Коментари - С голямо мнозинство ЕП подкрепи въвеждането в ЕС на Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

С голямо мнозинство ЕП подкрепи въвеждането в ЕС на Истанбулската конвенция

Следва гласуване в Съвета на ЕС, процедурата изисква квалифицирано мнозинство, а не единодушие

Обратно в новината

Коментари - С голямо мнозинство ЕП подкрепи въвеждането в ЕС на Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Коментари

прие ИК, ратифицира я...след време я прочете, и моментално я отмени....

В Приложението към ИК подробно е описана функцията на ГРЕВИО...социалната служба, която ще следи за "ПРАВИЛНОТО" ВЪЗПИТАНИЕ НА ДЕЦАТА НИ...Нейната издръжка е огромна...но нали някой трябва да налага определени ценности...в определена насока... Членовете на ГРЕВИО...се ползват с ДЕПУТАТСКИ ИМУНИТЕТ?! Който прояви търпение и прочете ПРИЛОЖЕНИЕТО /което представлява част от ИК/, ще срещне редица интересни решения... Всъщност точно в това приложение е заровено кучето...Не съм чула някой да го обяснява на публиката, вкл. и противниците на ИК.. Конвенцията се състои от ок.70 члена...Приложението-от ок.300... Извинявам се за правописните грешки в двата поста...много бързо ги написах...не разполагам с повече време... Отново напомням-за да се доби правилна представа за този документ е редно, той да се прочете...и най-вече НЕОТМЕННО СВЪРЗАНОТО С НЕГО ПРИЛОЖЕНИЕ...

Подробно съм чела тази конвенция...В нея има сериозни юридически недоразумения: Принципът "невинен до доказване на противното" НЕ ВАЖИ при домашното насилие...Мъжът /обекновено/ трабвя да доказва невинността си... Ако е повредил /пример/ ръката на съпругата си...дължи й-да речем 1000лв., но ги няма...ДЪРЖАВАТА веднага ги плаща на жената.../ от нашите данъци-естествено/ От квалифизирана защита се нуждаят БРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ / и така е редно/, както и хората снестандартна сексуална ориентация...Това се двете социални групи-НАЙ-ВАЖНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО-бременните и нестандартните...и никой друг... Ако на границата се появи мигрант, който твърди, че в родината си е дискриминиран поради СЕКСУАЛНАТА СИ ОРИЕНТАЦИЯ...той се допуска в страната.../без документи, без доказателства за твърденията си/... Конвенцията защитава и онези индивиди, които СЕ МИСЛЯТ ЗА ЖЕНИ... Това са само част от "странните" положения в ИК. В немския превод на същата ДЖЕНДЪР е обяснен като ЛИЦЕ С НЕУСТАНОВЕН ПОЛ...

ЕС = на сатанисти !! Силно се надявам Путин да им забие КОЛА отзад !!!

В ЕС всички са с болна психика -говорят за мир ,но дават оръжие на укровермахта.Говорят за равенство на религии -а убиват ортодокса в измислена украйна.-атака срещу нас българите и гърците.Говорят ,че защитават жените ,а в същото време прокарват извратеноста си .Но господ си знае работата. -тия отрепки ще бъдат унищожени.

Време е да с махаме от тия извратеняци.

Ес = ссср2

Ама на квадрат по простотия.

Напуснете ЕС да си отебем на евтини курви и повече нископлатени работници.

ЕС се оказа една поварня!

Ха ти кво правиш тука.

Майка ти го държи здраво....

Ами щом така загрубяха нещата ще се бием,но децата ни няма да пипнат това да им е ясно!

Троле само това повтаряш.

Аз се моля Търпението на Господ българина за миг да се спре и да удари по масата, както Той си Знае.

само някой да обясни България независима държава ли е със собствени закони и конституция или е квартал на Брюксел?

Да си дойдем на думата: ще правите това което ви наредим, нищо че вашите закони и конституция го забраняват. Г-н Констадинов, какво става с Референдумя за ЕС и НАТО и еврото? Само приказки ли са?

"Това е първият международен текст, който съдържа"... терминът ДЖЕНДЪР вместо пол. Той дава и разширително определение на термина ДЖЕНДЪР, който е "социален пол" или "норми на поведение", а не биологически пол. Демек, ти си от този пол (джендър!) , от който се чувстваш и чиито норми на поведение следваш. Например, ако ходя в женската тоалетна и искам да ме назовават с ТЯ - значи съм "жена", нищо че имам 20 см член! Тази Конвенция е ТРОЯНСКИ КОН! Уж защитава жените и децата от домашно насилие, а всъщност въвежда джендър-идеологията в юридическата сфера. Според нея държавата е длъжна да узакони и брака между хомо-двойки - КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С НАСИЛИЕТО?!?! Според нея държавата е длъжна да узакони осиновяването на деца от хомо-двойки - КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С НАСИЛИЕТО?!?! Според нея държавата е длъжна да приема мигранти, които се определят като хомо - КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С НАСИЛИЕТО?!?! Който не вярва, да прочете самата Конвенция! Ама не в благовиден български превод, а в оригинал - на английски!

