Проверяват софийски съд, направил си чалга клуб

Висшият съдебен съвет ще изиска днес информация от председателя на Софийски районен съд Красимир Влахов по повод информацията в медиите за съществуването на чалга клуб в сграда на магистратите.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват софийски съд, направил си чалга клуб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярвате ли на всичко, което се изпонаписа във форума?Все пак е справедливо да приключи проверката, за да се направят изводите!Търпение!

Бившия и.д. Маджаров ходеше на работа в 8.00часа и не му личеше дя е пил, а сегашното председателче Влахов идва след 10.00 часа на работа с подпухнали очи.На всички в съда това прави впечатление.

Как ги уличи, без проверени факти. С донесения на чистачките ли или с ревизия. пълен произвол.

Пишещи форумци, по-добре се замислете преди да изливате омраза върху съдиите или техния Председател. Това е първият случай, в който работещи в системата биват уличавани за злоупотреби. Дали извършеното от тях е престъпление ще реши прокуратурата, но е факт, че те са действали неправомерно. А действията на Маджаров безспорно трябва да бъдат наказани щом заради тях излизат статии Правосъдие по прашки....

Знам че съдийте са подложени на голям стрес и им е нуждо да разпуснат преди заседание, така че не ги винете!Съдийте ги е страх да осъдят някой но по голям срок години и затова предлагам, всички съдии да бъдат анонимни на заседанията когато съдят, да си слагат по едни качулки на главите и да съдят, да съдят и тогава само смъртни присъди ще съдят след като няма да моган да ги познаят!Вие знаете ли колко е страшжно съдия да съди мафиот?Ами те се струхуват как да им дадат присъди и то големи?само анонимни съдиии и нещата ще се оправятА това че имали клуб ами да имат те не са ли хора подложени на ежедневен стрес, те трябвало да си направят стая за любов и като ударят един бърз секс и отиват спокойни на заседание!!!Ай чао

Не е редно в сграда като съда да се устройват партита, но се случва. Всички са хора. Като че ли това не го правят хората навсякъде. Съгласна съм с Маринова, че е много цинично това отношение. Съдии се събрали на купон -скандал. Мутри и проститутки се събрали на купон - светско събитие.

вече сумати месеци е председател защо чак сегаа . Защо никой не си дава сметка, че това е удар по целия райнонен съд и къде забога е преслужбата, която по длъжностна характеристика трябва да брани авторитета на съда и да подпомагта председателя в неговата работа. Защо не попитаха настоящия председател на тази колегия къде е бил досега и защо сега се утанови ,че видители имало Чалга Кбуб Мале мале ЩЕ ви кажа т-този който го е написал сдтрада от липса на интелекти и чувство за хумор ,ами ако някои нарече тоалетните в СРС Чука Чука ще разследват ли председятеля за това , че там нещата не изглеждат като в тоалетна . Кво става в тая държава що за журналистическа импотентност ,абе на това ли ги учат в тоя факултет - то вярно че журналистиката не е образование а знаят ,ама то тяхното мина всички граници

Стига бе , защо никой не прочете и не взе предвид това което казват съдиите обяснили, че са си направили стая за почивка. Зака що една стая за почив предизвика толкова медеиен интерес Защо имам чувството че някои неграмотен журналист криви информация , че даже и вероятно е получил хонорар за това. Питам се къде за бога тоя председател Влахов беше до сега вече сума

Т. нар. чалга - клуб е един кабинет, който е в съседната сграда. Някой се е измайтапил веднъж и е сложил лист с надпис Мале-мале и журналята веднага раздуват. Вие не пиете ли след работа с колеги бе, не се ли черпите, рождени дни не празнувате ли. От частно парти на колеги направиха голям скандал. Я вижте лайфа с какво е пълен,с пилеенето на крадени пари и пари придобити от проституция, невърнати кредити, наркотици от разни естъпници, проститутки, крадци и измамници, за лъскавите им дрехи и возила, а хората се събрали веднъж-два пъти и веднага - скандал.

