17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз живея в Русия вече две години и половина и мога да кажа с ръка на сърцето, че това са пълни глупости. Живота не много по лош от България, даже на моменти много по добър. Не мога да разбера, за какво е цялата тази омраза?!

Ха-ха, руснак живее в Русия от две години:) Стига партенки и тролене. Няма злоба, просто ни оставете да си вървим по нашия път и не се опитвайте да ни вкарате пак в своята орбита, защото няма държава, която да е под ваше влияние и която да е добре.

Ватенките бягат от руската кочина. Аз имам познати руски пенсионери, които са продали всичко в кочината и са дошли да живеят в България. Казват че в русия с пенсията си изкарват едва до 17-18 число на месеца и с рубличките край. А тук живеят нормално с малките си пенсии. Ето това е истината за ватната кочина.

Че то и англичаните правят същото..

Господа путиноидыроссиянопитеки, толкова сте тъпи, че дири това да го каже самия Путя, вие радиоактивни зомбита, пак ще плачете , че това не било вярно... Но гледам че в последните постове започнахте да си признафате гакта че ватната държава все повече затъват в своето блато.... но виновни били не некадърниците в кремъл начело с пигмея путя, а виновни са сорос и санкциите. Голям напредък. Ако един немощен , много стар Сорос е в състояние да банкрутира "великата" руска помийна яма , то това говори, колко русия е "велика". Смях.

Нещо си де объркал, соросчетата са мерило на чупене на топломери.

Много ясно че ще се тревожат, западните атаки срещу страната им нямат нито граници нито мярка.

Ами то не бяха санкции, не бяха заплахи, не беше дрънкане на оръжие. След толкова дандания и пари на вятъра, все трябва да се отчете нещо от агенциите. Реално непопулярна е пенсионната им реформа, но рашите е хубаво да погледнат на запад и да видят как там белите трябва да работят до 70 години. И да, пообедняха от всичките санкции, но да имаш цялата глобалистка шайка насреща си и да не се сринеш икономически си е успех. Така че да не го мислим толкова Путин.

И съвсем безплатно Роснефт и Газпром продадоха облигации на Русия, която ги изкупи с парите от Пенсионния фонд на страната. Затова пенсионната възраст ще се вдига до към 92 години. А широко обсъждана в руските медии напоследък е новината, как е възможно в Западна Европа възрастта за пенсиониране да пада и къде е Господ.

Така ли става в Западна Европа - пенсионната възраст пада? Абе тъпанар, ние не сме ли ходили по Европата или пък не можем да четем? Вашите господарчета ни имат съвсем за задръстени, като ви спускат тези опорни точки. Като ти гледам писаниците си на около 20 години. Ако нещо не се оправи в ЕС-то, ще бачкаш до 80 годишен, за да храниш онези с правата. Успех :)

то и на теб пенсионната ти възраст "демократично" щи я наврат отзад дигната до 100 споко

Конечно... соросоида лъже най-нагло... Никъде на пада пенсионната възраст.

Не веднъж путя казваше че санкциите са от полза. Санкциите сринаха ватната икономика. Над 173 милиарда достигнаха до сега загубите. Червените фашисти се принудиха да намалят: - разходите за отбрана, до рекордно ниво -разходите за космоса-вече са само на батути, -разходите за здравеопазване, -разходите за образование -пенсиите -фалираха един куп заводи -и Дерипаска си отиде от поста -отказаха се от фалшивите Армати и Су-57 и т.н. -БВП падна под 1,6% Затова пък: -Вдигнаха цената на бензина -пенсионната възраст -самолетните билети, -дори и водката -очакват да се въведе купонната система... -Акции крупнейших российских компаний, торгующиеся на Московской бирже, упали на торгах. -Российский рынок прогнулся под санкциями -В обменните пунктове дълги опашки за долари

Руснаците се тревожат, а българите весели и безгрижни ли са ... ?

бърлгарите са в пъти по-добре от поробителите си

Е, то защото турците понесоха икономически удари от Голямата демокрация. И пак ме съмнява да сме в пъти по-добре от тях.

