С разпри и сравнения с "Шоуто на Слави" депутатите гласуваха оставката на кабинета

Съдията на мача трябва да бъде незабележим, тогава играта си тече, както трябва, заяви Татяна Дончева от парламентарната трибуна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доживяхме селянията да избуи като пъпка на чело!

Г*зът на Слави исе ще лъсне чак другата седмица. Тогава ще се види КОЙ, кОГО, ЗАЩО, КАК, ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ? Всичко ще стане ясно на ВСИЧКИ!!

в Чалгария има един единствен злодей виновен за всичко - банкянския заек, а ИТН вместо да ръгат чушки в боба тръгнаха да оправят държавата

Вотът приключи. Замириса на власт. Болшевиките гладни зинаха паст. Конспиратори тихо в един ресторант пионки редят за кабинета с план. 3-те фалита помниш ли на бюджета? Червените пак ще повторят сюжета. Луди в парламента! ОФ шоу завера. Мика, Тошко, Мая чупят тъпомера. Рамо до рамо хулигани, партизани, ОПГ русофили, кръчмари, наркомани, чейнчаджии, комарджии, нихилисти, пияни, комунисти. Накратко пучисти! На сериозно се взели шайка водачи. Дубайското трио, чалгари, рогачи... Бленуват за постове, пари, кариери. За министри поне, ако не премиери. Безкрупулно смесени там в тълпата червени и сини без разум в главата, отломки с провал от минали страсти разкъсват, раздират народа на части. Медийни групи творят денонощно. Внушават, промиват мозъци мощно. Лъжите повтарят радиото, екрана. Да плюеш анархично мода настана. Целта са парите, медиите, съдът... Диктат едноличен е замислил кръгът. Фиксиран, кат' алчен античен циклоп. Властта вече падна. Иде потоп! Родината в риск е! Това е метеж! Хазната е пълна. Пак искат грабеж! Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, катилната орда! Тласкат страната към пълна анархия, порочния блян на червената партия и Мунчо Фърчилото на щат диверсант очакван в затвора любим арестант. Ние сме в Европа! Ние сме и в НАТО! Вземете си Евразията, Путин и Тато! Също и мафията, мутрите и келепира от газа и атома. Оставете ни на мира! Стига държавни банкрути повторно! Стига търпяли безчинства покорно! Я вижте Украйна, Беларус и Кавказ! Баста! И никога БСП вече на власт! Дом трудно строи се, а изгаря за час. Вълка е в кошарата. Бог да е с нас! Събудете се хора! Не сме им обяда! 90-те възкресяват! Зове ни площада!

Пълен фарс. АЛФ Йорданов се появи, не каза нищо. Другите Реваншизъм и до там.... алооооо важни неща има да се ршават.... не левчето за глас или проверка 10 г назад... Ние сме живи и тук. Ако не беше това в моята държава щеше да е смешно.... ама ми се реве!? :(

Сега всичко ще ви се върне всичко метежници, тая работа не е като оная, да хвърляте яйца, домати,риби , да палите ,да псувате. Сега трябва да поемете отговорност и да решавате проблемите , ама то не става само с говорене, става с действие, Борисов вече го няма, правителството го няма, по навик продължавате да крякате срещу него, ваш ред е да оправите държавата дето беше толкова загнила. Българския народ ще види колко сте неспособни и няма да ви търпи, бъдете сигурни, волът рие а пръстта пада на гърба му- хубава българска погворка много вярна в случая.

вместо да си бъркате в носовете и да се замеряте със сополени топчета в този “парламент”, излез и незабавно почни организиране на хората за отпор, защото Борисов не е само е отпуск, ами в подготовка на шпиц командите за жестока разплата. Диктатура не се сваля по парламентарен път или ти и вашите сподвижници нищо не сте разбрали от историята. Всичко, тепърва предстои да се решава на улицата, а не в НС.

Пих си хаповете бе готин

Един да си е изпил хаповете

Абе къде е учиндолската мутра????? Бил куронясън . Това е учиндолски кьорфишек просто се е скрил като плъх ако не е така да покаже доказателство като писиар тест или тест за антитела. Всички други обяснения на Тошко Африкански са една голяма маймунска лъжа.

Бабикяне, това е само началото. Чакаме те в най-скоро време на фонтаните отново.

Голямото осиране започва.... Гладни чакали, мърши, лумпени и политически проститутки точат лиги за "по-якото" управление в състав: Амбреаж Рубльов Тъпотуо Фатме; КурНела Селска; Мая Общата; Татян Льо Гран Диференциал; Учиндолски Кавал; Буратино Иванов; Рада Дълбоката; АтаНаско Пигмея; Чичковите червенотиквеничета; Други знайни и не знайни маргинали и дебили; както и Лайняното Трио за капак на манджата. Да ни е честита „НОВАТА - ПО-ЯКА" алтернатива.

