17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Мънкаров, вие постоянно нагнетявате напрежение около границите си, искате да се разширявате, да анексирате и окупирате нови и нови територии, не ви ли стига 1/6 от земната суша (16%) при население около 2%? Има ли поне един народ или държава, които да ви уважават и обичат?

Радвам се че най-после прочетохме и гледната точка на Русия в ДИР.За да има журналистика трябва да бъдат представени безпристрастно гледните точки на всички засегнати страни, а читателя сам да си направи изводите кой е крив и кой прав.

Изказването е много балансирано и добре премерено, като на истински дипломат. Евалата, по мое мнение. Особено ако го сравня с истерясалото и параноично изказване днес на украинския посланик. Защо никой не обясни, от какъв зор Русия щяла да напада всички поред. Първо. има ли този ресурс. Според генерал от НАТО, няма ресурс и няма подготовка за нападение. Второ, самите руснаци си казват, че имат огромни и все още неусвоени територии, с всякакви природни ресурси. Не виждат смисъл да се бият, да харчат ресурси за завладяване на територии, които са крайно амортизирани и населени с потенциално враждабно население. Ползата от такава дейност е лишена от всякакъв смисъл. Няма възвращаемост. Вместо това се разнася диво и бясно квичене на "правдивите и яко демократични" западни медии. Според които, ако не утре, то поне вдуги ден, в краен случай в подругиден Русия ще е нападнала поне две страни. Поради което трябва да се наложат сшешно санкции, за да купува Европа скъп американски шистов газ. Също така, налага се европата да прекъсне доходни бизнеси с Русия. Които веднага се поемат от американски компании. И стокооборота САЩ-Русия за няколко години се е увеличил с около 30% и малко повече. Да живеят балъците в Европа. И пациентите от психиатрията, които я управляват.

ЗА ДА УБИВАТ!!!!!

Свобода за Баневи ! Смели носители на свободното пазарно/хазарно/ стопанство!?

Избори в Украйна ще има. Проблемът е, че любимецът на САЩ и Запада вървеше все на трето място и не се очертаваше балотаж за него. Ето защо, не изключвам точно те да са посъветвали Порошенко какво да направи, та да му се вдигне малко рейтингът. Тази криза трябва да представи Порошенко в по-добра светлина пред украинският народ, каквото е и желанието на Запада и САЩ. Те определено не искат в Киев да има човек, който да води диалог с Москва! Въпросът е, колко от украинците ще се хванат на това. Баламите свършиха! Освен това в Украйна има голяма група руско езично население, на което едва ли се нрави това, което върши Порошенко. Ще поживеем, ще видим!

A,дано!

Трябва да изгоним руските дипломати от България. Само дразнят с тъпите си и безкрайни лъжи. Обективно погледнато, за какво ни е руско дипломатическо присъствие. Единствената им работа е да провокират, лъжат и пазят съветските паметници.

Колко ти е температурата?

Спокойно,премерено и точно! За разлика от истериите на Москаленк

Руснаците са отвратителни в случая! Същите са като американците - агресори!

Ние русснаците сме винаги готови за война, за нас времето е спряло в 1944 и икономически, и военно.

Знаете, че на 31 март са насрочени президентските избори и затова президентът прави всичко възможно тези избори да не се състоят с оглед на ниския му рейтинг Един път и руснаците да кажат истината

пореден път Украйна забърква кашата а после иска от такива като нас да и оправяме бакиите... или да плащаме за тарикатлъците им.

Не че рсуанците са цвете, ама украинците ще се окажат по-тъпи и от тях.

русские са изр..оди, които винаги ги ръководи най големия изр.од между тях! от рюрик, през инанушка грозни,петър едно, сталин, брежнев, та до путин!

Не се нуждае от коментар! Точно и ясно както винаги от руските посланици по целият свят!

борисов ще сдаде властта само защото не изгони еленовъда, както направиха всички европейски страни, включително и албания и македония!

ЗАЩО БЕШЕ СТРЕЛЯНО В ХОРАТА, А НЕ ПО ДВИГАТЕЛА НА КАТЕРА? ВАШИТЕ ХОРА СА СТРЕЛЯЛИ ЗА ДА УБИВАТ УКРАИНЦИТЕ!

И на друго място пиасах и тук ще напиша. стрелбата по малък катер насред вълнение и постоянно бягащ и въртящ се не е проста задача. Катерите са малки, попадение в борда може спокойно да ги потопи, тогава какъв рев щеше да е не знам... Попадението е централно спрямо фронталния профил на кораба. И като гледам пробойната - стреляли са с бронебоен, което е по-добре за украинците, ако им бяха вкарали фугас в рубката, вътре щеше да е страшно. И последно, така за инфо: изстрелян е само един снаряд, АК-230 може да изстреля 30 за 1 секунда.

Явно нямаш никаква представа от стрелба. Опитай да стреляш с нещо по движеща цел и която се клати от вълни и тогава ще разбереш за каква стрелба става въпрос. Че са улучили е постижение.

А защо от 8.00 до 20.00 украинските моряци разиграват руските граничари? Колко време е това и къде другаде по света ще ги чакат толкова?

Щепа соросоидо-джендари само ,свирят на цигулката на ПОТРОШЕНКО

mathur

И тоя порошенко е краварска подлога като тиквун.....

Явно не е Порошенко,а ПоТрошенко.

Руснаците са военолюбци! Те са имперски възпитани и гледат да грабят! Имат нулева толерантност към другите народи! Нищо чудно да си спретнат една война!

Гласът на разума сред граченето, реването, мученето, виенето, ръмжането, съскането на гадовете и еврогеЮвете от "евроатлантическата общност".