Четирима адвокати защитават серийния убиец Сиси

Четирима адвокати, начело с известния Марин Марковски, защиват серийния убиец от Перник Станислав Ангелов-Сиси, който днес бе изправен пред съда по обвинение в предумишленото убийство на известния пернишки наркобос Николай Христов-Хайо.

Обратно в новината

Коментари - Четирима адвокати защитават серийния убиец Сиси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този адвокат Марковски, защо до сега не се е хванал да защитава някой бедняк, а все търси богати и платежноспособни подзащитници.Явно, човекът се нуждае от повече хонорари, за да може да закърпи двата края и да подържа един фукарийски живот.Поне да си осигури една елементарна прехрана и да не гладува.А този външен вид е от продължително гладуване и вероятно има болестно подуване поради висок холестерол в кръвта и запушване на кръвоностните съдове.Опасявам се, че всяко едно вълнение ще е опасно за него и ще остави много от делата си нерешени.

i ty li sa vazmu6tavash ,be KRADLIVO PSE.....????!!!!!! tuka te znae tcial grad....

Че то и в БГ имаме такива гилдии...въпросът е, че те контролират това кой да е вътре и кой не, ама не според качества и т.н., а според връзки. Има си и подобна гилдия и при нотариусите и т.н. Ама я иди ти без връзки стани адвокат или нотариус...УСПЕХ!!!

БОКЛУЦИ!!!!!!!

мисля си че все пак всичко си е до съда,и 40 адвокати по 190 кг да защитават убиеца,ако съда е честен и почтен,няма шанс за престъпника. друг е въпроса такъв ли е съда .ще видим

Хора, познавам марковски лично и ме е срам от него! По-голямо /и в буквалния и в преносния смисъл/ лайно от него не познавам ... Искам да обясня на хората, че той не е толкова добър адвокат, по-скоро като един представител на вестник Уикенд знае много неща за много съдии и ги изнудва, за да печели делата си. За него подобно дело е реклама, за да го видят други, по-богати от Сиси мутри и като ги обвинят тях, той да поеме защитата им ... Но се радвам, че съдбата го наказа - единия му син е наркоман и скоро ще си отиде от този свят /или поне така се надявам!/, а другия му син е толкова тъп /метнал се е на майка си и на баща си/, че от това по-голямо наказание не би могло да се иска ...

Джаба-хатянина е адвокат??? много интересно

Зачетох се в тази статия, само заради заглавието - четирима адвокати защитават еди-кой си и си казах - аджеба - кой е тоя пък?! че 4-има да го защитават - има ли значение...и като този Марковски е толкова знаменит, защо не е само той...между другото и той има загубени дела /някой беше написал, че е знаменит :-) само с връзките си и не е толкова способен като адвокат/ За него знам само, че е бил адвокат или някакси свързан..с убийството от полицая /дето гърмял във въздуха за награждаването си/ на едно младо момиче, а също и защитаваше Младежа, който беше заклал малкото си доведено братче и убил баща си и майка си....впоследствие четох някъде, че този Младеж искал да става адвокат............. оставам на вас !

разбирам те като пишеш: Доказани буийци да нямат право на адвокати, породено е от собствената ти емоция...но защо тези доказани ....не са в затвора или ако е доказано, че са крали - да им се вземе краденото...уф, ама че и аз се размечтах в твой стил

А ве , тоа 4и4ка на пик4арса , да не йе бившиа сопственик на ПЖК- Родопа, ве, а ???

toq MArkovsi, Gaden,mizeren chovek ,

Марковски, много си противен. Гади ми се от такива като тебе. Ти не си адвокат. Ти си помияр, без капка съвест и морал. Считай това за комплимент, защото 100% ще махнат поста, ако напиша цялото си мнение за тебе, човешка отрепка такава.

Това, че е утрепал наркобоса - евала, ама за останалите - до стената и огън!

Едни престъпници защитават други! Нищо ново под слънцето!

Бай Марин ще го оправи и невинният човек спокойно ще продължи да си убива. Кога ли честните хора ще вземат правосъдието в свои ръце ? И БАЙ МАРИН в транжорната.

Какво става с един друг убиец от Перник- Илиян Тодоров, който закла хокеистите Кирил Важаров и Басил Александров и едва не уби и Кирил Димитров ??????

Този Марковски много хубава кола с шофьор го вози...

То е ясно и двамата каква стока са, Сталин например, на би се занимавал с глупости, а би ги разстрелял и двамата. Не би ли бил прав, а?

Този Марковски стимулира престъпността в България!!! Където има нещо гнило долно и престъпно - той е защитник!

Казват, че в страните които все се опитваме да догоним, си имало специални комисии към юридическите гилдии . Работата им била да осигуряват непрекъснато адекватната работа на членовете на гилдията (юрист от какъвто и да е вид, не можел да практикува без да е член ; имало си годишна такса и глоби и-иии отнемания на разрешителни ; а комисиите били отворени и за мнения на широката публика)

Сега да го пуснат под гаранция, че го страх от тъмното

Трябва доказани убийци да нямат право на адвокати!

Ако Сиси не може да ги докаже... Чакай малко, много се разбърза. Свали розовите очила. В България, все още Кушлев трябва да доказва, че парите парите са мръсни, а не обратното подсъдимият да доказва че са чисти.... Те това го предлагат като промяна, ама дали ще стане...

