Мейзер остава окончателно в ареста, твърди, че е невинна

Обвинената за убийството на съпруга си Анита Мейзер остава окончателно в ареста, реши Варненският апелативен съд.

Обратно в новината

Коментари - Мейзер остава окончателно в ареста, твърди, че е невинна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами защо не се обърне към турското посолство да и помогне.? Веднага ще бъде настатена под "домашен"арест !

ти луд ли си , или побъркан?? тук четат и пишат все французи, англичани и германци!?? и каква граница ще минава?? на затвора има портал! а путин , примерно, как минава граница с тази фамилия??

бе аз да попитам, пък някой жур нал лист да ми каже, щом истинската и фамилия е желева, защо я пишете майзер??

е намерен с лице към масажната маса. Нещо да каже по въпроса адвоката?! Или тая кучка?!

тя да го обърне по очи, доста е тежичък особено мъртъв.

понеже тоя и е трети съпруг, какво станало с първите двама ? за втория, американеца, вече знаем, че е покойник, обаче първия ? някой нещо знае ли?

Тази е явно кокото грозна толкова и проста... Пуснете я в зоопарка и не ни занимавайте с нея.

Нали забраниха емигрантите да ги вързват със "свински опашки", а тази, вързала мъжа си с двойна. Дайте ми я в моита килия да я накажа.

Благодаря за отговора,макар,че не бяхте длъжни.Дончобеше висок,строен с черна коса и сини очи,тип Ален Делон.Знаех,че беше сирак,нямаше майка,живееше само с баща си,приятел му беше един тъмно рус ,къдрев висок,мисля,че Кръстьо се казваше?!Аз също не живея вече в Русе.

Според мен и статиите, които съм изчел културистите от тези боклуци, които пият нямат никаква мъжественост, рядко им става дори и от комплекси блъскат като ненормални по залите. С годините им се износват органите, а черния дроб просто се разлага. Според мен един такъв човек, който явно поради сериозни изгоди живее с 12 години по възрастна жена има сериозни проблеми с общуването и начина да се доказва. Явно и сексуално не го задоволява един нормален секс, да не говорим пък за любов, при такъв тип хора тя е ........ От нейна страна , жена която си е взела мъж и от варна си го завела във вегас, сигурно не го има толкова за мъж ,а е имала изгоди та една със сигурност е реклама за пред обществото. Хора замислете се, как един милионер дава толкова пари за такава жена (пред. съпруг)? От къде тези бизнеси и колко законно е всичко? Тя тази жена не може да си изпише правилно името на бг.език? От къде тези къщи и палати, нещо като тип Фолка и там става въпрос за много пари и никой не знае от къде са? До кога в тази държава селски жени, силикони, прости мъже с бицепси и порнография ще се имат за известни и за випове? Това ли е България 2016 година??? До кога ще търпим тези селяни!!!

от дир-а пак ни плашат със страшни картинки. спрете бе хора!

Леле, какъв израз! "имат с какво да осмислят коментара"!? Коментарите първо трябва да казват нещо, за да има какво да се осмисля. Никой не е длъжен да осмисля идиотщини. просто казва , че са такива. А с "какво" - ти положително го нямаш това 'какво"

Здравейте!Щом говорите за Керимидарската махала,значи знаете ,че едно време през 1967г. имаше 2 банди ,които се наричаха "Бандата на портокалите" и "Бандадат на керимидарите".Имаше известни бандюги с прякори -Графа,Русия,Катъра,Пашата.Имаше един симпатяга Доньо -сабаката.Та да Ви попитам знаете ли нещо за Доню,който живееше на ул.Плиска,срещу ВИМЕС,той се казваше Дончо Лазаров.

ДА СЕ РАЗСЛЕДВА СЕСТРАТА - Общински съветник от ГРОБ! Не знам Майзера каква й е играта , ама ла*йната са дълбоки и намирисват на гербаджийска помия...

Нахалство,къде ли е причината за смърта???А ако това беше неин брат,как щеше да реагира тая набедена миска????Много жалко за младия мъж!Светла му памет!

Кога културистчето яде кюфтета на на миската... каката не рива?! С'я шъ ми риве, че брат и е имал трудно детство...и за да му стане пишлето трябва да изпитва болка. Родата трябва да се срамува, че бъркат в семейните отношения на брат си. Защото комплексите му, избили в сексуална первезия, са създадени в този род през детството му.

