Коментари - Руският шпионин Владимир Горичкин откраднал самоличността на българин от смесен брак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те са го хванали за ..... , ама той се изплъзнал щото .... !!!

На турските служби е пълно с такива внедрени агенти в БГ. Агентите си имат дори и партия, която е парламентарно представена....

Парлама пред западните ни “партньори” бухаха нали гоним шенгена, е видиш ли ние ги хващаме вие ги пускате!! Българска Ганьовщина

Със руските шпиони и техниите български ятаци и помагачи,шега не бива!Те имат връзки традиция и опит във България!

Дали Денис Рашков е прекъснал връзки с България, или са го принудили?

оле майко те са се разсипали ! Онзи ден пикаещия във фонтани шефа на Галеви ходи на крака за среща с шефа на руското разузнаване. ръководи лично губернията 4 години . Друг един патриот лично се похвали че праща инфо към русия по засекретени канали . Той самя е ДАНС е създаден от руски шпионин а кадрите за данс се обучават от КГБ агенти Руския главен прокурор лично на крака дойде да избере Гешев . Тия хванали рууки шпионих ахахахахахахаха

Честно казано и аз се позабавлявах със случая:) На всички е известно, че службите ни са пробити с руски шпиони, поради много причини, исторически, унаследени постове, неизвършени реформи и ХОП, изведнъж се прави някакво показно, предполагам за пред западните "партньорски" служби... Смешно и жалко изглежда отстрани...

На ме ми е по интересно колко време админите ще изтраят този коментар

Като какви са били "внедрени" - политици ли, държавни чиновници ли някакви, в армията може би? До каква информация са имали достъп и каква дейност са извършвали? Да не се окаже, че тоя "шпионин" просто е избягал от мобилизацията и е искал да се сдобие с "европейски" паспорт?

Елате в 21-ви век. Подценявате българите като ни занимавате с приказки от миналия век. Кой нарича сега агентите от разузнаването нелегали? Откъде папагалствате групости на квадрат? Бактън от прост народ в българските медии.

Нещо не разбрах, хванали са шпиони , но не са ги арестували?? Що за тъпотия?

ДАНС симулира дейност и я огласява срещу ,,удобен'' противник.Нали ПП ДБ са вдигнали мерника на службите !!

Бойко Рашков са го хванали?

Тия снимки преди-след мога да им ги направя със свяко мобилно приложение което състарява-подмладява снимките. Капацитетите от ДАНС не знаят къде са тези на които твърдят че са им откраднали самоличността, но знаят че тези които ни показват били им взели самоличностите. А къде са снимките на тези на които били откраднали самоличността? Каквво ни показвате снимки преди-след? И от къде им взехте снимките преди? На шпионите снимки преди можали да намерят, а на тези които им откраднали самоличността нито снимки можали да намерят нито знаят какво се е случило с тях, обаче знаят че това не са те и са им откраднали самоличността. И ми е много интересно как така ги разкриха след като са си отишли? От какъв зор са се ровили да разследват някакви хора които нищо незаконно не са правили и са напуснали България? Къде е правото на гражданите на личен живот и свободи ако без повод те разследват? Знаете ли колко члена на конституцията са нарушили тия като са се занимавали с хора които не са правили нищо незаконно, вместо да се занимават с шпионите от ДПС?! Това е дезинформация за дебили, а не шпионска история.Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

По последна конфиденциална информация, „колега“ на „Нотариуса“ се е свързал с фалшивите („шпионите“) и с истинските (останали без самоличност) и е предложил изгодна оферта - "Червеният пират" ще им осигури нови и „съвсем истински“ документи на тънкана – без ДДС и с отстъпка за количество (4 броя) Обаче ДАНС е заплашил, че ще заведе дело за нелоялна конкуренция!

На форумните съветски курви също трябва да се наложи забрана за достъп и пребиваване в България и всички останали страни от ЕС.

