Събориха и запалиха статуя на генерал от Конфедерацията - единствена във Вашингтон

Демонстранти събориха и други паметници, свързани с Гражданската война в САЩ

Обратно в новината

Коментари - Събориха и запалиха статуя на генерал от Конфедерацията - единствена във Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

африка е била кенеф мнооого преди да стъпи първия бял . за справка - шака зулу

Не првеха ли подобни неща талибаните в архитектурния комплекс Анкор ват ?

Талибаните или червените кхмери???

Събаряй !

Е не са ли маймуни и варвари черните?

Според толерасите педерасти истинските стелки на Америка, не са!

И това се толерира ..отвратена съм

Същите тези, които днес рушат паметници в родината си, преди години ни внушаваха, че трябва да издигнем паметник на Сюлейман Паша. Тогава се чудех защо толкова искат да видят паметник именно на военния престъпник - виновника за старозагорския геноцид. Днес - вече не.

По същата причина трябва да съборим в България всички руски паметници и да се освободим от 140 годишно руско робство.

Които са символ на 30 годишното краварско робство.

Ама ти роб ли си ? 30 години викаш ... ми що не идеш в страната на свободата Северна Корея, сега поне имаш това право ?

Все пак ти целуваш краврските задници за няколко жълти цента. продаваш се най-долно и продажно като лека жена а? Дори ако трябва без никакъв проблем ще паднеш на колене и дори ще посвириш на негрите ако трябва, нали? Защото така е политкоректно и е прието в Америка..Нали така?

Това за мен ли се отнася ? Аз политкоректен ? Да мия негърски краци ? хаха хахахахахаах Абе тва комунягите от дом за бавноразвиващи ли ви изнамират

Ами тръгвай тогава да агитираш да се съберете една тълпа мародери и почвайте да събаряте паметници и да разграбвате магазини.

Мародери ..тва да не е BLM или Червената армия хахахах

А СТАТУЯТА НА ШМАЙЗЕРА В СОФИЯ КОГА? РУСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ ИЗБИХ 50 000 БЪЛГАРИ И НАПРАВИХА БЪЛГАРИЯ РУСКА КОЛОНИЯ! ПОСЛЕ ДАДОХА БЕЛОМОРИЕТО И МАКЕДОНИЯ НА СЪРБИ И ГЪРЦИ ДА СЕ ГАВРЯТ С ТЯХ.

Малоумняк! Я си пий белината малоумняко! И ходи руши паметника на твойте любими говедари дебилните говеда от обора АМерика, които бомбардираха безмилостно през 1944-45година майка България, и избиха и раниха десетки хиляди български мъже, жени, деца и старци и сринаха цяла София с земята!

И двата паметника трябва да се премаханат - това според бълагите . Вие филите от единия или другия лагер, може да си мрънате колкото искате

Това е според либерастите, които мноо обичат да лижат краварски и туркестански гъзове! Едни истински ибрикчий, които още щяха да лижат туркестанските задници и да клатят фесове! Добре че са били руснаците, първо да ни отърват от тучиляка, а после от нацитата. Че Хитлер в прав текст си казваше, че всички славяни са низши хора. Това включва и нас българите, а всички знаят какво нацитата правеха с всички нисши хора а? Нещо Аушвиц и Бухенвалд говорят ли ти нещо а?.

Абе глупендер нема как да слваиш Александър 2ри и комунягите дето избиха рода му бе хахахаха Седел си ти до Хитлер , пили сте кафенце и той ти е споделил а ? хахахахахах

Ти наистина си мноооого, много прост! Кажи го на всичките роднини на поляци, чехи, сърби, руснаци, украинци, словаци убити в нациските лагери на смърта! Сигурен съм че щаха да ти помогнат да станеш от девица истинска жена след като ти заврат нещо отзаде, след като им сподели твойте теории по въпроса имало ли е или не лагери на смъртта. Определено не съм си пил кафето с Адолф Хитлер, но ако не си толкова тъп като чеп, може би си чувал за една книжка наречена Моята борба, както и какво се е случвало в лагерите на смъртта като Аушвиц.

