Коментари - С 300 тома документи КПКОНПИ внесе исковете за отнемане на имотите на Баневи (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари - С 300 тома документи КПКОНПИ внесе исковете за отнемане на имотите на Баневи (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Гешев е радост! Браво, добре ги осъди и тия!

ами къмпинг Русалка...

Докара ли са ги на тежест по новия си шеф:))())))) Кой чете толкова боклуци с преповтаряния вътре та да не разбереш 5 или 15 страница четеш камо ли да осъзнаеш какво с искали да кажат..Когато се обвинява някой и 20 страници са предостатъчни с изброяване на факти и доказателства и при оспорване могат да се предоставят а не да се прави поредния цирк с колички как ги мъкнат..

Един след друг спонсорите на столетницата гърмят.

И при толкова доказателствА ако не ги осъдите ще ни убедите,че сте най корумпирани и затова сме бедни.Ако съдехте хората огранили държавата,сегашните щяха да се страхуват да крадът.А сега от нищо не ги е страх.АРОГАНТНИТЕ И НАГЛИТЕ БАНЕВИ МАЛКО ИМ Е ДА ВЗЕМЕТЕ ОТКРАДНАТОТО,НО КОЛКО СЪДБИ СА РАЗРУШИЛИ.САМО РЕЗИДЕНЦИЯТА ИМ Е ПЕТ МИЛИОНА

САМО полимери ли е източен и само баневи ли са точещите!? Индустрията ни бе опустошена,както войната в Сирия не е опустошила тяхната! не знам кого са спонсорирали баневи ,но не бива да служат като параван на ДРУГИТЕ!!!

Баневи требва да лазят. Независимо от сичко друго, те са мърша най-долна.

Другарки и другари, колко от Вас си спомнят кой лично бракосъчета семейство Баневи?

Кой?

ХАХАХА ... таман 10 години да ги четат на 1ва инстанция, после 10 години на втора да ги препрочитат, че са ги забравили и накрая 10 години на у ВКС, па той да земе да го върне пак на 1ва за ново разглеждане ...

300 тома-че то няма толкова грамотници в прокуратурата, дето ще ги напишат, ве!

300 тома? Това са сигурно над 50 000 страници? Тия малоуми ли са?! Тия не разбраха ли, че не могат за менят количеството с качество. Това само ще оскъпи делото и ще го затлачи и няма да го докарат до никъде! Номерът не е да копират всеки документ и всяка фактура и да я сложат в кориците на делото, а напротив с 5 документа да го "заковат". Тия сигурно всички са юристи от МВР школата или от бургаския свободен!

По- вероятно да са от Карлуковския задоволен.

Не разбрах като е била освободена за спешна операция, сега къде е? Дубай? Южна Африка?

И колко време ще е необходимо на обвинените и адвокатите да се запознаят с материалите? Колко години ще се влачат делата? Май пак ще плащаме Страсбургски присъди заради тъпотията на някой . Само ,че е крайно време тия присъди да се плащат от постановилите грешнште решения.

А, има ли вече окончателно решение на СЪДА? Или прокламация на комисарите стига за "експроприация на експроприаторите"? Да очакваме ли утре и "Вся власть советам"? СССР изобщо не си е отивал, само сложи едно "Е" отпред и са премести по на запад, откъдето и беше дошъл.

Иво пише "Същото като при комунизма. Конфискация" Ивчо, след години някой ще започне да пише и да иска да се построи паметник на жертвите при Преходният период.Защото виждате ли ,бил унищожен цветът на българският бизнес

А дали има ПОНЕ 1 човек прочел тези 300 тома???

Каъо ви платят и НИЩО няма да вземете... Ще вземете и последните стотинки на сиромасите след като въведете еврото. В това съм 200% сигурен

Нека службите спокойно да си свършат работата.Но добронамерено питам .Намериха ли в швейцарските банки милионите.И защо изобщо ще ги търсят в Швейцария.по света има хиляди места където може да се скрият.Казвам го защото в Троян има много ужилени работници с неизплатени заплати.

Същото като преди комунизма - национализация. С тази разлика че всичко отива не в държавата.

