Коментари - Руският пилот на Ми-8 разказа подробности за "отвличането" на хеликоптера в Украйна (видео) | Днес.dir.bg

Руският пилот на Ми-8 разказа подробности за "отвличането" на хеликоптера в Украйна (видео)

Според Андрей Юсов, представител на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна, тази операция "ще има дългосрочни последици" за Русия и за морално-психологическото състояние на бойците й

Обратно в новината

Коментари - Руският пилот на Ми-8 разказа подробности за "отвличането" на хеликоптера в Украйна (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Голямо "постижение" няма що!

"Семейството ми е в пълна безопасност" Може да е пълна, но няма да е вечна ... я месец, я два ...

КГБ ще го намери и ще му даде заслуженото... ако самите укри не го пречукато до тогава.. предателите са полезни само до един момент, защото после не се знае дали и тях няма да предаде.

това е доста излишна акция, няма да повлияе и с 1 % на войната. Освен ако в хеликоптера или в главата на войника е нямало някаква супер важна информация (която да се пази в тайна). Лошото е, че като войник винаги рискуваш да загубиш живота си - понякога даже и от "своите"...

Да разбираме - ти изора 100 декара за 20 цента и сега отиваш да отлееш 200 т. стомана за 5 цента ... и всичкото това - само за негъра дето те е.е .

Ами голямо е като се има предвид колко живи пилоти са им останали... след като в западната преса се говои, че не им трябват 150 самолета защото няма кой да ги пилотира...

Боклука лъже. Убил е бойните си другаро още преди да се насочи към границата. Те не биха го оставили да си лети към украинците както ни разказва глупости. А иначе новината излиза сега в момент в който украинците правят някаква мощна атака която не успява и търпят големи загуби.

Нито някой ги е питал, нито им е дал избор. Реално е убил двамата си колеги, за да се спаси той. Е така направени нещата не са добре.

Този е вече пътник

хохльо - в бълхария и фаранция ... пенсионирането е на 65 г. .... в Турция - 55 г. Ако имаш проблем - можеш да си доработиш при мен - по френски .

Улрайнската пропагнда издиша. Вече съвсем се чудят какви да ги измислят за да прилрият фактите че са тотал щета.

И как такива боклуци се раждат във Великата Русия? Как ги допускат да станат пилоти? Разочарован съм...много!

Предателите умират ! Семействата им са обречени !

Този младеж няма да свърши добре.... Ама хич.

а като е имал възможност да види колко по-хубави са рублите, защо не е избрал 50.000 от тях?

убиването на роднините на престъпника - православна или ислямска ценност е? Не знаеш? Не ме учудва. Всичките мохемадини не знаят.

ТАРИФАТА: 1 МЛН. долара за БОЕН САМОЛЕТ, 500 000 долара за ХЕЛИКОПТЕР и 100 000 долара за ТАНК 500 хил.долара: Руският пилот, който се предаде с хеликоптера си, разказа за възнаграждението си (ВИДЕО) Руският пилот, който се предаде с хеликоптера си, разказа за възнаграждението си (ВИДЕО) Снимка: принтскрийн/YouTube/Volodymyr Zolkin Сподели Сподели Сподели    Руският пилот Максим Кузминов, който през август се предаде заедно с поверения му хеликоптер Ми-8 на украинските сили, разказа подробности за проведената съвместно с украинското разузнаване операция и за възнаграждението, което е получил. Сумата, за която се е споразумял с Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна, е 500 000 долара. Освен това, както и по-рано съобщихме, ще му бъдат издадени и нови документи. За новите интересни детайли около сложната секретна операция, която бе с успешен финал, той разказа в интервю за блогъра Володимир Золкин на 4 септември. По думите му планирането на спецоперацията с кодово име „Синигер“ е продължило около шест месеца. Всеки възможен изход от операцията е бил предварително много внимателно обмислен. През цялото това време майката на Кузминов се е намирала в безопасност на територията на Украйна. ОЩЕ: Направете като мен и няма да съжалявате: Разказва руският пилот, който се предаде с хеликоптера си (ВИДЕО) До деня на полета той е поддържал постоянна връзка с украинското разузнаване. Били са разработени различни варианти на маршрути, но най-благоприятен се оказал този от Курск, при който имало най-малко възпрепятстващи фактори. Пилотът е трябвало да лети на пределно ниска височина (5-10 метра) при пълно радиомълчание. На борда на хеликоптера освен това е имало още двама членове на руския екипаж, които са оказали съпротива и по всяка вероятност са били убити, пише руският телеграм канал Baza. Именно те явно са и ранили Кузминов в крака - медицинска помощ са му оказали украинските военни при приземяването. Украйна официално гарантира изплащането на парично възнаграждение за всяка изправна единица военна техника, която руски военнослужещи предадат на Киев. Сумите са следните - 1 милион долара за предаване на боен самолет, 500 000 долара за хеликоптер и 100 000 долара за танк.