Това какво общо има с Алексдър 2ри , рода му и комунягите а ? Сериозно, и ти си я чел !!! Хахахахаа стига бе чукча , отдавна си доказал , че си писател а не читател П.С. Тия всички изборени от теб , псуват повече освободителя от поробителя ;) Дет има един лаф , освобождение от СССР е като от шамар та на к,,р

псуват само пдологи като тебе, платени продажни калъфи без род и родина, които лудите кравари след като използват хвърлят в кенефа и пускат водата. Я питай обикновенните хора кой предпочитат, дали да ги управляват демократичните нацисти като са знаели какви са ги вършили 1939-1945г , нали немците са от Западна Европа и са били носители на всички европейски ценности, или руснаците комунисти!

Под обикновенните хора кво разбираш работническо-селската класа ли? хахаха Нищо пак не казваш за Александър и комунягите , що така бе Иванушка? А с либерастите сте двете страни на една монета, едните безордници другите уж българи ма Русия име най-мила.... и всички чужди зад,,ци лижите , гнусна пап..ч

Боклучава джендърска федераска козяцка лизаческа на негърски гъзове!

Добре описа левите в САЩ аххаха

Между другото, според аутопсията му, този Джорд Флойд, заради когото черните протестират, е умрял от свръхдоза наркотици, а не от полицейско насилие! В организма му дозата наркотици е била 3 пъти по голяма от смъртоносната: https://www.unz.com/article/or-did-george-floyd-die-of-a-drug-overdose/ . За съжаление, истината няма значение за американските медии и политици!

МЕЖДУ ДРУГОТО, УМРЯ ЩОТО ЕДИН ИДИОТ КАТО ТЕБЕ МУ БЕШЕ СТЪПИЛ НА ВРАТА. СЕТИ ЛИ СЕ БОКЛУК ТАКЪВ!

Не е в това въпорсът , че имаше неунжа полицейска бруталност - имаше , но не на расова основа . Ааналогичен случай от преди 2 години , 1 към 1 пак зансет на видео , даже и се и гавреха с аресатната който почина. Единствената разлика , че беше бял - Тони Тимпа .... е нема вой от либерасти , златни ковчези и масови мародерства ...защото за тия реално Only Black Lives Matters. Само си търсят повод , който да преиначат за да пищят за привилегии и да си "берат " от магзините

Не се заблуждавайте, всичко си има граници. Търпението на белите също. Нещата вървят към развръзка с много жертви.

Нещата вървят към края на Америка и към Нов световен ред. Пише си го и на еднодоларовата банкнота в основата на пирамидата - Novus ordo seklorum.

дежурен коментар по 'тази' тема Скоро тази толерантност ще доведе до това, че на умните ще се забрани да мислят, за да не оскърбяват чувствата на тъпите.

из цяла америка броди..Не! Не призрака на комунизма!!! А призрака на синия грип! Не го грешете с испанския грип! Синия грип е силно заразна болест, която поразява само полицаи! Съответно поразените от нея полицаи, оставят оръжията си, ключовете от служебните коли, униформите и значките си, след което и се прибират по домовете си! Източника на заразате е Атланта, и новия лозунг е : Гори Атланта, гори!

е капитализма и очевадната му неспособност да продължи по пътя на "вечният" икономически растеж...

Ама то и в Русия е капитализъм бе бате , а китайските милионери са повече от щатските ххаха

Никой не отрича че в Русия и Китай има капитализъм! Никой не отрича че в Швеция, Норвегия, Финладия има капитализъм! НО Я СЕГА МИ ОБЯСНИ КАК СЕ ЖИВЕЕ В ТЕЗИ СТРАНИ КЪДЕТО УПРАВЛЯВАТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПАРТИ ИЛИ ИМА СОЦИАЛНИ ПРОГРАМИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО...И как се живе в твоята любима Америка, където капитализма е на нивото на феодализма! Всички хамериканци цял живот живеят на кредит, и ако не могат да си плаят ДОРИ СТУДЕНТСКИТЕ КРЕДИТИ оставт на улицата кто бездомници! Затова и излекувания от корона получи сметка за лечението от 1 000 000 долара и му се искаше да е умрял а не оживял!