къде намеси турците бе алкаш?

Ами пишеш за нашите поробители и се сетих за турците. Мекере нещастно.

ма верно си верваш

Прислугата на ГЕРБ е добре,но останалите...!

Русия е президентска република, рейтингът на президента им е над 60%. Република България е парламентарна страна, а рейтингът на Парламента е...8%, т.е. доверието отсъства въобще. Въпросът ми е, защо Ройтерс не бие всички камбани за тази "аномалия", и не призовава например за нови, извънредни избори, т.к. решенията на Парламента нямат легитимност и подкрепа от населението?

щом казваш, добре.

Не, не е добре.

ми ОК. щом казваш.

Господа путиноидыроссиянопитеки, толкова сте тъпи, че дири това да го каже самия Путя, вие радиоактивни зомбита, пак ще плачете , че това не било вярно...

Шуткин здрасти, как си ?

И аз им се чудя. Що не ходят да работят в Русия, като е толкова хубаво, ами все на запад ги влече. Сигурно да не заемат работните места на местните, няма да е заради заплатите и условията на живот. И руски коли не карат, и руски телефони не ползват, и дрешките им не са от там.

РОССИЯ СПУСКАЕТСЯ В АД. https://www.youtube.com/watch?v=IBh7YE2eOdE

В руската кочина, руснак, който има цели два бъбрека не се счита за беден. Надпис на стената в руска болница.- "Нямате пари?! Бъдете живи и здрави!"

В кочина си се родил-вижда се...

Даже Эдвард Сноуден последнее время намекает на то что жизнь в Рашке с Ватанами хуже чем с Неграми отсидеть на зоне в США. Ако искаш да се надпреварваш - първо трябва да имаш пари..., а сега дори гЪзпром ходи до Америка да моли за пари, както и до Япония. Ватната смрадлива кочина може да рисува само мултфилми...

Много вата има в главата ти

Сноудън преговаряше с американското Министерство на Праводъдието да си се прибира в затвора в САЩ. Омръзнала му е руската свобода. Не знам докъде са стигнали преговорите.

В России строили коммунизм. Не получилось. Потом — капитализм. Не получилось. Потом — феодализм. Наконец хоть что-то получилось! Москва падна през 1992-ра без вякаква "гьобелсова пропаганда". Германия е жива и процъфтява, а СССР умря, не се знае даже къде е гробът му!

Още през 80 те години Ванга предсказа: Русия ке тръгне да трови ора по целио свет.Ама светот ке и го върне.Накрая от глад руснаците ке ручат трева као добиток..."Русия ще се раздроби на още отделни държави. Предстои й остро стълкновение с Китай. Мъчно ми е за руското племе, но Сибир ще бъде отнет от Русия. Виждам, че там ще се ширнат и засноват работливи като мравки жълти човечета. Виждам кръв ще се лее там.

В една въоръжена надпревара мощната СССР фалира. А сега бедните алкохолизирани ватенки нямат никакъв шанс във сегашна военна надпревара. Американците имат ДЕСЕТ пъти по-голям бюджет за оръжие и много повече предимство в новите технологии. Така че ботоксовото пигмейче и еврейски агент путю е обречен на фалит.

Пътя на Путлерова русия, според упорките на кремъл: 1989 - догонваме и изпреварваме Америка… 2000 г. - догонваме и изпреварваме Германия 2012 - догонваме и изпреварваме Португалия 2017 - Чечня ще бъде Мека на почивка и туризъм, а Русия ще бъде ... лидер в световната икономика и политика .... koook kok kooookk, кудкудяк. 2018 - догонваме и изпреварим Африка. Предаваме ръждясали газови тръби за скрап 2025 - да догоним и да изядем диво прасе в Далечния изток…тоалетната отново е на двора. 2030 – ех, някога дедите ни летяха в космоса и живееха в големи градове 2050 – учим се на скална летопис, рисунки и изкуство. И сушим коприва за зимата… 2060 - високо развитата жълта раса от Изток най-накрая ни научи на цивилизация… 2070 – Ура за комунизма, и за величието на Китай!