И 100 ИК да приемете няма кой да спре пиения Ганя да си утрепе булята.

Веднага щом пое поста, Урсулската издаде заповед на ЕК ДА НАМЕРИ НАЧИН за РАТИФИКАЦИЯ на ИК. И намериха - НЕКвАЛИФИЦИРАНО мнозинство.

Страхотно, в неделя всички на прайда!

Да се знае и помни: От българските евродепутати "ЗА" гласуваха Радан Кънев от ЕНП, Елена Йончева и Сергей Станишев от Прогресивния алианс на социалистите и демократите и всички от "Обнови Европа" - Искра Михайлова, Атидже Алиева-Вели и Илхан Кючюк; "ПРОТИВ" документа бе единствено колегата им от Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки; Андрей Новаков, Асим Адемов и Александър Йорданов от ЕНП се ВЪЗДЪРЖАХА, а съпартийците им Андрей Ковачев, Ева Майдел, Емил Радев, както и колегите им социалисти Иво Христов, Цветелина Пенкова, Петър Витанов, както и Андрей Слабаков от Европейските консерватори и реформисти НЕ УЧАСТВАХА в ГЛАСУВАНЕТО.

Ангелинка, дето обикаля гей сауните в Будапеща е гласувала против?

Добре е да се чете и да се осмисли това, което бива коментирано. Ако прочетете внимателно ИК ще забележите, че в нея не се говори за никакви ,,джендъри" и ,,третополови", макар и да има неясно определение за пол, при което се смесва социалната полова роля с биологичния (,,паспортен", приписан при раждането) пол. Всъщност истинската опасност е в предвидената възможност при съдебните процедури да се намесват НПО -- което е абсолютно недопустимо в една правова държава! НПО са функция на гражданското общество, а то по своята същност е коректив на управлението, следователно не може и не бива да се слива с него. А ИК подкопава този много важен принцип на всяка демокрация; това не бива да се допуска в никакъв случай!

Малка ''корекция'',НПО са функция на ЦРУ!

От друга медия: "От българските евродепутати шестима гласуваха "за", един - против, трима - въздържали се, а 7 не са участвали в гласуването. Българските медии биха ли били добри да ни информират ПОИМЕННО?!

Браво на нашите.Този път наистина браво. Аман от педерунгели и разни неопределили се полове.Европеюските сбърканяци да си гласуват каквото си искат и останалите гейски държави извън Европа.

Вън от диктаатурата ЕС. Нямаме работа сред тези

Сатаната се облича с Истанбулска конфекция! ... Била модерна, на Модерна и с фазер на Пфайзер ... хормоналните шприцове за подрастващите, новата манна небесна за поклонниците на Звяра! ...

А другарят бог в какво се облича?

Да оставим настрана джедъристкото двойно дъно на конвенцията. Дали БГ ще я ратифицира или не, реална закрила на реалната жена и на детето у нас сега няма и няма да има. Такава реална защита има на Запад - тя е строго законодателство, третиращо ги като изразено превилигирована страна. Има я и на Изток, защото приписваната им второстепенна социална роля е само привидна; там жената и детето са най-висшата ценност; успехът там се мери не само в пари и власт, но в същата степен и в броя на жените и наследниците. А тук какво имаме - привидно Западно законодателство и реален национален геноцид, летящ на крилете на неевклидовата ганьовска социална геометрия и нейния умопомрачаващ V постулат за "страната на булката".

Има я на запад защитата над жените! За това на запад в женски затвори слагат мъже изнасилвачи, които се определят като жени и чиито жертви вече няма къде да бягат.

А, бе, я, тая конвенция да беше московска, а не Истанбул ска...

За тези, които не са подписали ес ще наложи санкции.

И какво друго сте очаквали от съюз на... хора с нетрадиционна сексуална ориентация? Само се чудя какво България търси в него.... и до кога ли?

И България не е за такива като теб, ама мърсиш още тука.

О, нима? И от кога "нетрадиционните" станахте мнозинство, та някой ви даде право да вземате решения?

Правото на "нетрадиционните" да са нетрадиционни е гарантирано от българската конституция, а правото да "вземаме решения" е гарантирано на всеки български гражданин, независимо от ориентацията му. И не знам кое те кара да мислиш, че вие "традиционните" сте мнозинство.

Само, моля, не ми взимайте ник-а. Иначе и аз съм на мнението на взелия/взелата ми го.

Към бг. аптеките ще потекът инжекции с женски хормони за да си ги бият малките момченца. Ефекта е разтеж на гърдите и спиране на разтежа на пишката. Честито !

Някой от европарламента беше казал - най-добрата жена е 14 годишното момченце.

Ми такива си ги отгледал бе, щом досега само липсата на истанбулска конвенция ги е спирала.

Гейсъюза е зло.

Но Евро съюзът - не. Виж, русия (с малка буква р) - да. Зло е.

