Руското посолство за ареста на Мартин Заимов: Циничен акт от внука на герой на СССР

59-годишният финансист бе задържан, докато се опитвал да заличи надпис от Паметника на съветската армия

Обратно в новината

Коментари - Руското посолство за ареста на Мартин Заимов: Циничен акт от внука на герой на СССР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво Марто, ти си пич!

.......не разбрахте ли че болшинството от българския народ ви НЕНЕВИЖДА!!!

Дядо му се е борил с Кафявата чума, а той се бори с Червената, кое не можете да разберете още?!?!

НЕ ни трябва паметник на СЪветската армия от 1945 г... Съветските комунисти ПОДКРЕПЯХА сърбите, и затова България НЕ се обедини с Македония.. СЪветските комунисти просто сложиха Тодор Живков и Ерих Хонекер да управляват България и завзетата от руснаците- Германия, след 1945 г.. На БЪлгария, ни трябва паметник на Руските войски ОСВОБОДИЛИ БЪлгария от Мюсюлманско- Ислямско РОБСТВО през 1878 г.. Най- добре да СМЕНЯТ надписа на този паметник и да пише че е- "" В памет на ЗАГИНАЛИТЕ руски войници през руско- турската Освободителна война от 1878 г.""

Какво общо има между Русия и СССР. Общо има между Русия и ВОСР, но не знам защо не я честват. Това също е ценичен акт, но си траят и не само това.............................................

Никога не е късно да станеш за резил...

най-обикновен нацист

Zasramete se be raya! Cinichni komentari!

Дядо му е един почтен човек и за това беше възвеличаван до 1989г. Този "финансис" осребряваше дядовия си авторитет преди 89година. Все пак е живял близо 30 години в социализма и е бил синче на номенклатурчик. След това е получил от червените куфарчета които са свършили и в момента търси ново проприще финансирано от Чичо Сам.

Мартин Заимов - достоен потомък на дядо си - за няколко долара (очевАдно не рубли) повече!

МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕИЗБРАН САМО ЧРЕЗ .... ЧЕРНАТА КУТИЯ НА МЪДУРО, СИРЕЧ - ЧРЕЗ ФАЛШИФИКАЦИЯ... Е ТО ЗАТОВА МИНАХА НА ТАКОВА "ГЛАСУВАНЕ", КАКВОТО НЯМА НИКЪДЕ В ЕВРОПА, ЗАЩОТО ИМ Е ЯСНО, ЧЕ ТАКА И САМО ТАКА МОГАТ ДА ИМАТ "ГАРАНТИРАН" РЕЗУЛТАТ. БРИ ГЛАСУВАНЕ С ХАРТИЯ, ТЯ СЕ ВИЖДА ФИЗИЧЕСКИ, НЕ МОЖЕ ДА БЪДА СКРИТА, И ДАЖЕ КАТО ИЗБИРАТЕЛ БИХ МОГЪЛ ДА ПОСКАМ ПРОСТО ДА ОСТАНА В СТАЯТА КАТО "НАБЛЮДАТЕЛ" НА БРОЕНЕТО ... И НЯМА ИЗМАМА... А СЕГА - ИЗМАМАМАТ Е В КОДА НА ПРОГРАМАТА, КОЯТО БРОИ.

Няма по големи циници от руското посолство и от Русия!Този тотем на тоталитаризма трябва да бъде разрушен !Смърт на окупатора, свобода за Бъгария!

ИМА И ТРЯБВА ЛИ ИЗОБЩО ДА ИМА НЕЩО ОБЩО, МЕЖДУ МИСЛЕНЕТО И ВИЖДАНЕТО НА СИН И БАЩА ИЛИ ПЪК ОЩЕ ПОВЕЧЕ МЕЖДУ ВИЖДАНЕТО НА ВНУК И ДЯДО... ТВА СА ГЛУПОСТИ И МАНИПУЛАЦИИ! КОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА ХАРЕСВА , ОДОБРЯВА ИЛИ ДА ОТГОВАРЯ ЗА ДЕЙСТИВЯТА НА СТАРОТО ПОКОЛЕНИЕ ... Е ПА ТВА СА РАЗЛИЧНИ ХОРА, АКО И ДА СА ОТ ЕДНА КРЪВ!

