17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакаме Росенец и Алепу, тях кога? една оградка пролет не прави

Този Прокопиев е заринат до врата с неаконни далавери. Къде е Гешев?

Абе кой е разрешил на този пишлигар, да се настани на това място и то незаконно!? Вие наистина сте народ от ахмаци! Търпете си командно-идиотския партиен картел и мълчете!

Този имот бил закупен за жълти стотинки по време на управлението на тройната коалиция. Предоставен, така да се каже. А ти знаеш кой беше в управлението и защо се нарича тройна, нали?

ами на 60 сантиметра ще пробие по едно отворче ф10 мм през метър и вече няма да е плътна ограда , даже може да сложи шпионки за любопитни наблюдатели

или ще опъне бодлив тел, за по-голяма естетика ... Много некадърно написана "информация".

Съборили му на човека оградката!!!

този Иво (Прокапиев) бил бисексуален и се ебел в гъза диво!

Видях как един мангал го работи отзад!

Трябваше да стане скандала с Росенец, за да се задействат ВАП, ДНСК, кметове . Преди това никави ги нямаше. ОСТАВКА ВЕДНАГА! МУТРИ ВЪН!

Споко бре Огнянчо - да не се самоподпалиш от революционен плам и злоба. Ама то при толкова плюнки и лиги дето избълва във три изречения, запалване няма да има. А, пропо - ти за ушатия нищоправещ от Дондуков 2 ли говориш? то при него оставка няма да има - чака го импийчвънт и обвинение в държавна измяна в полза на Русия и гигантски комисионни от Грипен. така, че споко - да не се осакатиш от ентусиазъм.

Ама едни мутри вън, другите мутри мутри веднага вътре, така се получава! Мутренски водовъртеж, едни и същи мутри ту потъват уж надълбоко, ту пак изплуват....

Рзвесели ме с твоите простотии, даже говориш от името на народа. Забавен си.

задействали? Глупости. Просто са намерили "правилният враг". Искаме конкретни действия за десетките сгради и хотели, за Росенец и Алепу, не за някаква ограда, дето била от тухли вместо от ковано желязо.... Прах в очите е това. #Оставка!!

Цялата даржава Мутроландия е увита в корупция далавери и измами всичко що е придобито след 89 година е откраднато от народа и трябва да бъде конфискувано в полза на даржавата а крадците да бъдат пратени в Сибир на доживотна каторга без изключение

щото дътжавата пак са те!

Батя ви пинокио сега ще яде сопата. Тръгна да бута сарай а бутна на спонсора дуваря :)))))))))

... Всички на оружие!

Бойко, Жалък смачканяк и мръсна мутра. Ще ти скъсам гъза от ритници и плащане на обещетение за компенсация в милиони за тормоза наложен върху семейството ми веднага след като съда в Стразбург се произнесе в полза на Истината! След това ще изкрам хората на улицата за да те мачкат, докато не българите, а ти лично платиш с доказани лични средства за материалните и морални щети нанесени на съпруга ми и семейството ни.

Що не духаш ма кака? Как и ти и оня червенобузестия станахте милионери на по 20г?

Каква “Дания” бе, цървул? Ти там с месечната си заплата не можеш и сандвич да си купиш. Ела на Буджака, такава райска гледка няма на света! Аре, бегай да ближеш кенефи у Копамхаген!

Всичко започна с безобразното нагло и тотално беззаконие с имота на Доган, където законите на България, колкото и удобно гласувани и хиляди нарочни неясноти и свободни тълкувания пак са нарушени, а десетки ослепяли, глухи и неми чиновници са оставили всичко. Превъзнасяният кмет и лидер на ГЕРБ на Бургас, екипът му с "новия морал", борци за законност и справедливост, не само не забелязваха това усвоявайки европари и промотирайки туризъм и остров Св. Анастасия, а дори разрешиха по същото време митинг на ДПС там, че имаха наглостта да му "заменят" общинския път и осигурят тотална неприкосновеност на заграбеното парче земя. Тази земя, която нито Комисия за финансов надзор, НАП, БНБ не намериха за престъпно подарена за никакви пари от пенсионния фонд на Лукойл. За заграбените земи от братя Диневи тотално в разрез с всякакви европейски правила за достъп до морето, хотелите на пясъка в Слънчев бряг, вилите на скалите край Черноморец, Червенка, Дюни са незабележими за магистрати и висши полицаи, чиито деца са обезшетени, като крайно нуждаещи се. И ... оградата на Прокопиев е номер едно за събаряне. Частният кей на Доган не е. Каквото се случи и промени с имота му в Бояна - пак толкова ще е с това робско мислене и правителство. И забележете ни дума за произход на пари, разследване на БНБ за отпуснани на заеми при неравностойни условия за деца на политици. Късата ни памет и житейска глупост пак ще ни оставят в нищета. А примиренческото поведение и лесна подмяна на избора ни ни обрича. Никой днес не говори за имота на ДОган и беззаконията там. Нито за слепотата на кмета-чудо на Бургас.

