РЗС пак удари Искра Фидосова

Яне Янев показа платежно нареждане, според което на 15.12.2007 г. Искра Фидосова е получила 150 000 лв. по договор за наем от сметопочистваща фирма "Титан АС". Депутатката от ГЕРБ на свой ред сравни Янев с илюзиониста Дейвид Копърфийлд.

Обратно в новината

Коментари - РЗС пак удари Искра Фидосова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

15.12.2009??? Що не кажете нещо от студентските и години?

ташак, АБЕ НЕ ЧЕ ЯНЕ Е СТОКА, АМА НЕ ВИ ЛИ СЪМНЯВА, БРАТЯ МОИ, ЧЕ КАТО КАЖЕ НЕЩО, ТО СЕ СПУКВАТ ДА ОТРИЧАТ, АМА ТО БИЛО ИСТИНА ,А ?????? СПРАВКА - 6 АПАРТАМЕНТА НА ВИФАДЖИЯТА, НА ШЕФА НА СТОЛИЧНИЯ ОБЩ. СЪВЕТ, НА РАЗГОВОРА ЗА МИШО БИРАТА, ИТН. И ТН. ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗАЯНЕ, ЩОТ ТОВА ЗАСЛУЖАВАМ, КАТО ДОКАРАХ НА ВЛАСТ ТУРЦИТЕ, БСП И СИМЕН

...абе шантавото Яне пусна петъчната си димка и изчезна,дим да го няма.От 2 дни го издирват журналисти,съпартийци...Къде ли е тази известна публична личност,за която ти ще гласуваш?

Всички знаем, че Дейвид е класен илюзионист, а Фидосова е под посредственото ниво като политик, така че сравнението не е в нейна полза и да вземе малко да свали гарда не е излишно

Ще продължавам да твърдя, че Фидосова, както и това управление СА ОГРОМНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ. Въвлечени сме като народ и общество в абсурдни ситуации, които нямат аналог през повече от 20-годишния геноциден преход.

Познавам от Монтана едни тъпаци братя - приятели на Цветелина и Бойко. Единият Ангел ( има дискотека в центъра на града ), другият брат не му помня името - но е малко по-малко тъп от Ангел. След като Бойко дойде на власт по-малко тъпият замина на лов в Чукотка или някъде там... Измамници от Монтана, като дебелото, нечовешки изглеждащо и говорещо създание Искра! Всички те са едно недоразумение!!!! Не е важно, че е толкова дебела и противна визуално - по-лошото е, че интелекта ие обрато пропорционален на килата!

ТРЯБВАЛО Е ДА СИ ЗАМИНЕШ ЗА ЧУКОТКА СБРАТ МУ НА АНГЕЛ. ТАМ МОЖЕШЕ ДА СИ ЛЪЖЕШ ЧУКЧИТЕ КОЛКОТО ЩЕШ.. И ДА ИМ СТРОИШ КОМУНИЗМА... А ИНАЧЕ И АЗ НЕ ХАРЕСВАМ ДЕБЕЛАТА ..., АМА В СРАВНЕНИЕ С ТВОИТЕ ДРУГАРКИ С ВЪРТЕЛИВИТЕ ОЧИЧКИ И ПОДЛИ ДУШИЧКИ.. НАПРАВО СИ Е ЦВЕТЕ!

Хм. Вярвам му на Яне. Не всичко у него харесвам, но в случая му вярвам.

Ти като идваш от Станишев,загря ли те по седалището,влажно ли ти е там?

Какъв лош вкус имат тези от РЗС! Ма, вие сте патологичен случай, бе хора!

ИМАЛИ ОЩЕ БЕЗУМЦИ от партия ГРОБ???

Ляв, не прави левашките си коментари щото ще ни разгониш и 8-те процента дърт електорат. Спри се, вредиш на лявото. Я иди вдясно! Или при Яне да си починеш малк.

Ти си платена гербаджийска подметка,в редовете на Партията ?Колко получаваш от ЦРУ ?За вас само другаря Джержински и Магадан

...сигурно много си приличате с шантавото Яне...

Станичев,не обиждай родителите си,ами ги попитай кой не им е осъвреминявал пенсиите.Дъртият електорат е 40%.

Този който не им осъвремени пенсиите само плаче , че Станишев вдигнал пенсиите, а той ги плащал."Вдигането" на пенсиите е в съответствие с чл. 100 от КСО (Кодекс за социално осигуряване). Принципният БатБойко тази година престъпи този български закон. Предполагам всички знаят как се нарича човек престъпил закона..

