възмущават. Все едно е обезчестил дъщеря си. Момичето се прибира цялото в сини и разбити устни. Приложил е и сила в някакъв момент, когато тя се е усетила и направила опит да бяга. Въобще гнусна история. Може да й бъде дядо. Животно. Не е човек. Няма смисъл да живее.

Вероятно жертвата си е представяла по друг начин акта.

се случи и после да ти мине.

Познавал я е от 11 годишна? Или ДО 11 годишна я е видял 2-3 пъти. Подаръкът е дал на майката, защото му е секретарка. Не са семейни приятели, ако натам биеш. Не я помни изобщо - едно че не я е запомнил, отделно за 5 години се е променила.

Както се разбра, тя го е спряла и му е казала, че му се възхищава и иска да й предаде разни правни уроци, защото ще следва право :)) Не е шега това, колкото и да разсмива!!!! После като се е напила се е разгорещила и край. Чичото отстъпил.

Ма той чичкото с много благ характер! Ма как да не го съжалиш - молят му се и той склонява! Я се разкарай, буклук!

Пожелавам ти да имаш дъщеря или внучка и с нея така да се отнесат.

Има един въчрос все пак: той пиян ли е бил? Да не се окаже че са се напили и после вече и двамата пияни са си объркали гащите.

като се концентрираме в ИЗНАСИЛВАНЕ. Важното е чичката е бил с малолетна. В Америка учителките при подобни случай ги пандизат и без право на работа. На този държавен служител моралът е на кино - по ефтина проституция или?

в българя не е незаконно ако има шестнаисет

Един страничен въпрос. И кой университет е завършил докторът по право? Школата за биячи в Симеоново ли?

Накрая си намери майстора. Преди 12 години се измъкна, но човек кожата си мени - нравът не. Този път прошка няма да има. Направи голяма грешка, че посегна на дете от Стрелча, при това, което е познавал от малко - там всички са роднини, а и той е от там. Ще го гонят до дупка като фашист.

Пияна работа. Единият недооценил, другия кандиснал.

искам да някой от стрел4а ако е тука във форума, да ми се обади за погребението му ...

''stankow ( регистриран ) '' Твърди, че е нормално 57 годишен да прави секс с нашите 16 годишни деца! Модераторе, проверете го този българин ли е изобщо !

да се самосезира и да му провери компа! Гъчкано с педофили, недоизживени "мъже", които си трупат самочувствие чрез насилие над по-слабия и беззащитния. Такива трябва да бъдат поставяне в подобни ситуации, за да могат да усетят колко "прекрасно" е да бъдеш "курве" на 16 години, когато тежиш 40 килограма и един шопар на 57 те е упоил и се гаври с часове с безпомощното ти тяло. Що за извратеняк?!? Тръпки ме побиват...от извършеното, но все ми се ще да мисля че това е изолиран случай. Но като чета тук "защитниците" на този изолиран случай и направо ме втриса. Тук всеки втори изказал се с полови белези на мъж, го защитава , което означава че в мръсното му подсъзнание тайничко си се представя на неговото място. А после ще седне на една маса с невръстната си дъщеря и ще й разказва приказки от 1001 нощ и когато срещне дете, което му се довери ще реализира цялата натрупана болна фантазия!!! Не е никак случайно, че има толкова самотници мъже - ами с това мислене как да ви поискат жени!!! Стига ви пипето да измамите едно дете и да се гаврите с тялото му. Може би трябва да стане някакъв природен катаклизъм и да се изчисти земята от целия духовен буклук, който е натрупала!!!

Не нещо, ама по света е нещо нормално 18 годишни да се влюбват в 70 годишни. Верно, дъртаците са милионери, ама любовта не пита...Та и сега.

къде видя влюбване в случая?! Все повече се убеждавам, че българинът е умствено недоразвит!!!