С критика към политиците: Радев призова България да има космически център (снимки)

Зад всички тези успехи се крие родолюбието, посветеността, куражът и всеотдайността на поколения летци, каза държавният глава

Обратно в новината

Коментари - С критика към политиците: Радев призова България да има космически център (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗвънземни идвайте в България защото тук основхото население и особено политиците се държат като извънземни. Има развитие - досега правихме цетрове за мигранти а сега вече и космически център се предлага. Гусин президент под 'космическия център' какво разбирате и център за извънземни? Защото на снимката до вас има едно извънземно същество облечено в бяло!?

Космически център хубаво, ама и македонски космонафт требе!

Дето се вика на гол тумбак чифте пищови или просто резидента ни си вдига рейтинга, вижте ме колко съм напредничав. Иначе ако не ме лъже паметта отдавна в БГ се прави храна за консумация в космоса също уреди за ползване там, т.е. има подобен център. Или и Радев иска да построи втори мост над Дунав-а като Кирчо

Попрочетох кой и какво е написал долу, Много е вярно: Тъп народ = слаба държава

Селянин на всички времена.... Чокундур Кароцар Цървул Вмириса президенството на кравиферма Трафикант

Ти да видиш!!! Узурпаторът и крадливата пасмина, дето седят в един файтон се закъхарили, че нямаме Космически център. Някак не мога да си го представя - Боко и Шиши въздишат за Космически център заедно с Ушатко!?!

И каква ще е ролята му? На посредник между Запада и Изтока ли? Демек, крадем технологии и продаваме...

Да, много са способни, с опит

"Всичко Мара втасала"

Космически център е много скромно, тавариш Радев. Космодрум, космодрум требе

Вече имахме! Съсипахте го за няма и 30 г.!!!

Клепоухата брадавица преписва речите си от стари броеве на “работническо дело”

Този шофьор на самолет, говори за космическа наука. Насред Борисовата градина турили 2 къщи и сложили отпред знак обсерватория, та така и за космическият център.

Ей, прошляк, колко трябва да си м@лоумен за да сравняваш един пилот със шофьор... Този "шофьор на самолет" има акъл и знания колкото цялото ти село взети заедно.

И тоя почна да предрусва редовно. Указ добре че не е подписал като оня неговия шеф Путлера.

Ей, Деса Рамената ако му бие два шамара - Радко Пиратко ще си събира зъбите от пода. От алчност за втори мандат и безплатното ма'ане в гарнизонната трапезария на Бояна - Радев Невнятния размахваше юмручета, докара мъдуровките, лансира Харвардските измамници и днес берем плодовете на всичко това. Повече от половината от проблемите днес са благодарение на Хасковския селяндур! Не бива да го забряваме

Затова ли Деса я сърби путката?!

Пак спите! Носите отговорност за публикуване на подобни гадости!

радев, селско чаве - дебилино, чувàл ли си за робин худ? е, очевидно вие сте роби'н'схуд! просто презирам "избралите" те, само по признак, щото го вдигаш... каруцата с кебаБчетата и бирата, де! много евтин си, радев. много, много еФтин! то бива селяния ама ващо е направо селяндур футбалер на боца! светът лети с бесна скорост накъмто ядрена война, благодарение на триморските педерсти, тоя щял да ми строи на местото на паметника срещу холокоста - плацдарм за нацитета, като министеро на "здравеопазването" на зеления педерастистан - пан карл лаутербах ще бъде съден в Нюрнбергския процес срещу цялата сган, която спечели лично, за сметка на обществото- което загуби. пан карл лаутербах, ние ви каним на прощална вечеря, за сметка на сорос и ротшилд! каним и мърсулла фон дер масовия фъкинг! на деца! колкото до япанарите. тези изроди са ваксинирани срещу лъчева болест и им трябват още тонове атомни бомби, за да им дойде акълът в тиквите прости! .... Бог с нас

клоунът радев- триморецът, селския дебил дори без гьол - летецът на каруца е напълно прав! все от някъде требва да ви изпращаме за Марс и Сатурн, подчовешки юдео-нацистки изроди, родени от инцеста и изгорелите от шмъркане мозъци - педофилска сган... цигането радев требва да отвори център за смяна на пола и сам да даде пример! прилича му, а и му е време! както на всички чавета на командетата! ........ Бог с нас

С 3000 часа започват стажантите на презокеанските самолети. Този начальник на цяла Академия повече си е търкал червения задник в креслото, отколкото е летял. Защо бе, защо една дума не казахте за Гения на световната Авиация г-н Асен Йорданов, който на 14г построява в България един от първите самолети в Света. Той е един от бащите на Американската авиация и портретът му е в залата на Славата. По неговите учебници се учат да летят летците по целият Свят. Вкл. в СССР и нацистка Германия. Нийл Армстронг го нарича Учител.

