С огнестрелно оръжие е нападнат българският клуб "Цар Борис Трети" в Охрид

Министерството на външните работи на Република Северна Македония остро осъжда вандалския акт

Обратно в новината

Коментари - С огнестрелно оръжие е нападнат българският клуб "Цар Борис Трети" в Охрид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Do шктщ Вижда се, че си доста назад с материала балкански! Зад всяко зло на Балкана сърбите са в основата му. Недей да се заблуждаваш, че ни мислят доброто. Те са със същите имперски амбиции като Русия. Почеркът на убиване един и същ! Всички бивши държави ги отрязаха и сега полудяват, че нямат излаз на море. След като и черногорците се отървават с неистов труд от тях, амбициите им са насочени към нас. Блазни ги идеята за Черно море!!! Затова най много на тях отговаря България да е слаба и разединена, а в един момент манипулиращите всичко и всички сърби ще се появят като спасители. Този к...сме го яли и македонизма сега е лично тяхно дело. Та самия Мицковски е сърбин...

Редно е тия раними , новоосъзнати душици да се опитваме да не ги дразним все пак. Съмнявам се , че това е решение , но все е по-добре отколкото да ги предизвикваме и да чакаме да си траят.

С такова оръжие да бъдат ликвидирани всички македонски изроди, които поругават българските клубове и други български центрове в тяхната измислена държава.

Дразнят ме коментари за пъклената за някои Сърбия. Може преди десетилетия да е направено пъклено създаване на нова нация с тяхна главна роля , но последните години сърбите са доста хрисими. Ние трябва да правим мостове където е възможно . Не навсякъде и при положение , че те плюят в лицето като с Македония.

Няма България по голям враг от Сърбия, запомни това и никога убиец на деца, старци и жени да бъде хрисим! Ето ти пример: Спи като ягне- казваме ние за дете. А те- спи като заклан... Никога нито преди, нито с2га най малко можеме да им вярваме. Винаги ще чакат момент да ни забият нож в гърба, както в Балканската война...Никога няма да признаят нашите посърбени земи! Те са много по големи фашисти от Хитлер по отношение на българщината. Примери многото....от записването в Атон на килията на Паисий....До днешните подклаждана в Македония. Всичко правят от страх и страх....

Тероризъм! СМ е терористична държавс

Нищо няма да направи тяхната полиция, всички са сърболизачи. Защо не е 1986, че да ги сгазиме за 24 часа тия предатели и убийци! Само Велика Албания е решение, да се научат на ум и разум. Доста вече с измисленото братство. Те са сърбеят и са душмани!

Да им е честит новият член на ЕС.

Ако имахме армия да сме провели "специална операциа" и проблема да се реши. Криво дърво само в огъня.

В миналото в РСМ са живели българи, днес живеят (северно)македонци и повечето хора в България нямаме проблем с това. Ако не бяха продажните политици и хората в РСМ нямаше да имат проблем с това. Но да говорим за влизане с войска е част от остатъчното руско влияние в страната ни.

Македонците са 600 000 и се подчиняват само на сила. Докато албанците са хора с характер, тях рядко да купиш. Докато макетата се продадоха на сърбите от страх за албанизиране

никаква армия не ни трябва. спираме им българските паспорти и по 2 седмици чакане за разрешение да идват в БГ.

Значи българите не сте по- различни от простака Путин .

Че има македонска нация , език , културни особености -има. Че преди сто години ги е нямало също е безпределно ясно .Нас това няма как да ни ползва след като новоизлюпения народ ни мрази в червата си. Единственото решение е да не им обръщаме внимание и да чакаме албанците да ги изтрият от картата на балканите. Да се съсредоточим ние да не се изтрием самички.

Някакъв клуб с вид на малък копирен център с име на нацисти от Централна Европа, представящи се неуспешно за българи.

Интересно ми е какво се случва в един такъв клуб ?!Ако само стои да дразни и няма никаква дейност какъв е смисъла само да е остров на омразата. Ако се отвори клуб на българска скара и бира ще върши повече работа!