Нормално е повечето ватенки да мислят че държавата се разпада. РОССИЯ СПУСКАЕТСЯ В АД. https://www.youtube.com/watch?v=IBh7YE2eOdE

Левадата дава информация, вярна и угодна, всекиму който иска да я ползва според неговата си цел. Това е приспособимостта на такива "независими" агенции, на които дебилите в демократичните общества обичат да вярват:-)) Блажени са верующите в демокрацията!

Огромна грешка правят руснаците които си мислят че се двужат в погрешна посока при една отстъпка на гн Путин алчната запапдна измет само тва чака ще ви здъфчат и ще ви ограбят за секунди както направиха с БГ и ще тръгнете като немили недраги по света ще ви напълнят с примати че и може да ви накарат да изповядвате тяхната вяра най добре беше за всички когато със СССР имаше сигурнос закон и ред

кажи им го. белкем поумнеят!

Каква психична болест е това - един и същи психопат " Коко" и "а така" да си прави реплики... ха, ха, Алкаши имате само една гънка в атрофиралото си мозъче за да вдигате бутилката със стекломой.

като си проз и не разбираш майтапа.... си проз

Коко, не ги вземай на сериозно тия допитвания.. руснаците имаха опита с Елцин и знаят какво правят! Ние да му мислим.. че както се обезлюдяваме, а и Мат'ряла виж какви си ги избира.. то пък като че ли има пък и алтернатива? Така са ни хванали новите Бродърс че измъкване няма!

Що не попитат французите какво те мислят по въпроса?!

Ами какво ние да кажем като сме на половината на руснаците по БВП на глава на населението! А бяхме по - добре от тях! Мъка!

така ли пише на лисчето?

Който знае и може може да отиде и да провери! Който е тъп като галош прави глупави забележки!

и това ли пише на лишчето?

Ми да им кажем на руснаците: Добро утро!

100 години погрешно живяха, руснаците, сега го разбраха.

Доста има да подишаш, и пак не е гаранция, че ще разбереш руснаците! Но не пречи да словоблудстваш междувременно

България се движи в без погрешна посока.Върви със страшно бърза скорост към самоунищожене. Руснаците не знам колко се тревожат ама Българските журналисти със сигурност не им пука и се занимава с Русия,вместо с трагедията на родината си!!

Бъ;лгария си е много добре. Само некадърните боклуци сте зле. Все тая къде живеете и кой ви управлява. Борисов правилно го каза в Чикаго - калпав Материал.

Прав е Борисов като е казал че материала е калпав,ако не беше калпав НИКОГА нямаше да гласува за лешпер като него.

сигурно е така. И пак няма да гласува за него!

Я па тия....... Само напред....... Да не сте луди да вярвате на еврогейците и краварите........ Комунизъм му е маиката, а той е съветска власт + електрификация........ Като ви пуснат тока и ви светнат лампите, тогава ще си осъзнаете реалния ужас.......

Безспорно руската художествена култура и по конкретно музика и литература на велики и европейски по дух, но руския народ е много зле за което не е виновен....сталин изтрепа огромна част от мислещите хора и останаха предимно кретените. Толкова години поддръжка на путин от толкова хора, това не е социология, това е простотия до шия.

:)) "Проучване цитирано от Ройтерс :) твърдо твърди, че Руснаците са разтревожени от посоката на движение на страната им"......... Дира, аз и не само аз сме изключително разтревожени от посоката на движение на нашата БГ, защото Държава отдавна вече нямаме, а имаме М.ФИЯ (срастване на държавни структури с организирана престъпност). "Разтревожените Руснаци" ще се оправят, защото Русия е огромна като територия, има огромно количество полезни изкопаеми и има най съвременни оръжия...............Ние обаче се ОБЕЗСЕЛИХМЕ и имаме само послушни и неграмотни калинки, 100% зависими от Б.й Х.й ( ВИНЕТУ), който е 100% зависим от US.

Дреме ми на дългата п..., пърдон, на дългата гайда къде отиват рашъните! Декемврииската за парното ми беше за миналата година 200 лв, сега е 325 лв. И за путин ми дреме и за тръмп ми дреме.....шлякаджии малоумни!