Типично по съветски. Като не можеш да победиш някой, принизи го до твоето ниво.

На тоя верно ли дедо му е антифашист!? Смех!! Да върне всички материални облаги които е получил покрай дядо си!! Храни куче да те лае!

А САЩ, Великобритания и Франция да не би да са подкрепяли нас българите, и да са искали Македония да бъде върната на България?! Те не само че не са искали това, но са искали и други територии да бъдат откъснати от страната ни, и присъединени към Сърбия (Югославия), и Гърция! Гърците например са искали българо-гръцката граница да минава по река Марица през Пловдив! Това не става само благодарение на мразеният от теб СССР! Дори само затова си заслужава да има паметник на съветската армия! СССР/Сталин също предовратяват включването на България в състава на Югославия, за което Георги Димитров и тогавашното ръководство на БКП! А иначе ти как си представяш да бъдат взети територии (Македония) от Югославия, която е била на страната на победителите в втората световна война, и да бъдат върнати на България, която е била на страната на победената хитлеристка Германия?!

Да кажем че съм краен националист (или умерен неонацист) и отида и препикая гроба на дядо му, този борец са свобода как би реагирал?

Пощурял от Пфайзер-а, реве за шмайзера!!!

ТОЙ ДА НЕ ГИ Е ВЗЕЛ НА СИЛА ТИЯ "ОБЛАГИ" .... ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ "МИСЛЕНЕТО" НА ХОРАТА НЕ СЕ КУПУВА ... ТО ТИ ИДВА ОТВЪТРЕ!

Оковите в главата на чоаек няма как да бъдат премахнати от друг, освен от самия него! Да руши може всеки, граденето е трудно!

Хаха тоя бил внук на комунист па сега се пише демократ... Смешник, бегай в Чукотка обратно!!!

Никой те трябва да бъде съден за делата на предците си, така че Мартин си е пич.

е да си вандал, нали ?

И НЕ СЕ ВЪЗПИТАВА ...МИСЛЕНЕТО ПРОСТО ТИ Е ДАДЕНОСТ ПО РОЖДЕНИЕ ...

Не мога да повярвам, че го пуснаха тоя олигофрен болен мартинчо.

на мен лично паметниците не ми пречат , ако ще да сложат хитлер и сталин един до друг , това е просто история , когато заличаваш или я изкривяваш тогава се пръкват такива уроди като тия двамата , а като гледам много последователи си имат

Да си го взимат моча в пасоля и да не се напъват рашкая сволоч , да не родят тракторче !

Мястото на този монумент е в Музея на социалистическото изкуство.

Внука не е паднал от небето..всичко което е и има е с основа жизнения път на предците му. Виж, ако беше се отказал от тях и започнал на чисто - друго щеше да е. Освен това, Мартин Заимов е 59 годишен, а върши хашлашки неща...не му отива на годините. Дядо му е бил значително по-млад когато са го убили.

А на тебе мястото ти е в гей бардак да се порите с мартинчо.

тези пишман демократи започнаха първи да говорят за османско присъствие

Павел Говняшки

Добавка: замислих се и ще взема да проверя из нета - дали има публично известен орден/медал нещо като "Герой на САЩ"!? И ако има нещо подобно - за какво се дава!?

Павелчо, няма ли кой да те тресне по тиквата, та да млъкнеш!!! В чужбина съм, иначе бих ти определил среща да се видим...Абе Дир нещастен, от кога ви говоря да направите форум за щеревци и павковци, там да си изпускат и вдишват зловонията?!