"Променен от мен- леко" Старият началник инстуктира бъдещия началник: - Ако ти се наложи някога една елементарна работа да не се случи, то прави това: 1. Създай Комисия 2. Наречи я с гръмко и непроизносимо име 3. Накарай членовете на скапаната Комисия да работят денонощно, за да изследват проблема в поне 300 тома... 4. Прати ги в институция, която работи когато си поиска със списъци и свитъци. 5. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не пращай списък от 2 листа- ПРАТИ ВСИЧКИТЕ поне 300 тома! И добавяй още. - Така си напълно сигирен, че "те тая работа- немаа да стане"

Една счетоводна експертиза е поне 30 страници. Ако вие можете да я съберете в 2 - заповядайте!

Eeей, няма ли да се научите Вие журналистите от дира, че УКРИТИ ДАНЪЦИ, не може да има!!!! Има укрити ДОХОДИ, научете го най накрая, и спрете да се излагате ….

Що, ма? Като има укрити доходи, данъците от тези доходи какви са? Явни ли?

кажа сега.Най-голямото наказание за престъпниците и корумпираните от криминалния преход след 1989г. е изправянето им на съдебната скамейка със следната присъда : ОТНЕМАНЕ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО,ЛУКСА,ОХОЛСТВОТО и вкарването в ПАНДЕЛАТА. Няма нужда да ги бесят,стрелят или набиват на кол.Защото за тях най-големия ужас е беднотията а на са свикнали на нея и не знаят какво е да бачкаш 8 часа за жълти стотинки.Тогава те ще се споминат я от рак,инсулти,инфаркти или ще хвърлят топа в лудницата.

Бах го, бая имот и лапане е падало. За новите явно ще трябва отделен комплекс от сгради тогава.

300 тома с документи ???? ??? ??? Написани и събрани за ДВА дни и половина ??? ??? ??? Тия вЕрно ни мислят за олигофрени ! Повече от ясно е , че всичко е било пртедварително нагласено . Както между впрочем беше и с Иванчева ...

значи за ведомствения апартамент на Деса Радева КОНпя ще внесе поне 100 тома документи ??!

Дрън,дрън ярена!Бариерата цяло лято си стоеше и хората си плащаха.Дай Боже всекиму такова "правосъдие"!!!!

Как така, само два дни след изявленията на Божков, че счита действията на държавата за национализация и призовава фенивете на "Левски" да защитят каузата си, спецслужбите и прокурата го налазиха, обраха му всичко, Бочко излезе отново чист, като света вода ненапита. Уж Съдебната власт и изпълнителната власт били разделени. Дали?

помпени станции, къмпинг "Черноморец", къмпинг "Каваците", къмпинг "Златната рибка" и др., а ние така се бяхме вгледали в апартамента на цветанов...

Цецо не е вземал апартамент и асансьор на концесия, нали ? Защото тези къмпинги не са тяхна собственост, а са концесии, ама кой да ти го обясни ?!

на концесия е на май ка ти ка те ри ца та

В средата на миналата година е освободена за спешна операция......Не разбрах само дали толкова спешната операция е направена или са лекували и оперирали сливици,или изваден зъб ,нали все е спешно????,!,

Забрал нокът е имала жената...

КПКОНПИ да не забравят издевателствата на тези мошеници и некадърници върху стотиците хиляди български семейства, на които бащите и майките бяха изхвърлени на улицата и останаха без препитание. За това мародерско посегателство върху невинните българи - жени, деца, старци, задължително е от тези Държавни институции да има подобаващо възмездие.

С 300 тома документи КПКОНПИ внесе исковете за отнемане на имотите на Баневи - дали някой някога ще прочете и 10 % от тези писаници !!! В системата цари абсолютна бумащина и никакво правосъдие

Преди години гледах папка на дело в съда. Бяха гладни години, по магазините нямаше много за ядене, нямаше толкова ресторанти, кафенета, павилиони... Та отварям папката и гледам на първия лист - мазно, във форма на кръг и около него пръски.... Точно като от консерва. Следи имаше само по тази страница.... Може да направим обосновано предположение, че съдията повече е ял над делото, отколкото да го е чел.