Цензурата ми премахна коментара към теб, другарю Станичев!!!! Но няма значение - ще използваме по-скромни изрази - с....ка. може да е всичко!

има ли честен,от партия ГРОБ макар и един?

ЦРУ заедно с наглите гербаджии откраднаха 13 пенсия на пенсионерите ,за да си строят кървави магистрали,по който само те ще се возят, а народа ще гледа ! !Децата ни ще ги взимат насила за да работят ангария по пътищата,до пълно изтощение ,а след това -за храна на алигаторите в Гуантанамо !Българи ,да защитим Яне и Сергей ,на борба срещу мракобесието на фашисткото ЕУ!

Ами направете една демонстация да се пребпроите хората с подобни на вашите умствени полюции, ама ви е срам.............че онзи ден пред парламента 10-тина бяха срещу срср-тата

Като се има впредвид, че ГЕРБ плаче срещу СРС-тата сега, пак добре, че и 10-тина сте се събрали. Останахте един файтон с хора, ма плюете тука за 100 .

Най голямата грешка на Бойку беше че изпусна Алексей от затвора - а Трактора явно си е свършил домашното и има мноого папки с бели документи за черни дни :) Щом и Генерал Губернатора Гарлик се изказа че пускането е грешка - сещайте се за кви ядрени бомби става дума :)

Не го пусна Бойко,а съдия Пенгезов ! Бойко е в изпълнителната власт ,ефенди и няма как да го пусне !Същата тази система за която ни сочат с пръст от цяла свят,като корумпирана ..

Не знам за кого работи Съдебната власт при положение че досега използване на СРС не е отказано на никого - сигурно всеки си намира точните съдии за точната работа :)

Цифров що се изпусна бе? Ми ша са разболееш като Яне. Откъде ги сметнахте тия милярди, ми то две атомни централи ще построим с тях- тва ти е мерака. Ама - няма!

Екоизгъзица на природата си ти авторе -атомен спец и мафиот!Това си ти!

кво се пенявиш, сякаш нещо лъжа има. 8 милиарда грубо ще ни коства това спонсорство. а преди да мъркаш, костовистче, се разходи до Гълъбово и виж дечицата там как лапат от ТЕЦ-овете ти.

А всичко е толкова просто. Целта на цялото лашкане е да се дезориентират хората. Загубили почва и не можейки да разберат кое е истина и кое не е, много лесно могат да бъдат манипулирани. Ето аналогия на случващото се: Гледате на улицата циганин и циганка да се бият и докато гледате улисано, чудейки се кой прав кой крив, циганчето ви пребърква джобовете.

май-май вярно. ето, минава поредната мегакражба (екоизгъзицата с Тошиба,която май ще ни коства няколко милиарда, 5 до десет примерно).

Абе тия милиарди как ги сметна бе другарю? Щото аз с математиката бях зле, ама ти си злез с друго, дето е в главата..

Оооо, колко си.....прав :(

Аз не мога да разбера, защо всички фенове на ГЕРБ така яко скачат срещу този палячо. Не го харесвам, но....няма нищо лошо в това да вади кирливите ризи на тея, дето сме избрали да ни ръководят. Простичко е - ако платежното е вярно следват логични въпроси като : за какво са й превели тея пари, платила ли си е данъците в 2007-ма на този приход, има ли основание за регистрация по ДДС като физическо лице и т.н. Ако пък платежното е фалшиво, но в него има посочена сметка и сметката е нейна, Фидосова да си поиска една месечна разпечатка-извлечение за движението по сметката й за 12,2007 от банката (става за 5 минути) и да покаже на нарочна пресконфереция - има ли влезнал такъв превод или не.... ВМЕСТО ОБАЧЕ ДА СЕ КОМЕНТИРАТ ТЕЯ НЕЩА - РАЗНИ ЕЛЕМЕНТИ ТУКА ПСУВАТ, ОБИЖДАТ , РУГАЯТ....И ЗАЩИТАВАТ ГЕРБ С ТАКЪВ ПЛАМ, ВСЕ ЕДНО Е СОБСТВЕНОТО ИМ ДЕТЕ...Да се зачудиш какво точно печелят те от цялата работа, ма, нейсе....

