Коментари - Руският Върховен съд ликвидира "Мемориал" | Днес.dir.bg

Руският Върховен съд ликвидира "Мемориал"

Съдебното решение срещу една от най-старите неправителствени организации в Русия бе взето по искане на прокуратурата

Обратно в новината

Коментари - Руският Върховен съд ликвидира "Мемориал" | Днес.dir.bg

Коментари

щом на запад реват на умряло от ликвидацият на тяхно НПО /на което видите ли се били ахххх ...възхищавали/, значи всичко е както трябва за Русия.Така и трябва да бъда там където има държава.

Няколко еврейски организации се обявиха против т.н. "мемориал", защото те героизират есесовци, масови убийци на евреи, през ВСВ.

Четох до "руския историк Юрий Дмитриев" и спрях - този е учил в медицинско училище - т.е. за фелдшер (не го е завършил), работил като шлосер в банно-перален комбинат, началник на пещите в комунално стопянство, общ работник в завод за слюда, екскурзовод... За побой е лежал 2 години в затвор по времето на СССР. Детето, заради което е осъден е карелско момиченце, което той "искал да осинови" - най-невинното, което му е правил е да го снима голо между краката. За останалото в България щяха да го убият в затвора пандизчиите. Историк и борец за права... Да ви с..ра на историците, на борците и на пропагандата!

Прометей Рейтинг: 736 13:54, 28 дек 21 Весело "Указ седем-осем" или как в Съветския съюз разстрелвали деца Това е една мрачна история за това как в Съветския съюз са репресирани и разстрелвани деца с така наречения "Указ седем-осем" или "Законът за класовете" (има се предвид житен клас-бел. ред.). Малцина знаят, че за кражбата на няколко класа, буквално 5 класа от колхозните ниви на сталинския СССР наказанието е било разстрел, още по-малко знаят, че това се е случвало с деца на възраст над 12 години. Законът, получил по-късно названието "Законът за класовете" или "Законът за петте класа" е приет на 7 август 1932 година. Става дума за член 328 от сталинския наказателен кодекс. Този закон е наричан още "седем осми" или "указ седем-осем" по датата на приемането му. За приемането на закона настоявал самият Сталин, великият мелиоратор и езиковед обявил всеки, който се съпротивлявал или само не се съгласявал с неговия безумен план за насилствена колективизация за "враг на народа и държавата". След приемането на този закон всички, "грабители на социалистическата собственост" били разстрелвани, и само в изключителни случаи екзекуцията била заменяна с 10 години в лагерите на ГУЛАГ. "Социалистическа собственост" се смятали дори шепичка класове от колхозните поля — в буквалния смисъл на думата от 3 до 5 класа — за това човек можел да бъде арестуван и разстрелян. На 7 април 1935 година е прието постановление номер 3/598 с което смъртната присъда според сталинския наказателен кодекс можела да се прилага и към деца, навършили 12 години. Постановлението е подписано лично от Сталин и това става именно в годините, в които съветската пропаганда активно изобразява Сталин като "приятел на децата" - с момиченце на ръце и обкръжен от пионери с цветя.

Повярваха ти само платените тролове…

ти какъв си освен ганьовски русофилски идиот

Хайде сега напиши че са си изяждали децата , може и да те наградят!

Е, да - Сталин. Умрял 1953 г. И отмяната на репресиите му е започанала. Я ся да видим, какво пък е ставало в демократична и братска Канада. При това до 1997 г. Ще цитирам Дойче Веле: Нова зловеща находка в Канада: стотици детски гробове край католически интернат Те са били извеждани насила от семействата си с цел да бъдат приобщени към бялото население: десетки хиляди деца на коренното население в Канада са станали жертва на този културен геноцид. Доказателствата се множат. В района на бивш католически интернат за деца от коренното население в Канада са открити стотици анонимни гробове. Дотук в селището Маривал в Западна Канада са намерени 751 безименни гроба, съобщи председателят на местната коренна общност Кадмус Делорм. Толкова много анонимни гробове никога преди не са били откривани в страната... Гробове край училища В края на май в района на друг бивш католически интернат близо до градчето Камлупс в провинция Британска Колумбия бяха открити тленните останки на 215 деца от коренното население. Зловещата находка тогава предизвика шок в Канада, а правозащитници от ООН настояха за щателно разследване на обстоятелствата. След откритието в Камлупс с подкрепата на властите започна разкопаване на терените на бивши училища за деца от коренното население на Канада, в т.ч. и в района на Маривал на 140 километра източно от столицата на провинцията Реджина. Там от 1899 до 1997 година е имало католически интернат за деца от коренното население... След 1847 година в Канада около 150 хиляди деца от коренното население, както и от смесени бракове, са отделени от семействата и културата си и са вкарани насила в църковни домове с цел да се адаптират към обществото на белите. Много от тях са били малтретирани в домовете, имало е и сексуални посегателства. Най-малко 3200 от тези деца са починали, повечето от туберкулоза... ....