Аз гласувах за балет Магаданс, защо още не ги дават по телевизията?

15 юни 2017 Депутатите отхвърлиха на първо четене законопроекта за изменение и допълнение на Изборния кодекс на ГЕРБ, с който се въвеждаше избор на народни представители по мажоритарна избирателна система в два тура с абсолютно мнозинство. Предложенията в него следваха стриктно идеите от референдума, иницииран от екипа на шоупродукцията на Слави Трифонов в бTV. Според тях изборната карта на България трябва да се преначертае с 240 едномандатни района. Срещу проекта на управляващата партия гласуваха 121 депутати от опозицията от БСП и ДПС, както и от коалиционния партньор на ГЕРБ - "Обединените патриоти". Освен от групата на ГЕРБ в парламента в подкрепа на смяната на избирателната система гласуваха и народните представители от партията на Веселин Марешки - "Воля". Общо гласовете им бяха 98. Един депутат се "въздържа". https://www.capital.bg/politikaiikonomika/bulgaria/2017/06/15/2989779parlamentutothvurlizakonoproektanagerbza/

преначертае с 240 едномандатни района. Срещу проекта на управляващата партия гласуваха 121 депутати от опозицията от БСП и ДПС, както и от коалиционния партньор на ГЕРБ - "Обединените патриоти". Освен от групата на ГЕРБ в парламента в подкрепа на смяната на избирателната система гласуваха и народните представители от партията на Веселин Марешки - "Воля". Общо гласовете им бяха 98. Един депутат се "въздържа". https://www.capital.bg/politikaiikonomika/bulgaria/2017/06/15/2989779parlamentutothvurlizakonoproektanagerbza/

ДС размножи бкп и сега всички наследници на партизаните и измамниците са в парламента - милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник,милиционер, доносник ......

Ние пък, простосмъртните, искаме пълна ревизия на ограбването и на ликвидирането на всички външно- търговски Български дружества. На ТЕХНОИМПЕКС и на всички останали. От тях бяха плячкосани не милиони, а милиарди на обикновенните българи. Хайде да ви видим, комуняги неедни.

От ГЕП ли? Или от СДС?

Тези, като теб, червено изтърсаче

го Борисов защо преди 11 години излъга българите гледайки ги в очите.?Този въпрос му го зададоха българите във Лондон.И той тогава избяга като мишка.Бяга защото е гузен и негоден.Защото е лъжец по рождение!?Защото е бил мутра.

Преди пророкувах 04.04 като деня за оставка. Явно съм сбъркал с 12 дни, простете. Оставката е факт, за кеф на народа. А Бойко е финито, капут :–)

Капут ,ама за трети път.

За трети, пети, все тая - капута си е капут! И в прекия и преводния смисъл.

Сега е моментаааа да ми върнат апартаментаааа!!!

Тия от всичко правят цирк, ненапроституираха се!

Какво ревте бре? Едно време Бойко ги събираше по пътищата сега ги събрахте от жълтите павета. Пак толкова празноглави. Е да са ви честити и нека шоуто продължи

Като гледам за 2 дни вече се изложиха достатъчно тези т.нар. народни представители.... Абсолютно всичките нямат право да се наричат такива и да претендират за каквото и да е, докато се държат като обикновени хулигани и абсолютни гьосурати - зависи от коя банда са. А тези които са от "опозицията" и разправят как тоя парламент е мъртвороден не следва да се явяват повторно на избори! Вече бившите управляващи са си обикновени келепирджии и не го крият - за тях закона е ясен.

Изкефи ме, как една 79 годишна жена - Мика Зайкова му го наби с 500 на това номадско келеме Биков.

леко е в деменция таз баба, ама те са си лика прилика всичките: сестра Галева, Напикян, Хаджигей, кУрнела, Вагинин, баджо Свиленски, Грипен Естонски ........

Абе каквито и да са, изклатиха ви, нали?

Започвам да си мисля, че основна цел на този парламент е най-вече да унижи по всякакъв начин Бойко , да му върнат тъпкано за всичко от 10 години насам. Сега им е паднал. Това здравна и икономическа криза могат да почакат.

ВЕДНАГА МИНИСТЪЛ ПЛЕДСЕДАТЕЛЯ ДА СЕ ЯВИ В НАЛОДНОТО СЪБЛАНИЕ !!! ДА ГИ ПООШАМАЛИ ЗДЛАВО И ДА МИЛНАТ ТЕЗ ЧАЛГАЛИ !!!

Оставката не означава спасение от Бойкошенко.Октопода мафия ГЕРБ е завладял държавата заедно с прокуратура ,съд ,спецслужбите и нац.медиии БНТ,БТВ и НТВ.Разграждането на системата Бойкошенко е трудна и изисква смелост и бързи и решителни действия ,както това стана в Румъния при Кьовеши.В противен случай ни чакат трагични последствия финансово икономически ,които умело ще се използват от Борисов и кликата му.