ТАЯ Е МОГЛА И ДА ГО ИЗЯДЕ ! В СЪДА ТРЯБВА ДА Е С НАМОРДНИК !

Едва ли така е мислил и мъжа и :) Така, че ти не си прав :Р

Напълно налудничав коментар, достоен за името на писалия го

Може ли в една държава да има толкова много простотия, толкова много ЧАЛГА. Това се насажда от ТЕЛЕВИЗИЯТА. По НОВА телевизия ВИП БРАДАР пълно с чалга и простотия. При ГАЛА чалга . Навсякъде ПРОСТОТИЯ, която има пари знайно от къде...Не се издържа...И тая ЛУДА бабичка какво иска. Стига прошки...

А щом пуснахте турчина убил двама моториста, пуснете и женицата!!!

Еее,а стига де.България се превърна в сафари,кой откъде дойде убива и бега...

Не,че толкова е важно ,но анализирайки и визита,бих направил следният извод.Има гръдна обиколка 120 см,по-големи дори от тези на Памела Андерсънт,значи е максималистка. Зъбни импланти много добре изработени.Устните и напомпани в повече отколкото трябва и те не се котират добре с лицето и.Не е възможно да имаш напомпани устни с хиалуронова киселина и да са така грозно набръчкани?!това значи,че адски много свирки е правила.Значи тя е перверзна и откачена силиконка.

Това нещо го задържахте,а феса дето уби двама го пуснахте щото беше по-убав ли?

Не знам дали е невинна, ама много е грозна!

Те за тва не я пускат. Ша разгони туристите.

Как може да обиждаш мисис България,че е грозна...не ги разбираш тия работи:)))

На всички зажидващи и пишещи, аз не се срамувам да призная, че харесвам Анита и ако имах възможност бих бил с нея, но не съм културист. Отделно се възхищавам на това, че напук на всички си живее живота, както и харесва. Всички тайно и завиждате и плод на това са злобните Ви коментарчета. Жената е допуснала грешка, а в БГ я разпънаха. Защо, защото не и пука да е себе си. Дали не е отзавист и на власти, и на полицаи и на журналисти

Бегай за свински опашки...

Luna0102

Понеже на теб ти харесва кюмюр газен от бърз влак, означава че ние и завиждаме?!

Никой, брате, не ти завижда, съжаляме те.

Ето за това сме на това дереже,защото такива като теб издигат на пиедистал и възхваляват такъв човек като нея и начина и на живот.Възгеч от такъв живот!Не ,благодаря.Неуместно,ресто,не струва,както беше казал Н.Й.Вапцаров!

Като гледам, колко коментари влачиш подире си, бих си направил извода, че си PR на ДИР.БГ. В такъв случай, трябва да ти предложат повишение -много си амбициозен и надъхан. Но, от друга страна, вярно е, че когато човек е грозен, не е виновен. Виновен е, когато е грозен и държи да му признаят, че е красив. Когато човек е гладен и открадне от сития хляб, не е непременно лош. Но е непростимо гаден, ако е сит, а краде храна от гладните.

Перефразирайки: "Голям залък лапни, голяма свинска опашка около врата си не слагай"!

Luna0102

Разбирам я жената защо го е вързала със свински опашки. С тази външност иначе щеше да си умре девица, но продължавам да се чудя как го е закарала до олтара.

Държал е със зъби и нокти американския й паспорт.

Luna0102

Съмнява ме да е това, бил е там и е можел е да си хване нещо по-нормално.

Ей, лунно затъмнение?! Това е третият съпруг, а кога е била девица ... едва ли някой изобщо си спомня ... И никакъв олтар не е замесен - сватбата била на Хаваите (конкретно с тоя, с предишните просто се разписвала - всичко е много точно - за наследството се мисли от първия ден!) - на брега на океана, с гирлянди от цветя, песни и танци ... Много разбирачи, ей! И без вас е сложно с тия версии, дето се сменят, а и някоя такава чела-недочела половин статия, като се изходи "компетентно" по въпроса ...

Luna0102

Никъде не писах, че това и е първият път Аврорке и никаква версия не съм дала? Чудя се как се е оженила за него, насилила ли го е по някакъв начин или... не мога да повярвам, че който и да е мъж ще се ожени за нея по собствено желание.