Еми като смениха истинския Путин с двойник. Е след 3дни пак ще се види съвсем ясно, на новогодишното обръщение, което като се сравни с някога красноречиево си личат разликите спрямо истинския,цвят на очи, глас, форма на лице, уши и т.н.

Каза за двойника преди десет години Със сигурност не е само един

С тези забрани и премахвания на едно и друго лека полека, отдавна си личи че е диктатура. И също така съвсем прозрачно личи кой доведе Талибаните в Афганистан,където по същия начин лека по-лека смачкват правата на жените и други ограничения.

Русия е като кошер с пчели, обграден със стършели. И ако Путин не дипуска стършелите в Русия, на него ли трябва да се сърдим, или на онези които искат да ги пуснат в кошера

какво да очакваш ...

Нещо се бавят азиатците

И така Мемориал отива в Memories(в спомените на някои хора).. RIP

Щом тази организация е уважавана в чужбина, значи руския съд добре е направил, че е забранил тези антируски организации.

Нямаш идея Що е то Мемориал

Ние знаем що е "Мемориал", но изглежда че се занимават с антируска дейност, щом я закриват!!

Абе кучетата си лаят, керванът си върви! Тоест АнтиСлавянските ТРОЛОВЕ си лаят, а Русия си върви напред. И нищо не може да я спре. Русия си решава вътрешните проблеми правилно, каквото и да се говори тук. Свършен факт. Браво на Руснаците!

Копейкин, ти ли си? Като ти харесва толкова много там защо не си събереш чамаданите и не запалиш към Масква с 200? Май не ти изнася, а?

Ти дебил или да :)))))

Аз някъде да съм казал че там ми харесва? Или ти не умееш да четеш. Ама как ли да умееш, кравешки лайна като теб нищо не умеят.. Само вонят..

Русия е толкова славянска, колкото аз съм китаец. В Москва до началото на 18 век се е говорило само на угро-фински език, и е имало само трийсет славянски думи в него. Чак след декрет на Петър първи чрез заплахи, той заповядва и принуждава всички в Москва и подмосковието да говорят на славянски език. Славянския става задължителен език. По този начин оправдава агресията и завладяването на славянски държави на запад и тяхното анексиране към разрастващата се тогава Руска империя!

Нещо не ми звучиш убедително Гледаш много YouTube.. В Русия се говори на Стсрославянски език още от 8ми век, а малко по късно учениците на Кирил и Методий отнасят в Русия и славянската писменост. Всички исторически документи от това време са на Стсрославянски. Почти малко. Образовай се. Не се позори така пред всички.

Това което си написал е най голямата лъжа която съм мел последните дни… Че и тъпаци са ти нацъкали и 8плюса…

Трябва много да се внимава! Румен Радев се е заобиколил с верни на него, а не на Родината генерали, отделно е овладял ДАНС и МВР и при една подходяща среда и международна обстановка може да извърши военен преврат и да ни тласне към Евразия с аргумента, че трябва да спазваме неутралитет като Сърбия.

Де късмет де ...!!!

Знаят ли тези, които защитават кликата на Путин, че в Русия има закон приет официално, че аз ако обидя Путин с някой епитет всеки, който ме е чул има право да пусне жалба в полицията срещу мен, че съм му накърнил чувствата понеже той симпатизира на Путин. Следва предупреждение от полицията и глоба от 700 евро(в рубли). При второ такова нарушение се повдига обвинение и дело по бързата процедура и следва затвор до 5 години. Това е официално приет закон в Русия от преди 6 години. Сега пак защитавайте вожда и си представете, че вие живеете в такава държава. Ако все още мислите , че това е редно явно трябва да хванете влака, вземете чамадана(куфара) и от там на гарата за Маскве при Путлер, Янукович, Лукашенко и Ким Чен Ун. А, забравих ! Може да вземете и Мунчо и Рашков с вас. Ще е много добре за България!

