Коментари - С акт за хулиганство приключи спора на пътя в Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво 33 годишен Булгар срещу 61 годишен , това се казва истински Българин

Няма ли да разследват как е карал агресивния примат с джипа и ако е засичал други коли - дали е дребно хулиганство или трябва да го сполети някакво много по-сериозно наказание за да престане с наглярското си поведение към околните?

браво на джипчето ... само така ... видиш ли французоец или островитянин да газят по родната ни земя ... бой по каската

Язък, че нашите бабаити разтуриха реномето и на тази марка автомобили. Колкото пъти съм срещал Инфинити и все нормални хора ги караха. Програмисти, финансисти и хора, които искаха хубава кола, която да не се асоциира с бандюги. От тук насетене вече ще ги прибавя към другите безвъзвратно опорочени марки - Мерцедес, БМВ, Порше и Ауди. Каква ли кола трябва да кара успял човек в България без да всява страх в околните....?Американска?

Френска, разбира се. Мутрите не ги обичат.

Може да добавиш и сувовете на Lexus към опорочеите марки....

ето заради това няма да се оправим скоро....

Тази свиня трябва много добре да знае,че се е отървал изключително леко. На мен ако беше посегнал при този случай, щях да го направя на решето с пистолета, който винаги нося.Убеден съм,че рано или по-късно тази маймуна това я чака.

Няма ли кой да провери откъде са парите с които този кретен от правец си е купил возилото. Тези мутри са известни карат все едно че са собственици на пътя

добре че е англичанин, ако беше простосмъртен българин ... един бой бонус, а сега - "да не се изложим пред чужденците" и "звъннаха ни от посолството"

Значи правешкият каун се е отървал и пак ще продължи да бие по шосетата. Много странно е поведението на великотърновката полиция - винаги е на страната на престъпниците. Има десетки примери за това.

От Правец е пишлемето, та вероятно баща му е виден комсомолец.........

Мда, каквато ни е държавата, такъв ни е и батмана. Хич не разчитайте на българското правосъдие, стигне ли се до ситуация, направете така, че другия да е пострадалия и така...

Такива хулигани има и в Англия. Живя тук и виждам английски простоаци, НО нашите батки са ненадминати. Свиканли са да вият като говорители и хората да ги е страх и да не им отговарят. Англичанина обаче не е мишок и не му пука дали младежа е с колело, есюви или ракета. Дали батката като е чул, че му говорят на английски и не се е сепнал за секунда. Друго си е като си срещу чужденец, който не може да ти разбере заплашителанта раплика "Знаеш ли кой съм аз" :)

Предупреждение за англичанина! А за тарикатското изпреварване и засичане на другите коли - нищо. Ето това е проблемът на държавата. Цялата система работи наобратно, вкл. прокуратура, следствие, съд и така нататък... Пред закона всички са равни, но някои са по-равни от другите.

Няма как да докажат нарушението освен боя ! Затова трябва видеорегистратор и сега щеше да остане без книжка , но уви !

Е нали уж има свидетели...

в русия видео регистраторите са задължителни,да имаш поне един на предното стъкло,някои имат и на задното

А в някъде за такова нещо забравяш книжката поне за година и после, преди да изкараш нова, трябва пред комисия да докажеш, че не си идиот...

Ха така,... Бой ! Мутризация до дупка.....Оправия НЯМА!

Преди биха го бутнали в тухларната най малко за такова нещо а и за назидание на други такива бабаити!

Докато на селяндурите не им бъдат взимани книжките - защото това не е обикновено хулиганство, а квалифицирано, тези случаи ще продължат.

И без книжки ще продължат. Всеки ден съм свидел на такива изпълнения, че заслужават само едно: спираш го, ключовете, "ето там е автобусната спирка, а за колата елате еди къде си след седмица или след месец"

Само не разбрах защо на британеца са му съставили предупредителен протоколо? Че си представя как дори на тази територия е редно да е нормално място за живот, в което не е редно едни да дерибействат, ли? А после се е наложило да се отбранявал, затова че е направил забележка за безобразията на дург, ли?

за саморазправа!