бесепету в траур. Съдят спонсора. Триста тома по том на милион откраднати.

Съдиите не могат искова молба от 20 страници да я изчетат внимателно докрай, пък камо ли тези фермани.Лошото е, че така му се губи нишата на всичко, никой няма да може да изчете това подробно, а на всичко отгоре и да го анализира в решението си, то докато приключи с четенето, ще е забравил въобще за какво става въпрос.И така след още 30 години никой няма да помни за какво са почнали тези дела и кои са тези Баневи, арабаджиеви, Божков, Ц.василев и т.н.

))

Отдавна сме се прочули че при нас ''правото'' значи томопроизводство че медиите ни много неща бълват и трябва да се класират за да се впечатли балъка каква ''къртовска рабоа'' сме свършили нищо че и за тоалетна хартия не сава камо ли за съда... Да разбирам ли че до сега са отнемали всичко както се хвалеха БЕЗ съдебно решение??? За да се вземе правилното решение колко време трябва да се четът тези глупости дето сигурно през страница едно и също се бълва????

"С 300 тома документи КПКОНПИ внесе исковете..." А тези документи някой чел ли ги е ??? ;)

Господата от КРИБ, Огнян Донев, Домусчиев и останалите, олигарси ли са? Кой им раздаде предприятията след комунизма? Как комунистическото Софарма се озова в ръцете на Донев?

Костов ги раздаде! На килограм!

Костов е бил на власт само 4 години и от 20 години не е на власт .

Което не пречи да е раздавал.

Хайде чакаме 30 000 тома за имотите на Делян Пеевски и Домусчиев !

И Ковачки

Баневи на колко ги осъдиха? Парите им в банковите сметки не стигат ли, че им отнемат имуществото. Прокуратурата на колко ало измамници отне имущество?

понякога трябва с брадвата..иначе не става

Кой пише тази бумащина? Не може ли да го напишат кратко и ясно с факти? Кой ще прочете това? После защо дела се бавели по 7+ години! За толкова хартия трябва да ги осъдят за еко вреди. ;)

Комунистите олигарси, обрали България трябва да си платят.

няма да дадат нищо.

Как се отнема имущество, при положение, че не са осъдени още? Не разбирам...запориране е едно, отнемане е друго.

Руски олигарси с български имена, това е положението.

Ето неговото писмо без редакторска намеса: Българските медии разпространиха Ваше изказване, свързано с приватизацията и разграбването на „Полимери” АД - Девня. Искам да внеса яснота по този емблематичен случай, в който и Вие, г-н Премиер, имате пряко участие вече повече от осем години. „Полимери” АД бе раздържавено по масов и по касов път - съответно през 1997 и 1998 г. Само за 24% остатъчен държавен дял управлявано от мен дружество заплати на държавата 12.5 милиона щатски долара. Още през първите две години след приватизацията инвестирахме в „Полимери” повече от 30 милиона германски марки - в нова инсталация за очистка на диафрагмения каустик и в мероприятия за енергийна и логистична ефективност. Първото предателство към „Полимери” от страна на тогава управляващите бе извършено по време на продажбата на „Нефтохим” - Бургас на „Лукойл”.

Чрез 130 км тръбопровод „Нефтохим” доставяше на „Полимери” етилен, който с хлора, произвеждан от „Полимери”, се превръщаше в дихлоретан - един от двата най-търсени и печеливши продукти на „Полимери”. Комисията за защита на конкуренцията позволи на „Нефтохим” - Бургас да преустанови доставките на етилен за „Полимери”, въпреки че по закон той нямаше право на това - защото бе единствен монополен доставчик и защото „Полимери” нямаше как по друг логистичен начин да си достави този продукт. Въпреки че „Полимери” бе поставен в критична ситуация, ръководството и специалистите на предприятието успяха да балансират потреблението на хлор чрез пуск на две нови инсталации за солна киселина. Нещо повече – ние подготвихме мащабен инвестиционен план с осигурено финансиране. Агенцията за инвестиции издаде през 2007 г на „Полимери” Сертификат за инвеститор клас „А” - с инвестиции над 70 милиона лева. Бяха построени два когенерационни модула с мощност 11 мегавата. Беше закупена нова френска инсталация за 120 000 т солна киселина. Беше закупен нов супер мощен хлорен компресор от „Сименс”. Бе изградена революционна инсталация за суха солна киселина, инсталация за техническа сол. Беше завършена нова инсталация за пластизоли.

