Право на пребиваване най-често за руснаци, турци и украинци

България е предоставяла право на пребиваване най-често на руснаци, турци и украинци през миналата година

Обратно в новината

Коментари - Право на пребиваване най-често за руснаци, турци и украинци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на колко ислямски терористи е дадено право на пребиваване и българско гражданство, що не казаха?

Когато империята на Путин напълно се срине, десетки милиони руснаци ще искат да дойдат в братска България.

Заради масовата българофобия напоследък, руснаците не заслужават да ги приемаме. Ама нали сме жалостив народ...

безвизов режим за туристите си с Турция. Преди руснаците се лъжеха с изгодни имоти в България. Днес им са скъпи визите и висенето с дни по консулствата ни. Надай се коньо за зелена трева!

Трябва да се ограничи до минимум даването на право на пребиваване на руснаци в България! А още по-добре е да се прекратят всякакви взаимоотношения с тоталитарната империя на злото Русия и на територията на ЕС да се допускат само руски политически емигранти - противници на режима на кървавия диктатор Путин!

ПИПО

Взимай душ и лягай, за днеска ти стига. Изкара си 5 те долара.

като сме на темата за математиката, вече трябва да измислят ново число, с което да опишат сащистанският външен дълг. че досегашните числа не са достатъчни. та така. голЕма държава, голЕма работа, голЕм дълг!

Смял съм се сълзи... 1 мин клипче politikus точка ru наклонена черта video/60918-shkola-remonta-dobralas-do-igil.html >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >

Ето малко википедия да се посмееш "През 1989 г. Сидеров става члена на т. нар. Комитет 273, както и на Екогласност и съдейства на Независимо дружество за защита правата на човека. По-късно се включва в СДС. В началото на 1990-те Волен Сидеров е главен редактор във опозиционния вестник Демокрация. По-късно напуска СДС и вестник Демокрация и става заместник-главен редактор във вестник Монитор. Според някои сведения в края на 90-те години е бил пресаташе на свързаната с Мултигруп и Газпром компания Овергаз[5] През 2000 г. печели наградата на Съюза на българските журналисти. През 2002 г. започва да учи теология в Шуменския университет, но прекъсва след първата година. Отказва да се яви на изпит за възстановяване на студентските си права на 1 април 2007 г. поради големия журналистически интерес.[6], но по-късно продължава образованието си. През 2009 г. успява да завърши по съкратен индивидуален план за обучение .[7] Волен Сидеров на митинга на ПП АТАКА пред храм-паметника Ал. Невски на 3 март 2011 г. През 2003 г. Сидеров се кандидатира за кмет на София, но получава под 2000 гласа"

Руснаци и украйнци добре защото са бели и са християни , но турци не ни трябват изобщо.

Народе бегай да бегаме у Румънско доде не е паднало мандалото само там е спасението.У Румъния нема руски кавали и там нема руски партий като туканка

що не си трая бе ? сега ушанките ще идат преди тебе !

Па да бегаме! У Румъния немат турска партия, турско малцинство и още 2347 турци с постоянно пребиваване.

От края на тази година и през цялата следваща година ще поискат постоянно пребиваване в България, също така германци, французи и белгиици. А, на бас.

Султан Ердоган отдавна е изчислил, че една война е стократно по скъпа отколкото ако изкупи булгаристан за жълти стотинки. Процесът отдавна си тече. А вдруги ден султанът ще си купи и изборите.

Вашият фюрер Бялата златка - големият перко прави изключително съдържателна и приложно-практична изборна кампания. Общините с кметове от атака ще решават два проблема: Не на войната с Русия и как Болен да не влезе в затвора след поредната си изцепка

Този хахо е толкова фюрер, колкото аз съм балерина. Но пък е находчив и прибира и турски лири и руски рубли. Кой каквото даде. А за измекярите му остава удоволствието да пикаят върху Операта и да носят масата.

Ако 3300 руснака са емигрирали в България през миналата година и 1/3-та са по семейни причини, значи 1100 българи са се обзавели с по една рускинка, а русофилската диаспора - с 2200 путинофили, без да броим децата - родени тук или докарани от рускинките от ранни бракове.

