Двама депутати замразиха членството си в РЗС и подкрепиха кабинета

Независимите депутати Димитър Колев и Дарин Матов замразяват членството си в РЗС. Това съобщиха самите те, след като гласуваха "за" вота на доверие към правителството.

Обратно в новината

Коментари - Двама депутати замразиха членството си в РЗС и подкрепиха кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Котараците и олигарха Людмил Стойков свършиха работата.Честито на ГЕРБ с новата кандидатура за кмет в Перник-Д.Колев.Така се губят избори,макар че изборният магазин пак ще бъде отворен и мизата се очертава около 100 лв.

Тези най-после са се усетили, че ЯЯ е луд за връзване!

Боже, пази България

Поредната гавра с жалкия избирател. всички нещастници, които гласуваха за РЗС , днес си го получиха.

Много умно гласуване и безсмислено след като 140 депутати са сигурни че ще гласуват за бандата на цецко само се чудя какво правеха всички останали ама нейсе да им видим акъла и послушанието и хвалебствията по адрес нА ББоко

защо от тук нататак по сувест..а до сега за какво???? за парички предполагам..като всякоя подкупна гнида в политиката..

Обаче Митака Колев Пернишки по известен като мъжът на Милена Милутинова е абсолютен въртигъзец,признавам му го.Първо беше царист,щото Царят го направи областен на Перник.После Яне тръгна да го сваля от поста и му организира протестно шествие под прозорците на кметството в Перник....след това явно се разбраха с Яне,сигурно му проби ламарината на дупарата и станаха партия....сега пак нещо разпърдяха камилите с Янето и те ти го днес Митако Пернишкио гласува с бойковите хора.Евалла Митак,колко си голем..към 2метра,толко си прост...

"Инженер", бе човече! Или се паникьоса и забрави българския език?

И сам войнът е войн,нали Яне!

ха ха ха

Янка сега газ пикае ....

... и я пие.

"Оттук нататък и двамата ще гласуват по съвест в Народното събрание." Не трябва ли народните представители винаги да гласуват по съвест? Май че и при предишния строй си беше пак същото партийно гласуване, само че в народното събрание имаше само една партия.

При тази компроматна война има и ще има още жертви. Важно е,че влязохме в друга епоха. До сега съдиите вземаха решения за много пари а от сега на татък и каквото реши Цветанов.Тези които възхваляват ГЕРБ да се молят да не бъдат нарочени.За това има достатъчни примери и ГЕСТАПО бди.

Я колко силно плачкат социално слабите съдии!

Трай бе Позитано! Пишете новата книга на Първанов!

Прав сте.Но този прецедент не е от днес.Върнете се няколко години назад и прочетете в архивите данданиите между Станишев и Р.5ков и защо първият нарече Г. Кадиев "мръсник"

ABATMOLLE

Ясно е, че Борисов сам пусна записите на РЗС, за да ги провали! Ако някой се е съмнявал, то това вече е ясно. Грубо манипулирани записи, жбез грам истина, мълчане 2-3 дена, Яне се хваща на въдицата и сега...... ХАХАХАХ!

А какво става с ония умни хора-Дачков,П/ат/рашкова,Сашо Диков,Слави Трифонов- всички май са на въдицата ...и дърпат ли дърпат...

Големи тикви! Големи! Това са опозицията - направи ли ти впечатление, че Станишев не се хвана, а "метна" в боя Р.Петков - и той се наака в обясненията си!

Партията е силна... Ще използва всякаква медийна възможност да плюе срещу правителството... И им трябват нагли и безскрупулни позакъсали медийни герои, хвърлят някой лев и готово. Сценаристите на Дългия изглеждат умни момчета (без Кулеков), но парата какво ли не прави.

Умни ли казваш? Не, те са "умни".

...тая версия за записите ти ли я роди в гениалната си глава.Браво, Айнщайн. А може би я прочете в някой фантастичен роман. Яне няма нужда от помощ да отиде на дъното--такъв като него, дето е тръгнал да се проваля, сам ще си го направи. Следи Галерия и ще се убедиш.