бързо изпълняват заповеди на Тиквата :)

Май се чудят какво да събарят след като не са вложили труд когато е трябвало.. И защо трябва да се събаря нещо като може да се узакони със съответната административна глоба след като Е В частен имот?????? Блели и спели докато се е градило ама сега са много бъри при рушенето...

Защото обществения интерес надделява! Частния имот има права, но и задължения... Може ли да измъчват куче, защото е твое? Твое! Мое!

И какъв е ''обществения'' интерес в частния ми имот??? Задължението на институциите къде е било докато са вземали заплати???? Освен това има глоби и узаконяване чрез проект който е единствено за гушкане на едни пари... Нещо да вкарвате и живинката ми се види раздвоение на мисълта ако не и на личността...

за пръв път чувам за незаконна ограда. Кога оградата ти става незаконна?

когато е с плътна част над 60 см! и е без разрешение за строеж. позволява се до 2 метра ограда със изрично разрешение за строеж. Не такъв е случая на ул. Детски Мир в Бояна, София. Там са по 3 метра, с бодлива тел и картечници :)

Това е наука, как да чуеш ?! Науката се учи, нали?... Все многознайковци на тая територия и това обяснява всичко!

Нали - най голямото беззаконие по целото черноморие :) Нарушението е, че оградата е плътен зид, вместо основа + тараби отгоре. За плътен зид трябвало строително разрешение. Иначе явно други проблеми няма, но са се хванали за буквата, за да им нещо.

Ицо Буджака не можа ли да защити шефа си бе? За никакъв не става тоя червен кавал.

Мъка червено -лилава.Прокопи не е олигарх,само червен парцал,натрупал богатство на гърба и здравето на хората.Всички ,които живеят в близост до "Каолин могат да го потвардят.

Еее бива ли така, този не беше ли другарче на Роско!?!? Няма ли да му се притече на помощ????

А оградата на Оризовия-наркобос и певицата Белослава кога?

Иванов маджов защо не протестира нали е велик адвокат

Може ли сега да се разходят по останалата част от Созопол и да направят същото - да измерят отстояния, улици, достъп, огради, басейни, хотели, подпорни стени и т.н. То не е само един имот - целият град е така. Що го дискриминирате човека и само неговия имот пипате? А след това може да се мине и по цялото черноморие - от Созопол в двете посоки. Щото не е само Созопол.

Могат, ама не искат.

Абе как всичките б....уци се домъкнаха на Буджака. Айде мЕтла в кална София!

от всичко "подпорни" стени на морския бряг, оградата на Прокопиев е най-скандалната бахти избушените "институции"! по-добре да няма ДНСК, отколкото да се продават така нагло за кеш!

една ограда може би... и до там ще е. От едно котило са.Няма да си го причиняват за наш кеф. Нали помните как Шибаняка,тогаава още Бойко,се беше засилил да събаря барбекюто на сопола! Бутна го. Пак пунта мара

Понаведоха и Прокопито. Като се прави много на политически индженер ...

Пинокио прецака ортака си. Ако не беше ходил да пие кафе в сараите червенобузко щеше да си има ограда и басейн.

Ако съборят всички огради по селата, ще настъпи рай за крадците. Оградите до 2м хем са законни, хем не са.

Трябва да има проект и разрешително за строеж.

левите лиЛЯВО червени либерастки тролове чудят се как да обръщат плочата с китайски стени и сараи само да не е Буджака на ментора им червендалестия и бузест комундел това е нивото им догодина след март месец ще си отдъхнат сайтове и соц.мрежи от тях те и без туй са една каруца дебили и олигофрени но все пак лицемерието и негодяйството ще приключи!

позитанските кенефаджийски повръщачи да им ударят едно матросовско рамо но затуй пък се събират на постове за КОВИД 19 и ББ там се повръщат здраво фекалии от всякакви техни кенефи невежи същества това са

Пак гепирастки изхвърляния. Ония с жипа обещава ама не дава, тия от рднск ще бутат ама не бутат, били сме пример за успехи с ко19 ама не сме никакъв такъв и тн за всичко, а народът си емигрира и бегето върви към енд.