Отворете очи и вижте кой заграби България, това са наследниците на БКП и приятелите им от Русия.

Смени Русия с Америка.

Банев, Божков, Арабаджиев...Ще си помисли човек ,че прокуратурата е подхванала вече олигархията. А то гущерът си късал опашката. Главата си стои в сарая и потупва одобрително Гешев по рамото.

1989г. преврат в БКП за трансформиране на политическата власт в икономическа.Е това са олигарсите с фирмите, банките и фондациите си.

не знам защо си мислите, че това не е така и на всякъде в капиталистическия свят.

Комунист да стане крупен капиталист ли?Ами е или комунист или капиталист.

Дори и повече. Само изглежда отвън добре, напудрено, демократично.

не това а защо си мислите, че богатството в капиталистическите страни не е концентрирано отново между няколко основни играча? Макар да ви изглежда по друг начин повечето хора от "запада" нямат по-добър живот от вашия в материално отношение - не номинално а покупателна способност.

Дано прокурорите не са написали много глупости. Иванчева беше светнала като елха по думите на гешеф. После се оказа друго нещо. Гешеф може ли да напише смислен обвинителен акт? Съдейки по работата му до сега, не може.

Олигарсите са свързани с Русия.

От 1989г. до днес България се ограбваше от наследниците на БКП като тези олигарси.

Има думата българският неПодкупен съд !

свалиха Т.Ж., нали за това, за разграбване. Социализмът си остана. Направиха приватизация, изядоха парите. Сега почват с национализацията. Като изядат парите, пак ще приватизират, ако има какво. Въртящ се в пустото социализъм вече над 75 години.

Всички са свързани с Русия и с БКП и ДС.Те докараха до просешка тояга България.

Коментари - С 300 тома документи КПКОНПИ внесе исковете за отнемане на имотите на Баневи (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари - С 300 тома документи КПКОНПИ внесе исковете за отнемане на имотите на Баневи (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Гешев е радост! Браво, добре ги осъди и тия!

ами къмпинг Русалка...

Докара ли са ги на тежест по новия си шеф:))())))) Кой чете толкова боклуци с преповтаряния вътре та да не разбереш 5 или 15 страница четеш камо ли да осъзнаеш какво с искали да кажат..Когато се обвинява някой и 20 страници са предостатъчни с изброяване на факти и доказателства и при оспорване могат да се предоставят а не да се прави поредния цирк с колички как ги мъкнат..

Един след друг спонсорите на столетницата гърмят.

И при толкова доказателствА ако не ги осъдите ще ни убедите,че сте най корумпирани и затова сме бедни.Ако съдехте хората огранили държавата,сегашните щяха да се страхуват да крадът.А сега от нищо не ги е страх.АРОГАНТНИТЕ И НАГЛИТЕ БАНЕВИ МАЛКО ИМ Е ДА ВЗЕМЕТЕ ОТКРАДНАТОТО,НО КОЛКО СЪДБИ СА РАЗРУШИЛИ.САМО РЕЗИДЕНЦИЯТА ИМ Е ПЕТ МИЛИОНА

САМО полимери ли е източен и само баневи ли са точещите!? Индустрията ни бе опустошена,както войната в Сирия не е опустошила тяхната! не знам кого са спонсорирали баневи ,но не бива да служат като параван на ДРУГИТЕ!!!

Баневи требва да лазят. Независимо от сичко друго, те са мърша най-долна.

Другарки и другари, колко от Вас си спомнят кой лично бракосъчета семейство Баневи?

Кой?

ХАХАХА ... таман 10 години да ги четат на 1ва инстанция, после 10 години на втора да ги препрочитат, че са ги забравили и накрая 10 години на у ВКС, па той да земе да го върне пак на 1ва за ново разглеждане ...