Тоя се оказа много злобен гадняр.

Влахов с лъжите си премина всички граници. Той е срам за съдебната система.Всички служители изпитват върху гърба си неговия произвол.

Илияно, що се изказваш като тъпанарка. съдията е чиновник, а не адвокат. Адвоката може да избира колко дела да гледа. Съдията гуши заплата независимо колко дела гледа. Ей прост народ бе.

да не взема толкова дела да гледа - не коментирайте когато нямате елементарна представа от фактите. Съдията не взима, нито си избира колкото дела си иска. Делата се разпределят на всички съдии в дадения съд след постъпване на молбите и образуване на съответното дело. Истината е, че са претоварени с дела особено в този съд.

Дъртите психари навсякъде виждат комунисти. тия съдии са по на около 30 години.

Внимавайте и с коментарите на разни, дето също коментират наред с редовите хора, които искат да манипулират общественото мнение не чрез статии, а чрез коментари под тях. Не мислите ли, че в която и да е съдебна палата не може да съществува никакво друго комерсиално заведение, било то на частно лице, или чрез държавни пари. Това е въпрос на морал, а не на свободно пазарно стопанство!

Съдия води по 1000 дела - да не взима толкова много дела да гледа. Ама нали от всяко дело гуши с хиляди. Така че ги зная нашите съдии - само знаят да отлагат делата с месеци и ето как става година.

Живота ни е попфолк!

ТО И РЕШЕНИЯТА НА СЪДА СА ЧАЛГАДЖИЙСКИ, КАТО СЛУЖИТЕЛИТЕ МУ!!!

Червената номенклатурна юрисдикция нама багаж за повече. Какво очаквате? Ла Скала?

Тва значи че съдиите са пълни СЕЛЯНДУРИ!

Е, думи нямам вече! Какво следва? Да отворим стрйптиз бар в сградата на Президентството? То вярно, че българите изпростяхме тотално, ама чак толкова!

чалга държава и чалга нация сме!!не знам какво мрънкате!!!погледнет се, протестирате,а някои още тази вечер ще надуят някоя певачка на рс-то си като се приберат вкъщи!!!

Няма думи за описване/коментар ! ..... нерви още повече .

Хубаво, че напускаш , но защо трябва да се обръщаш към сънародниците си думитеСъжалявам ви отрепки долни. Ставай и заминавай, но поне с достойнство. Но като ти гледам правописа - незная кой е отрепката. Сбогом и не се връщай!

Хубаво, че напускаш , но защо трябва да се обръщаш към сънародниците си думитеСъжалявам ви отрепки долни. Ставай и заминавай, но поне с достойнство. Но като ти гледам правописа - незная кой е отрепката. Сбогом и не се връщай!

Чалгата води до изрусяване!

Какво общо имат гл. счетоводител и домакина?Този Влахов май е ковплексар, да действа с такива методи да излага така съдебната система.

НИЩО НОВО, ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 65 Г. Е ЕДНА ЧАЛГА, А СЪДЕБНАТА СИСТИМА, КАКТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ ПО СВЕТА Е НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И ПО ВСИЧКИ НИВА.

За едно заключение срещу 50лв. хонорар, което не беше в угода на една от страните, по гражданско дело, мен експерт от 30 години ме разкарваха по полиции и прокурори да давам обясненения, когато бях оперирана от тежка болест, без да съм си получила хонорара, бях на легло и т.н. Чувате ли хора за какво става дума? За кокошка

Всички на пилона!

поне няма да съжаляваш за българския си правопис))) успех!

Чалгата действа успокояващо и на съдиите и на разведените. Да се открият към всеки съд такива клубове.

То всеки български съд си е една чалгарска лакардия, не само този в София! От най-малката община, до най-високият конституционен съд, всичко е чалгария, резилиада, срам и позор!

to e iasno che vsichki sa hora i imat nagoni ama aide suobraziavaite se malko s postovete si - ako ne vi oturva gi osvobodete

навсяъде по висшите етажи на властта имаше оргии с народни пари!!!!