от къде ще тръгне световната криза през 2019та. Няма да е от САЩ. Няма да е и от ЕС.

Чак сега се усетиха путките (феновете на путин).. взе нещо да им намирисва че от много грандоманщина се оказаха в гъза на света.. то не бяха ракети, самолети, подводни торпеда и свръхзвукови щуротии.. докато стандарта им на живот падаше и падаше.. сега като ги подпрат и японците и най вече китайците съвсем ще им се изясни колко им е грешен курса.. после руските жени ще наводнят европейският пазар на плът.. накрая кочината ще фалира както го направи СССР.. и после отначало.. щото там управия няма...

Руснаците казват, че посоката е погрешна, а нашият червен руски трол има информация, че посоката е вярна...Ха сега де!!!

Понеже не ми стигат отново минусчетата за стикерчета от магазина пак да потвърдя. Да русия върви надолу с големи крачки и всеки който се е докоснал до нея си пати твърде зле. Другото че била напреднала технологично или че е най великата държава е мека казано смешно. Освен ако се няма предвид че е лидер в наркомания, алкохолизъм, глад и мизерия. Тогава да велика е.

Е как бе!На ръба на технологичната вълна са.Двуядреният "Байкал" срине цялата Силиконова долина...

От 102 години Русия се движи в противоположна посока на целия свят. Няма друга такава богата на ресурси и бедна на човешки разум в управлението държава.

И понеже Русия се движи в противоположна посока на останалия свят, тя дойде и освободи България. Щото по това време целият останал свят е бил против това да има българска държава или поне автономна българска територия. Но Русия не се е съобразила с мнението на целия тогавашен свят, действала е в противоположна посока на останалия свят. И затова ние сега сме живи и пишем в този сайт колко лоша е Русия.

Освободи България, за да я вкара в Руската империя. Още сме там. Само ни лъжат че сме независими. Иначе сме си чист руски Троянски кон в ЕС и НАТО.

Да, точно глупости. От глупак само глупости може да се очакват? Нали така? Или не признаваш? Част от руската империя сме с американски военни бази за които янките не плащат нищо. Използват базите си у нас напълно безплатно. И сме много странна държава, хем руска губерния, хем пък с американско военно присъствие вместо руско. Не е ли странно? Нооо глупаците като си отворят устата плещят само глупости. Признаваш го нали? "По-добре когато си сред хората си мълчи! Нека всички да те смятат за глупак, отколкото да си отвориш устата и разсеяш всякакви съмнения в това" Марк Твен, американец. За теб се отнася.

И отгоре на всичко купуваме американски бойни самолети. А уж сме в руската империя

Купуваме американски самолети, а над 80% от "българската" икономика е собственост на руснаци. И живота ни досущ като техния.

Освободители с цол поробване

Путин е голям Пич !

е колко да е голям?

Горд_Руснак

Метър и двайсе .

Русия от поне сто години върви в погрешна посока.Избиха и прогониха интелигенцията си,като приложиха мракобесните си методи и в България за 45години,и още не сме ги изгонили........ за съжаление.Тези държави дето изгониха Русия вървят напред.

Мдаааа, изгонените вървят с бързи стъпки към Джендерландия...

Хе хе. Странно що има най-много гейове в Русия обаче (на глава добитък). Ти май най-добре знаеш, а троле?

Ти май си опитвал руския атрибут, щом знаеш колко гейове има в Русия. Иначе откъде имаш тая информация, очевидно от първа ръка нали? А ако отидеш в Русия ще може ли да се омъжиш за приятеля си? Както вече много англичани направиха на Острова. А в Русия има ли гейпаради?

макар и забранени, ги има.

Глава Новоульяновска (Ульяновская область) Геннадий Деникаев запретил проводить гей-парад в поселке Яблоневый. Об этом радиостанции «Говорит Москва» сообщил сотрудник администрации. «Уже не будет. Глава города у нас не в курсе был об этом мероприятии, поэтому он запретил», — рассказал служащий.

Когато хладилника заговори телевизора започва да мълчи.

