Нюйоркски съд отхвърли претенциите на Гад Зееви към България

България успешно блокира опита на "Зееви Холдингс Лимитид" да получи признаване и изпълнение на арбитражно решение в САЩ, съобщиха от пресцентъра на Министерството на финансите.

Обратно в новината

Коментари - Нюйоркски съд отхвърли претенциите на Гад Зееви към България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СедЕСЕрасти и КуманиСти сиединявайте се. Голема ГАД Зелеви се храни благУдарение на вАшата ЛкУмия.

меришеш на гербер, със свинско!". Музика: Емил Каба-гайдоф, Текст:Барна Мерано.

Я го, как се мета, ката ГЕРБЕР-КАРАТИС! И зяе, иска и да апе!!

зад кадър на тази сделка е другаря ИвКост, заклет син интересчия и вечен депутат, питам се защо не дава обяднения, а прави изявления скрит в парламента, тази институция нетрябва да е убежище на хора, довели държавата ни до национална катастрофа....

ТАЗИ СДЕЛКА, БЕШЕ ГОРДОСТА НА ГАРГАМЕЛКОСТОВ !ТОЙ НЕПРКЪСНАТО ПОВТАРЯШЕ, КОЛКО МНОГО БЪЛГАРИЯ Е СПЕЧЕЛИЛА ОТ ТАЗИ СДЕЛКА.

Г-н Борисов,крайно време е да се потърси отговорност от "милеещия" за България И.Костов !

СТАРЕЙШИНИТЕ, И НАШИЯ ЧОВЕК, КАБА- ГАЙДОВ!

Иване кажи си

На запад е пълно с компании, които се продават за 1$, въпреки че имат активи за милион, но задълженията им са за стотици милиони! Същото беше и с Балкан, и с Кремиковци. Така,че Костов няма вина ,а ако имаше досега червените щяха да намерят начин да го осъдят.

Знаеш ли колко лесно може да се удави дори гигант като Лукойл, ако се позволи на костов и компания да вземат милиардни заеми за сметка на Лукойл и да си ги приватизират чрез такъв наемник, като Гад Зееви... И тогава ще настане един седесерковски рев, че Лукойл бил на загуба......

Колко ли пари получи Гаргамел-Костов за да продаде и фалира Балкан??? Това което Луканов не успя да направи Костов го направи много добре по типично парвеню от политбюро..

Този Гад си е гад отвсякъде. Това е един класически пример, че с някои етноси НЕ БИВА да се влиза в търговски, а и други взаимоотношения.

СИ ПРАВ.НО ЗА ПО-ГОЛЯМА ЯСНОТА ПРОЧЕТИ НЕЩО ЗА ДЯДО МУ.

радвайте се на мавъра а? изпратете го пак в парламента, че ако не е там ще му спукат трътката

Чакам пак да започнат да величаят костов колко велик политик е и как само той можел да ни оправи! Вижда се как ни е оправял, само не знам съдебните разноски кой ги плаща, май балъците с бг произход. Затвор за манго, няма друго решение.

тя Надето не се ли сдоби с едно ,,гаражче'' там ?!??! почти без пари?!?!

Само не виждам какво общо има Дянков с тези пари и тези дела, ама нейсе! Делата в защита на българската страна по това дело се водят по времето на Тройната коалиция, така че Борисов да не се пъчка! Това, че не се афишира и не се тръби, не означава, че трябва да се обират чужди лаври! Пък и никакви лаври не са това, защото България си е защитила интереса, съгласно сключения договор и независимо кой, как и къде - това е постигнато!

Чифутска ГАД !

деер

Така - Иван Костов продаде, а Цярят,Станишев и Бойко не го вкараха в затвора, както и хората позволили източването на компанията!!! Мен въобще не ме топли, че не сме им и платили още 10 млн!!!!!!!!!

Ти си Балък, а аз Мунчо, но все пак се сещам за нещо повече от теб - Зеев и Костов не са глупаци - договорите им са перфектни за тях и ужасни за държавата. Не е луд, който яде бланицата, а този, който не го бие с камъни за това!

деер

Всички мошеници се обграждат с гъзоблизковци, а те са неграмотни, т.е. допускат много грешки..... Не величай бг мошениците!

Онаа, Надето, зарат която наште момичета, света вода ненапита, лежеа в Либийско,първо дибидюс голи, на плажа, после и в кауша, та Тя ,по същото време одила да се къпе, ушким, с Първаноф, в един басейн, ама той бил на оня, Тракторо, а един теляш ошел при Костов, да му каже, а той , да го метне у темницата!! Още сам настръхнала, насекаде! РАДОЙКА.

Този Гад, са е здушил с нашия Иван, да му купи старите Тутулеф, пребоядисани в тълмо -синьо, като на "Америкахейлайнекс," и препродадени ,като новички Бонги, на Бритич !Оня гад и нашия Иван са си разделили по 660 милиона. Еври !!

...и всичко това, заради гнусните далавери на Ив. Костов и Ал. Божков-10-те %, по онова време...

защо нито дума за 'балгарина' или 'балгарите' които са разписали продажбата за стотинки?

Питай циганина Костов!

Оти не го пита българскиот сут, а,а,а??????

е станал Главен гледач в обора на Бистрица, плюс един самолет, да ги вози на джамбурета по морето ! Толкова си тъп! От Цецовите ли си, или от новите,карлофксите каба-гайдури!? баба Цонка.