Ама какви социласитчески и социал -демократични партии в Русия и Китай бе хахахахахах Швеция не , благодаря.... да работя , за да храня с идисотски данъци мигрантиете от третия свят. Та на кратко , където социласитите са на власт работещите плащат данъци за да хранят навлеци Освен това как съпоставяш , държави от по няколко милиона като скандинавските с 350 милионнен САЩ ? Ония си имаше осигуровки и застрахователя му пое сумата ;)

Това д ахраниш нявляци, е напълно демократично ве! Ето в обора америка има 90 милиона безработни негра, жълтури и латиноси, като има вече 2-3 поколение негри които никога не са работили! И всичката тази палач е на фууд стампс! Искаш да кажеш че си против краварската педокрация ли?!

Искам да кажа , че в главата ти е пълна каша ... я фани прочети що е то социалзъм , социлана система , социал демокрация и тн.

Искаш да кажеш, че трябва да си пиеш белината нали? Защото мозъка ти е яко прояден от КОВИД-19 и не можеш да осмислиш нищо логично. Я сега ми кажи, какво от това което съм написал не е истина а недрага ми кончите?

Не бе мунчо , концентрат за вана пих , одеколон и антифирз ...по стари съветски рецепти хахахаха

Шило

Тъпаци!

Планетата на маймуните !

Ми маймуни, как да изразят радостта си освен с подскоци?

Жалко. Америка става същия кенеф като Европа. Тъжно е как белия човек се самоубива с невероятен ентусиазъм.

.... острова ! там ка конците на паяка !

Нека събарят . Утре гражданската война ще изчезне от учебниците им, а вдругиден ще се наказват твърдящите, че в САЩ някога е имало робство. На два петъка държава, а вече си унищожава историята.

И какво да кажем , освен едно. Крави, сър!

варвари. Америка е болна, тежко болна от затъпявяне.

Заради краварите

държава създадена с робски труд е обречена да бъде робска държава

Твоята с какво е създадена?

Ами не с труда на черни роби всеки случай.

Всяка империя и велика сила е създане с труда на робите и плача на победениете . П.С. Смешно е да даваш робският труд като причниа за икономичексия просперитет на САЩ :)

ЗАГЛАВИЕ: Събориха и запалиха статуя на генерал от Конфедерацията - единствена във Вашингтон Генерал Албърт Пайк има статуя във Вашингтон, но не защото е генерал от Конфедерацията. Той е погребан там в частно гробище на масони.

виж, има паметници на доста робовладелци във Вашингтон, на за тях никой нищо на казва! Защо такива двойни стандарти и такива менипулации? Нали се борите за честна журналистика тука в Дира. Чак конкурси правите.

"бащите" на "оня резерв" ?! робовладелци като произход! е какво да се очаква от робовладелци, освен да измислят нова форма на модерно робство - хартиената лихва... а много скоро - Цифрата

абе как негрите ще събарят статуи ще рушат магазини ще палят коли? ...абе няма ли картечници, убийте 50-400 негри и всички ще се уплашат, чичо Дони да наложи военен режим, да пусне военните как така спокойно ще се сава на негрите да рушат бе..накъде отива света, заради една негърска утрепка бандит станаха тези неща как може....

чичо Дони ще наложи военен режим, но чак когато всички пропищят от черните бунтове и военните сами отидат да го молят да даде заповед да се стреля вна месо. Преди това няма да си мръдне пръста, щото ще го изядат жив т.нар. либерал-демократи

Каквито и говна да лапат и серат нашите продажни подлоги на Хамерика, истината може да я види всеки нормлаен човек. Всеки може да влезе в туба или интернета и да гледа какво става там! Десетки милиони безработни и бездомни се гърчат и няма какво да ядат, здравеопазването им остави да умрат стотици хиляди хора, а единиците излекувани получават сметки за по милион долара. И в същото време богатия демократичен елит тъне в охолство и богатство, и пет пари не дават за останалата част от населението. Ясно е че всеки негър иска да живее като фон барон, а не като най изпадналата чернилка от Африка. Затова и сега се надигнаха, грабят магазини, нападат,убиват палят и разрушават тази измислица наречена Америка, която им обещаваше по ТВ то рая на Земята, а всъщност получиха коаката на Земята!