Добър ден Съдба

Поредната "достоверна" информация от нашите НПО.

за по-достоверно, тиражирана в пропагандната псевдомедия на БСП.

Псевдомедия на БСП със спонсор ГЕРБ...

Спонсор ГЕРБ, пък съсобственик Жан Виденов и отговорен директор една роднина на Президента на ПЕС. Хахахаха

Тоест, харесваме го Путин, но смятаме, че върви в погрешната посока.

Има ли руски ръководител да си го харесват и след като падне от власт? Аз не се сещам.

се сетиха...Че те от ВОСР се движат в грешната посока! По последни данни около 20 милиона руснаци живеят под екзистенц минимума. А колко са на този минимум и колко малко над него? Целият свят им го казва, че се движат в грешната посока, но те продължават да се зъбят и дрънкат оръжие. По-умните отдавна живеят в "загниващия" запад. Останалите постепенно поумняват...

Щото,ний българите,хич не се тревожим,че страната ни се движи в погрешна посока !

коя е правилната посока?

Правилната посока е онази която носи благоденствие на народа на дадена страна. не може 10 години да храниш народа с патриотични песни и православни проповеди.

Тото, ние винаги ще сме в погрешна посока защото сме ДОМИНИРАНИ- ОГРАБВАНИ от Русия. И днес ни ограбват ЯКО, АЕЦ Белене ,КТБ, Сега плащаме тръбата да захраним руската Губерния Сърбия за кеф и печалба на Русия. Фалшиви конкурси само с руски фирми свалиха таксата и ни го набутаха с нашите руски лакеи пак на загуба без да ни трябва. Да, Русия и ние след нея вече 80 г. вървим погрешно!!!!!!!!!!!!!!!!

А защо не закрием тогава руската АЕЦ Козлодуй? Щом руснаците ни ограбват? нали тя работи с руски реактори и с руско гориво? Хайде да закрием Козлодуй! Искате ли? Аз съм ЗА. Да я закриваме по-бързо.

българите не се тревожим

В щатите Към бай дончо доверието да не би да е по голямо

Странно. Но иначе като направят запитване относни спорните Курилски острови, които са изконна японска територия, и заради които Русия и Япония не са сключили мир все още, 70% смятат че трябва да станат руски! При все ОГРОМНАТА територия, която има Русия, и която на 80% е ПУСТА. Мужици, кво да ги правиш ...

затова пък предоставиха на Китай за 49-годишно ползване територии от Сибир, многократно надвишаващи тези на нашата страна...

имало и незомбирани в Русия! Излиза, че царят все пак е гол....

Posokata ne e pogreshna, a obratna. Neka da go dandurkat oshte tehniq kagebeez smotanqk.

Това не е верно. Не е било и няма да бъде и в бъдеще верно.Защото е невъзможно.

Хем гласуват за Путин 90%, хем ги е страх, че вървят накриво.Петъчна тъпотия.

независимия московски център "Левада" 45 това що ми звучи като "социоложката" Румяна Бъчварова нещо))) важно , че РъБЪ обаче се движи в "правилнатата" посока, която е - дъното е близо, а брегът далеч и има вода за всички....

прочети внимателно текста:"Резултатите бележат рязка промяна в сравнение с преди година". Значи преди година всичко си е било ОК и Левада е давала вярна информация, а сега - невярна.... Изведнъж невярна, сиреч неугодна кому то...Що тъй бре, брато?

Левадата е давала невярна информация и преди 1 година, както и сега. Просто тогава никой не я е цитирал.

Левадата дава информация, вярна и угодна, всекиму който иска да я ползва според неговата си цел. Това е приспособимостта на такива "независими" агенции, на които дебилите в демократичните общества обичат да вярват:-)) Блажени са верующите в демокрацията!

той Румиту и то "винаги" дава вярна информация...))))

PEYTSCH

Не се тревожете, баратушки, посоката е вярна...Надолу.

За мене е сигурно. И при тебе ли?

Това Ройтерс ли каза? И кога са направили това проучване...

социолози бол...

по добре късно отколкото никога, е не е съвсем късно