Комунизма върви към ЕНД селски и това е мъката ви но ЕГН-то не прощава:)))))))))

Браво, а някакво развитие по събарянето на сарая кога да чакаме ???

И защо трябва да се събаря каквото и да е? За да си изчеткате завистливата душица? Оставете всичко както си е, да си платят глобите и да се узакони...инъче остават разбити бетони навсякъде...така ли искаме да изглежда България? Все едно сме след война...

напротив, маха се и се рекултивира, ти не се коси. Изриват всичко, отгоре малко пръст и тревичка и така се прави. За назидание и за да се възстанови крайбрежието.

Кметът на Созопол е предприел законосъобразни действия! Докъде стигнахме, за да аплодираме някой държавен служител, когато си свърши работата... Сега да видим дали ще се задейства и другият кмет - гордостта на ГЕРБ г-н Николов. Припомням: "При проверката на изградените строежи и обекти на нос „Чукалята“ в парк „Росенец“ е установено, че за строежите „Двуетажна масивна сграда“, „Едноетажна постройка - бунгало“ - №1, „Едноетажна постройка - бунгало“ - №2, „Едноетажна постройка - бунгало“ - №3, „Триетажна масивна сграда“, „Оранжерия – 500м2“, „Двуетажна сграда“ на място не са представени строителни книжа и при проверката в община Бургас не е установено наличие на одобрени инвестиционни проекти и издадено разрешение за строеж." Щом за една ограда и един недостроен басейн са толкова принципни властимащите, занчи няма проблем и тези нарушения в Росенец (граничещи с престъпления) да бъдат санкционирани по закона.

Ееее, ако са на гербаджии, няма да бъдат премахнати ,нали знаеш!

ти от къде знаеш! Аз няма от къде да знам!

Днешните велможи, модерните ни джендър-либерасти, послушните сороски комсомолци, нямат еквивалент. И стига сте ми плямпали за комунизъм и тем подобни измислици. Вижте си днешните голи задници и празни джобове и нашенските "демократи", които по алчност и богатство нямат равни...

Бонко командува, той по е строителната модернизация и споко може да изпрати всичко по морето и да бутат наред построеното с " бело" и други далавери. Сега е момента!

под името Христо Иванов, ще ходи ли да реве под прозорците на Иво Прокопиев и да иска да изпълнят спешно заповедта? Пък може и пред централата на "Капитал"!!!

напъствия как гнилите ябълки да спасяват пак техния човек 30 милиона не им бяха достатъчно кинти за присъда и сега може да стане същото

България като всяка демократична и неолиберална държава принадлежи на няколко семейства ,които представляват нашата родна ,демократична плутокрация

Да, така си е.

+ 1000000000000000

а хотелчето на Брендо, на сопола на Шиши

Ха, Созопол, дето е един от най-корумпираните градове по морето, хванали оградата на един мумун! Ало, там всеки по-лъскав хостел е преградил достъпа до брега! Там по правило строителството е корупционно. Че и държат мръсно.

левите либерасти от ДАЕБЪ догодина след изборите хак да им е заради отмъстителноста на два доказани комунистически боклука като ПИНОКИО И РАДА КРЕВАТА ще си платят с лихвите като бъдат натикани позорно и справедливо на бунището,нямат си на идея колко са мразени ненавиждани и проклинати от 100% ото демократично нормално общество никога не са били десни това беше един огромен кьорфишек заради мерзоста си и заиграването им с позитанските червени крадци никой повече няма да ги чуе и види с максимо 1% ов вот ще потънат в собствената си тиня!

Кое е това общество? Боко-доганското ли? Бедняк платен

клошар въшкар безделник и неханимайко могат да бъдат такива миризливи катунари като теб боклуко нито си ми на нивото нито си ми по джоба най вече понял стърган пъдпъдък

прочетохте една новина,че Борис Джонсън(не ББ) се кани да подаде оставка на пролет защото премиерската заплата -146хил паунда ,не му е достатъчна за разходите му! има и такива причини за оставка. Тиквата спокойно може и той да се измъкне с това обяснение. А иначе,да събарят, наред,че то вече морето не се вижда от строежи по брега и пясъка.

долнопробен а ФАТМАКА ФИГУРАНТ с най голямата заплата 12 бондака за паразитство него да го държите да му лижите умирисания прокремълски дирник ай сиктир говеда нагли

кажи им на британците да си сложат и президент!

свръх циничен и мега прост, за да си пльоснеш имение на такова мяст, върху скала на брега на морето, което е на всички и то при положение, че не всеки може да си го позволи и малцина имат такива крадени пари !!!

Те всичките са такива.

Хубаво, Прокопиев да бута оградата незабавно. Но искам и сараите на Доган да бъдат бутнати. Щото също са незаконни.