Аз виждам нещата така: Културистът убавец се е оженил за леля Анита, за да получи американски паспорт. Вероятно е имал идеята да се разведе с нея, когато си уреди окончателно гражданството. Междувременно двамата с Анита са се забавлявали по всякакви традиционни или не до там традиционни начини. При една от тия игрички решили да ползват свински опашки и Мейзер го удушила. За да го спаси се опитала да реже полиестър с нож, но не успяла. И после каквато е кукувица истеричка викнала полиция, вместо да извика Бърза помощ. Докато дойде полицията Мейзер била обхваната от т.нар. кумова срама да си признае пред тях, че с нейния са си играли на садо-мазо и взела да разправя на полицаите врели-некипели. Потеже била чула, че са корумпирани им предложила пари и се надявала, че ще се вържат и тя ще хване првия полет за САЩ, от където да не се връщат идните 20 години. В същото време семейството на Димов и то водено от кумова срама /сакън да не признаят, че техния сродник се е оженил за стара жена за пари и я е държал доволна със секс услуги/, почват медийни изявления и съобщения ...

Черната вдовица. Прочетете и CV-то и си направете изводите!

А какво стана с химика? Назначиха ли такъв.

значение...всички други паднаха... но тая не!

Тази жена е толкова убийца, колкото онзи нещастен клошар е подпалвач! Ало..., Мишо, тук е шменти-капели!!!!

Тая как иска да го доказва? Ще вързва друг ли? Да каже, че магазинера не и е предоставил инструкция при купуването на свинските опашки и готово оправдана. Оппа трябва да имам все някой виновен. Ами да магазинера да е!

Е що магазинера? По добре китайците дето са произвели опашките.

Виж сестрата коя е , манго..Ти си твърд герберски електорат!

Те и адвокатите й тъпи, земат да им приберат тапиите, та и тапиите на тези дето са ги утичи на тоз занаят.

Само вижте коя е сестрата: Милена Димова (ГЕРБ) е завършила Публична администрация във Варненския свободен Черноризец Храбър, има и диплома от Технически университетВарна по специалност Право. ПИТАМ- Защо никой не разследва Милена Димова , а директно вкараха в ареста Майзер?!? Герберастката паплач !

Не се ли майтапиш, технически университет със специалност Право! Та..шак!

Виж на официялния сайт на община Варна...За съжаление не е майтап, човек!Герберастката паплач е така...

а каква е разликата от "Публична администрация във Варненския свободен Черноризец Храбър" и две имат стойност по-малко от руло ЕМЕКА.

Това е положението, сестрата и тя завижда, като всички жени и мъже тук. За нея, това, което прави Майзер е само мечта, която не смее да признае и да изпълни. За съжаление в бг няма истински освободени хора.

Ти си ясен. Търсиш си жена с колан...

За това и Майзерката нашумя толкова. Ама като погледнеш то в ГЕРБ само сволачи и тук-там калинки...

грозна като смъртта.

Покрай тая сега в КОС ще искат да се декларират и закупените свински опашки... :(((((

Първо твърдеше, че срещнали познати пред къщата и тя отишла до магазина. След това обърна палачинката - мъжът и щял да прави фитнес-тренировки посред нощ.

черната вдовица излезе проста колкото и е грозна. Толкова ли не намери нож или ножица да го освободи, докато човека се е гърчил. То е ясно и видимо кога човек се забавлява и кога агонизира.

Проблема е че е намерила и го е заклала в правенето на опити.

Нали отишла до магазина и след като се върнала го намерила мъртъв. Сега пък било сексуална игра. някой вижда ли връзка между двете неща? Или са измислица?

Да- тъпа си....

Тая е с престъпна физиономия, нагла и перверзна! Имаше безсрамието да се обяви за мис Свят на някакъв порнографски конкурс в САЩ. Тая няма задръжки. Абсолютно сигурно е, че удушила човека! Предишният и мъж в САЩ уж умрял от инфаркт, но съседите се разшумяха и я обвиниха в предумишлено убийство, задушаване с колан. Явно е успяла да се отърве, като е подкупила полицията с парите на мъжа си, когото също е удушила. Дано си излежи доживот в Сливенския затвор, а не да вземат да я пуснат преждевременно!

Звучи така, сякаш е удушила някакво си пиле.

Когато има катастрофа и има смъртен случай,то наказват виновника за катастрофата за не предумишленно убийство и лежи в затвора,като и плаща някаква кръвнина.Дори и да е истина това,което казва Мейзер,че е смъртта причинена от нея е по непредпазливост,то факт е,че има смърт .Така,че ще си лежи в затвора и по двете обвинения.За смъртта на съпруга си и за предлагане на подкуп ,на длъжностно лице. Съдът е взел правилното решение,като я оставя в ареста,защото има опасност да напусне пределите на страната с американският си паспорт. Жалко за умрелия,защото затвора има врата,но гроба няма.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛАШИТЕ ДЕЦАТА! ТОВА ЗА ПОКАЗ И КОМЕНТАР ЛИ Е? ТОВА Е ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ И ОСТАВЕТЕ ХОРАТА НА МИРА.... ТОВА ВИ Е РАБОТАТА...