След като са влезнали с гласовете на една партия, като не са съгласни да напускат парламента! Какво е това прехвърляне на депутати? Хората са гласували за тях, защото са били към дадена партия!

ДА, БЕ! КОГАТО СА СИ ПЛАТИЛИ, ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА КОГОТО СИ ИСКАТ!!! ЯСНО ЛИ Е! НЯМА ЯНЕ, НЯМА ВОЛЕН! ИМА КОСТОВ, И БОРИСОВ!

без убиеца на синята идея моля.

Дали случайно един от обвинените за участие в организирана престъпна група заедно с Дарин Матов умря точно сега в ареста или това е цената на един глас "за"?

ТОВА МАЙ ЩЕ Е ВЕРНО! ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ЦЕНА! ТРАКТОРА Е ДРУГА БИРА!

Ти май знаеш нещо?

Дарин Матов е толкова участник в организината престъпност , колкото аз съм астронавт !!! Него не го познавам, но познавам съдружника му - изперкал инжинер,който се занимава с окултни науки !!!! Това ще да е новият бос на мафията .........стига глупости

Яне гледа все по-тъпо и безумно...

Е айде честито на Янко. Десет души група не може да убеди, че е прав, но се опитва народа да убеждава народа. Смешниииииик....

Явно за това ББ искаше гласуването да е поименно.Да не излезе , че са хвърлили пари на вятъра.

ЯНЕ ЯНЕЕЕ ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ.... ГОЛЯМ ШВЕПС ТЕ ЧАКА МАМЕ. ОБЪРКА ЦЯЛАТА СИСТЕМА ЯНЕЕЕЕ...

Яне яне откъде имаш 100000 лв. та да ги отдадеш на заем. Яне отивай си кажи и на твоя създател Алексей,че го чака живот в затвора

Ама има ли разлика между Атака, РЗС и ГЕРБ .Нали една майка ги е раждала -БСП, един татко ги е хранил-ДС !

Таткото е малко съмнителен, требва да се изследва с ДНА, но майката е сигурна!-:)))

Ха-ха-ха! Ето ги първите резултати от Яневите бесни викове и налудни твърдения!... В миналия парламент Волен си изпускаше нервите и крещеше, а хората му напускаха групата и тя се стопи за две години, а сега - нищо чудно - РЗС. Много се надявам и вярвам, че ако продължи с тия изцепки, хората ще разберат най-сетне, че случаят е медицински - тежка клиника, да влязат санитарите с усмирителните ризи ... Голям цирк беше днес в тоя парламент, доволна съм, че го гледах!

Така ще бъде и с БСП и с ДПС. Ще се топят като сняг във фурна. Нищо полезно от тях, само бавят възхода на България!

радвам се за боико,тои е едно от малкото хубави неша които са се случали на бг за последните 20 години.не сам гласувал за него,но сега100%ше гласувам за него *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха ха - никой не обича предателите, щом предават рзс ще предадат и герб ! Явно са твърде алчни за да го забравят и да се продадат за жълти стотинки ! Точно днес - защото така им е казано и те като марионетки изпълняват. рзс от самото си създаване само скандали създава - точно днес им било писнало, ебати нещастниците ...

те не могат да предадат герб, защото не са от герб глупако. както е казал народа - има видов ден. някои късно но все пак проглеждат, т.е. изясняват си какъв им е лидера и почват да се срамуват от себе си. янето успя за година и половина да разбие всичко за което се наляха немалко мутрагенски парички и маи скоро ще му търсят сметка.

Нещастника си ти проста главо.Явно свестните хора не са свършили,колкото и да ти е мъчно.Ближи си раните,вашата свърши и няма да повтори.Поздрави до лузър

да, това си беше логично да се случи.

Продалжавам мисълта ти- това е логично да се случи при бизнес партии, БЕЗ идеология и техните слуги( като РЗС)