Ще им се наложи да се смеят и плачат по команда Ще ги задължат да си носят компютрите и телефоните всеки месец в милицията, за проверка за антипутинско съдържание Почнаха пак да славословят социопата Сталин Мога само да ги съжалявам

Гьобелс се кокори и завижда от Червеният Рай. Такъв контрол дори той, че дори Хърбърт Уелс даже, не са си фантазирали.

Единственото разрешено нещо в раССССия, което остана е да хвалиш вожда с ботокса и да обиждаш Запада! Иначе минимална заплата 70 евро на месец! Ср. заплата 300 евро на месец! 1.70 лв литър бензин! Само картофите и хляба са на някакви поносими цени! 1 милион емигранти на година към ЕС, САЩ и Канада и на тяхно място идват 1 милион имигранта от становете! Шуткин замества коренното население от алкаши с правоверни руслямисти! :))))))

Браво, така се прави. Крайно време е и у нас да се ликвидират всякакви такива антидържавни нпо-та!

Дебил или да ?

Руснаците си пазят държавата!!! Хайде, искам да видя как ще стане - някой в САЩ да основе организация, която постоянно призовава за сваляне на бай дън?

Около 4 милиона вътрешни войски Ха сега се сети с кого се готви да воюва жужан Редовната армия 1.5 милиона Некви идеи?

Решението е правилно!

“Решението” е политическа репресия.

Да щурмуваш Капитолия, щото не си съгласен с избора на бай дън - тероризъм. Да щурмуваш Кремъл, щото не си съгласен с Путин - геройство... Знам ги аз вашите европедалски ценности.

Руският закон за чуждестранни агенти не забранява на никого да критикува властта. Мемориал може да критикува, но да обяви, че е организация, финансирана от САЩ

Това ще стане и при нас, ако прокуратурата попадне в ръцете на Рашков и Мунчо. Ще поръчват присъди по телефона

Мунчо е Биби

огледално- да се изгонят всички с руски паспорти.

А тези, с другите (чужди) паспорти да останат ли?!! Особено тези които прикриват извратените си възгледи и поведение, зад привидно хуманни каузи!!! Аман от лицемерие и двойни стандарти!!!

Вместо Украина нападнаха вътрешният враг!

Америка за България и 40 НПО на Сорос, както Зайдел и Аденауер от Германия са 100% чуждестранни Агенти . Всичките си пари получават от правителствата си,за да се намесват във вътрешните работи на България! Българско НПО получаващо пари ор държавата ,би било Чужд Агент в САЩ !

А правителството на Кокорчо и Канадеца що го забрави. Седнал си за НПО да ми приказваш, те цяло правителство си имат

Това нещо руснаците трябваше да го направят преди много години. Това е като да държиш змия в пазвата си. Гъмжеше от чужди агенти,подкопаващи устоите на Русия.

Мемориал официално получават парите за съществуването си от правителства на САЩ и западна европа. Това ги прави моментално Чуждестранни агенти. Русия копира закона Сащ за чужди агенри преди около 10 години. Чуждестранните агвнти са Длъжни да Обявяват в излъчванията си че са такива...Мемориал не го правят...и ги дерегистрират.

този съд, колкото е върховен, толкова е и съд. Все пак говорим за държавата узаконила пожизнената власт на диктатор. Всичко друго е ясно след това.

Ами в Русия само един диктатор, а в Европа се сменят Диктаторите. Къде е разликата?

сериозна държава не може да допуска чужда държава да финансира някого вътре и да подронва страната ти, като вади само негативни неща и ги раздува като балони. САЩ не допускат това - Законът за чуждестранните агенте е изобретение на Америка! Соросоидите обаче не го критикуват, а гледат само какво става в Русия.

Не подлежи на обжалване!

щом "Мемориал" се "радва на голям престиж в чужбина".... да я вземат там да работи. Тъкмо ще разрови колониалната история на англосаксите - какви роби и къде са продавали... Може и за Белгийско Конго да проучат нещо... как са отсичали ръцете на негрите... Има доста да се работи там!

Какво ли значение има какво станало в кочината Русия... Закривай!

За кочината, просто се огледай около себе си

два пъти осъждан за педофилия

Радев да взима пример...

Ко на занимавате ден и нощ Кво праят другите Сутрин Америка ви е виновна След обед Турция Вечер Русия Против ЕС и НАТО бълвате ден и нощ Все някой друг ви е виновен

Спрете да лочите ракия и вино Овоняхте цялата държава на сарми бахур и пача Аре отивайте утре да бачкате Големи разбирачи на политиките станахте

В РФ не се шегуват със соросоидни измекяри и с откачалки като Майорка. Всеки си отива на мястото . Едните в затвора, другите в психушките ...

ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА .

Нов руски документален филм ни заличи от картата на славянската култура и писменност ( Докато България и Северна Македония търсят начин да се разберат за общата ни история, за да може югозападната ни съседка да се присъедини най-накрая към ЕС, Русия пусна нов документален филм, в който страната ни е изцяло заличена от картата на славянската култура и писменост. „Една вяра, един език“ е заснет със съдействието на Руското посолство в Северна Македония и преди дни имаше премиера в Скопие. Сценарист и режисьор е Елена Мироненко, а нейното произведение е отличено като „Най-добър телевизионен филм в регионално телевизионно студио“ на XXVI филмов и телевизионен фестивал „Радонеж“ в Москва. Във филма се твърди, че родината на славянската азбука е Македония, а братята Кирил и Методий нямат нищо общо с България, която дори не е представена като книжовен и православен център на Балканите през IX и X век. А посланието на „Една вяра, един език“, изразено директно е, че славянските народи трябва да се обединят под крилото на Русия, съобщава „Площад Славейков“.

квичалниците като тебе винаги се заличават.. ббаахаха

Ти си горд тъпак

За това сме си виновни сами. Скъсахме всякакви връзки с Русия, единствената държава която купуваше боклуци произведени в България. Скъсахме културни връзки. Провеждат се редовно антируски кампании в България, насажда се омраза против Русия. Какво можем да очакваме от Русия? Да ни прегърне и целуне по челото ли?

Аайде.. И Майора го отпиздиха! Браво ДИР. Бг

Аайде, отвориха лудниците.. Появи се Майора.. Изпълзя от тоалетната..

Почна се! В горния материал половината е лъжа, другата половина е изопачаване на фактите или тяхното премълчаване. Просто не ми се губи времето да пиша подробно за всяко едно от тези неща, смятам, че това е вече безсмислено. Дир.бг се включва в западния "наратив", тоест в представяне на една измислена "реалност" вместо съществуващата.

"Неправителствената организация "Мемориал" се радва на голям престиж в чужбина." - е това е ключа към бараката!! Путин започва да настъпва по мазолите "борците за свобода" от Запада....

По Коледа клахме прасето Добре се получи Бахура хубав стана и пачата напрайхми

И Ния тъй само дето ракията е на привършване а новата още е на десет дена

Един чужд инструмент в РФ по-малко!

Не е ясно как Дмитриев защитава човешките права, а е осъден за изнасилване на дете. Кои права защитава Дмитриев ?

Браво на руснаците! Такива организации са винаги финансирани от ЦРУ. Сега троловете финансирани от Западните "демокрации" реват та се късат с зловонни коментари! Но фактът че фигансираните от ЦРУ организации си отиват от Русия си остава! Браво на Путин, единственият защитник на славянството!

Всеки който е против Путин е или агент на ЦРУ или враг на народа,същата работа която е помним по времето на царуването наТ.Живков.

Путин въздига Сталин та покрай него да се прави на велик ..... Но хората помнят и не трябва да се забравят зверствата които превишават и фашистките военнопрестъпления . Живи са се изяждали .......

Конфликта между НАТО и Русия се изостря. Никой не може да позволи в тила да работят открити чужди агенти на влияние. Между впрочем Германия НЕ разрешава работа на немскоезичната версия на RT дори в ютуб. Няма смисъл руснаците да се правят на по-големи светци от немците.

По държави чуждото финансиране на НПО-та, се води чужда агентура. И тук трябва да се забрани чуждото финансиране. Такава държава е и Израел. За САЩ не знам какви са правилата, но и там имало забранени НПО-та. На евреина Сорос от Унгария с щатско гражданство, неговото Отворено общество не го допускат в Унгария и Израел. А ако не бе американски гражданин, щеше да е същото и в САЩ. Даже го подгониха за други неща, но финансира кампанията на демократите и може да са се обърнали нещата.

И тези чуждо финансирани НПО-та, не изкарват волята на народа, а опитват да наложат чужда такава на него - антидемокрация.

Ако руския Мемориал е като БХК добре, че е закрит. В България няма кой да закрие БХК. Няма и кой да изгони некадърника Гешев.

На малкия Вова скоро ще му поникнат мустаци - мънички, под носа. Само че годината не е 1933. Правят страната си за посмешище пред света тези негодници в Кремъл!

Малкия Вова е постигнал в живота толкова много, че твоето подобие на мозък даже не може да ги побере. А единственото което си постигнал ти, е че пълниш тоалетната на двора.