300 тома-че то няма толкова грамотници в прокуратурата, дето ще ги напишат, ве!

300 тома? Това са сигурно над 50 000 страници? Тия малоуми ли са?! Тия не разбраха ли, че не могат за менят количеството с качество. Това само ще оскъпи делото и ще го затлачи и няма да го докарат до никъде! Номерът не е да копират всеки документ и всяка фактура и да я сложат в кориците на делото, а напротив с 5 документа да го "заковат". Тия сигурно всички са юристи от МВР школата или от бургаския свободен!

По- вероятно да са от Карлуковския задоволен.

Не разбрах като е била освободена за спешна операция, сега къде е? Дубай? Южна Африка?

И колко време ще е необходимо на обвинените и адвокатите да се запознаят с материалите? Колко години ще се влачат делата? Май пак ще плащаме Страсбургски присъди заради тъпотията на някой . Само ,че е крайно време тия присъди да се плащат от постановилите грешнште решения.

А, има ли вече окончателно решение на СЪДА? Или прокламация на комисарите стига за "експроприация на експроприаторите"? Да очакваме ли утре и "Вся власть советам"? СССР изобщо не си е отивал, само сложи едно "Е" отпред и са премести по на запад, откъдето и беше дошъл.

Иво пише "Същото като при комунизма. Конфискация" Ивчо, след години някой ще започне да пише и да иска да се построи паметник на жертвите при Преходният период.Защото виждате ли ,бил унищожен цветът на българският бизнес

А дали има ПОНЕ 1 човек прочел тези 300 тома???

Каъо ви платят и НИЩО няма да вземете... Ще вземете и последните стотинки на сиромасите след като въведете еврото. В това съм 200% сигурен

Нека службите спокойно да си свършат работата.Но добронамерено питам .Намериха ли в швейцарските банки милионите.И защо изобщо ще ги търсят в Швейцария.по света има хиляди места където може да се скрият.Казвам го защото в Троян има много ужилени работници с неизплатени заплати.

Същото като преди комунизма - национализация. С тази разлика че всичко отива не в държавата.

"Променен от мен- леко" Старият началник инстуктира бъдещия началник: - Ако ти се наложи някога една елементарна работа да не се случи, то прави това: 1. Създай Комисия 2. Наречи я с гръмко и непроизносимо име 3. Накарай членовете на скапаната Комисия да работят денонощно, за да изследват проблема в поне 300 тома... 4. Прати ги в институция, която работи когато си поиска със списъци и свитъци. 5. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не пращай списък от 2 листа- ПРАТИ ВСИЧКИТЕ поне 300 тома! И добавяй още. - Така си напълно сигирен, че "те тая работа- немаа да стане"

Една счетоводна експертиза е поне 30 страници. Ако вие можете да я съберете в 2 - заповядайте!

Eeей, няма ли да се научите Вие журналистите от дира, че УКРИТИ ДАНЪЦИ, не може да има!!!! Има укрити ДОХОДИ, научете го най накрая, и спрете да се излагате ….

Що, ма? Като има укрити доходи, данъците от тези доходи какви са? Явни ли?

кажа сега.Най-голямото наказание за престъпниците и корумпираните от криминалния преход след 1989г. е изправянето им на съдебната скамейка със следната присъда : ОТНЕМАНЕ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО,ЛУКСА,ОХОЛСТВОТО и вкарването в ПАНДЕЛАТА. Няма нужда да ги бесят,стрелят или набиват на кол.Защото за тях най-големия ужас е беднотията а на са свикнали на нея и не знаят какво е да бачкаш 8 часа за жълти стотинки.Тогава те ще се споминат я от рак,инсулти,инфаркти или ще хвърлят топа в лудницата.

Бах го, бая имот и лапане е падало. За новите явно ще трябва отделен комплекс от сгради тогава.

300 тома с документи ???? ??? ??? Написани и събрани за ДВА дни и половина ??? ??? ??? Тия вЕрно ни мислят за олигофрени ! Повече от ясно е , че всичко е било пртедварително нагласено . Както между впрочем беше и с Иванчева ...