аз предлагам да се промени закона за защитниците да има следните изисквания:ако защитават осъдено вече лице независимо по каква причина да им бъде завишен годишния данък на 70 процента пожизнено ,ако защитават лице което вече е осъждано два и повече пъти да им се отнемат правата и цялото имущество.Аз мисля че тази държава може да се управлява само с натиск и желязна дисциплина демокрацията се разбира като анархия затова-тоталитаризъм за да няма анархизъм.И така ще проработи и съдебната система и всичко като се елиминират такива алчни шопари и се наврат в миша дупка като тоя лишперин мазен.Не му ходи на годините да има такъв морал този мазен плондер.

Ако не се измени закона и един адвокат да се яви на дадено дело да е достатъчен то тази тъпотия да се отлагат дела ще продължи в тази загубена страна

Сега комисията Кушлев да провери, какъв хонорар плаща Сиси на Марковски и откъде толкова пари да ги плати. Ако Сиси не може да ги докаже, или Марковски и другите 4-ма адвокати да се откажат от делото или да работят за без пари, в името на правдата! (и за свободата на Сиси, дето е казал поета!)

Броят на спечелените дела от един адвокат по наказателно право зависи от това, какво плаща на съдиите. Това, че някой е известен адвокат по наказателно право, не означава, че е добър в професията си, а означава единствено, че е създал нужните контакти и канали, по които парите да преминат от престъпниците до съдиите. Това е и отговорът на въпроса на Караулкин, дали ...ще видим Марковски да защитава някой, който не е в състояние да му плати?...

da edno e da izvar6i6 kragba drugo-ubistva--az plediram da bade ubit s KAMANI i tova da stane P U B L I 4 N O ....!!!!!!!!!!!

Ако оставим настрана морала на тези адвокати, много ми е интересно откъде пари у тоя СИСИ да си наеме не един а четири юристи - и то все мастити?! Пък де да знае човек може да го защитават по договор ?!

В нормалните страни и 100 адвокати да си наемеш - няма проблем. Стига да има пари да им плаща. Само че в БГ сега ще се редуват да се разболяват и четиримата. Т.е. след като престъплението е почти 100% доказано тук големия брой на адвокатите май ще се използва за протакане на процеса до безкрай

кой за каквото е учил, драги. Това му е професията на Марковски.

Браво, страхотен коментар! Под всяка твоя дума се подписвам!

Не е нужно да познаваш законите, а съдиите!

Значи този трябва да лежи доживот. Така ще се покаже, че имаме правосъдна система! Но ми е интересно и друго - Как така като има дело на всеки убиец или по-голям престъпник и хоп Марковски цъфва, а съм чувал, че нормален човек не може да го намери.

Туй Марковски главата му много малка спряму корему.Е как,че го рани...

Интересно този мършояд някога ще го видим ли да защитава в съда някой, който не е в състояние да му плати луди пари, спечелени чрез рекет, убийства, грабеж, далавери, наркодилърство и друга престъпна дейност? И все ...невинни.

Не знам кой е по-голям боклук - този, който извършва садистично убийствата или алчният и мазен шопар, който се опитва да го отърве от затвора, за да продължи да убива ??? Би било чудесна идея да се търси отговорност от адвокатите, ако същото говедо го пуснат на свобода и пак убие - в такъв случай и адвокатите му и съдиите са съучастници ! Гнус ме е от алчни и безскрупулни хора като адвокат марковски, които печелят пари от човешкото нещастие - не знам колко ниско трябва да падне едно същество, за да практикува подобна професия !!! Мазен, алчен и без морал - дано един ден изпита поне половината от страданието на близките на жертвите, чиито причинители той е защитавал !

Този Марковски как може да е толкова кадърен И ДЕЕН при тези СТО КИЛА НАД НОРМАТА.ЯВНО ТЕОРИЯТА ЗА НАДНОРМЕНИТЕ КИЛА -УБИЙЦИ ТРЯБВА ДА СЕ РЕВИЗИРА

Само 3 грама са нуйни са този шопар. След него надали някой толкова яростно ще защитава отрпките. Явно на него е реда, дано някой се справи по бързо със задачата !!

В благоевград петима се мъчат да убият един наркодилър, а този Сиси сам се справил. Ами хвала на такива момчета. Той си е направо санитарче момчето - каква присъда бе хора, на него медал трябва да му дадат. Ами така де . То и на благоевградската петорка дето ликвидира Чорния ще им оправят присъдите(макар че изобщо не са влизали в затвора, че на този ли). Е какво Ви притеснява, че нали сега в Перник го няма Хайо и града живее много по-добре също както Джумаята без Чорния? А кой ще го защитава кво занчение има. Важното е, че момчето е направило едно добро дело за града също и като полицайчета от Джумаята дето Цецко(Цветанов) ги защитава и каза че са невинни , то е освободило града от един мафиотин. Никаква присъда ами медал трябва даже да му дадат.

г-н Марковски,д-р Емилова Ви кани да я посетите в най-скоро време!

Като го гледам Марковски, не изглежда хич добре, може и да не му издържи сърцето до края на делото.Много се ояде този човек!

Тоя Марковски е ебати боклука! Вече и серийни убийци защитава само за да се види по телевизията (5 минутки слава). Цял Перник го знае тоя убиец що за боклук е, а Марковски го защитава! Тоя заслужава някой новобранец адвокат да го защитава.

Да го ...ЕВА ,откога свини улизат у сьдь.....,то за туй се е усмьрдяло!!!

Скоро Свинчо ще умре...и то сам си е виновен...няма да му издържи сърцето ;)

Дир-ници да ви се изпикаме на цензурата. Отдавна е ясно, че сте подлоги. Цензурирайте и това. КЕНЕФИ !!!

Тая буца марковски ми е толкова антипатичен с външния си вид и репутацията си...