Саакашвили съобщи, че Зеленски му е предложил да стане вицепремиер

Заедно с екипа на президента съм готов да работя с всички патриотични сили в украинския парламент, заяви бившият президент на Грузия

Обратно в новината

Коментари - Саакашвили съобщи, че Зеленски му е предложил да стане вицепремиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цирк Дьо Солей....

Украинската ненормалност е безкрайна. Да си украинец е диагноза.

няма ли да назначат поне един натурален хохол, ей така от кумова срама?

Саакашвили е многостранно развита личност - може да работи и като дегустатор на вратовръзки! Не са много хората с това умение.

Поздравления,Саакашвили е голям реформатор,благодарние на него днес е Грузия нормална държава ,страната ни измъкна от корупция и престъпност. Много добър избор на президент Зеленски! Усоех!

Предложи ли са му длъжността президент -премиер ,защото добре се справя с ядене на вратовръзки. Ако това е вярно то наистина украинците са на дъното - да предложиш държавен пост на доказан бандйт!!??

Този е ценен американски кадър. Послушен! Периодично го вадят от нафталина и го слагат някъде.

Сигурно са му обещали за закуска да му сервират вратовръзки?

Сталин измъкна Русия. А този Капут сигурно ще измъкне Покрайната от говната!?

Вждаме, че си от ,,Комиците,..,.нещатен ентусиаст.

И какво толкова е реформирал тоя бандит че е.....голям реформатор.....Грузия гледам цъфнала и вързала ?!

Освен простотии какво да очакваме от Руската Македония. Това което очакваме и от Българската Македония. Навремето Ирански шах е оставил около 100 000 живи грузинци. Написали молба до Руския император за закрила. След това реват, че Русия и СССР ги мачкали, а от 100 000 души станаха 3,5 млн. грузинци. Същите неблагодарни джуджет като нас. Грешката е руска. На роби държава не се създава, нито армия . Робите са винаги предатели !

Евреин предложил работа на друг евреин. Нищо ново.

Таман за него си мислех........

Греших. Мислих,че безумието на украинската върхушка има край и ще се спре до някъде, но вече и западните покровители, които затваряли очите си на всичко, започнали да стават разногледи. Как ще опрадаят и това? Мислете,мислете западните моралисти.

Ако това е истина, значи Зеленски има всичко друго , но не и акъл !!!

Абсолютен цирк е Окрайна и като цялото пост-съветско пространство...

Дайте убавицата с баничката на главата. Какво ни навират тия сплескани кияци?

Двама циркаджии винаги са били по-смешни от един ...

Руина продължава да ни весели :) Да зареждат повече вратовръзки, че тоя ги дъвче! Абсолютна политическа проститутка е Наакашвили, като по учебник!

Егати безродника

Клоуна Наакашвили е проста марионетка в ръцете на човекомразеца Дьорт Шорош !

Просто нЕма такъв цирк! Украйна е уникална държава. Само вижте какво направиха там: първо го канят да става губернатор и му дават гражданство по бързата процедура. После го гонят и му отнемат гражданството. След това му възстановяват гражданството и го правят вицепремиер... и това само в рамките на 3 години. Сега очаквам след 1 година пак да го изгонят. Уникални малоумници.... Това е чевек търсен от Интерпол с международна заповед за арест, издадена от Грузия, където е бил президент....

ами клоун си беше - клоун си остава!

Е как Мишо ще стане министър, като не знае украински, а само руски (на който предимно псува) ? Тоя човек беше на 200х долара заплата от демократите в САЩ по времето на Порошенко, абсолютна кукла на конци.

Цирк Дьо Жорж Сорос....

Как добре го каза! Имаш доблест и смелост. отдавна се мълчи за подобни "подробности". Но би трябвало да се добави като ирония в твое изречение : "от 100 000 души станаха 3,5 млн. грузинци." , а да бъде - от 100 000 души ОСТАНАХА 3,5 млн. грузинци. По аналогия - когато БГ била "окупирана " от СССР БГ имала население 9 млн.души. След като се е "освободила" намалила на 2 млн. до 7 млн., а сега в наличието има само 5 млн. Другите - са навън. Някой да каже какво стана? Или някакви си ... не много удобно.Конюнктурата е друга . Някои ще се обидят и накажат за волнодумство.

В никакъв случай! А Зеленски, ако е толкова зелен и му е наистина предложил, вече е заорал дълбоко в дъното! Жалко за Зеленски, добро актьорче изглеждаше! Ама какво да се прави?! Украинците, подобно на поляците (за мъжете иде реч), винаги се раждат с увредени мозъци !

Смятай! От тоя бардак дори руснаците бягат като от чума и не им се занимава въобще. А какво остава пухкавите европейци...Само международни гешефтари и рейдъри като американците влизат там да глозгат каквото е недоразграбено и да правят мизерии на руснаци и ЕСовци.

Завършил е висшето си образование в Киев. Вероятно е учил на руски, но е проявил достъчно уважение към страната, в която е живял, за да научи националния език. Има много интервюта с него, на които той говори на украински език.

Kalin

В собствената си страна осъден но грузинец в украйна........желан.Нещо куца

Украинският комедиен сериал продължава с нов сезон. Хляб и зрелища за народа! Колко са били прави римските императори. Може да са полугладни , но щом има комат хляб и забавления на корем, хората си кротуват. А с комедианта Сакаашвили шоуто е гарантирано.

Готов съм да работя за квот ме изберете. Побързайте, че умрях от глад. Скъсах джоба.

Дори президентите на Украйна не знаят добре “украински” защото това е новоезик в процес на създаване. Като “македонскиот язик” през 1945г.ь

Бах му ма............ украински цирк ))

Яко натискат американците за тоя боклук саакашвили

Зеленски наистина е "зелен" в политиката. ЕАдва ли е много зряло да извадиш от нафталина един провалил се политик, който май сам не знае какъв е - ту се отказва от грузинското си гражданство и приема украинско заради политическо назначение, ту пък пак иска да си го върне, когато му отнеха украинския паспорт. "Заедно с екипа на президента съм готов да работя с всички патриотични сили в украинския парламент и с други политически сили в обществото, за да може Украйна да премине през сегашната глобална икономическа криза и да се справи с всички предизвикателства с минимални загуби", Само че в едно интервю пред Жана Немцова през 2016 той казва нещо съвсем друго: Когато президентът Порошенко ми предложи да стана примиер-министър, му казах, че моите амбиции са по-високи". Зеленски трябва да внимава с този - той има навика да хапе ръката, която го храни.

Че той в Украйна националният език е руски, сега насила ги карат да говорят на чуждия украински език.

Не го вади той. Вадят му го. И като му го вадят той какво му остава?

Грешиш. Цирка е 2 джуджета да си сменят местата на премиер и президент неограничен брой пъти, все едно играят хоро, само и само да заобиколят конституцията и да продължат да яхат руския народ нови няколко петилетки. Е това е цирка , понел?

Абе те тия там толкоз ли си нямат кадърни украинци та за министерският им съвет все търсят чужденци?!

май е време и българия да оправи тоя експерт

В Грузия на него заведено съдебно дело именно за кражбите и корупция.Затова той не може да се върне там.Той е причината Грузия да загуби Абхазия и Южн.Осетия след като наредил бомбардирането на нощната Осетия на мирни квартари. Били унижожили руски миротворци от ООН. В Русия го считат военен престъпник.

404 state

Все христиани

Всички хора се смеят над тях

Американски "експерти"

Да живее триъгълника на смърта нз руската кочина - Америка, Украйна и Грузия !