Коментари - Руският Върховен съд ликвидира "Мемориал" | Днес.dir.bg

Руският Върховен съд ликвидира "Мемориал"

Съдебното решение срещу една от най-старите неправителствени организации в Русия бе взето по искане на прокуратурата

Обратно в новината

Коментари - Руският Върховен съд ликвидира "Мемориал" | Днес.dir.bg

Коментари

щом на запад реват на умряло от ликвидацият на тяхно НПО /на което видите ли се били ахххх ...възхищавали/, значи всичко е както трябва за Русия.Така и трябва да бъда там където има държава.

Няколко еврейски организации се обявиха против т.н. "мемориал", защото те героизират есесовци, масови убийци на евреи, през ВСВ.

Четох до "руския историк Юрий Дмитриев" и спрях - този е учил в медицинско училище - т.е. за фелдшер (не го е завършил), работил като шлосер в банно-перален комбинат, началник на пещите в комунално стопянство, общ работник в завод за слюда, екскурзовод... За побой е лежал 2 години в затвор по времето на СССР. Детето, заради което е осъден е карелско момиченце, което той "искал да осинови" - най-невинното, което му е правил е да го снима голо между краката. За останалото в България щяха да го убият в затвора пандизчиите. Историк и борец за права... Да ви с..ра на историците, на борците и на пропагандата!

Прометей Рейтинг: 736 13:54, 28 дек 21 Весело "Указ седем-осем" или как в Съветския съюз разстрелвали деца Това е една мрачна история за това как в Съветския съюз са репресирани и разстрелвани деца с така наречения "Указ седем-осем" или "Законът за класовете" (има се предвид житен клас-бел. ред.). Малцина знаят, че за кражбата на няколко класа, буквално 5 класа от колхозните ниви на сталинския СССР наказанието е било разстрел, още по-малко знаят, че това се е случвало с деца на възраст над 12 години. Законът, получил по-късно названието "Законът за класовете" или "Законът за петте класа" е приет на 7 август 1932 година. Става дума за член 328 от сталинския наказателен кодекс. Този закон е наричан още "седем осми" или "указ седем-осем" по датата на приемането му. За приемането на закона настоявал самият Сталин, великият мелиоратор и езиковед обявил всеки, който се съпротивлявал или само не се съгласявал с неговия безумен план за насилствена колективизация за "враг на народа и държавата". След приемането на този закон всички, "грабители на социалистическата собственост" били разстрелвани, и само в изключителни случаи екзекуцията била заменяна с 10 години в лагерите на ГУЛАГ. "Социалистическа собственост" се смятали дори шепичка класове от колхозните поля — в буквалния смисъл на думата от 3 до 5 класа — за това човек можел да бъде арестуван и разстрелян. На 7 април 1935 година е прието постановление номер 3/598 с което смъртната присъда според сталинския наказателен кодекс можела да се прилага и към деца, навършили 12 години. Постановлението е подписано лично от Сталин и това става именно в годините, в които съветската пропаганда активно изобразява Сталин като "приятел на децата" - с момиченце на ръце и обкръжен от пионери с цветя.

Повярваха ти само платените тролове…

ти какъв си освен ганьовски русофилски идиот

Хайде сега напиши че са си изяждали децата , може и да те наградят!

Е, да - Сталин. Умрял 1953 г. И отмяната на репресиите му е започанала. Я ся да видим, какво пък е ставало в демократична и братска Канада. При това до 1997 г. Ще цитирам Дойче Веле: Нова зловеща находка в Канада: стотици детски гробове край католически интернат Те са били извеждани насила от семействата си с цел да бъдат приобщени към бялото население: десетки хиляди деца на коренното население в Канада са станали жертва на този културен геноцид. Доказателствата се множат. В района на бивш католически интернат за деца от коренното население в Канада са открити стотици анонимни гробове. Дотук в селището Маривал в Западна Канада са намерени 751 безименни гроба, съобщи председателят на местната коренна общност Кадмус Делорм. Толкова много анонимни гробове никога преди не са били откривани в страната... Гробове край училища В края на май в района на друг бивш католически интернат близо до градчето Камлупс в провинция Британска Колумбия бяха открити тленните останки на 215 деца от коренното население. Зловещата находка тогава предизвика шок в Канада, а правозащитници от ООН настояха за щателно разследване на обстоятелствата. След откритието в Камлупс с подкрепата на властите започна разкопаване на терените на бивши училища за деца от коренното население на Канада, в т.ч. и в района на Маривал на 140 километра източно от столицата на провинцията Реджина. Там от 1899 до 1997 година е имало католически интернат за деца от коренното население... След 1847 година в Канада около 150 хиляди деца от коренното население, както и от смесени бракове, са отделени от семействата и културата си и са вкарани насила в църковни домове с цел да се адаптират към обществото на белите. Много от тях са били малтретирани в домовете, имало е и сексуални посегателства. Най-малко 3200 от тези деца са починали, повечето от туберкулоза... ....