Какво общо има Русия с глупавите напъни на брюкселските лакеи? Вие атлантиците сте уникатни бе! Как оцелявате с целия този интелект?

Като мно-о-о-го, ама мно-о-го по-умни от вас - антиатлантиците.

„За“ гласуваха Радан Кънев от ДБ и Европейската народна партия (ЕНП), тримата ни представители от ДПС и либералната група „Обнови Европа“ - Искра МИХАЙЛОВА, Илхан КЮЧЮК, Атидже АЛИЕВА-ВЕЛИ както и Сергей Станишев и Елена Йончева от БСП и Прогресивния алианс на социалистите и демократите (СиД). Против бе единствено Ангел Джамбазки от ВМРО и групата на Европейските консерватори и либерали (ЕКР). Въздържаха се Асим Адемов, Александър Йорданов и Андрей Новаков (ГЕРБ/ЕНП). Във вота не участваха Андрей Ковачев, Ева Майдел и Емил Радев (ГЕРБ/ЕНП), Петър Витанов, Цветелина Пенкова и Ивайло Христов (БСП/СиД) и Андрей Слабаков (ВМРО/ЕКР).

Махаме се от ГЕЙСЪЮЗА

Ай чал.

Поакажете ми един закон без значение в коя страна е който толерира насилието над жени, деца или мъже. Тогава тая конвенция за какво е? Защо не кажете истиската цел на тоя писквил.

Всъщност основното е да дадат неограничени права на Гревио да обикаля по държавите да насажда и разпространява джендърските си идеологии и да може да отнемат деца от семействата им! Глобализаторите освен, че ще искат да отнемат всичко от населението: пари, имоти,права, но вече искат да отнемат съвсем законно и децата! Разбира се всичко това опаковано с етикета на защита на жени и домашно насилие! В България това няма как да стане, защото няма да позволим да една шепа соросоидни предатели да ни продадат и нас! Ще ги избесим просто!

Нетрадиционните,не сте и никога няма да сте мнозинство!

Добър ви ден дебили. Ще ви стрижат още и още. Ама на вас ви е харно така.

Излизане от гей съюза. Няма друг начин. В противен случай ще изпращате момче на училище, а ще се връща момиче.

На ти живееш със заблудата, че досега не е било така ли? Мислиш си, че с бой и тормоз можеш да вървиш срещу природата? Хахаха.

Природата? Кое друго животно има 80+ пола? А, г-н Шун?

Еййй разгеле, най-после че то тия залупени Българи не щат да ни идват на ПРАЙДА бе...

Ето, че официално започна "джендъризирането" на децата ни. Вън България от ЕС!

Ми излизай, кой те спира.

По мои наблюдения кресльовците, които напират за едно или друго в името на децата и мечтаят за традиции, обикновено нямат никакви деца. Типично са алкохолизирани чичковци над средна възраст, отритнати от генетичния фонд, живеещи с надеждата, че в едно "по-традиционно" общество те биха имали шанс чрез сила да се доберат до жена. Винаги жените са им виновни и често страдат от лсъентни хомосексуални импулси.

Европа от която искахме да сме част не беше джендърство, зелени сертификати, муслимо-мигрантска колонизация и война в Украйна, а мир, христиансктво и свободни бели хора с бял живот. Последното сега е заменено с първити неща

И сега като вдигнем референдум и 99% гласуват против какво правим? ЕС ще ни налага санкции ли? Егати тоталитарната кочина.

Е точно демокрация де. 450 от 600 представители на европейските народи са гласували ЗА. Нали искаш управление на мнозинството - ето това е управление на мнозинството. Иначе все едно циганите в България да си гласуват техни си закони и да не спазват общите.

Европарламента не е 600 души. Предполагам, че 200+ са се скрили, за да осигурят "кворум". И съм на 90% сигурен, че между тях са и нашите мишоци. Без кака Мара, тя ще става премиерин на БГ.

Кой в България е гласувал за тези 600 човека? Откога живеем в държавата ЕС? Федерация ли е, конфедерация ли е? Нали е икономически съюз? Ако искаш новата версия на СССР ходи където искаш. Ние сме суверена в България и ние ще решаваме какво, кога и къде. А не Ханс, Пиер, Хорхе и Марчело.

Да си гласувал бе, аз гласувах - има си избори.

Гласувал си за Кристиан Терхес от Румъния ли? За Урсула си гласувал също а? Майкоооо, избегнахме от комунетата да се натресем пак на комунета. Моето момче, вървиш по много тънък лед. За такива като теб има едни специални закони за подривна дейност и престъпление срещу държавата и народа. Юридически си пълна нула.

Гласувал съм за своите представители. Точно както на изборите за Български парламент гласувам за представителите на моя район, пък после целия парламент приема закони, които важат за всички. Дебил.

Сорос пак победи ! .....Дано поне почерпи...

Разделянето на хората на полов принцип противоречи на Българската Конституция, така че да си ЕПМ джендърска, както намерят за добре! ... Могат да го направят и публично в Еврогейския Парламент ако искат, само да ни предупредят за да предпазим децата!