Явно Аделина Томова още баба ѝ я подстригва. И на двете снимки няма бретон, не знам откъде я има тази информация.

В ДАНС трябва да вдигнат коефициента на интелигентност....щото вече забиват здраво в земята !!!

Вчера пишеше, че са драпали са БГ лични карти, за да могат да се изнесат в ЕС. Днес пише, че заживели щастливо у нас. Доколкото разбирам, даже не са и ги хванали, а им забраняват да влизат. Да се смееш ли, да плачеш ли...

Ех, пуста параноя........предполагаме, вероятно, ...........

Покрай Пепи Еврото и Мартин Нотариуса. Вонята са разнесе. И отпочна ЗАМИТАНЕ НА СЛЕДИТЕ.. Не с голямата метла. А с политико-милиционерска прахосмукачка. Само и само главата на октопода да не се види. Познато - Руски шпиони.. Прасчо са обажда за руските ботове.. ГДБОП за някакъв си смахнат "Червен пират".. И със парламентараната ПЕРАЛНЯ - някаква си там комисийка.. И много, много Ариел.. Да сме пак целите в бяло.. И както е казал Р.Ралин - "Гъза си с рози накичи, насраното да не личи! "

Аз не знам да има легални шпиони!

Пълно е. Разни са по посолства официални, като аташета. Шпионите се следят, но се гонят, чак когато направят нещо срещу държавата. ЕС и САЩ ни правят доклади за тук. На ЕС даже са дали сграда в София, да могат по-лесно да шпионират.

пола си сменят оперативно и не ги барат. Тез ора и имената си сменили и вече ги набедиха за шпиони. Може пък климата да им харесва в БГ.

Може и ти да си искрен, ама едва ли.

Сега сложете снимки и на националните предатели дето управляват! Денков, Мария Габриел, Асен Василев, Кирил Петков, Борисов, Пеевски, Тагарев и така нататък.

ЕФтини пропагандни шпионски романи, за зомбирани малоумници, но верни на партийната линия., написани на тоалетна хартия с кенефно мастило. Важното еда се поддържа реномето на жълтата преса. А е жълта, щото в кенефа няма много цветове и аромати.

Кво стана бе мърши, запада ли ни се меси в работите или русия?

Преди дни Мария Габриел говори, как ходила по посолства на САЩ и ЕС, да пита за избори тук. Те ли решават за избори тук? И какви одобрени от посолството да се назначават?

"забрана за влизане и пребиваване на територията на държавите-членки на Европейския съюз" за срок от 5 години !? Такива не се ли наказват с разстрел?

са тарикати - бегълци от "рая".

Разстрел за какво? Дотук имат за подправяне на документи. Виж управляващи национални предатели за за 5-15 години затвор по НК. Как може да издават забрана за ЕС? Може за България, но за ЕС, не е наша работа.

Добре де, полицаите на границата не са ли видяли, че тези руски шпиони-нелегали не говорят български?

Аз познавах немец, който не говори немски. Роден е в Полша. Баба му и дядо му гворят немски. Техните също, но той и сестра му не говорят. В Германия беше на итнеграционен курс. Нищо, че фамилията му беше Мюлер.

Ами представи си че всички "българи" родени в Турция не знаят и бъкел български. Че то родените в Кърждалийско и Лудогорието не могат да говорят, ти за тези питаш.

А в Рашистан такива ги убиват.

а тези гадове в правителствпто, кой ще ги разследва? Макар, че те сами се хвалят, че ходят по посолства и зад океана на инструктаж.

Вие от Въздържание, като спечелите изборите с 76% до 84%. :))) Споко. Само чакай и всичко ще се нареди. :)

Аааа грешиш, не съм от Израждане, но не харесвам и твойте с меките китки. НОЖ за всички

Някой в ДАНС явно е почитател на сериала Американците, та от там е взел идеята, ама се е получило малко пародия - Българите.