таво е защото тук се пише само за бедните в Русия. За положението в САЩ и техните 40 милиона човека на купани за храна се мълчи упорито - като комунист на разпит!

Не са 40 милиона...толкова са вече само безработните! А тези които са си нормално демек перманентно са на социални помощи като нашите цигани са около 80-90 милиона! та в обора Америка има вече негри които 2-3 поколение не са ходили на работа!

Да си чувал бедните в Русия да получават купони за храна?

Планетата на маймуните!

До "До "2020-06-20 14:57:19 чета расиските коментари (нерегистриран)" В ЦЯЛ СВЯТ разбиването/ взлома на магазин и разграбването му посрество грабеж, представляват КРИМИНАЛНИ престъпления. В ЦЯЛ СВЯТ ИМА наказания "лишаване от свобода" за този вид престъпления. Вие защо не осъждате извършителите на този вид престъпления, а се КРИЕТЕ зад ИЗМИСЛЕН проблем- някакъв несъществуващ расизъм? Или така е по-лесно- да се замаже престъплението, като му се придаде като мотив расизма?:) Де гиди една дебела неокастрена дървена сопа за вас и за онези тарикати с вашия манталитет... На адвокат ще предавате мошенически номера- ха!

че има два края

Смешен сте- аз съм адвокат, а не политик- не можете да заплашвате един адвокат с "втория край на сопата", защото адвокатът ПО ЗАКОН има правото да използва и двата края на сопата- т.е. и закона, и вратичките в закона, така, че- не на мен тези мошеничества! Придавайте си ги в кварталната кръчма, но не и на мен.

Искрата на ставащото беше едно убийство на негър с доста противоречив начин на живот. Това даде хляб на антирасистките настроения, които в САЩ никога не са стихвали. Сега виждаме, че нещата се развиват на по- дълбока историческа основа- робството. Да, ако го нямаше робството процента на цветнокожите днес в САЩ можеше и да е по- малък. Но проблема не е само в това. Проблема е в антагонизма между различните слоеве в едно общество. Свикналите да живеят от пороците на обществото никога няма да припознаят атомната физика за свой приоритет . Те ще разчитат на все по- широкото разпространение на тези пороциза да имат база за съществуване. Всички провали в живота им естествено ще са свързани в различните от тях. Интересното в случая е че тези прослойки могат да увличат в деъствията си и успели в живота представители на техния етнос. Дори успелите стават движещ елемент, подхранващ действията срещу закона. Тези никога не са били роби, но робството ако не е причина за жалкото им съществуване ще трябва да признаят, че проблема им е в неграмотността, а не в иначе грабителския характер на капитализма. Неглежирането на проблема от държавите позволява за създаване на клъстери от анархистични структири, подчиняващи се на собствени закони. В този ред на мисли е хубаво Европа да се огледа, че както е тръгнало следващите подобни "протести" ще са тук било с база араби, негри или обикновени цигани. И тогава великите колкониални империи в миналото ще трябва да се съобразяват с наследниците на донеслите им несметни богатства. В тези среди с ясно изразени криминални общности единствения еталон за съществуване и стандарт на живот са пороците на обществата, а те в последните години на живот в безхаберие станаха приоритет за имащите.

Убийството бе удобен повод , за лицемерните черни расисти и "белите" им поддръжници да почнат да искат пак на хляба мекото. Не , че има нещо расистко в убийството , не , че няма абсолютно индентичен случай но с "бяла " жертва - Тони Тимпа , Та за Тони Тимпа нямаше нито златен ковчег , нито бунтове и ограбени магазини , нито холивудски звезди , коиот да гормят полицейската брутланост от добре охраняваните си имения

каквато е. Не може да се промени. Единственото което може да се направи е както казва бай Андерй Пантев: "някои моменти от историята е по добре да бъдат забравени".

а, онази дето крада преди години вафри в "лидъл" и стана за смях на касата ли? тази масонска, крадлива панта ли говориш ?