Яяя, женските и мъжките тоалетни противоречат на конституцията? Ма ти си много прогресивен бе, я направи една кампания за джендър-неутрални кенефи.

Ей малоумна форумна измет. Абе какво джендърство вас гони вас бе. Абе вземете я прочетете рая конвенция бе, Абе има я на сайта на Министерски съвет бе. Ауууу баси изметта. Четете мислете кажете къде видяхте джендъри мениджъри и оедерасти бе.. ей малоумници всеки ще ва ебава кат сте толкоз прости бе.

Абе ти и във "ваксинките" не виждаше джендърство, ама това си е твой проблем ... когато станеш наш проблем, тогава гледай да се скатаеш овреме!

Ваксини и джендърство ай сиктир бе. Хора с какво се храните, какви хапове пиете не знам какво ви става и що избягахте от нормалността

НИМА ИМА ПО ГОЛЯМА КРАСОТА ОТ КРЕМЪЛСКАТА ДВОЙКА ВЛАДИМИР МУТИН И НЕГОВИЯ БОЙФРЕНД ДМИТРИЙ ПЕДВЕДЕВ ? ТОВА Е НАЙ ВЛИЯТЕЛНАТА СОДОМИТСКА ДВОЙКА В СВЕТА ,СЛАВА ,СЛАВА , СЛАВА НА СКРИТАТА ЗАДНА НАСЛАДА ! ТАZИ СОДОМИТСКА ДВОЙКА ГРАДИ ГРАНДИОZНИ ПЛАНОВЕ , КОИТО СА БЕZ АНААЛОГ В ИСТОРИЯТА НА СОДОМИТИТЕ !

Честито джендърство с тази извратена конвенция! Боже, избави България от ЕС, САЩ, Русия, Китай и т.н. сили! Крайно време е държавата ни да се замисли кое е добре за нас самите, за българския народ, а не само да приемаме чужди интереси, религия и политики! България трябва да е независима държава, да търгува международно, но да не членува в никакви военни и политически съюзи!

Абе тиквоч, това даже световни суперсили като САЩ и Китай не могат да го направят, ти си тръгнал да се пуйчиш от някаква смешна държавица.

Yann

Моля някой да намери информация как са гласували българските евродепутати и да я сподели. Благодаря предварително.

Що, кво ще стане, кво значение има, революция ли ще направиш? Тука в дира? Продължавай да караш буса, ганьо, не мисли много, не ти се отдава.

Yann

Има голямо значения пикльо! Ще лъснат задниците на евро-парламентарно представените ни партии. Ще видим как поне ГЕРБ и БСП са се осрали, предполагам. И това е важно, когато следващия път гласуваме. Не важи за теб - тъпанарите няма да го разберат.

Радан, Станишев и Йончева - ЗА. Джамбазки - против Йорданов и Новаков- въздаржал се. Другите, ги е хванала липсата.

Дори всичко да бе идеално в конвенцията, не може да ни я нареждат от вън. Това е антидемокрация и външен диктат. Демокрация е народно управление и идеите трябва да идват от народа, а не от вън. Налагащите от вън през НПО-та по държави ги водят дори чужда агентура. Отделно там на места дори специално деляха джендер от пол. Някога бях отворил и просто търсел думи, без да я чета. И нищо от това не е решение. Някой стигнал до решението да утрепа жена си (би трябвало да се гледа и мъжа си, без делене по пол), нищо такова няма да го спре. Но как се появяват и така нататък. И как се стига до крайността. Но това са местни решения. Ето например последният. Имал оръжие. От къде накъде? Как се раздава оръжие в България? Имал издадена ограничителна заповед. Е как при отчитане на насилие и разглеждан като заплаха, са му оставили оръжието? Без оръжието можеше да не се стигне до там, в момент на лудост. На снимки с фланелка на футболен отбор. Има ли проблем с футболното хулиганство? Има си такива неща, което ако се оправят, като нищо тези случаи ще намалеят. Но не и като потискаш някой. Ти си лош, защото си мъж. Точно така накрая може да избие.

направо ни направиха разногледи. З какво да мислим по-напред - за габриел или за Исатнбулскатаконвенция.

И какво следва сега за България?! 1. Да се купят конституционните съдии за да "преразгледат" решението си за отхвърлянето на конвенцията. 2. Евро-мнозинството в парламента веднага и с радост да я ратифицира.

Работата е ясна. Без да пукне пушката няма да стане. Тези сатанисти и содомисти напредват.

Началото на края на ставащата все по-извратена европа.

Искам да дойде момента в който ще започнат децата да съдят родителите си за всякакви действия или бездействия , да ви лишават от родителски права и да ги дават на неправителствените организации, да наложат децата сами да се определят от кой пол да бъдат . Пък вие продължавайте да спите и да чакате тези мръсници в парламента да ви защитят , та те биха продали собствените си деца за власт и пари.