Много като тебе вече плакаха! До 2 месеца ще се чуе, че е претърпял нелеп инцидент

Рус Иван, предай се ВСУ и те чака зима с парно отопление, три пъти топла храна на ден и нормален душ със сапун веднъж седмично.

и обещани пари и нови документи... Украйна най-накрая успя да накара един руснак да дезертира;)

Няма такава, т.нар., от теб "ценност", защото няма религия, която да поощрява убийството?! Чети от Книгата, да се ограмотиш, а не от разни скалъпени неща!!!

Ние затова оградихме паметника на червената армия, да не вземат путинофилите да го отвлекат в сибир.

Да заведеш колегите си на заколение е нечовешка мерзост!

Уникална логика има този младеж. След като преминава в Украйна, започват да стрелят, и това според него са руснаци. Нормалната логика казва, че би трябвало украинци да стрелят срещу руски хеликоптер в Украйна.

С цялото му семейство!

Кой си измисля нелепици за роднините му ?! Никой няма да ги убива,просто ще бъдат социално изолирани ! Това е по страшно от убиване !

В България преди 1989 г. за такива предатели хванати по време на бягство имаше затвор в Белене. Десетки хиляди българи са били предатели и на заплата от Запада.

Какво значение има?? Смъртта не е най-страшното! Позорът е за целия род, не само жената и децата, а и родителите му и роднините. По страшна участ здраве му кажи! Няма пари, с които да се компенсира!

Явно си неграмотен. Прочети Корана и пак ела да си поговорим за това, как Ников религия не склонявала към убийство.

Тя путинофилската логика не е като нормалната.

Което казва той. С той сам казва, че те не са знаели и в последствие са убити. Кое не разбираш?

Болшевишки отпадък. НРБ не е България? Предателство към Сесесере ли?

долен предател...

Да сме малко по-точни. Не десетки хиляди , а просто десетки.

Поискал парично обезщетение...За мангизки всичко правим.

То пък една страна.

предател в тежък момент няма да им помогне и това на фашистите може да им удължи агонията

то и ти по цял ден пишеш срещу българската си Родина на този форум - пък не те е хич срам, нали? що пък него да го е срам?

Не всичко това се е наричало предателство, има случай на друго разбиране и други виждания. За явно предателство срещу род и родина е имало само едно наказание - смърт. Колаборационистите също са се явявали форма на предатели, особено когато са участвали пряко в убийства иливреда в чужда полза, но е имало и такива, които са вярвали в победата на Германия, но не са действали. Такива има и сега, едни вярват на ЕС, други на Русия, но предателство е като работиш за чужди интереси!

Повече от очеизвадно е, че е финансово обусловена сделка - чиста алчност. Ако беше само хеликоптерът и резервните части, да го оставят. Но, тоя боклук буквално е отвлякъл 2ма свои колеги и ги е обрекъл на смърт или изтезания. За тая си мерзост, ФСБ ще направят груба грешка, ако не го ликвидират заедно с цялото му семейство.

Силен Фейк ! Укрие само на това са способни ! За 3 - ри месеца Контра наступ Укрие са загубили 66 хиляди убити и 170 хиляди ранени ! Според една журналистка на сиенен като се разхождала в Киев на всяка крачка срещала мъже едноръка и с един крак или с два ампутирани !

Долара, укроминдила му вика: Повече няма да се налага да работиш. Сериозно ли бе? Баси, явно укроминдилняка е изтъпял генерално там. Тоя предател, баща му работи в ВСУ. Толерантните Руснаци са го допуснали да е част от Руската армия. Убил е Таджикистанец дошъл да се бие за Русия. Тоя е роден в Русия, ма сърбежа в анала го води към изнасяне. Никво съмнение не трябва да имате, че ще бъде публично резнат от ФСБ за назидание на другите либерастични подлоги в Русия. Никой не казва, че една камара Украински пилоти "дезертираха" и сега летят на страната на Русия. Що? Тва не са новини дето работят за лъжливата перемога на западните олигофрени. Добре, че поне е свил трактор. Явно някой е имал достатъчно акъл да не му даде достъп до КА52 или Ми28. Що не пишете, че Челинджърите вече горят по полетата? А?