да бе да .. то ако е нямало движение, разпечатка извлечение вече щеше да е показано по телевизията.. да да, ама не .. не сме видели такова нещо

Не съм фен на Янев,няма ида му стана.А за това,че вади нелицеприятни неща за вездесъщата власт,никак не е лошо.А дали това са компромати,тепърва предстои да се разбере.По-голям компромат от цялостната политика на това правителство,няма.

какво вади бе пич, някакви мизерни суми вади, а работодателите му са свили милиарди.

Абе отворко ще не ми ги дадеш на мен тези мизерни суми?

Има ли някой идеа като махнем Бойко с кого го заменяме? Янето? Сергей? Някой нов, неопетнен? Защо не Костов? Доказан политик! Или по принцип сме против. Абе що не мислите? Има ли нормален човек да иска подкуп или комисионна и да си даде банковата сметка. И 5 лева и 5 милиона се плащат на ръка в тези случаи.

А ти мислиш ли, че един нотариус няма да намери законов начин да прибере тея пари легално. Защо когато Доган прибра официално парите от Цанков камън по банка не излезе да кажеш, че не може да е подкуп, щом е по банка. Ма ако си прав/а, значи парите за апартаментите на Цветанов са рушвети, щото те са кеш, нали така?

Прав си. Щом е кеш - смърди. Затова тръбва закон за регулиране/лимитиране на кешовите плащания.

Фидосова е написала, че дължи 40 хиляди лева към банка, а месечно по заемите си от други две банки плаща 6 700 лева. В същото време Фидосова е посочила, че не участва в търговски дружества, не развива дейност като едноличен търговец и не получава пари от управителни съвети. Въпросът е как с депутатската заплата от 2500-3000 лева Фидосова покрива месечните си заеми....

Ами от закуски спестява жената. То с нейните килограми сигурно яде по едно прасе на закуска, и така ден след ден.....

Не си прав - не е вярно, че никой от народа не им разбираше. Само тъпите не можеха...не съди по себе си за народа.

Няма смисъл да се спори с отрепки като"смешен плач", защото и на слепите и глухите вече стана ясно, България се управлява от мафиотската шайка ГЕРБ. Фидоска е от алфа-вълчиците в шайката.

Ами измислете нещо по-умно, другари :)) с 2 флашки по десет лев а от пазара правителство не се бута :)) ама удавник и за флашка се лови :))

На Янка папките са празни, както гащите му.........ако не си на заплата на позитано как ще му повЕрваш ?! :))

Когато сереГейчо и Р.ОВЧ и още 1000 от БКП крадоха милярди, мургина към 4 милярда, може по медиите тишиина като в гробище, сега някакъв шут казва нещо си недоказано и всички вече подскачат.

Според дебело 3 инча поверително досие обаче, събрано от екип от бивши американски топ полицаи за швейцарска финансова институция, Борисов е също считан и за "бизнес партньор и бивш съратник на някои от най-големите гангстери в България". Докладът, който датира отпреди 18 месеца е получен при условие, че банката и разследващите няма да бъдат назовани. Докладът подсказва, че по време на 4-годишната си работа във вътрешното министерство от 2001-2005г. Борисов е използвал служебното си положение, за да управлява официалната корупция, така че свързани с гангстерите лица да премахват своите конкуренти от подземния свят. След като Бойко Борисов бе назначен за главен секретар на МВР през 2001г. имаше голям брой убийства в гангстерски стил на лица, идентифицирани с криминални групировки в България, се казва в доклада. Нито едно от тези убийства не бе разкрито. Много разследвания, както се говори, водени от Борисов, са били закривани без резултат или обяснение, твърди докладът. В него са събрани детайли за връзките на частната охранителна фирма на Борисов ИПОН, и както се говори, близките отношения с престъпната групировка СИК. Борисов има документирана история за бизнес връзки с лица, които сe предполага, че са босове на организираната престъпност в България, се казва в доклада, който включва детайлни профили на заподозрени престъпни съдружници на Борисов и 28 неразкрити убийства под негов надзор.

Мараба ТРАКТОРИСТ!!! По делата ще ги познаете...а не по кражбите и по компроматите!!!

Именно по делата, които ги чакат в СРС (Софийски Районен Съд) и т.н.