Безпощадна убийца, садистка, опиянена от садо-мазо игричката си. Приспала го е с масаж и му е вързала свинските опашки. Той просто не се е събудил. Бившият и мъж също умира, случайност?

Излиза на 60 години и издава порно-поредица "Затвор". Да го приеме тези 7-8 години като научна и творческа работа.

Ееех... и културистите у нас нас вече това което бяха... щом една лелка може да ги удуши....

Не може да е случайно това, че първият и мъж умира внезапно, вторият се разболява внезапно тежко, третият пак внезапно умира!

Нямам думи с които да искажа гнусните престъпления в тази държава. Като я гледам само тази грозна и долна жена, по вида и само мога да кажа колко е перверзна и извратена. Не трябва да ги толерираме такива гнусни типове със силикони, меки китки и напомпани балони. Ужас за децата ни в какъв свят живеят

Аз не съм почитател на Анита Желева ! Но съм мислещ логически човек! Сексът се прави по взаимно съгласия ,както и начина по който да се прави ! За съжаление той е жертвата в случая,тя ще обере парсата,защото никой не иска да се постави на нейното място и да разбере ,защо тя е постъпила в паниката така ! Това не е умишлено престъпление! Ако беще умишленно ,нямаше да бъде извършено в домът им! Имало само един свидетел който може да я защити и той е мъртъв!И все пак ,кръвните проби се оказа няма алкохол,няма опияти! Остава въпросът ,как тя го е вързала сама ,след като съдът е потвърдил че тя е единствен извършител ! Няма логика! Всички постъпват емоционално ! Гледат я като убиец,!Всеки може да бъде на нейното място ! Не бъдете емоционални! Погледнете реално и ще видите ,че жената не е убиец1 ТЯ СЕ Е ПОДЧИНИЛА НА ЖЕЛАНИЯТА НА ПО-МЛАДИЯТ СИ СЪПРУГ,КОЙТО СЕ Е ЧУВСТВАЛ ВИНОВЕН КАТО ПОЛОВ ИНВАЛИД ВСЛЕДСТВИЕ НА ПРИЕМАНИТЕ АНАБОЛИ !

Един мъдър коментар, на човек без комплекси. Браво.

Точно и ясно!Но мислещите в територията са на изчезване! Мен най-ме обезпокои фактът, че полицай не е взел 30К евро...на къде отива този свят....

Абе нали ти се отговори,че се записва разговора,ве?!Дори и в новината пише ,че дискът вече е прикрепен като веществено доказателтво към делото

По време на разпита Мейзер е променяла показанията си неколкократно,после се е оплела ,като пиле в кълчища. 1/ Версия-Като се е обадила,казала,че са се прибирали от някъде и ,тя е отскочила до магазина,като се е прибрала го е намерила мъртъв и е предложила откуп.Ако е невинна ,защо още в момента на обаждането е предложила откуп? 2/Версия-Той я е накарал да го върже със свинските опашки,че трябвало да докаже на някого във връзка с неговата работа или състезание.Ако е така,защо няма запис,щом трябва да се представи,и защо трябва да е в къщи,а не там на място,на живо,че да направи демонстрацията? 3/Версия-Било е секс игра и той я е накарал,за да се докаже,какъв е мъжага.Ако е истина,защо са му били вързани ръцете отзад на гърба,краката също и на врата 2 свински опашки?Като е видяла,че не може защо не му е помогнала?Защо не се е обадила на телефон 112,а е гледала как агонизира и е чакала да умре.Първо е била уведомила "скалата",който е живеел в апартамент ,в същата сграда на долният етаж.Какво са правили цели 2 часа от момента на смъртта до обаждането и в полицията.

За едно нещо грешиш - НЕ всеки може да е на нейно място.

защо не вземете да се ожените за тази невинна душичка да Ви разкатае ... "логиката"

Защо пишете изпълнена с коплекси, може би мъжа Ви не ви прави щастлива./ Аз бих бил щастлив с подобна жена... Освободена е и няма задръжки

садо-мазо история с нещастен завършек.