с вашия Пинокио ще ги бутат нали такава е ундурмата кьорфишеците с лодки и знамена бяха само за такива олигофрени и дебили като вас

абзолютно - и като са ги почнали тия огради, да вземат рулетката и от Созопол до Дюни да мерят наред то всичко е така там, да не би да е само тази ограда.

А РАДА И РИСТЮ БОЙКИЕВ КЪДЕ СА? НЯКОЙ ДОНОС ИЛИ ДЕКЛАРАЦИЙКА НЯМА ЛИ ДА ИМА ПО ТАЗИ ТЕМА?

Спрян е строеж на басейн и е наредено премахването на незаконна ограда в частния имот на издателят Иво Прокопиев в местността "Буджака" със заповеди на кмета на община Созопол. Не знам какъв е Прокопиев,но все пак една незаконна ограда едва ли може да се сравнява с незаконният хотел на т.н.шофьорски плаж в Созопол и палата на Доган в Росенец, също толкова незаконни,колкото и оградата на Прокопиев.

Много хубаво място за къща си е избрал тоз Прокопиев, дай боже всекиму. Ние простосмъртните можем само да гледаме панелките остреща.

Га скачахте по площадите, и викахте " Кой не скача е червен"" какво очаквахте? Свят без чорбаджии? Ами ние го имахме, и заедно с дружни усилия го унищожихме за да могат един файтон Прокопиевци да ни седнат на вратовете. Една от "големите " несправедливости дето бодеше очите на хората бяха тринайсетте Мерцедеса на които се возеха Политбюро. Хайде сега идете да преброите колко са Мерцедесите на жълтите павета. Сигурен съм че половината ни абитуриенти не могат да броят до толкова.

Благодаря, че все още има такива като теб, които ми ближат топките!

Абе ние и дупето ти ще целуваме, ама те няма вече, за съжаление.

Толкова сте елементарни прости чугуните червени че не е верно просто правешкият ви серсемин се пържи в ада там му е мястото там ще бъде и вашия кретенски боклук фатмака който зло прави злото си намира дори и на оня свят

Я се успокой малко, герберче! Че нали знаеш кой гласува за вас ... Да не предизвикате грешка, ми е мисълта.

че сте фенове на правешкия серсемин няма как инак да сте такива олигофрени

Много вярно. Жалко, че днешните ни пишман демокраДИ не си знаят нито парите, нито мерцедесите, нито къщята, нито палатите...затънали в алчност и безочие, изпълняващи само отговорни функции на предатели и сороски мекерета...

но дали ще карат наред безкомпромисно!

Чакаме разследване на онези от община Созопол до върха в София, чиито очи за затворени с пачки и кюлчета, та не са виждали досега всички тези беззакония. В пандиза, лакоми гъзове! Всичките! Комуняги, гербери, премиери и министри, бивши и настоящи, президенти, каквито и да са! Всичките ви искам в панделата!

Принципно правилна позиция. Но неосъществима в сегашните обществено-политически условия.

То кога ли е била осъществима в тази робска държава... Изгониха ни децата от страната, а ние се радваме, че били добре, нищо че не можем сега съвсем да ги видим

Не само оградата, а и къщите, тази територия трябва да е общонационална и неприкосновена! Премахване на бетона от Българското Черноморие!

Да почнем да им гърмим бункерите и китайските стени!

Много се изкефих когато преди години на проскубания Ахмед Керкенез пиратите му обраха сарая. Голям рев рева тогава, колко ценни подаръци му взели!

В частен имот какво и как ще строи решава собственика на имота.

Нещо си се объркал, Жеков. Даже навес ако искаш да си направиш в частния си имот, ти трябва одобрен проект и разрешение.

Подпорната стена - хотел на Екатеринчиту Захариева кога ще падне???? Като си отиде и Греб ли???

Почнаха да квичат като настъпани жаби маджовско прокопиевските суперлицемерни и озъбени тролове догодина такъв фишек ще им забият на изборите че няма да се мярне ниедин повече по сайтове и соц.мрежи

и тогава ще видите едни китайски стени пирамиди и кули вие мръсна долнопробна лява либерастка сган ще останете заедно с вашите супер мерзавци и негодяи пак на бунището там ви е мястото пъчете се давете се в паралелния ви свят ще се гърчите много в лайната си които изсрахте за да унищожите демокрацията в РБ

Тц! Катеринцето е от хората на Ивцо!

червенобузата пепеляшка е вдигнала един душевно осъкатен коптор, идеален огледален образ на червенобузко и партията дарила го с олигархическата му империя