С.М и Украйна са създадени по един и същ метод - изкуственна идентичност и език

Всяка държава е създадена изкуствено...земята да не се е родила с картата Русия...

Не е баш така. Някои си стоят от хилядолетия по земите, други се местят тук-там...

някои държави са чертани преди 100 години върху салфетки , без оглед на това какви народи са вътре в границите . ако е стара държава различията са се изчистили и хората вътре са се научили да живеят едни с други

Само заради това идиотско наименование на клуба си струва той да бъде ликвидиран! Борис Саксовски е изродът, който вкара България във 2-ра национална катастрофа, който нареди Стамболов да бъде убит по възможно най-жесток начин, Вапцаров да бъде разстрелян дори след като първите изстрели не са го улучили и по правило разстрелът трябва да бъде отменен (!!!), който "обедини" България с помощта на германската армия, та и досега плащаме репарации на Гърция и насмалко щяхме да загубим целите Родопи и т.н. и т. н.... Защо никой, в частност мадридският подъл пор, не споменава брат му - осъден от Народния съд и разстрелян?! Такава щеше да бъде съдбата и на т. нар. "Обединител", ако Хитлер не се бе "погрижил" преди това.

исторически грамотни хора, които по света и у нас са малко, много малко.

Нали така бе, русофоби!?!

Са си представете кака години наред украинците са тумбили руснаци в Украйна с каквото се сетят и после пак се чудете защо руската армия е там.

за Шенген. Но да си плащаме на Европата за простотиите й може.

Голям праз. Стреляли по една стая. Те макетата от край време стрелят по всичко. Балкански каубои са. А ние не виждам що ги дразним. Да заминават в ЕС да се маха караницата.

.

Да видим КГБ какво ново ще измисли.

споням си боко и дружките му от Подмяната как ревяха колко хубаво било френското предложение.. как цветя и рози.. бързо да подписваме (друг е въпроса, че го внесохга за г;асуване непреведено. Който знае английски знае). И сега какво стана??? Очевадно трябва народен съд за националните предатели.

Този клуб е някаква бутафория, отживелица. 2022 година е, а това нещо прилича на селски пенсионерски клуб. Името също е избрано само и само да дразни местните шебеци. Съвремените и модерни сдружения, политики, идеи отдавна обитават съвсем други пространства, използват много по-мощни инструменти и методи за влияние и в никакъв случай не допускат евтини провокации, защото с Булгар! Булгар и спорни личности се трупат само негативи. Цялата работа е комична читалищна театрална пиеска от Възрожденски тип.

А на какво прилича клубчето , което откриха в Благоевград?

айде сега това го пратете в американското посолство на Мустафата и на оня дърта курва в Конгреса на САЩ дето ни плашеше със санкции, ако не вдигнем ветото.Пратете го тоя материал и ЕК на оная с кривите карака, специалистката купуване на ваксини. Нали сме съюзници нещо а? Ало Фон лайнен, нещо да кажеш. Ало Мустафа? Били сме били съюзници, кви съюзници, да сме чули някой нещо да каже за този вандалски акт.Мълчат като риби.

Вземи малко чети новини. Ти си 2 месеца назад минимум. Си в измислен свят другарю. Точно както преди...30 години.

дойде "демокрацията" Оттогава досега само разруха. Бъкгария от близо 9 милиона остана 6 милиона с циганите.

всички проблеми, загуби, нещастия, убийства, катастрофи в нашата малка измислена през 1878г. държава идват от нейната фалшива история, но това е голяма тйна и никой не я знае!

Ти за коя държава пишеш не знам, моята е България и е от хиляди години...ясно малцинствен, биологичен отпадък...

Вчера в интервю за северномакедосктата телевизия 'Сител", българския адвокат на загиналите преди една година 45 северномакедонски граждани, в автобус на магистрала 'Струма', няма справедливост по делото, защото загиналите са македонци. Как ще реагираме ние, ако чуехме нещо подобно? https://www.youtube.com/watch?v=zkWJeXjEYg8

Някой в България може ли да потърси отговорност от български адвокат, по много тежко дело, с огромен брой загинали, който твърди, че българската държава дискриминира загиналите, защото били македонци?