моменти от историята е по добре да бъдат забравени". ----- никога не съм вярвал на 100% ... и никога не съм обичал история - пълен, алогичен бърком от събития, в които се "усеща", че има нещо фалшиво... и недоисказано....

До "2020-06-20 14:57:19 чета расиските коментари (нерегистриран)" Нима? Пак питам- расистки манталитет ли е да се изисква от ВСИЧКИ граждани на една държава да ИЗПЪЛНЯВАТ задълженията си съгласно конституцията и законите на тази държава? Вие знаете ли, че на ВСЯКО ПРАВО СЪОТВЕСТВА ПОЕМАНЕТО НА НАСРЕЩНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ, и че на този принцип съществуват ВСИЧКИ държави в света? Или не- не знаете, защото това не ви харесва, защото и Вие искате да имате само права, но искате да сте освободени от всички насрещни задължения, които трябва да поемете заедно с правата си?:)

един горд потомък на Иванчо Хаджипенкович

Да ти имам логическта връзка хахахах

тия "закони" ? питал ли е дали тези, към които има претенции да ги спазват, са съгласни с тях, преди да ги приемат ?! не е ! е тогава защо се учудва, че хората не искат да ги спазват тия "закони" ? те са писани за да дават "аванс" и "предимство" на тези които са ги писали ... а никой не трябва да има аванси ... всички трябва да са равни ...толкова е просто! всеки върши нещо, които му харисво и продукта който дава се изсипва в "общ казан"! след това с черпак на всеки се сипва една порция то "манджата" - никой не е напред и никой не е назад ... няма "печалба", няма и загуба... просто е!

Дай да питаме Цар Киро и Бат Сали какви закони ще хареат

трява да питаш от тези, към които имаш претенции да ги спазват ... що си мислиш, че твоето мнение е вярно ?

Не можеш да питаш всеки , и то не дори защото правото е сложба материя а поради по -прозаичната причниа , че всички маргинали няма да са съгласни ;)

"...всеки върши нещо, които му харисво и продукта който дава се изсипва в "общ казан"! след това с черпак на всеки се сипва една порция то "манджата" - никой не е напред и никой не е назад ... няма "печалба", няма и загуба... просто е!" И как ще накараш някой да работи, ако ти заяви, че нищо не му харесва. Но и ще се подреди за порцията.

"...е тогава защо се учудва, че хората не искат да ги спазват тия "закони" ? те са писани за да дават "аванс" и "предимство" на тези които са ги писали ... а никой не трябва да има аванси ... всички трябва да са равни ...толкова е просто!..." Значи, подменяме "тия закони" с нови закони. И ако някой не иска да ги спазва (в частност, защото никой не го е питал, като са ги приемали)... Изобщо не е ясно кое/какво е "толкова просто".

Ще сме радостни американците да напуснат Света и се поприберат в Америка. Имат си доста работа там.

на българските "европейци" (които до преди 130 години са били гяури и рая), колко благородно са постъпили белите, че насила са завели черните в Америка, как безкористно са им осигурявали робски труд, какъв чудесен цивилизационен избор са им предоставили и ми става ясно защо живеем в пропаднала държава с отровена територия и тотално деградирало население

аз пък чета другаде какъв "чудесен цивилизационен избор" са НИ предоставили в ЕС, каято ни взеха за евтина работна ръка и за обслужващ персонал на Богатия Запад! И да ни източват ресурсите, като ни продават техните стоки, а съсъпват нашето производство и икономика. Но какво да правиш! ЦИЛИВИЛИЗАЦИЯААА!

източиха ресурсите на Африка, остана Източна Европа

Западът наисъина е богат , а ние бедни ..но за това комунягите са виновни . Някои са евтина работна ръка , някои са по-добре платена .. всекиму според възможностите

Глупи ние не оправдавме робството , ние осмиваме съвременните действия и искания на "онеправданите " негри

Алоо, историята на България не започва от 130 г. Африканците сега нали живеят свободно, имат ресурси, демографски стъпват отлично и кой сега им пречи на просперитета, няма вече бели господари, само те са си, дори в Южна Африка управляват вече четвърт век. Е, и? Искат да свинят в Европа и Америка. Просто са природно ограничени. Иначе те щяха да вземат бели роби. Такива са били времената. В Русия крепостното право е отменено втората половина на 19 в. Ами Азия, до средата на 20 век има робовладелчески общности. Нашите цигани не са по различни, само искат от Обществото, не дават нищо, тунеядци като африканците в Америка.