Вечна слава на Съветската армия, освободила България от хитлеристката чума

Аз само ще ти припомня, че по време на ВСВ целият "износ" на България е бил в стоки и провизии за Източния Фронт, за Вермахта. Руснаците са имали пълното основание да сринат България, както изринаха Източна Германия. Но, не го направиха. Поизтрепаха малко фашисти, но това е всичко. Останалото, в което ги обвиняват, са измислици на фашистите, които управляват България още от комунистическо време - те никога не са се махали от властта, въпреки т.нар. народен съд.

В момента на територията на България има 4-5 американски военни бази, за които американците не плащат нищо! Така че ако този е толкова загрижен за независимостта на България, защо не ходи да протестира срещу сегашните окупатори на страната ни?! Защо не протестира срещу членството на България в НАТО и ЕС, организации, силно ограничаващи независимостта ни?! Защо реват, че е национално предателство, че Тодор Живков искал да присъединява България към СССР, а в същото време считат присъединяването ни към ЕС за най голямото историческо постижение на страната ни?!

Май е по-правилно да го наречем фашист, но не бих тръгнал да споря :)

Аз бих го оставил така наречения паметник да стои и да срамува. В един момент самите руснаци ще искат да се махне.

Браво за коментара! Споделям вашите мисли.Каквото и да се прави, да махат паметници и каквото щете там, все пак това е история и тя е такава, каквато е.Няма да я променим със задна дата, ако махнем даден паметник .Затова се казва ПАМЕТНИК-за да си спомняме, да се учим от историята и да не забравяме, какво е било, да не повтаряме същите грешки.То е все едно и Египет, да бяха сринали пирамидите и бяха изхвярляли мумиите от музея, щото видите ли е било през робовладелческият им строй и фараоните са били диктари ?! Дори напротив, те печелят от това, като поне 60% от икономиката им се крепи от туризъм.

На мене паметникът много ми харесва. Величествен и вечен като Русия.

защо не внасяме азерски газ, който е 3 ПЪТИ по евтин от руския?

Ще се нареди до теб да пикаете заедно ...

Дядо му е разстрелян в името на царя за антифашистка дейност! Все пак е позорно това, което е направил…. А има най- висш орден от Франция, която е сеъюзник ма СССР във войната…. Абе резил…

демократите да се сърдят на Чърчил, че ни хариза на другаря Сталин

Иво Минджев кога пак ще идва в Добрич ? Едни приятели се интересуват....

Що за смешник трябва да си, за да драскаш със спрей на 59 годишна възраст!?

"Особено съжаление предизвиква фактът, че този циничен акт е извършен от внука на изтъкнатия български антифашист, Герой на Съветския Съюз Владимир Заимов, загинал в годините на Втората световна война в борбата си с кафявата чума", се казва в съобщението на дипломатическата мисия на Москва в София." Ами не е за особенно съжаление. Ако прочетете какво пише на надписа излиза че дядо му си е седял и НЕ Е ЗАГИНАЛ БОРЕЙКИ СЕ СРЕЩУ ФАШИЗМА. "Признателността" на българския народ ?! Ако дядо му е загинал с какво той като представител на българския народ е по долу от загиналите руснаци?! Какво ще кажете да спрем да сме признателни?! Какво ще кажат руснаците да са малко самокритични към ролята си в политиката на СССР Хитлер и Сталин и пактовете им за ненапаедние подялбата на Полша опита за окупация на Финландия .... Дали Хитлер щеше да стигне по далеч от границата на Полша ако бяха действали навреме заедно с Англичаните и Французите? Дали дядо му щеше да оцелее и да не се налага да се бори срещу нещо което можеше да бъде избегнато?

И Вечна слава на ВЕЛИКИЯТ ГОРБАЧОВ освободил България от комунистическата чума Всички паметници на Съветската армия поробителка да се предоставят на украинският битак

Щото неговия дядо е загинал в борбата с фашизма ... а надписа ни приравнява на втора категория незначителни нещастници ... затова.