значи за ведомствения апартамент на Деса Радева КОНпя ще внесе поне 100 тома документи ??!

Дрън,дрън ярена!Бариерата цяло лято си стоеше и хората си плащаха.Дай Боже всекиму такова "правосъдие"!!!!

Как така, само два дни след изявленията на Божков, че счита действията на държавата за национализация и призовава фенивете на "Левски" да защитят каузата си, спецслужбите и прокурата го налазиха, обраха му всичко, Бочко излезе отново чист, като света вода ненапита. Уж Съдебната власт и изпълнителната власт били разделени. Дали?

помпени станции, къмпинг "Черноморец", къмпинг "Каваците", къмпинг "Златната рибка" и др., а ние така се бяхме вгледали в апартамента на цветанов...

Цецо не е вземал апартамент и асансьор на концесия, нали ? Защото тези къмпинги не са тяхна собственост, а са концесии, ама кой да ти го обясни ?!

на концесия е на май ка ти ка те ри ца та

В средата на миналата година е освободена за спешна операция......Не разбрах само дали толкова спешната операция е направена или са лекували и оперирали сливици,или изваден зъб ,нали все е спешно????,!,

Забрал нокът е имала жената...

КПКОНПИ да не забравят издевателствата на тези мошеници и некадърници върху стотиците хиляди български семейства, на които бащите и майките бяха изхвърлени на улицата и останаха без препитание. За това мародерско посегателство върху невинните българи - жени, деца, старци, задължително е от тези Държавни институции да има подобаващо възмездие.

С 300 тома документи КПКОНПИ внесе исковете за отнемане на имотите на Баневи - дали някой някога ще прочете и 10 % от тези писаници !!! В системата цари абсолютна бумащина и никакво правосъдие

Преди години гледах папка на дело в съда. Бяха гладни години, по магазините нямаше много за ядене, нямаше толкова ресторанти, кафенета, павилиони... Та отварям папката и гледам на първия лист - мазно, във форма на кръг и около него пръски.... Точно като от консерва. Следи имаше само по тази страница.... Може да направим обосновано предположение, че съдията повече е ял над делото, отколкото да го е чел.

бесепету в траур. Съдят спонсора. Триста тома по том на милион откраднати.

Съдиите не могат искова молба от 20 страници да я изчетат внимателно докрай, пък камо ли тези фермани.Лошото е, че така му се губи нишата на всичко, никой няма да може да изчете това подробно, а на всичко отгоре и да го анализира в решението си, то докато приключи с четенето, ще е забравил въобще за какво става въпрос.И така след още 30 години никой няма да помни за какво са почнали тези дела и кои са тези Баневи, арабаджиеви, Божков, Ц.василев и т.н.

))

Отдавна сме се прочули че при нас ''правото'' значи томопроизводство че медиите ни много неща бълват и трябва да се класират за да се впечатли балъка каква ''къртовска рабоа'' сме свършили нищо че и за тоалетна хартия не сава камо ли за съда... Да разбирам ли че до сега са отнемали всичко както се хвалеха БЕЗ съдебно решение??? За да се вземе правилното решение колко време трябва да се четът тези глупости дето сигурно през страница едно и също се бълва????

"С 300 тома документи КПКОНПИ внесе исковете..." А тези документи някой чел ли ги е ??? ;)

Господата от КРИБ, Огнян Донев, Домусчиев и останалите, олигарси ли са? Кой им раздаде предприятията след комунизма? Как комунистическото Софарма се озова в ръцете на Донев?

Костов ги раздаде! На килограм!

Костов е бил на власт само 4 години и от 20 години не е на власт .

Което не пречи да е раздавал.

Хайде чакаме 30 000 тома за имотите на Делян Пеевски и Домусчиев !

И Ковачки

Баневи на колко ги осъдиха? Парите им в банковите сметки не стигат ли, че им отнемат имуществото. Прокуратурата на колко ало измамници отне имущество?

понякога трябва с брадвата..иначе не става

Кой пише тази бумащина? Не може ли да го напишат кратко и ясно с факти? Кой ще прочете това? После защо дела се бавели по 7+ години! За толкова хартия трябва да ги осъдят за еко вреди. ;)

Комунистите олигарси, обрали България трябва да си платят.