Коментари - С голямо мнозинство ЕП подкрепи въвеждането в ЕС на Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

С голямо мнозинство ЕП подкрепи въвеждането в ЕС на Истанбулската конвенция

Следва гласуване в Съвета на ЕС, процедурата изисква квалифицирано мнозинство, а не единодушие

Обратно в новината

Коментари - С голямо мнозинство ЕП подкрепи въвеждането в ЕС на Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Коментари

прие ИК, ратифицира я...след време я прочете, и моментално я отмени....

В Приложението към ИК подробно е описана функцията на ГРЕВИО...социалната служба, която ще следи за "ПРАВИЛНОТО" ВЪЗПИТАНИЕ НА ДЕЦАТА НИ...Нейната издръжка е огромна...но нали някой трябва да налага определени ценности...в определена насока... Членовете на ГРЕВИО...се ползват с ДЕПУТАТСКИ ИМУНИТЕТ?! Който прояви търпение и прочете ПРИЛОЖЕНИЕТО /което представлява част от ИК/, ще срещне редица интересни решения... Всъщност точно в това приложение е заровено кучето...Не съм чула някой да го обяснява на публиката, вкл. и противниците на ИК.. Конвенцията се състои от ок.70 члена...Приложението-от ок.300... Извинявам се за правописните грешки в двата поста...много бързо ги написах...не разполагам с повече време... Отново напомням-за да се доби правилна представа за този документ е редно, той да се прочете...и най-вече НЕОТМЕННО СВЪРЗАНОТО С НЕГО ПРИЛОЖЕНИЕ...

Подробно съм чела тази конвенция...В нея има сериозни юридически недоразумения: Принципът "невинен до доказване на противното" НЕ ВАЖИ при домашното насилие...Мъжът /обекновено/ трабвя да доказва невинността си... Ако е повредил /пример/ ръката на съпругата си...дължи й-да речем 1000лв., но ги няма...ДЪРЖАВАТА веднага ги плаща на жената.../ от нашите данъци-естествено/ От квалифизирана защита се нуждаят БРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ / и така е редно/, както и хората снестандартна сексуална ориентация...Това се двете социални групи-НАЙ-ВАЖНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО-бременните и нестандартните...и никой друг... Ако на границата се появи мигрант, който твърди, че в родината си е дискриминиран поради СЕКСУАЛНАТА СИ ОРИЕНТАЦИЯ...той се допуска в страната.../без документи, без доказателства за твърденията си/... Конвенцията защитава и онези индивиди, които СЕ МИСЛЯТ ЗА ЖЕНИ... Това са само част от "странните" положения в ИК. В немския превод на същата ДЖЕНДЪР е обяснен като ЛИЦЕ С НЕУСТАНОВЕН ПОЛ...

ЕС = на сатанисти !! Силно се надявам Путин да им забие КОЛА отзад !!!

В ЕС всички са с болна психика -говорят за мир ,но дават оръжие на укровермахта.Говорят за равенство на религии -а убиват ортодокса в измислена украйна.-атака срещу нас българите и гърците.Говорят ,че защитават жените ,а в същото време прокарват извратеноста си .Но господ си знае работата. -тия отрепки ще бъдат унищожени.

Време е да с махаме от тия извратеняци.

Ес = ссср2

Ама на квадрат по простотия.

Напуснете ЕС да си отебем на евтини курви и повече нископлатени работници.

ЕС се оказа една поварня!

Ха ти кво правиш тука.

Майка ти го държи здраво....

Ами щом така загрубяха нещата ще се бием,но децата ни няма да пипнат това да им е ясно!

Троле само това повтаряш.

Аз се моля Търпението на Господ българина за миг да се спре и да удари по масата, както Той си Знае.

само някой да обясни България независима държава ли е със собствени закони и конституция или е квартал на Брюксел?

Да си дойдем на думата: ще правите това което ви наредим, нищо че вашите закони и конституция го забраняват. Г-н Констадинов, какво става с Референдумя за ЕС и НАТО и еврото? Само приказки ли са?

"Това е първият международен текст, който съдържа"... терминът ДЖЕНДЪР вместо пол. Той дава и разширително определение на термина ДЖЕНДЪР, който е "социален пол" или "норми на поведение", а не биологически пол. Демек, ти си от този пол (джендър!) , от който се чувстваш и чиито норми на поведение следваш. Например, ако ходя в женската тоалетна и искам да ме назовават с ТЯ - значи съм "жена", нищо че имам 20 см член! Тази Конвенция е ТРОЯНСКИ КОН! Уж защитава жените и децата от домашно насилие, а всъщност въвежда джендър-идеологията в юридическата сфера. Според нея държавата е длъжна да узакони и брака между хомо-двойки - КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С НАСИЛИЕТО?!?! Според нея държавата е длъжна да узакони осиновяването на деца от хомо-двойки - КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С НАСИЛИЕТО?!?! Според нея държавата е длъжна да приема мигранти, които се определят като хомо - КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С НАСИЛИЕТО?!?! Който не вярва, да прочете самата Конвенция! Ама не в благовиден български превод, а в оригинал - на английски!