Еми като смениха истинския Путин с двойник. Е след 3дни пак ще се види съвсем ясно, на новогодишното обръщение, което като се сравни с някога красноречиево си личат разликите спрямо истинския,цвят на очи, глас, форма на лице, уши и т.н.

Каза за двойника преди десет години Със сигурност не е само един

С тези забрани и премахвания на едно и друго лека полека, отдавна си личи че е диктатура. И също така съвсем прозрачно личи кой доведе Талибаните в Афганистан,където по същия начин лека по-лека смачкват правата на жените и други ограничения.

Русия е като кошер с пчели, обграден със стършели. И ако Путин не дипуска стършелите в Русия, на него ли трябва да се сърдим, или на онези които искат да ги пуснат в кошера

какво да очакваш ...

Нещо се бавят азиатците

И така Мемориал отива в Memories(в спомените на някои хора).. RIP

Щом тази организация е уважавана в чужбина, значи руския съд добре е направил, че е забранил тези антируски организации.

Нямаш идея Що е то Мемориал

Ние знаем що е "Мемориал", но изглежда че се занимават с антируска дейност, щом я закриват!!

Абе кучетата си лаят, керванът си върви! Тоест АнтиСлавянските ТРОЛОВЕ си лаят, а Русия си върви напред. И нищо не може да я спре. Русия си решава вътрешните проблеми правилно, каквото и да се говори тук. Свършен факт. Браво на Руснаците!

Копейкин, ти ли си? Като ти харесва толкова много там защо не си събереш чамаданите и не запалиш към Масква с 200? Май не ти изнася, а?

Ти дебил или да :)))))

Аз някъде да съм казал че там ми харесва? Или ти не умееш да четеш. Ама как ли да умееш, кравешки лайна като теб нищо не умеят.. Само вонят..

Русия е толкова славянска, колкото аз съм китаец. В Москва до началото на 18 век се е говорило само на угро-фински език, и е имало само трийсет славянски думи в него. Чак след декрет на Петър първи чрез заплахи, той заповядва и принуждава всички в Москва и подмосковието да говорят на славянски език. Славянския става задължителен език. По този начин оправдава агресията и завладяването на славянски държави на запад и тяхното анексиране към разрастващата се тогава Руска империя!

Нещо не ми звучиш убедително Гледаш много YouTube.. В Русия се говори на Стсрославянски език още от 8ми век, а малко по късно учениците на Кирил и Методий отнасят в Русия и славянската писменост. Всички исторически документи от това време са на Стсрославянски. Почти малко. Образовай се. Не се позори така пред всички.

Това което си написал е най голямата лъжа която съм мел последните дни… Че и тъпаци са ти нацъкали и 8плюса…

Трябва много да се внимава! Румен Радев се е заобиколил с верни на него, а не на Родината генерали, отделно е овладял ДАНС и МВР и при една подходяща среда и международна обстановка може да извърши военен преврат и да ни тласне към Евразия с аргумента, че трябва да спазваме неутралитет като Сърбия.

Де късмет де ...!!!

Знаят ли тези, които защитават кликата на Путин, че в Русия има закон приет официално, че аз ако обидя Путин с някой епитет всеки, който ме е чул има право да пусне жалба в полицията срещу мен, че съм му накърнил чувствата понеже той симпатизира на Путин. Следва предупреждение от полицията и глоба от 700 евро(в рубли). При второ такова нарушение се повдига обвинение и дело по бързата процедура и следва затвор до 5 години. Това е официално приет закон в Русия от преди 6 години. Сега пак защитавайте вожда и си представете, че вие живеете в такава държава. Ако все още мислите , че това е редно явно трябва да хванете влака, вземете чамадана(куфара) и от там на гарата за Маскве при Путлер, Янукович, Лукашенко и Ким Чен Ун. А, забравих ! Може да вземете и Мунчо и Рашков с вас. Ще е много добре за България!