Кой го финансира това НПО, каква дейност извършва в Македония?

Благодарим на Кире за най умното решение да помогнем на С. Македония като махнем ветото. Поправиха се, сега са нови хора.

"Който нож вади от нож загива" - Господ Исус Христос(библията) Поздравления на нашите братя българи там за смелостта с която си избраха името на клуба и не се страхуват да остояват българската си националност, аз се гордея с тях.

Бок, ,къде ги разправяш, да не си получил нови указания от посоля?

Нищо чудно, че въпросният Христо, както се нарича по български, не по гръцки, е умрял разпънат на кръст :))

Жалкарски, еврейски писания. Празни мисли на един празен човек...

Глупостите в библията, нали?

Всъщност фаш.и.с.ти са сърбо-македонците.

Тия макета посрани дават ли си сметка колко от тях се довличат всекидневно в България ? А дават ли си сметка колко от тях ще си се приберат в смакедония с изразходвани здравни и мпста тотал щета ?

Тоя пък от где изникна? Верно много слабо плащате.

Абе докога управляващите мърши няма да вземат мерки срещу македонските катунари...Затваряне и миниране границата с македония, анулиране на паспортите и отнемане на собственост...Смърт на гнусните македонци...Прокленти да са еничарите, които вдигнаха ветото...

Абе забравих каква е темата ама и аз се питам защо? Направо ни изстискват, няма почивка. ще им бем и копейките, семейството е по-важно. Напускам!!

И какво общо имат копейките а, жалкарник. Комисари от ес натискаха България за отпадане на ветото, не руснаци...Зад македонските катунари са турция, косово , сащ, ес и жалкобритите, те са и основните врагове на България.

Откога стрелбата с огнестрелно оръжие е вандалски акт?

Сърби, руснаци. Българите , в никакъв случай, няма толкова нещо, никога не имало няма и да има. Или някой може да посочи такъв случай? Ако може, значи е руски или сръбски диверсант, или ром, или турчин, или , или или

Тази националност търсиш в лутането си. Моля.

Нали антибългарите простокиро, тиквата и ДейБъ скинаа синджиро на беснико, та да ни апе и ръфа до кокал. Хак да са ни такива управленци.

Не вярвам македонците да са по-тъпи от се българите.

Мен ме мъчи друга мисъл. Незнам колко глупав трябва да е човек за да направи подобно нещо?

Отскоро ме мъчи една мисъл. Македонците , този славен древен народ колко въстания са вдигнали срещу владелите ги столетия българи -татари. До 20век примерно Ето една бяла страница , която ако някой македонец я запълни може да стане академик по историчарство.

Чакам поне един македонец да вземе отношение. В противен случай от историята ви отлитат поне хиляда години.

Е ти чакаш в "Български" дирски формум да ти се отговори. Тъп руски трол!

Подкрепа за ЕС? През крив макарон...

Та нали това е целта на мероприятието. Да разделят българи и македонци. Сърбите са си мръсници…

Тццц никви сърби, зад макетата са сащ-исаните западнало европците, косово, турция. Еврокомисар идваше през ден и оказваше натиск върху България ...

Тя вече им е дадена , ккурвите киро , бойо, турския късопишльовец, ристьо корнела...те вдигнаха ветото... и продадоха българската история...

И аз взех някой лев.

Българите сега татари ли са или българи, или българите всъщност са вид татари ?

Волжките българи в СССР са кръстени "татари" от Сталин . Така наречените татари имат българско самосъзнание и много държат на българските си корени , макар че изповядват исляма .

В македонските глави е същия компот като в руските. След 80 години социалистическо промиване на мозъци, резултата е налице.

Ама и на вас българите малко ли ви промиваха мозъка спрямо турците, турско робство ....