И 100 ИК да приемете няма кой да спре пиения Ганя да си утрепе булята.

Веднага щом пое поста, Урсулската издаде заповед на ЕК ДА НАМЕРИ НАЧИН за РАТИФИКАЦИЯ на ИК. И намериха - НЕКвАЛИФИЦИРАНО мнозинство.

Страхотно, в неделя всички на прайда!

Да се знае и помни: От българските евродепутати "ЗА" гласуваха Радан Кънев от ЕНП, Елена Йончева и Сергей Станишев от Прогресивния алианс на социалистите и демократите и всички от "Обнови Европа" - Искра Михайлова, Атидже Алиева-Вели и Илхан Кючюк; "ПРОТИВ" документа бе единствено колегата им от Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки; Андрей Новаков, Асим Адемов и Александър Йорданов от ЕНП се ВЪЗДЪРЖАХА, а съпартийците им Андрей Ковачев, Ева Майдел, Емил Радев, както и колегите им социалисти Иво Христов, Цветелина Пенкова, Петър Витанов, както и Андрей Слабаков от Европейските консерватори и реформисти НЕ УЧАСТВАХА в ГЛАСУВАНЕТО.

Ангелинка, дето обикаля гей сауните в Будапеща е гласувала против?

Добре е да се чете и да се осмисли това, което бива коментирано. Ако прочетете внимателно ИК ще забележите, че в нея не се говори за никакви ,,джендъри" и ,,третополови", макар и да има неясно определение за пол, при което се смесва социалната полова роля с биологичния (,,паспортен", приписан при раждането) пол. Всъщност истинската опасност е в предвидената възможност при съдебните процедури да се намесват НПО -- което е абсолютно недопустимо в една правова държава! НПО са функция на гражданското общество, а то по своята същност е коректив на управлението, следователно не може и не бива да се слива с него. А ИК подкопава този много важен принцип на всяка демокрация; това не бива да се допуска в никакъв случай!

Малка ''корекция'',НПО са функция на ЦРУ!

От друга медия: "От българските евродепутати шестима гласуваха "за", един - против, трима - въздържали се, а 7 не са участвали в гласуването. Българските медии биха ли били добри да ни информират ПОИМЕННО?!

Браво на нашите.Този път наистина браво. Аман от педерунгели и разни неопределили се полове.Европеюските сбърканяци да си гласуват каквото си искат и останалите гейски държави извън Европа.

Вън от диктаатурата ЕС. Нямаме работа сред тези

Сатаната се облича с Истанбулска конфекция! ... Била модерна, на Модерна и с фазер на Пфайзер ... хормоналните шприцове за подрастващите, новата манна небесна за поклонниците на Звяра! ...

А другарят бог в какво се облича?

Да оставим настрана джедъристкото двойно дъно на конвенцията. Дали БГ ще я ратифицира или не, реална закрила на реалната жена и на детето у нас сега няма и няма да има. Такава реална защита има на Запад - тя е строго законодателство, третиращо ги като изразено превилигирована страна. Има я и на Изток, защото приписваната им второстепенна социална роля е само привидна; там жената и детето са най-висшата ценност; успехът там се мери не само в пари и власт, но в същата степен и в броя на жените и наследниците. А тук какво имаме - привидно Западно законодателство и реален национален геноцид, летящ на крилете на неевклидовата ганьовска социална геометрия и нейния умопомрачаващ V постулат за "страната на булката".

Има я на запад защитата над жените! За това на запад в женски затвори слагат мъже изнасилвачи, които се определят като жени и чиито жертви вече няма къде да бягат.

А, бе, я, тая конвенция да беше московска, а не Истанбул ска...

За тези, които не са подписали ес ще наложи санкции.

И какво друго сте очаквали от съюз на... хора с нетрадиционна сексуална ориентация? Само се чудя какво България търси в него.... и до кога ли?

И България не е за такива като теб, ама мърсиш още тука.

О, нима? И от кога "нетрадиционните" станахте мнозинство, та някой ви даде право да вземате решения?

Правото на "нетрадиционните" да са нетрадиционни е гарантирано от българската конституция, а правото да "вземаме решения" е гарантирано на всеки български гражданин, независимо от ориентацията му. И не знам кое те кара да мислиш, че вие "традиционните" сте мнозинство.

Само, моля, не ми взимайте ник-а. Иначе и аз съм на мнението на взелия/взелата ми го.

Към бг. аптеките ще потекът инжекции с женски хормони за да си ги бият малките момченца. Ефекта е разтеж на гърдите и спиране на разтежа на пишката. Честито !

Някой от европарламента беше казал - най-добрата жена е 14 годишното момченце.

Ми такива си ги отгледал бе, щом досега само липсата на истанбулска конвенция ги е спирала.

Гейсъюза е зло.

Но Евро съюзът - не. Виж, русия (с малка буква р) - да. Зло е.