Този селски тарикат е национален предател, агент на вражеска държава, метежник, егоцентрик и подлец, срам за България.

точно

мунчо мрънка сефте :)))))

Мунчо опетни името на българдкия летец с лакейството си към русия, която ни обяви за вражеска страна. Не го е срам да изрече: “ Често сме свидетели на точно обратната нагласа - да заложиш цяла България заради своето лично облагодетелстване, коментира президентът” Цитата му се отнася лично за него.

А той нали първо обеща да провери работата с кем трейлс!!!

тъжно е че българския народ избра един клепоух глупак с зелени чорапи който призна окупираната територия на украинците за путлерска ... единствения признал това.

без такива купени политици като мунчо и орбан европа нямаше да е безсилна да помогне .. готов е за 500 години още да е подлога на някой тоя

Язък за пушилката, тоя не знае ли, че никакъв Гагарин не е летял никъде, всичко е фейк?

Гагарин ако беше летял в действителност, нямаше да се приземи пак в Русия.

да беше обякъл поне един скафандър по време на честването.

другите се бият в гърдите за много по малко.Били сме туристи.Ми комшо турците голямо хвалене че имат първия си космонафт наскоро.А ние имаххме и наша апарятура в космоса.

И сега има - спътници се правят в БАН и в няколко частни фирми, кой ти е крив, че не знаеш?

Няма лепило за картона на ракетата бе, Радев . И главния ластик се е скъсал.

Къв космос бе, кавал? Ние немаме полиция, немаме правосъдие, ти за космос ше ми говориш! Я се скрили преди да си се изложил!

Ей цялата мара втасала само чочата си несресала. Ами те в Германия преди месец решиха, че искали в космоса и народът каза "ам хайде първо да се погрижите общественият транспорт да е точен пък това ако успеете да видим и за космоса вече".

зеления чорап отново блесна с гениални мисли..той и дебелия бойчо ще ни докарат още 45 години социализъм !

Нека Мунчагата да каже нещо за "По пътя на копринката" и за неговите двама солташаци - Копринката и Узунката!

Летим към космоса с ремонтирани МИГ29 и някой ден Ф16 брак 70

Че ти вържем фърчилото и че те пуснем у космосо....

Най-важното е, че Деси е там. Тя е стожерът на космоса.

трябва си космически център нъл протежето на фатмака, славчо учиндолски обеща да прави северномакедонски космонафтинин!

Радевица какво прави там?

И полковата шаф…..я е там

Предлагам космическа програма с ракета, на която да натоварим едно 200 депутата и 4-5 партии, барабар с тримореца атлантик Радев и еднопосочен билет за Плутон! Надали ще стигнат, ще окрадат ламарините по пътя.

ко???не!!!

" родолюбието, посветеността, куражът и всеотдайността на поколения летци". В устата на президента-бивш военен тези думи звучат цинично. А онзи летец дето загина трагично заради глупостта на неговите командири 'при изпълнение на служебния си дълг' не трябва ли да бъде награден вместо тия 'герои' на победилия социализъм?

Светла му памет на загиналия военен пилот по време на учения. В същото време съм против лицемерното ползване на този нещастен случай за оплюване на българската бойна авиация. Службата е тежка и изисквна готовност за саможертва, не само във военно време. Светла им памет на всички знайни и незнайни воини загинали за България при изпълнение на воинския дълг!

мафия живее с миналото и в миналото ...а значи . няма никакво бъдеще !

а кои са тези успехи дето зад тях се крият тези добродетели?

Не са от джендърската ти дружинка.

нищо де, ти ги изброй та и ние да знаем!