няма да дадат нищо.

Как се отнема имущество, при положение, че не са осъдени още? Не разбирам...запориране е едно, отнемане е друго.

Руски олигарси с български имена, това е положението.

Ето неговото писмо без редакторска намеса: Българските медии разпространиха Ваше изказване, свързано с приватизацията и разграбването на „Полимери” АД - Девня. Искам да внеса яснота по този емблематичен случай, в който и Вие, г-н Премиер, имате пряко участие вече повече от осем години. „Полимери” АД бе раздържавено по масов и по касов път - съответно през 1997 и 1998 г. Само за 24% остатъчен държавен дял управлявано от мен дружество заплати на държавата 12.5 милиона щатски долара. Още през първите две години след приватизацията инвестирахме в „Полимери” повече от 30 милиона германски марки - в нова инсталация за очистка на диафрагмения каустик и в мероприятия за енергийна и логистична ефективност. Първото предателство към „Полимери” от страна на тогава управляващите бе извършено по време на продажбата на „Нефтохим” - Бургас на „Лукойл”.

Чрез 130 км тръбопровод „Нефтохим” доставяше на „Полимери” етилен, който с хлора, произвеждан от „Полимери”, се превръщаше в дихлоретан - един от двата най-търсени и печеливши продукти на „Полимери”. Комисията за защита на конкуренцията позволи на „Нефтохим” - Бургас да преустанови доставките на етилен за „Полимери”, въпреки че по закон той нямаше право на това - защото бе единствен монополен доставчик и защото „Полимери” нямаше как по друг логистичен начин да си достави този продукт. Въпреки че „Полимери” бе поставен в критична ситуация, ръководството и специалистите на предприятието успяха да балансират потреблението на хлор чрез пуск на две нови инсталации за солна киселина. Нещо повече – ние подготвихме мащабен инвестиционен план с осигурено финансиране. Агенцията за инвестиции издаде през 2007 г на „Полимери” Сертификат за инвеститор клас „А” - с инвестиции над 70 милиона лева. Бяха построени два когенерационни модула с мощност 11 мегавата. Беше закупена нова френска инсталация за 120 000 т солна киселина. Беше закупен нов супер мощен хлорен компресор от „Сименс”. Бе изградена революционна инсталация за суха солна киселина, инсталация за техническа сол. Беше завършена нова инсталация за пластизоли.

Отворете очи и вижте кой заграби България, това са наследниците на БКП и приятелите им от Русия.

Смени Русия с Америка.

Банев, Божков, Арабаджиев...Ще си помисли човек ,че прокуратурата е подхванала вече олигархията. А то гущерът си късал опашката. Главата си стои в сарая и потупва одобрително Гешев по рамото.

1989г. преврат в БКП за трансформиране на политическата власт в икономическа.Е това са олигарсите с фирмите, банките и фондациите си.

не знам защо си мислите, че това не е така и на всякъде в капиталистическия свят.

Комунист да стане крупен капиталист ли?Ами е или комунист или капиталист.

Дори и повече. Само изглежда отвън добре, напудрено, демократично.

не това а защо си мислите, че богатството в капиталистическите страни не е концентрирано отново между няколко основни играча? Макар да ви изглежда по друг начин повечето хора от "запада" нямат по-добър живот от вашия в материално отношение - не номинално а покупателна способност.

Дано прокурорите не са написали много глупости. Иванчева беше светнала като елха по думите на гешеф. После се оказа друго нещо. Гешеф може ли да напише смислен обвинителен акт? Съдейки по работата му до сега, не може.

Олигарсите са свързани с Русия.

От 1989г. до днес България се ограбваше от наследниците на БКП като тези олигарси.

Има думата българският неПодкупен съд !

свалиха Т.Ж., нали за това, за разграбване. Социализмът си остана. Направиха приватизация, изядоха парите. Сега почват с национализацията. Като изядат парите, пак ще приватизират, ако има какво. Въртящ се в пустото социализъм вече над 75 години.

Всички са свързани с Русия и с БКП и ДС.Те докараха до просешка тояга България.