Това е вандализъм, много жалко....

Исторята на света винаги се е развивала така. Идва хомо сапиенс и измества неантерталците. Последните изчезват! Християните и избиват всички езичници, които не искат да се покрастят. Идват белите в Америка и избиват индианците. в Бл.изток още се води войната на арабите и евреите. Сега или черните ще изместят белите в САЩ или белите трябва да ги "риплейснат" по някакъв начин. Просто предстои поредната "расова война". Предишната Хитлер я загуби - не можа да затрие евреите. Да видим сега дали черните ще успеят да "преборят" белите в САЩ.

Войната в Близкият Изток не е на расова основа ..те са семити всичките , на религиозна е.

ИСТИНАТА

все същото. Пълна нетърпимост - всеки иска другия мъртъв!

ИСТИНАТА

такава война се задава и в Южна Африка

Индианците днес са 20 милиона. Около 4 пъти повече, отколкото ги заварват белите

Християните и избиват всички езичници ------ ... все пак са християни ...криели са се по дупките , кътайки "тайните книги", за дойде 1776 и да настъпи технияч час, и след 300 годни преобърнаха християнският и човешки свят, с хастара нагоре...

Чакай бе, кога стана 2076 година, ти да не халюцинираш дрОгарю трол.

Черните са генетично повредени. Ако не беше робството в Америка, още щяха да живеят по клоните в джунглата. Место благодарност разрушават живота на черни и бели. Сега живеят по добре от източно европейците, и то без да работят 35 милиона черни хайлази. Виновни са белите, и изход от това критично за белите положение са белите качулки. След изборите Тръмп ще замени моркова с тоягата.

Една от най-бедните и диви страни в Африка е Либерия, създадена от освободени роби от САЩ. Същото е в Хаити. Престъпност, хунти и политически убийства - "раят на демокрацията". Пак е създадена от роби. До нея е Доминиканската република - бивша колония на Испания - пак въстанали роби се освободили и направили "свободна" държава - бедна и нещастна. Подозирам, че ако в САЩ черните вземат властта, след 20-40 години ще е като Хаити - само банди и наркобизнес.

Протести в целия свят.... без Русия. Там нямат черни?

Че и в Унагрия няма протести , и в Португалия , и във Финландия и тн.

За там не стигнали рубли

Който унищожава собствената си история, е осъден да я повтаря! Ммм, даммм! Скоро ще си избухне нова гражданска расова война в обора АМерика! И първите белези са на лице! белите вече целуват краката на черните, а тези клойто не искат да застават на колене и да духат ги заклеймяват и гонят като расисти! А и вече първите градове почнаха да горят! кефи ме, как оная тлъста негъърска пача кметицата на Атланта , която нареди да съдят двата полицая които по време на арест убиха негъра който стреля по тях , с обвинения достъчни за смъртна присъда, търди че няма проблеми ! А в в момента цялата полиция на половин милионен град са зарязали постовете си, оставили са оръжията, униформите, колите и значките си и са казали на негърската пача както Виктория Нулата би се изразила: Фък Америка! Фък Атланта! Burn Atlanta Burn! Хахахахахахахаха Пък нека педокозяците ни обясняват колко е хубаво в Америка, и как било правилно неграта да твърдят че те са коренното население на Америка и никой като Колумб не бил откривал Америка, или Новия свят! И ако го нямало него- колумб нямало да има робство! И те щастливо щели да си живеят в Африка при канибалите и да си ръфат наволя камъни като в Сомалия !

В САЩ до момента не се е намесила армията. Гражданската война е само в мокрите сънища на шефа ти. Най тъпото е, че убихте 150 годишния труд на лидерите на африканското население в САЩ. Над половината от правата, които им бяха избоявали, сега ще ги загубят. Да горите в Ада.