Нека го има Янето!Нека има такива дето да ги дърпат за опашката ,да се разпищят та народа да чуе,всичките им мърсотии да се разсмърдят и ако имат сурат да наведат глава и да се засрамят!Те са толкова дебелооки и дебелогъзи ,че нямат срама и насищане!Дерзай Яне,народът е доволен,че имаш куража ,не им се давай и ще дойде видов ден,че той народа търпи,търпи по му кипне !

Големи играчи са тези!-150 000лв. Къде си Вожде ,да ни се скараш за нещо?Ние няма да гледаме какви Ги вършите и ще си запушим ушите за далаверките Ви. Много Ви вярвам за всичко,много Ви харесвам,искай Вожде вот на доверие от хората,те много Те обичат и винаги ще гласуват за Теб.Моля се само по -скоро да гласуваме.

Не знам колко да вярвам на Янето за факти, но ако съдя по нещата, които виждам те с Бойко възседнаха един и същи кон по пътя към парламента, но Бойко се оказа по-левент и го пуснаха по-бърже. Аз лично не бих пуснал човек на кон в парламента независимо дали се казва Яне или Бойко, но това е друга бира. Въпроса е, че делят едно и също гърне с пари - това на желаещите да се търкалят главите на "лошите". Дефиницията на лошите е според вятъра, времето и в зависимост какво е ял човек за вечеря, но въпроса беше, че Бойко спечели битката за душите на хората и ги убеди, че неговите лоши са и техните лоши, поне за известно време. Няма спор двамата не биха могли спокойно да делят торбата с "лошите", тъй че сега Яне се налага да действа и е вероятно да използва истински кирливи ризи - в тая атмосфера другото е много неоправдан риск, а ризи има много и седят в панера с мръсните дрехи от бая време. Аз съм склонен да приема повечето му приказки за близки до истината, макар че ако гледаме принципа, няма какво да се разяравяме за едни наакани долни гащи след като и без Янето се виждат миризливите петна по ямурлука на овчерите, но пък народа като е решил на вида на долните гащи да си основава избора такава е и политиката - гонят се един друг и като ученици в първи клас като се стигнат свалят гащите на другия. Ама ние си знаеме, че са мръсни, чудя се само защо се занимаваме с простаци ами не ги отсвирим наедро по азбучен ред без оглед на партийна принадлежност.

в бг няма политици а престапни групи. краино време е да ги опандизат всички бивши и да настане ред и закон. писна ми от мангали и депутацки к-ви.

стига сте завиждали на богаташите то ГЕРБ, я по-добре се хванете и вие да работите и да искарвате пари като Фидосова и Цветанов, па може и 10 апартамента да си купите, мрънкачи!

Ити ли си от партия ГРОБ???

А ти се хвани да учиш, защото си неграмотна, нещо обичайно за гербаджийте, впрочем...

"Изкарвам" НЕ произлиза от "ИЗКАМ", а от представка ИЗ и КАРАМ. По тази причина се пише не със "С" а със "З". Хайде, мила, със здраве, и първо пиши, а след това обръщай чашките, че много смешно се получава като сбъркаш хронологията на тия две приятни действия!

Нещо нещата взеха да намирисват силно на БКП.Щом някой противник на ГЕРБ сбърка - той е престъпник и мошеник - следва съд и затвор. Щом лидерите на ГЕРБ вършат същите неща - това са доноси,компромати и т.н. и виновни са тези,които изнасят информациията.Редно е закона да е еднакъв за всички,включително и за лидерите и управляващите,пък и от която и партия да са те.

А представяте ли си да хванат да направят една проверка на счетоводната документация на Титан затова за какво са платили 150,000 наем, на кого и т.н.! Ма и аз се размечтах...

,, И ето видех блед кон и името на яздещия беше Смърт, и адът вървеше подире му, и даде им се власт над четвъртата част от земята, да умъртвяват с меч, с глад, с мор и със земните зверове... " /Откровение на Йоана 6:8/ Апокалипсис/

Тук вероятно ще се намеси банковата тайна и отново няма да го има оригиналния документ и отново ще се дерат, че Янето лъже, а Фидоска е светена вода ненапита. БРАВО давайте компромати, в България всичко е продажно, но нека Европа ни подпука и тогава може и чудо да се случи и поне малко да се оправят нещата и политиците да не са така безумно нагли!

Какъв и да наричат Яне,герберите са измамници и лъжци. Спомнете си обещанията им,а те бяха толкова много и всичките им неизпълнени,но те си богатеят.