за Мая Манолова.Уцелила е десетката.Има в своята парламентарна група двама блестящи депутати като Бабикян и Хаджигенов.Не се шегувам.Говоря сериозно.Трябва по често тези двамата да имат достъп до парламентарната трибуна.И да бъдем информирани от тях как ни е управлявал Борисов.Харесва ми начина по който те самите описват това управление!?

tonk11

Странно тогава що от същата група имаше депутати дето гласуваха първо гласуването да е тайно и поле гласуваха против ревизията дето мамая толкоз я иска? Щото "за" са гласували 120 дупетата от които 60 са от ГЕРБ!

Някoй

имаше просто решение. Приемат оставката на Тулупа и веднага гласуват нов, временен кабинет. Така ГЕРБерските министри изхвъркват от властта. Временния кабинет управлява до избирането на нов - редовен!

И защо само 5 или 10 години назад разследване/ревизия? Защо да не е 30 години назад, още от времето на Филип Димитров - от онова време в което с министерско решение се създаваха студентските кооперации освободени от данъци и митнически такси, айде моля има хора които все още знаят кой е участвал в такива кооперативи а днес са мастити политици и офшорни бизнесмени. Защо не и от онзи период в който "раздадоха" земята обратно на народа - да видим как, кой и с какви тънки сметки извърши тази реституция, а после на върволички едни персони с по 3-ма свидетели станаха собственици на земи, които никога не са били техни. Да разследват как изгаряха архивите за собствеността. Толкова много неща има за разследване отпреди повече от 10 години, ама тогава на смукача бяха едни други дето днес са новите управляващи, може би единствено без ИТН. Ще разследват, курец ще разследват....

tonk11

Ти погледни що годините са 10 а не само 4 както искаше мамая и погледни кои гласуваха "за" и кои " против"!

наистина си голям глупак!

Парламентарни шматки, ЗАЩО НЕ КАЧВАТЕ В САЙТА НА ПАРЛАМЕНТА НИТО СТЕНОГРАМИ, НИТО ВИДЕОЗАПИСИТЕ ОТ ЗАСЕДАНИЯТА????? НА ИНФОРМАЦИОННА МЪГЛА ЛИ РАЗЧИТАТЕ? ДО КРАЯ НА ПРЕДХОДНИДНИЯ ПАРЛАМЕНТ СА КАЧВАНИ!!! САМО НА УДОБНИ МЕДИИ ЛИ ЩЕ РАЗЧИТАТЕ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА УДОБНА ИМФОРМАЦИЯ???

е лошо Бабикян и Хаджигенов да взимат по често думата.Поне в началото на Парламента.За да бъдем по добре информирани от тях как ни е управлявал Борисов!?

Това , защото Бабикян и Хаджигенов са специалисти по хвърляне на яйца и какво ли още не, а?

Доведете мутрата с белезници в парламента.

И какво сега вече не е Народно Събрание а Народен Съд.

За гробарските престъпници ще трябва нещо повече от Народен съд.

Този парламент ми харесва 2ри ден без Борисов живота е хубав! Долу Герб - да живей България!!!

tonk11

Ми да. Ти и"шоуто на Слави" харесваш нали?

не, изобщо не харесвам шоуто на Слави, ама герб още повече.

ГЕРБ ще ги няма, но заседанието на Парламента прилича на водевил.

tonk11

Нагла работа. бибикян с резултат 4,7% на изборите обяснява на Борисов с 27 % какво е трябвало.

от чужбина имат право да знаят какво се случва и нас.Имат право да гласуват.За когото искат!И никой не може да ги задължава да се връщат у нас.

tonk11

Имат право по закон. А по морал? Сега стана точно това - тези от чужбина пратиха "славиту" в парламента но те не се връщат в България нали? Нама и да се върнат. Живеещите тук ще отнесат всички последствия от ТЕХНИЯ избор. Къде е моралното в тази ситуация?

за живеещите в България и избрали Борисов?Последствията от техния избор ги търпят и живеещите в чужбина,чрез близките си,живеещи в България...Още ли питаш кое е морално?

Не спазват добрия тон и затова Бойко Борисов не е отишъл в парламента. Те самите нямат идеи как да управляват България

ЧАЛГАРИТЕ МЕ КЕФЯТ !! КАТО МЛАДИ КОМУНИСТИ МААТ РЪЦЕТЕ !!! БРАВО !!

Ехх дойде и вашето време Гербарско да пишете коментари тук. И да пишете и да не пишете вече сте OUT!

