Рюте обезпокоен от изхода на вота в Италия: За Русия и финансите трябва да сме бдителни

Ученици пък окупираха гимназия в Милано в знак на протест срещу резултатите от изборите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде холан ... както казват холандците!

Естествено , че на тоя ковидар и виден глобалист няма да му харесат тия ризултати. Тоя мръсник нареди на полицията си да стреля по хората протестиращи срещу мерките против короната с истински куршуми. Тоя идиот иска да унищожи животновъдството в страната си .

Отпреди или отзади

Този Рюте, не беше ли ГЕЙ??

мекокитковците и мекопишковците в европата били притеснени че италия ги нарита - стойте да видите какъв четвъртит ви се задава откъм България

"ученици от гимназията "Алесандро Манцони" в Милано я окупираха вчера в знак на недоволство от изхода от изборите в Италия" Тези като нашите жълтопаветни левичари и соросоиди. Когато не ти харесват резултатите от волята на народа протестираш срещу тях Така ли разбирате демокрацията бре другари левичари ?

Най-младите са най-податливи към крайно леви идеологии. Да не започнат да пеят "Бандера роса", Боже опази...

Либералният терор няма край. Ако не караш електрическа кола, ако не си имигрант, ако не си хомосексуален,ако не си цветнокож те обявяват за нацист и терорист.

За Италия добре, хората се пробудиха, но какво ще стане при нас??? Стадото трябва да избере правилните и това ме съмнява.

На знамето ще бъде извезана Бяла Тиква с кленови листа!

"да дадем шанс" баси наглите евроидиоти... шанса в Италия се дава от италианците, не от холандски чиновници

тоя педераст холандски, да си гледа неговите LGBT и да си затваря устата

Интересно защо не говори от грешния избор в Нидерландия в свое лице, а седнал да се меси в изборите на суверенна държава>>> Да му писне на човек от такива ''мирудии'' на всякакви гърнета щом им свирне ментора че трябва да си ръсят глупостите, понеже мераците му не са се сбъднали.

"После учениците решили в знак на протест..." учениците решили ???? вЕрвайте. Това е предупреждение че ако новото ръководство не слушка може и майдан да последва. Един от най- европейските лидери ,генерал ДеГол е свален от власт със "спонтанни" студентски протести.

"Междувременно ученици от гимназията "Алесандро Манцони" в Милано я окупираха вчера в знак на недоволство от изхода от изборите в Италия." От кое са недоволни ? От това, че не могат да гласуват ? От това, че очакванията на родителите им не съвпадат с реалността ? Или са недоволни от това, че "нашите европейски партньори" също са недоволни, но пък развързват кесията ?

Да протестираш срещу резултат от избори е все едно да протестираш срещу народа си.

горките деца след като вкараха в училище нпотата да се учат на джендърство съвсем ги побъркаха... Така става ясно защо преди 25 години биг брадъра първом откри колеж в Афганистан, вместо завод!

Намерили са слабите места на бункерите в Нова Зеландия... Няма да издържат!!!

Чухме те! Други въпроси?!

Всеки ден го пишеш това "други въпроси? " бе трол!!! Всеки има пртаво да изказва мнение... Кой ти е задал въпрос конкретно на тебе???

Очевидно нямаш въпроси! Очевидно не желаеш да се ограмотяваш. Очевидно отново грешиш! Жалко - за теб!

Ти можеш да ограмотиш САМО другите ти колеги от НПО-то... Аз съм поне 1000 нива над тебе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пишещият 123 е един от няколкото БЪЛГАРОМРАЗЦИ изявяващи се тук там. Унизително е пишещият 123.... Тук споделяме мнения, а не се заяждаме еднопластово.

До 2022-09-27 10:43:25 Не се ядосвайте колега - 12 ! (нерегистриран) Трола,като пише "други въпроси" - означава че той е ПОСЛЕДНА инстанция ... Това е вербален трик и има по-слабо осведомени хора,които може да се хванат...

до "12" - всички виждаме нивото на образованието: хули, обиди, путиновска пропаганда!

Със своите изказвания, Рюте и Траст се опитват да определят дневния ред на Джорджа. Това обаче едва ли ще им се получи...

Само ласкавото изказване на Путин би я свалило. Ама той си трае гада, напук на брюкселските зелки.

рюте, тази невероятна мека китка ....

Мека ли? Питай холандците какъв терор преживяха, невиждан дори при Хитлер! Иначе Рюте им пази здравето, с палки, куршуми,кучета!

щом всяка държава поиска да си защити и ако успее, значи е успяла с... "финансиране от Русия"! Ей, тази опорка "финансиране от Русия" как не им се изтърка, как не им омръзна на всички ИЗКРИВЯВАЩИ ИСТИНАТА?! Още от изборите 2016 г. спукаха от тормоз Тръмп с тази "опорка - финансиране от Русия"? Айде холан на всички изкривяващи Истината! НАРОДИТЕ СИ ИСКАМЕ СОБСТВЕНИТЕ си ДЪРЖАВИ С НАШИТЕ СИ ЦЕННОСТИ И ТРАДИЦИИ, И ВЯРВАНИЯ! Ако ги искаме - значи Русия има нещо общо така ли? Ай сиктир, бе. Нещо лошо е направила Русия, ЛИЧНО на Вас ли, мистър Рюте, та все Русия ви в устите..? Както пишат всички истински българи по форумите, ами на всички ни ПИСНА от измишльотините.