оди при СерГей да ти обясни нещата

нали повечито пишешти тук това искат прокуратурата и НАП да излезат и кажат истината

голям наивник си

Мента Фидосова я изловиха в крачка. Амъ то какво ли може да се очаква от порнографското студио ГЕРБ.

Отговора на ИФ изисква желание и 1 час труд - ако желае и е права. Вади декларацията си от 2007 година, вади подписания договор, вади регистрация по ДДС от тогава и гототво. Тя като юрист и нотариус вярвам че е подредила документацията си така че няма какво да чакаме...или има или няма

Да, ама няма от къде да ги извади тези документи ....

ще направи МАНИПУЛИРАН фалшификат.... НАЛИ ТОВА Е ПРОФЕСИЯТА

Доказва се вината, а не правотата!

То в такъв договор няма нищо лошо. Не е "вина" да сключиш договор. Само да каже има ли или няма такъв договор.

Ако се направи една истинска експертиза на този документ, какво че Искра Фидосиева е получила тези 150,000 лева, съм ама 1000% сигурен, че той е манипулиран! Нека бъдем реалисти.

В едно 1000% съм сигурен, че си МАНИПУЛАТОР!!!

Ако някой е сигурен в нещо повече от 100%,трябва да потърси спешно психолог.

В едно 1000% съм сигурен, че си МАНИПУЛАТОР!!! И ТО БЕЗКРАЙНОЖАЛЪК

нали тои човечето само пита що прокуратурата не проверят нештата нали те заштитават България и Българите

Пита, и с това ще си остане. Щото прокуратурата е в ръцете на правителството. Разделение на властите - грънци.

НАП да излязат и да кажат, Искра платила ли си е данъците за сумата от 150 х.лв. , ако ги е платила, всичко е ОК. Титан осчетоводили ли са разхода за 150 х.лв., ако отговора е Да, значи всичко е ОК. Всичко останало - поражда въпроси, без отговори, което означава, че ГЕРБ са като другите, просто поредните, които ограбват българския народ!

И освен това за кой имот са платени, как е придобит той от Фидосова?

ВЪПРОСЪТ Е: ДАЛИ Г-Н Б. БОРИСОВ И ЕКИПЪТ МУ СЛУЖАТ ЛИ НА ДЪРЖАВНАТА СИГУРНОСТ ИЛИ НА ДЪРЖАВНАТА НЕСИГУРНОСТ? ДАЛИ Г-Н Б. БОРИСОВ Е ДЪРЖАВНИК? А АКО Е ОБИКНОВЕН СТРАХЛИВЕЦ....ЖАЛКО

Как така всичко ще е ОК, ако си е платила данъците. А основанието за превеждането на сумата. Или и тя е консултант ( като Цветанов и Доган) по въпросите с боклука.

ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН ЧЕСТЕН, ДОСТОЕН човек от Г.Е.Р.Б.......от тези едва ли?

Още когато се учредиха, не приемаха дори за редови членове хора, които им изглеждаха по-... по-неблагонадеждни материално.:)

Браво, Яне, браво Янев, ти си номер ЕДНО мачкай гадната мутра, мачкай остриганата тиква, обръсни я до кожа.То самият вид на Бойко говори, че е бандит, няма друг политик в Европа остриган. Боже, до къде я докара този глупак Бай Ганьо да доведе до власт този неграмотен селянин от Банкя, който една правилна българска дума не може да каже и който три английски думи не знае. И най-лошото е че доказано КРАДЕ-видно от записите.ОГЪН ПО МУТРИТЕ, ОГЪН ПО НЕЩАСТНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ, ДОРИ И БСП СА ПО-СВЕСТНИ ОТ ТЯХ. ГЕРБ= ТРАГИКОМЕДИЯ, ДАНО ДА САМО С БЛИЗЪК КРАЙ!!!!!

Ей все бях виждал глупаци ама чак такъв ... :(

Тепърва ще ги гледаш, като не могат да надвият по друг начин почват плюене по форуми, блогове и какво ли още не - само да позволява коментари. Скоро очаквам флаери по пощата, агитации по въздуха с цветни пушеци и пропаганда с коли като тези на цирка. Впрочем последното ще е най-удачното поприще на макето :)

Инетересно как платежно нареждане може да се окаже сега фалшиво .... Хайде да видим какво могат ДАНС и прокуратурата за да защитят човек на бат Бойко ... А, банката май е СИ Банк ... Ествествено :)

Юробанк (или пощенска ако искаш)