Ще им се наложи да се смеят и плачат по команда Ще ги задължат да си носят компютрите и телефоните всеки месец в милицията, за проверка за антипутинско съдържание Почнаха пак да славословят социопата Сталин Мога само да ги съжалявам

Гьобелс се кокори и завижда от Червеният Рай. Такъв контрол дори той, че дори Хърбърт Уелс даже, не са си фантазирали.

Единственото разрешено нещо в раССССия, което остана е да хвалиш вожда с ботокса и да обиждаш Запада! Иначе минимална заплата 70 евро на месец! Ср. заплата 300 евро на месец! 1.70 лв литър бензин! Само картофите и хляба са на някакви поносими цени! 1 милион емигранти на година към ЕС, САЩ и Канада и на тяхно място идват 1 милион имигранта от становете! Шуткин замества коренното население от алкаши с правоверни руслямисти! :))))))

Браво, така се прави. Крайно време е и у нас да се ликвидират всякакви такива антидържавни нпо-та!

Дебил или да ?

Руснаците си пазят държавата!!! Хайде, искам да видя как ще стане - някой в САЩ да основе организация, която постоянно призовава за сваляне на бай дън?

Около 4 милиона вътрешни войски Ха сега се сети с кого се готви да воюва жужан Редовната армия 1.5 милиона Некви идеи?

Решението е правилно!

“Решението” е политическа репресия.

Да щурмуваш Капитолия, щото не си съгласен с избора на бай дън - тероризъм. Да щурмуваш Кремъл, щото не си съгласен с Путин - геройство... Знам ги аз вашите европедалски ценности.

Руският закон за чуждестранни агенти не забранява на никого да критикува властта. Мемориал може да критикува, но да обяви, че е организация, финансирана от САЩ

Това ще стане и при нас, ако прокуратурата попадне в ръцете на Рашков и Мунчо. Ще поръчват присъди по телефона

Мунчо е Биби

огледално- да се изгонят всички с руски паспорти.

А тези, с другите (чужди) паспорти да останат ли?!! Особено тези които прикриват извратените си възгледи и поведение, зад привидно хуманни каузи!!! Аман от лицемерие и двойни стандарти!!!

Вместо Украина нападнаха вътрешният враг!

Америка за България и 40 НПО на Сорос, както Зайдел и Аденауер от Германия са 100% чуждестранни Агенти . Всичките си пари получават от правителствата си,за да се намесват във вътрешните работи на България! Българско НПО получаващо пари ор държавата ,би било Чужд Агент в САЩ !

А правителството на Кокорчо и Канадеца що го забрави. Седнал си за НПО да ми приказваш, те цяло правителство си имат

Това нещо руснаците трябваше да го направят преди много години. Това е като да държиш змия в пазвата си. Гъмжеше от чужди агенти,подкопаващи устоите на Русия.

Мемориал официално получават парите за съществуването си от правителства на САЩ и западна европа. Това ги прави моментално Чуждестранни агенти. Русия копира закона Сащ за чужди агенри преди около 10 години. Чуждестранните агвнти са Длъжни да Обявяват в излъчванията си че са такива...Мемориал не го правят...и ги дерегистрират.

този съд, колкото е върховен, толкова е и съд. Все пак говорим за държавата узаконила пожизнената власт на диктатор. Всичко друго е ясно след това.

Ами в Русия само един диктатор, а в Европа се сменят Диктаторите. Къде е разликата?

сериозна държава не може да допуска чужда държава да финансира някого вътре и да подронва страната ти, като вади само негативни неща и ги раздува като балони. САЩ не допускат това - Законът за чуждестранните агенте е изобретение на Америка! Соросоидите обаче не го критикуват, а гледат само какво става в Русия.

Не подлежи на обжалване!

щом "Мемориал" се "радва на голям престиж в чужбина".... да я вземат там да работи. Тъкмо ще разрови колониалната история на англосаксите - какви роби и къде са продавали... Може и за Белгийско Конго да проучат нещо... как са отсичали ръцете на негрите... Има доста да се работи там!

Какво ли значение има какво станало в кочината Русия... Закривай!

За кочината, просто се огледай около себе си

два пъти осъждан за педофилия

Радев да взима пример...

Ко на занимавате ден и нощ Кво праят другите Сутрин Америка ви е виновна След обед Турция Вечер Русия Против ЕС и НАТО бълвате ден и нощ Все някой друг ви е виновен

Спрете да лочите ракия и вино Овоняхте цялата държава на сарми бахур и пача Аре отивайте утре да бачкате Големи разбирачи на политиките станахте

В РФ не се шегуват със соросоидни измекяри и с откачалки като Майорка. Всеки си отива на мястото . Едните в затвора, другите в психушките ...

ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА .

Нов руски документален филм ни заличи от картата на славянската култура и писменност ( Докато България и Северна Македония търсят начин да се разберат за общата ни история, за да може югозападната ни съседка да се присъедини най-накрая към ЕС, Русия пусна нов документален филм, в който страната ни е изцяло заличена от картата на славянската култура и писменост. „Една вяра, един език“ е заснет със съдействието на Руското посолство в Северна Македония и преди дни имаше премиера в Скопие. Сценарист и режисьор е Елена Мироненко, а нейното произведение е отличено като „Най-добър телевизионен филм в регионално телевизионно студио“ на XXVI филмов и телевизионен фестивал „Радонеж“ в Москва. Във филма се твърди, че родината на славянската азбука е Македония, а братята Кирил и Методий нямат нищо общо с България, която дори не е представена като книжовен и православен център на Балканите през IX и X век. А посланието на „Една вяра, един език“, изразено директно е, че славянските народи трябва да се обединят под крилото на Русия, съобщава „Площад Славейков“.

квичалниците като тебе винаги се заличават.. ббаахаха

Ти си горд тъпак

За това сме си виновни сами. Скъсахме всякакви връзки с Русия, единствената държава която купуваше боклуци произведени в България. Скъсахме културни връзки. Провеждат се редовно антируски кампании в България, насажда се омраза против Русия. Какво можем да очакваме от Русия? Да ни прегърне и целуне по челото ли?

Аайде.. И Майора го отпиздиха! Браво ДИР. Бг

Аайде, отвориха лудниците.. Появи се Майора.. Изпълзя от тоалетната..

Почна се! В горния материал половината е лъжа, другата половина е изопачаване на фактите или тяхното премълчаване. Просто не ми се губи времето да пиша подробно за всяко едно от тези неща, смятам, че това е вече безсмислено. Дир.бг се включва в западния "наратив", тоест в представяне на една измислена "реалност" вместо съществуващата.

"Неправителствената организация "Мемориал" се радва на голям престиж в чужбина." - е това е ключа към бараката!! Путин започва да настъпва по мазолите "борците за свобода" от Запада....

По Коледа клахме прасето Добре се получи Бахура хубав стана и пачата напрайхми

И Ния тъй само дето ракията е на привършване а новата още е на десет дена

Един чужд инструмент в РФ по-малко!

Не е ясно как Дмитриев защитава човешките права, а е осъден за изнасилване на дете. Кои права защитава Дмитриев ?

Браво на руснаците! Такива организации са винаги финансирани от ЦРУ. Сега троловете финансирани от Западните "демокрации" реват та се късат с зловонни коментари! Но фактът че фигансираните от ЦРУ организации си отиват от Русия си остава! Браво на Путин, единственият защитник на славянството!

Всеки който е против Путин е или агент на ЦРУ или враг на народа,същата работа която е помним по времето на царуването наТ.Живков.

Путин въздига Сталин та покрай него да се прави на велик ..... Но хората помнят и не трябва да се забравят зверствата които превишават и фашистките военнопрестъпления . Живи са се изяждали .......

Конфликта между НАТО и Русия се изостря. Никой не може да позволи в тила да работят открити чужди агенти на влияние. Между впрочем Германия НЕ разрешава работа на немскоезичната версия на RT дори в ютуб. Няма смисъл руснаците да се правят на по-големи светци от немците.

По държави чуждото финансиране на НПО-та, се води чужда агентура. И тук трябва да се забрани чуждото финансиране. Такава държава е и Израел. За САЩ не знам какви са правилата, но и там имало забранени НПО-та. На евреина Сорос от Унгария с щатско гражданство, неговото Отворено общество не го допускат в Унгария и Израел. А ако не бе американски гражданин, щеше да е същото и в САЩ. Даже го подгониха за други неща, но финансира кампанията на демократите и може да са се обърнали нещата.

И тези чуждо финансирани НПО-та, не изкарват волята на народа, а опитват да наложат чужда такава на него - антидемокрация.

Ако руския Мемориал е като БХК добре, че е закрит. В България няма кой да закрие БХК. Няма и кой да изгони некадърника Гешев.

На малкия Вова скоро ще му поникнат мустаци - мънички, под носа. Само че годината не е 1933. Правят страната си за посмешище пред света тези негодници в Кремъл!

Малкия Вова е постигнал в живота толкова много, че твоето подобие на мозък даже не може да ги побере. А единственото което си постигнал ти, е че пълниш тоалетната на двора.