Педик! Ти малоумен ли си ве Кончи?! Ако се намеси армията, тове чвече ще е края на Америка малоумнико! Защото всеки в Америка има оръжие! Сещаш ли се какво ще стане ако амрията стреля по хората а?! И хората ще стрелят по армията! И Краварника ще се разпадне още по бързо от сега!

С чифте пищови не се излзиа срещу армията баце

Намесата на армията не е мерило за гражданска война. Армията спокойно може да откаже да стреля срещу гражданите си, дори да има нареждане. Пък и не е като да не местят армейски части напред-назад, америслямските вождове сами не могат да се разберат кой имал правомощия да нареди намеса на въоръжените им сили.

Най-лошото е , че не осъзнавате това ,че САЩ е таква държава на , която дори върешният и пробелм ще стане глобален

Тези били мирни протестанти, а онези с оръжията, които пазят местния бизнес и съседите си - анархисти.

Навсякъде по света има някакви "обидени"- на афроамериканците пра-, пра-, прадедите им са били роби, но в момента днешните афроамериканци се ползват със всички права на американските граждани... Проблема е, че не се задължават да спазват и изпълняват всички задължения на американски граждани- като нашите цигани. Те считат, че сащ са им длъжни да ги обезщетят за това, че техните прадеди да били роби и за това имат само правата на американски граждани и са СВОБОДНИ от задълженията на американските граждани... В цял свят този манталитет ражда проблеми...Неслучайно разбиват и разграбват само скъпите магазини за черна и бяла техника и за луксозни световни маркови стоки- т.е. искат да притежават луксозни стоки, без да са вложили и 1 микрон усилия, за да изкарат паричките за тях...Това е типичен паразитен манталитет, но.... щом сащ го позволяват и толерират- да се оправят с паразитите си сами- не искам да ги мисля!

Концерните продължават да използват робски труд. Всички индустрии са в бедни страни от Третия свят заради прословутата западна алчност.

Оказва се, че статуи могат да горят. Не знаех, че метал и камък горят. Или става дума за издялани от дърво за по-евтино?

Това поколение чернокожи никога не са били роби. Родили са се свободни и живеят в най свободната държава. Но се оказва че са необразовани, мързеливи, повечето от тях престъпници. Така че каквото и да се направи, няма да им се угоди. Законите са всички, даже и за черните.

Ще дойде време и ще ти забранят да ги наричаш необразовани, мързеливи или престъпници.... света отива по дяволите...

Явно човечеството не върви на добре и Еволюцията предприема коригиращи действия. Вместо да отидем на Марс, за пореден път ще се върнем в пещерите.

Това са си американски проблемите, да ги оставим на тях. Думата негър е обидна там, а при нас не. Тук комунист и селянин е обидна.

в Бг е демократ. Вземи молив и си запиши колко активи оставя властта на 9 Септември и колко оставя комунизма. Този молив ви е забучен в гърлото

защо не кажеш нещо и за дълговете наследени от властта преди 10.11.1989? След 9.9.1944, Москва завлича от нас цялото оборудване на австрийските фабрики в България. Дори наказва България да плаща репарация, че тези фабрики са произвеждали продукция против СССР. През 1956 СССР ни продава същите австрийски машини на тройна цена. Вече изпочупени и морално остаряли.

Вземи молив и виж икономиките на дръжавите не попаднали под комунстическият ботуш

е Мръсен Частник.

тия кабалистично-астрологични кукувици ... между 19-21 юни се очакваше ... много ги влияе Цифрата ...

колесницата на хермес

Вижте ЮАР... последните 7 години е трагедия... чернокожи икономисти и бледолики лицерали доведоха най-богата държава в Африка до трагедия и липса на просперитет. Дадоха на негрите земя за да станат, като белите и фермите на чернокожите загинаха... емииииии

Нелсън Мандела като агент на ЦРУ свърши отлична работа за Щатите. Смачка ЮАР„ Така нашите агенти смачкаха за 30 г. България и българите.