Всичко,което се противопоставя на МАТРИЦАТА е руска пропаганда,путинизъм,фашизъм,нацизъм и трябва да се отрича и наказва !!!

Аййй, другарят Рюте бил обезпокоен. И от какво е обезпокоен ?? Заради това, че Европа бавно но славно си възвръща стария блясък и старите си ценности ?? Ами да отиде и да си удари една чекия другарят Рюте, понеже е стар ерген, гей и атеист. Това определено ще му облекчи положението.......!!!

500+

Скоро всички държави от ЕС, ще покажат червен картон на бюрократите в Брюксел!

А черните, със свастиката. И ще затънем окончателно.

По-добре черните със свастиката,отколкото чалмите с полумесеца !!!

Характерно за евро..ските политици, притесняват се най-много за чуждите държави. Техните народи хич не ги интересуват, презират ги. Както каза наш Асенчо, бедните да го духат. Това е най-точната характеристика на евроатлантическите ценноси. Гласувайте за тях пак. Ура!

Сега пък “обезпокоени” -интересно ква друга глупост ще измислят учениците. Чакаме Испания Португалия все ще повлекат крак зелките като нашата тиква!

В Испания и Португалия имат някакви минимални гласове крайнодесните.

И тогава ще бидите кон боб яде ли

Точно това е проблема на Испания и Португалия: ако Италия не им отпусне джеджерски фондове например ще трябва да уволнят хиляди дженджер полицаи. За пари става дума и дали да се дават.за дженджер фантазии.

Това са резултати от демократични избори. Независимо дали ни харесват. Ако ще са обект на тревога, тогава да се забранят изборите за да е по-спокойно. И директно да се назначават правилни хора. Както например се назначават чиновници в Брюксел с неограничена власт. Лично мен ме тревожи практиката медиите да са зависими финансово от нелегитимни сили, възгледите на които са единствените разрешени за публично говорене. Тревожи ме феминизмът, "многообразието", джендър обучението в училище, отнемането на деца по преценка на чиновници с неограничена власт, кансел "културата", натрапването на блм идеи, безконтролното преселване на цели континенти с чужд на нашия културен код, нарочно деградиралото образование, русофобията, двойните стандарти и още сто неща.

От момента, в който Хитлер идва чрез избори на власт! Други въпроси?!

Че крайно десните в Германия не са били мнозинство, напротив даже. Но двете леви партии, с драстично повече избиратели, не се обединяват за изборите, така печели Хитлер, и им тегли ножа.

Нали либерастите го обичате?!

Е, нали ЦЕЛИЯ СВЯТ РАЗБРА, че хер фюрера Хитлер имал еврейски произход ИСТОРИЧЕСКИТЕ документи и данни пред света оповести С.Лавров.

Марш бе,боклук мръсен !!! Кой ти е задал въпрос бе,свиньо долна ???

Ами да, кой смее да говори тук? Без 12 да му зададе въпрос? Франко не би харесал това !

Аз не задавам въпроси,защото каквото ме интересува-знам къде да намеря точната информация !!! Къде съм задал въпрос бе,трол ???

За "12" - овладей се! Погледни по-горе въпроса и тогава хвърляй "жупул и огън"! Всъщност имаш някакви въпроси, задай ги!

Всеки ден го пишеш това "други въпроси? " бе трол!!! Всеки има пртаво да изказва мнение... Кой ти е задал въпрос конкретно на тебе???

С "Възраждане" и Путин "вперед" - ясно къде!

Към НОРМАЛНОСТ,семейство от мъж и жена(а не други извращения),независими държави със суверенитет !!!

Когато нормалните печелят, еврогейидиотите са много разтревожени ! Не е нужно да си с Русия, но защо трябва да си с Америка ???

На Клаус Швяб му е прилошало, май пропада злия му план за Великото нулиране на неговият иконкмически форум wef.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ааа, вЕрно ли Рюте? А че вие заедно с Дания сте страните с най-голяма задлъжнялост на домакинствата - това май ще стане лавинообразен проблем а? То като живееш “на корем” и “във висок стандарт” 20-30 години на заеми - рано или късно трябва да се плати на гайдаря…

Рюте да се безпокои какво става в неговата държава, а не да си вре носа в Италия, ама те всички сороски подлоги излезли от програмата им "млади лидери" са все такива

! ! ! ! !

Еврейско Нацисткия Съюз, не беше ли някакъв демократичен съюз, или това беше само за пред пуделите ???? Защото „демокрацията“ е власт на демократите, а не на народа!!!!

ЕДИНСТВЕНОТО-“БЕЗПОКОЙСТВО”,Е-ОКУПИРАНЕТО НА: ВЛАСТ! МЕДИИ! ФИНАНСИИ! ЦЕНЗОРА,ОТ-ЛИБЕРАСТИ,КАТО ТОВА БОТОКСОВО НЕЩО,С БОЯДИСАНА КОСА!!! БРАВО НА ИТАЛИАНЦИТЕ!!! РЕПТИЛИТЕ,НЯМА ДА УСПЕЯТ,ДА ИЗВРАТЯТ-ЕВРОПА!!!

Недоволни от резултатите от изборите !? Кво стана с евро-атланто-демокатично-джендърските ценности бре!

Този ще е следващия глобалистки боклук попаднал в канализацията