прав си но донякъде .най лесният начин човек да стане от русофил русофоб е като се ожени за рускиня !

Аз се чудех, защо толкова българи са тотално анти-патриоти и национални предатели! А те, бедните, били си взели за жени нашенки!!! Даже се обзавели и с нашенски тъщи!

2347 турци ще онождат по една или няколко булгаристанки за да подобрят расата. В булгаристан туркиня родена в Турция не стъпва. Идват само мъже а както ни учи историята булгаристанки винаги са били петимни за турски...

майка ти и баба ти доста са палавовали с турци .

Булгаристан скоро ще стане или губерния, или санджак. Трудно ми е да преценя кое ще се получи. Според мен по скоро турски санджак

ще си идеш ич и на твойта нивичка ще заселим руснак комунист, а вместо овце, че туриме една свинефермичка, да има за Божич!

Преценявам със СИГУРНОСТ, кое ще се получи. Ти ще се каеш горко, за българо'омразата си. А рано или късно, Господ българинът ЩЕ НАПРАВИ българите първи, а евреите, ПОСЛЕДНИ.

Хубаво е, че турци и руснаци изкупуват имоти. Така ще си поделят булгаристан по равно.

Колко сидераста избягаха в тундрата на раша да търсят закрила от колониалното европейско робство?

Навремето младата българска държава е давала поданство приоритетно на умните и образовани люде от австро-унгария,чехия,германската империя ,италия и цивилизована франция и затова е станала прусия на балканите само до 1912 ,а сега какви ще станем с пейзаните и гащниците на раша,украйна и анадола! Малко ли са ни хрантутницте на мая сърбежната и паразитите на сидераст -перхидрола,та още да си внасяме?

а защо тия великите не си стоят в прекрасната а идват в ЕС и НАТО ? тук е толкова ужасно за широките им души ! защо се самоизмъчват ?

няма да ти отговаряме пък! да останеш без хонорар днеска!

на мене ми плащат авансово , тъй че спокойно можеш да ми отговориш !

от руснак файда няма !

има разбира се .как ще разберем колко смотан може да е един човек ? те са еталон !

Вече не ми е чудно, че форумите бъкат с мурзилки!

С оглед отрицателния ни прираст аз лично съм за руснаци и украинци да се заселват в България, да мешаме гени с тях, не с туци и араби. Те сега са руснаци и украинци но децата и внуците им ще са Българи, така както внуците на нашите емигранти НЯМА да са Българи...

Да, по добре руснаци и украинци, защото колко може да се демократизира мюсюлманин? Пример Турция - след около 100 г. демокрация, сега тя се радикализира все повече.

На повече турци трябва да се дават разрешения за постоянно пребиваване, защото са работливи и полезни, ония ми ти руснаци и украинци - едни пияници и развратнички.

тъй, тъй! след 2016 ще им се нарадваш на турците. след като меркел ги пусне без визи в европата. те тогава ще ги видиш колко са хубави.

Да се махат руснаците.

Тия верно ни вземат за колония!! А България е пълна с руски и турски агенти, които реват: "Американците", "Американците", "Американците"... аз пък американец не съм срещал на улицата от месеци... виж руская реч и тюрк се носят наред!

абе той и едни американец е достатъчен, за да оплеска работите. стига да е онзи в посолството, който раздава заповедите на нашите 'отговорни' политици

руснаци и украинци е ок, но турчолята - не!

защо?

накратко казано а от друга цивилизация

Абе не си прав. Лоша е пропорцията на турците спрямо останалите, не че влизат. Идеалното е да идват в пропорцията в която са сега. Но пък и като гледам цифрите са малки. Турците за разлика от арабите са работлив народ и идват да живеят и работят. Не се пъчат че са по-различни. Не ходят с фереджета. Изобщо разликата между "бежанците" които влизат и турците е като от земята до небето. То затова и германците се заблуждават, ама то си е тяхна работа.

а къде забравихте 'бежанците'? или на тях не им трябва никакво разрешение за пребиваване? ааа, забравих! те не пребивават, те просто минават

"Друго" е закупен ваканционен или жилищен имот, което си е инвестиция.

...И после: Храни куче,да те лае!...