Татяна Горичкина се превръща в съпругата му Диана Рашкова и си реже бретона.ами и аз си отрязах бретона , това прави ли ме шпионка ?

Ако си си сменила името и ЕГН-то със сигурност:)

Тя коя жена не послъгва за ЕГН-то сим било то официално или не?

Стар виц за ДАНС, но актуален. Вратата на кабинета на шефа на ДАНС се отваря рязко. Шефът подскача като вижда да влиза страхотна мадама. - Коя сте вие? - Агент! - ЦРУ? Мосад? Путин? - Орифлейм...

Издават им забрана да влизат в страните от ЕС, а защо не са ги арестували?

щото нямат никакви аргументи.. Само "хайли лайкли" и фантазии..

Значи кражбата на самоличност е ок... :)))))) Ми, що не открданеш на Шиши самоличността? Нородна любов, кинти...

?

От мен ли? :))) Питай ДАНС за доказателства. Руските опорни точки, що ги приемаш без доказателства? :))

Интересно, за пръв път хващат истински шпиони а не някой продавал информация за обема на тоалетната чиния и разликата между обема вода влизаща там и обема излизащ оттам.

да отидат на Козяк и да разровят 4-те етажа под земята - ще намерят десетки такива. Ама "няма политическа воля" за това...

Ние сме съюзници в НАТО, предполага се, че нямаме тайни един от друг. То едно време така беше със съветските шпиони, а сега пък с натовските, просто зависи от коя страна на барикадата си, това е положението.

Мен никой не ме е питал искам ли в НАТО и съгласен ли съм да нямам тайни от някого, който ми е бомбил столицата през ВСВ.. Ти ако си съгласен с тези работи, значи е хубаво да се прегледаш..

Ти пък:) Теб и мен никой за нищо не ни пита. Стани фактор в политиката и може и да те питат за нещо, иначе си господин Никой. То колкото е вредно да сме съюзници с американците, толкова е унизително да сме такива и с руснаците, и тогава те бяха Големия брат и винаги бяха прави, дори когато си присвояваха кирилицата и преподаваха други "истини" в техните училища и университети... Та така е с Великите сили, все гледат да те прекарат, независимо дали са ти уж близки или напротив. Добре че тогава все пак начело на България беше един селски хитрец в лицето на бай Тошо, та умееше да лавира сред съветските другари, че ако беше някой тапир като днешните, сигурно вярно щяхме да сме станали 16 съветска република...

А как са ги разкрили, имам предвид, че този човек не е истинския Денис? Все пак, ако не се направи някаква ДНК експертиза откъде могат да са сигурни, че не е човекът, за който се представя?

По пръстовия отпечатък при издаване на документите.

Да, сигурно оттук е тръгнало, не се бях сетил за това, просто ми беше интересно, но пък тогава тези дето ги внедряват мигар не са наясно с процедурите и че ще е лесно да ги разпознаят по пръстовите отпечатъци.

Този пръстов отпечатък - на нелегала с какво са го сравнили...Истинският Денис не е бил в България от 20години. Тогава не се вземаше пръстов отпечатък?! За ДНК още по малко

някой ентусиаст на Козяк шмърка прахчето, пуска ЧатГПТ-то и след 1/2 час имаме готова подобна история :) Аргументи? Факти? Забрави! Те да кажат, че сестра ти е еди-каква-си, пък ти после ходѝ да обясняваш, че нямаш сестра...

Прдължават платените приказки от 1001-нощ на тема "колко са лоши руснаците"...

мачкат укрофашизма на бойното поле и еват колективния запад отзад - толкова по-чести и по-злостни ще стават подобни приказки!

Пък те побеждават. Всичко върви по план. И Швеция и Финландия искаха в НАТО, за да се оправят с всички врагове на един път, да?:))) И тия самолети и кораби не им трябваха така или иначе.... :)))

Да му вземат самоличността Гадни КГБейци