Това е дело но руските компоти с помощ на сръбските компоти. Целта е да се мъти водата за да се попречи на Македония да влезе в ЕС. Фактите са други. Пребройте колко македонци са купили български паспорти. Иначе лузъри колкото искаш и винаги някой ще им е виновен за беднотията и некадърноста. Както сега Украйна им е виновна, че са бедни а не питат Путин къде са им парите от продадените ресурси и къде са инвестициите за фабрики и заводи…

- Сър, може ли да ми кажете поне една съществена разлика между македонците и българите, Сър? - Да, Джин, мога! Макакедонците се борят активно срещу западните и фашиситки окуатори Фердинад1 и Босрис3, а българите отдавна са се примирили и с окупацията и с края си!

За руската пропаганда всяка сламка е важна.

Кои са по-големи идиоти: Тези, които хвърлят камъни и яйца по българския клуб в Охрид или тези, които му дадоха името "Цал Борис Трети"?

Не са виновни българите в Македония - те са промити по яничарска технология, от малки, да мразят всичко българско и родно. Като "украинците", бе - руските "македонци".

Това ако се беше случило с някой гей клуб в България да са пропищяли до небесата ЕС, САЩ и ООН. Сега обаче мълчат като риби, особено "защитниците на човешки права"

България трябва да открие Държавен културен център в Скопие с киносалон,в който да се прожектират филми като онзи със спасяването на Охрид от заплаха за разрушаване ако не се предадат на немците избягалите от ареста български войници, като за хан Аспарух, "Мера според мера" и т.н. В този център да има библиотека, книжарница, вестници и списания от България. Да се провеждат в него беседи за Илинденското въстание, за историята на България. Само така може да се почне културно да се образоват "неразумните юроди" в Северна Македония.

Най важното е да има един от ВМРО дето е почистил на дядо си картечницата от балканските войни дето е гонила сърбите по баирите, та кат минат пак с колата с пищова, да я уважим … тия сърбомани дето са взели власта в Македония, едно време воеводите от ВМРО са ги бесили на входа на селата и са ги изселвали - те ще ми трошат неща дето български пари са ги плащали

С тия си актове макетата доказват ,че Македония е българска земя. Въобще Про сърбите са тъпи копелета.

С името на клуба ние умишлено провокираме макетата. Можеше да се сложи "Братя Миладинови" примерно. С нищо не сме по-различни от тях.

Нищо чудно ,че ни се подиграват,след като сме малодушнш

- Сър, по какво се прознават великите и честни и перспективни държави, Сър? - По това, че имат силата и комптентноста да си признаят, че и тяхната и световната история са фдалшиви и да финансират разкриването на истинскската историея, Джон!

Бахти вица, Направо ме счупи. Признавам , че не съм толкова съвременен реакционнист ама все си мисля ,че дедите ми дето са си погребали костите по цяла България никога не са си мислили ,че някой ден ,някой ще оспорва най великото им дело.... Русия ке падне и дано е скоро!

Бойко е виновен !

Наистина не разбирам, какви са тия безсмислени провокации... ще нападат ли, в космоса ли ще излитат, на майка си на ..., ще ходят!? Няма по-тъпо нещо на земята от тях, на затънало магаре, да му викаш диий..

Г-да тъй наречени депутати, ето защо не трябва Македония да влиза в ЕС. Не ми стигат обидните думи към вас, вие сте просто предатели, наредени до Паси и Костов....

Костов беше против вдигане на ветото за РСМ, без преди това нашите искания да са записани в глава 35 от преговорната рамка. Това не се случи. Позицията на Костов не е тази на Христо Иванов и Радан Кънев.

македонците и българите имат всички основания да не искат окуаторите Фердинад1, Босрис3 и Симеон2, които са с австриско-германски-италиански произход и донесоха терор на балканите, които западняците са обещали на Велика Италия, но това е голяма тайна и никой историк и политик не го знае!

Виж бе идиоте, ако не бяха и са "Фердинад1, Босрис3 и Симеон2", България нямаше да я има. Отделно, че ВИСИЧКО кото мяза на нещо у нас е от онова време - въпреки усклията на каскетно-цървулската утайка и 45-годишните им сделканици. Вечно слава на геройте от 3-ти пехотен Бдински и 15-ти Ломски полк! Червените идиоти: на шлепове в Дунав!

Мдааа, ти обаче го знаеш. Особено когато си забравиш хапчетата, няма тайни за теб...