Какво общо има Русия с глупавите напъни на брюкселските лакеи? Вие атлантиците сте уникатни бе! Как оцелявате с целия този интелект?

Като мно-о-о-го, ама мно-о-го по-умни от вас - антиатлантиците.

„За“ гласуваха Радан Кънев от ДБ и Европейската народна партия (ЕНП), тримата ни представители от ДПС и либералната група „Обнови Европа“ - Искра МИХАЙЛОВА, Илхан КЮЧЮК, Атидже АЛИЕВА-ВЕЛИ както и Сергей Станишев и Елена Йончева от БСП и Прогресивния алианс на социалистите и демократите (СиД). Против бе единствено Ангел Джамбазки от ВМРО и групата на Европейските консерватори и либерали (ЕКР). Въздържаха се Асим Адемов, Александър Йорданов и Андрей Новаков (ГЕРБ/ЕНП). Във вота не участваха Андрей Ковачев, Ева Майдел и Емил Радев (ГЕРБ/ЕНП), Петър Витанов, Цветелина Пенкова и Ивайло Христов (БСП/СиД) и Андрей Слабаков (ВМРО/ЕКР).

Махаме се от ГЕЙСЪЮЗА

Ай чал.

Поакажете ми един закон без значение в коя страна е който толерира насилието над жени, деца или мъже. Тогава тая конвенция за какво е? Защо не кажете истиската цел на тоя писквил.

Всъщност основното е да дадат неограничени права на Гревио да обикаля по държавите да насажда и разпространява джендърските си идеологии и да може да отнемат деца от семействата им! Глобализаторите освен, че ще искат да отнемат всичко от населението: пари, имоти,права, но вече искат да отнемат съвсем законно и децата! Разбира се всичко това опаковано с етикета на защита на жени и домашно насилие! В България това няма как да стане, защото няма да позволим да една шепа соросоидни предатели да ни продадат и нас! Ще ги избесим просто!

Нетрадиционните,не сте и никога няма да сте мнозинство!

Добър ви ден дебили. Ще ви стрижат още и още. Ама на вас ви е харно така.

Излизане от гей съюза. Няма друг начин. В противен случай ще изпращате момче на училище, а ще се връща момиче.

На ти живееш със заблудата, че досега не е било така ли? Мислиш си, че с бой и тормоз можеш да вървиш срещу природата? Хахаха.

Природата? Кое друго животно има 80+ пола? А, г-н Шун?

Еййй разгеле, най-после че то тия залупени Българи не щат да ни идват на ПРАЙДА бе...

Ето, че официално започна "джендъризирането" на децата ни. Вън България от ЕС!

Ми излизай, кой те спира.

По мои наблюдения кресльовците, които напират за едно или друго в името на децата и мечтаят за традиции, обикновено нямат никакви деца. Типично са алкохолизирани чичковци над средна възраст, отритнати от генетичния фонд, живеещи с надеждата, че в едно "по-традиционно" общество те биха имали шанс чрез сила да се доберат до жена. Винаги жените са им виновни и често страдат от лсъентни хомосексуални импулси.

Европа от която искахме да сме част не беше джендърство, зелени сертификати, муслимо-мигрантска колонизация и война в Украйна, а мир, христиансктво и свободни бели хора с бял живот. Последното сега е заменено с първити неща

И сега като вдигнем референдум и 99% гласуват против какво правим? ЕС ще ни налага санкции ли? Егати тоталитарната кочина.

Е точно демокрация де. 450 от 600 представители на европейските народи са гласували ЗА. Нали искаш управление на мнозинството - ето това е управление на мнозинството. Иначе все едно циганите в България да си гласуват техни си закони и да не спазват общите.

Европарламента не е 600 души. Предполагам, че 200+ са се скрили, за да осигурят "кворум". И съм на 90% сигурен, че между тях са и нашите мишоци. Без кака Мара, тя ще става премиерин на БГ.

Кой в България е гласувал за тези 600 човека? Откога живеем в държавата ЕС? Федерация ли е, конфедерация ли е? Нали е икономически съюз? Ако искаш новата версия на СССР ходи където искаш. Ние сме суверена в България и ние ще решаваме какво, кога и къде. А не Ханс, Пиер, Хорхе и Марчело.

Да си гласувал бе, аз гласувах - има си избори.

Гласувал си за Кристиан Терхес от Румъния ли? За Урсула си гласувал също а? Майкоооо, избегнахме от комунетата да се натресем пак на комунета. Моето момче, вървиш по много тънък лед. За такива като теб има едни специални закони за подривна дейност и престъпление срещу държавата и народа. Юридически си пълна нула.

Гласувал съм за своите представители. Точно както на изборите за Български парламент гласувам за представителите на моя район, пък после целия парламент приема закони, които важат за всички. Дебил.

Сорос пак победи ! .....Дано поне почерпи...

Разделянето на хората на полов принцип противоречи на Българската Конституция, така че да си ЕПМ джендърска, както намерят за добре! ... Могат да го направят и публично в Еврогейския Парламент ако искат, само да ни предупредят за да предпазим децата!