2021-04-16 12:38:37 Цар Вирус (нерегистриран) Юристът Ива Митева Йорданова-Рупчева е троянския кон на Радев в Парламента. От 2020 г. работи в администрацията на парламента.като е надначена със натиск от Съветника по правните вапроси на Радев. Между впрочем тази жена е била шефка на г-жа Ива преди 2020 година. Замисът е ясен. Слави ще играе ала Деян Пеевски – нама да се появява в Парламента а Тошко Африкански ще води дружината с палномощно от него /?!/. В този случай Радев яхва Парламента и го води до Служебно правителство но не за три месеца а за колко му каже Путин. Мотиви колко си щеш да се въведе безсрочно изванредно положение – разрастване на пандемията, евентуална война в Украйна, спиране на средствата от Европейския Съюз защото е служебно правителство, невъзможност да се комуникира с Европа заради македонския въпрос и т.н. Накрая идва едничката и голяма цел на Радев /разбирай неговия ментор Путин/ България да напусне Европа! Тогава идва краят на една над 1300 годишна страна!!! Въх, не думай. Ами че тя България си е в Европа откакто съществува. Освен да вземе да стане някой катаклизъм, да се откъсне и да отплува като остров.

Европа да не се е откъснала от Азия и да плува като остров. Има едни дето териториално са в Европа с някаква част но ментално са изцяло в Азия

а тези мърши, депутатите на ГЕРБ някой да им изясни, че гласувалите за тех 800.000 човека са ги пратили в парламента, за да работят. С други думи - да гласуват. Ако не искат да си изпълняват задълженията в парламента да се разкарат и тиквата да докара такива, които ще работят. щото на всички тези мърши им се плаща заплата, а никъде, освен в парламента не ти плащат ако не работиш..

Пич, гласуват, дебна ги онлайн! Благодарение на тяхното мнозинство се прие Комисията за ревизии. Цели 67 бройки "гнусни гербаджии" се съгласиха да им бъде направена ревизия за последните 10 години. Даже, благодарение на "гнусните гербаджии" се разшири обхвата на проверката, защото Майчето и компания искаха да е само за 4, ама те казаха НЕ. Цялостна проверка трябва да е. И го постигнаха!

ревизия - това до сега не се случи, няма и да се случи...дано да греша... да ти напомня ли, че и твоя шаман от банкя с това спечели много хора - ревизия на тройната коалиция и най-вече и на Доган. Дори и аз гласувах за него и тогава и после още 5-6 години...след това разбрах какъв боклук е той и всички, които му лижат гъза....та се обърнах.

tonk11

Хубаво де, може и да е така. Въпроса обаче е защо има дупетати които не искат тази ривизия? И то от ИТН, ИМУ, БСП и ДПС. Защото са гласували 120 "за" като от тях 70 са ог ГЕРБ. А другите?

Гърч за другаря борисов и другарите му.

е да се знае че Вашингтон казва какво трябва да се случи у нас!?

Като начало в Народното събрание да се доставят неограничено количество НЕРВОЗНИ КЮФТЕТА за 240 избрани от народа НЕВРОТИЦИ.

Днес е щастлив ден за България и за българската демокрация. Тук вече се диша по-леко!!!! Мръсната герберска пасмина бял ден да не види и никой повече да не чуе за нея!! Мед ми капе на душата, българи!!!!!

ще ти закапе ,айол.Мед и масло ще си похапватМаямата,Бабикянчето и останалите "новите морални лица",а ти баьо ще им ръкопляскаш и ще се облизваш отстрани ,БЪЛГАРИНО.

2021-04-16 12:47:06 atanasov.1978@ Хора не се лъжете че тия партии които са влезли нови във Парламента ще свалят Борисов и компания от управление,не се лъжете,САЩ си го свалят по демократичен път. А защо си го свалят и кого ще слагат след него?

не забравяй Слави, наборе, че герб го има само и основно заради бесепето, от отврат към него герб победи толкова пъти, та ако и ти си с бсп - нвимавай ще те изхвърли много бързо народа. И до избори няма да дочакаш!!!

Всички гербаджия духат вече постна супа! Даже и на Баце му биха дузпата. Горският скрил се е в миша дупка.

В тоя парламент все,, нови" булки.

Дойде ви краят гербави помияри

Е, ама стига де. Знаем, че сте простаци, какво се фукате?

От 14:05 до 14:20 получих образно казано душевен оргазъм от това, което се случи в Парламента по повод на толкова лелеяната ревизия на Управлението на ГЕРБ и не само, а именно: със 120 ГЛАСА ЗА ЩЕ СЕ ПРАВИ РЕВИЗИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ. ОТ ТЕЗИ 120 ГЛАСА "ЗА" 67 ГЛАСА БЯХА НА ГЕРБ!!! Значи този времеви отрязък от днешното заседание беше велик и трябва да ТЕМА НОМЕР 1 ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИИ!

От Изправи се имаше гласували против, от ИТН имаше гласували против

Те не са разбрали за какво гласуват. :)