Бах мама му , а що нема агенти в Унагрия , Словения ,Чехия ... а все у нас се оглеждат хахахах

" Срещнали се на полянка прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури народили чукундури Хем крадливи, хем ебливи но най-вече завистливи + РАДОЙ РАЛИН

България е поробена още 1876 година. От тогава е зависима страна. Затова и стандарта ни е като руския, и живота ни с нищо не се отличава от на руснаците. Няма нито едно истинско доказателство да доказва противното. Дори Тодор Живков е пенсиониран на 8.11.1989 от руския Посланник в Руското посолство в София, като на неговото място КГБ поставя гражданина с руски паспорт Петър Младенов. България и до днес е Конституция писана от комунистите и удобна за разграбването на страната от "наши" фирми. Над 80% от българската икономика е директно, или чрез подставени лица, собственост на руснаци. Над половин милион български жилища са с руски собственици - Русия развива туризъм в България, от който ние нищо не печелим. До кога ще сме в този омагьосан кръг, зависи единствено от нас. Отворете си очите. Русия е завлякла около 940 милиарда долара от България за това време. Малко повече. Майцепродавците продължават да работят срещу род и родина, но да е угодно на Матушка. Откровени боклуци.

попитай търговците и хотелиерите по морето какво печелим от руснаците и се скрий с тъпите си твърдения. 1876 г. е Априлското въстание. След това политиката на България е русофобска до 9 Септември. И кажи какво спечели България от съюза си с запада ? А какво спечели с СССР е ясно. Намери ми поробител като СССР чийто народ да живее по-зле от нас поробените. Хайде бакалъм гьотверен !

Питай ги ти.

Не е въпрост в това , че поробителя живеел по-зле от поробения , въпорсът е , че всички живехме зле а можеше да не е така ако ги нямаше комунягите ;) Като туристи са добре дошли , но те одавна са собственици и на апартаменти и на хотели по морето

Остави ЮАР , по интересните примери са Либерия , която никога не била колония и е създадена от бивши роби и Зимбабве :)

Аз мислех, че само ние имаме проблеми с циганите!!! Но САЩ са пълни с цигани бе, викат им чернокожи хахаха! Необразовани и тъпи дъбарят паметници от историята им...

Танцували с подскоци докато събарят статуята, запалили огън, наредили се в кръг и пеели песни. Ами всичко това са африкански ритуали, отдавна останали назад във времето. Ако им е толкова мило за тях, да се върнат в Африка и да си ги възобновяват.

Американският народ избра два мандата циганин за президент и ето го резултата

Никога овцете не са избирали овчаря си, и или чобанина си.

отказват да го хранят ... тоя "овчар" ...да се оправя сам!

До "2020-06-20 14:02:52 гошо агнето (нерегистриран) Що да ми е проблем? " Щото съм по-умна от теб- неслучайно се обръщаш към мен , считайки ме за някой си евгени- т.е. лице от мъжки пол. Според теб, жените не могат да мислят и да съставят стратегически анализи, нали:) Имам новина за теб- не си прав, но продължавай да си мислиш, каквото си искаш за жените, а аз ще продължа да използвам интелекта си в полза на просперитета на семейството ми- да видим след 1 година кой до къде ще е стигнал :)

семейство няма как да има "просперитет", ако то се храни от енергията на моето семейство... защото моето семейство ще откаже да ви храни ... и с твоето семейство ще е свършено!

Нищо подобно- моето семейство се храни само от собственият си труд и няма нищо общо с твоето семейство, но получава адекватно на вложения интелектуален труд- в това е проблема на твоето семейство, нали- искате онова, което получава моето семейство, но БЕЗ да имате професионалния и трудовия му стаж, БЕЗ да имате компетенциите и експертизата ни:) Не става!

да се замислят какво са им подготвили "овчарите", след като събарят паметник, символ на ... свободата , и след като тази, съборена "свобода" е запалена и окована във вериги ... виригине много скоро ще ви ги сложат ... като ви бият "ваксината" ... на какво се радват овцете, май и те не си дават сметка ... дали по-добре да се самоубият, отколоко да бъдат свидетели на бъдещето ...