Не ви ли прави впечатление, че вече започват да търсят под вола теле. Дали ще си правят клуб и ще се веселят след работа не е престъпление. Дали ще си риташ топка или ще слушаш музика пък било то и чалага е въпрос на личен избор. Никой няма право да контролира личния ти избор и начина по който ще се разтоварваш извън работно време. Никой не е държал сметка на бившия софийски кмет защо играе футбол и ходи на фитнес и то по време на работа. Посочват ни грешник и ние всички вкупом сме готови да го разкъсаме, без да мислим. То бива манипулации, то бива промиване на мозици, но чак толкова да сме изкуфели. Историята ни показва калко грешки са се допускали и колко глави са паднали под въздействието на манипулираната тълпа.

Ще е добре да се разяснят научно-популярно и приложно-научно процесите, задълженията за права, уроци от гимназията, или от извънсъдебните законови споразумения ,както и границите за всяко нещо- това го има в много държави, а у нас -много рядко,прекалено недостатъчно

че то цялата правосъдна система една долна чалгаджииница...

Престижът на БГ съдебна система не може да бъде уронен. Напълно и абсолютно е загубен. Всички трябва да бъдат уволнени. Това съсловие е в пълен крах.

Красимир Влахов извади такива грозни компромати срещу колегите си и изложи съда на който е председател. Това е скандал.

БЕЗ ДУМИ, ДО ТУК Я ДОКАРАХМЕ, НАРОДА СТЕНЕ , А ПРАВОСЪДИЕТО НА ЧАЛГА ПЕСНИ ГО ОБЪРНА , АФЕРИМ, МАШАЛА. СРАМ И РЕЗИЛ. Е ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ ДА НАПЪЛНЯТ ОТНОВО БЕЛЕНЕ.

Красимир Влахов действа като Филчев-произвол и сплашване.Лъжи и недоказани обвинения.Фактите трябва да се проверят.

Ami da vzemat primer i drugite institucii - prezidentstvoto naprimer su6to moje da si otvoriat edin 4alga klub i prezidenta da 6traka s prusti i da po6tipva momite pod poli4kite...

Уж приеха закон за ходене в съда с прилично облекло, а то се оказало, че прашките били за предпочитане пред приличното облекло ...

То и псевдосъдиите са мутри, преоблечени в тоги ... Каквото си е населението ... Затова моите деца няма да чуят нито една българска дума от мене ... Да не стават робско чалгалоидно население ...

Краси Влахов (както галено го наричате) е типичен пример за безгръбначно, страхливо и податливо на влиянието на властимащите същество. Примери в решените от него дела са многобройни. Очевидно подобно поведение се толерира в Съдебната власт.

Е,не сме очаквали да си направят зала за камерна музика,нали?

Мале, мале. Просто нямам думи. Стая за почивка с прашки и чалга музика до зори. То на ритнитопковците им забраниха да ходят по чалготеки, пък те са всеизвестни с това. Ясно защо няма осъдени престъпници в страната ни - то като се засекат мутра и съдия върху една бъчва и да припяват Мале, мале то на следващия ден на съдията сърце не му дава да отсъди нещо повече от условна. ПОЗОР!!!

Един съдия в тая колега гледа над 1000 дела годишно, я си представете какво напражение е. Това, че хората разпускат веднъж седично, не означава че трябва да продължат да работят с такова натоварване. Чакали сте една година, защото в един заседателен ден не могат да се насрочат повече от двадесет дела. Всеки съдия има по два дена седмично за да ползва зала е кажете как да вмести тия 1000 дела в графика.

Защо да е наказание балета? Нали класната (Катето Михайлова за незнаещите) като дете е почнала да учи балет. С такова умиление ни гледаше от предизборните си плакати! Може и на колегите да покаже нещо на сегашните си години.