Яяя, женските и мъжките тоалетни противоречат на конституцията? Ма ти си много прогресивен бе, я направи една кампания за джендър-неутрални кенефи.

Ей малоумна форумна измет. Абе какво джендърство вас гони вас бе. Абе вземете я прочетете рая конвенция бе, Абе има я на сайта на Министерски съвет бе. Ауууу баси изметта. Четете мислете кажете къде видяхте джендъри мениджъри и оедерасти бе.. ей малоумници всеки ще ва ебава кат сте толкоз прости бе.

Абе ти и във "ваксинките" не виждаше джендърство, ама това си е твой проблем ... когато станеш наш проблем, тогава гледай да се скатаеш овреме!

Ваксини и джендърство ай сиктир бе. Хора с какво се храните, какви хапове пиете не знам какво ви става и що избягахте от нормалността

НИМА ИМА ПО ГОЛЯМА КРАСОТА ОТ КРЕМЪЛСКАТА ДВОЙКА ВЛАДИМИР МУТИН И НЕГОВИЯ БОЙФРЕНД ДМИТРИЙ ПЕДВЕДЕВ ? ТОВА Е НАЙ ВЛИЯТЕЛНАТА СОДОМИТСКА ДВОЙКА В СВЕТА ,СЛАВА ,СЛАВА , СЛАВА НА СКРИТАТА ЗАДНА НАСЛАДА ! ТАZИ СОДОМИТСКА ДВОЙКА ГРАДИ ГРАНДИОZНИ ПЛАНОВЕ , КОИТО СА БЕZ АНААЛОГ В ИСТОРИЯТА НА СОДОМИТИТЕ !

Честито джендърство с тази извратена конвенция! Боже, избави България от ЕС, САЩ, Русия, Китай и т.н. сили! Крайно време е държавата ни да се замисли кое е добре за нас самите, за българския народ, а не само да приемаме чужди интереси, религия и политики! България трябва да е независима държава, да търгува международно, но да не членува в никакви военни и политически съюзи!

Абе тиквоч, това даже световни суперсили като САЩ и Китай не могат да го направят, ти си тръгнал да се пуйчиш от някаква смешна държавица.

Yann

Моля някой да намери информация как са гласували българските евродепутати и да я сподели. Благодаря предварително.

Що, кво ще стане, кво значение има, революция ли ще направиш? Тука в дира? Продължавай да караш буса, ганьо, не мисли много, не ти се отдава.

Yann

Има голямо значения пикльо! Ще лъснат задниците на евро-парламентарно представените ни партии. Ще видим как поне ГЕРБ и БСП са се осрали, предполагам. И това е важно, когато следващия път гласуваме. Не важи за теб - тъпанарите няма да го разберат.

Радан, Станишев и Йончева - ЗА. Джамбазки - против Йорданов и Новаков- въздаржал се. Другите, ги е хванала липсата.

Дори всичко да бе идеално в конвенцията, не може да ни я нареждат от вън. Това е антидемокрация и външен диктат. Демокрация е народно управление и идеите трябва да идват от народа, а не от вън. Налагащите от вън през НПО-та по държави ги водят дори чужда агентура. Отделно там на места дори специално деляха джендер от пол. Някога бях отворил и просто търсел думи, без да я чета. И нищо от това не е решение. Някой стигнал до решението да утрепа жена си (би трябвало да се гледа и мъжа си, без делене по пол), нищо такова няма да го спре. Но как се появяват и така нататък. И как се стига до крайността. Но това са местни решения. Ето например последният. Имал оръжие. От къде накъде? Как се раздава оръжие в България? Имал издадена ограничителна заповед. Е как при отчитане на насилие и разглеждан като заплаха, са му оставили оръжието? Без оръжието можеше да не се стигне до там, в момент на лудост. На снимки с фланелка на футболен отбор. Има ли проблем с футболното хулиганство? Има си такива неща, което ако се оправят, като нищо тези случаи ще намалеят. Но не и като потискаш някой. Ти си лош, защото си мъж. Точно така накрая може да избие.

направо ни направиха разногледи. З какво да мислим по-напред - за габриел или за Исатнбулскатаконвенция.

И какво следва сега за България?! 1. Да се купят конституционните съдии за да "преразгледат" решението си за отхвърлянето на конвенцията. 2. Евро-мнозинството в парламента веднага и с радост да я ратифицира.

Работата е ясна. Без да пукне пушката няма да стане. Тези сатанисти и содомисти напредват.

Началото на края на ставащата все по-извратена европа.

Искам да дойде момента в който ще започнат децата да съдят родителите си за всякакви действия или бездействия , да ви лишават от родителски права и да ги дават на неправителствените организации, да наложат децата сами да се определят от кой пол да бъдат . Пък вие продължавайте да спите и да чакате тези мръсници в парламента да ви защитят , та те биха продали собствените си деца за власт и пари.