Браво на момчето, избрало е да остане живо и да помогне за победата на Украйна. Само луд би предпочел да живее в русия.

Kalin

1 птичка пролет не прави.Милиони хора които се озоваха част от Украйна а реално са руснаци искат това да се промени и да част от Русия кво по деморализиращо може да има за тези от Киев?И още нещо както и да завърши тази трагедия тези хора няма да станат украинци.

Предател, дните му са преброени. Скоро при Пригожин.

Панелен наркоман. Ти къде живеешбе? На луната ли? Огледай се да видиш кочината си.

Че е повлякъл други двама с него и те са загинали.

сега някой за много по малко пари ще предаде него, или местните банди ще го изнудват докато не му свърши и последния долар и после пак ще го затрият

Пригожин знам от форума че се пече на слънце в Африка

Този добитък трябва да получи заслуженото-жив да бъде одран.Убил колегите си за някакви мизерни сребърници.И занапред ще трябва да живее във вечен страх и да очаква съдбата си всеки ден.

Коментари - Руският пилот на Ми-8 разказа подробности за "отвличането" на хеликоптера в Украйна (видео) | Днес.dir.bg

Руският пилот на Ми-8 разказа подробности за "отвличането" на хеликоптера в Украйна (видео)

Според Андрей Юсов, представител на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна, тази операция "ще има дългосрочни последици" за Русия и за морално-психологическото състояние на бойците й

Обратно в новината

Коментари - Руският пилот на Ми-8 разказа подробности за "отвличането" на хеликоптера в Украйна (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Голямо "постижение" няма що!

"Семейството ми е в пълна безопасност" Може да е пълна, но няма да е вечна ... я месец, я два ...

КГБ ще го намери и ще му даде заслуженото... ако самите укри не го пречукато до тогава.. предателите са полезни само до един момент, защото после не се знае дали и тях няма да предаде.

това е доста излишна акция, няма да повлияе и с 1 % на войната. Освен ако в хеликоптера или в главата на войника е нямало някаква супер важна информация (която да се пази в тайна). Лошото е, че като войник винаги рискуваш да загубиш живота си - понякога даже и от "своите"...

Да разбираме - ти изора 100 декара за 20 цента и сега отиваш да отлееш 200 т. стомана за 5 цента ... и всичкото това - само за негъра дето те е.е .

Ами голямо е като се има предвид колко живи пилоти са им останали... след като в западната преса се говои, че не им трябват 150 самолета защото няма кой да ги пилотира...

Боклука лъже. Убил е бойните си другаро още преди да се насочи към границата. Те не биха го оставили да си лети към украинците както ни разказва глупости. А иначе новината излиза сега в момент в който украинците правят някаква мощна атака която не успява и търпят големи загуби.

Нито някой ги е питал, нито им е дал избор. Реално е убил двамата си колеги, за да се спаси той. Е така направени нещата не са добре.

Този е вече пътник

хохльо - в бълхария и фаранция ... пенсионирането е на 65 г. .... в Турция - 55 г. Ако имаш проблем - можеш да си доработиш при мен - по френски .

Улрайнската пропагнда издиша. Вече съвсем се чудят какви да ги измислят за да прилрият фактите че са тотал щета.

И как такива боклуци се раждат във Великата Русия? Как ги допускат да станат пилоти? Разочарован съм...много!

Предателите умират ! Семействата им са обречени !

Този младеж няма да свърши добре.... Ама хич.

а като е имал възможност да види колко по-хубави са рублите, защо не е избрал 50.000 от тях?

убиването на роднините на престъпника - православна или ислямска ценност е? Не знаеш? Не ме учудва. Всичките мохемадини не знаят.

ТАРИФАТА: 1 МЛН. долара за БОЕН САМОЛЕТ, 500 000 долара за ХЕЛИКОПТЕР и 100 000 долара за ТАНК 500 хил.долара: Руският пилот, който се предаде с хеликоптера си, разказа за възнаграждението си (ВИДЕО) Руският пилот, който се предаде с хеликоптера си, разказа за възнаграждението си (ВИДЕО) Снимка: принтскрийн/YouTube/Volodymyr Zolkin Сподели Сподели Сподели    Руският пилот Максим Кузминов, който през август се предаде заедно с поверения му хеликоптер Ми-8 на украинските сили, разказа подробности за проведената съвместно с украинското разузнаване операция и за възнаграждението, което е получил. Сумата, за която се е споразумял с Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна, е 500 000 долара. Освен това, както и по-рано съобщихме, ще му бъдат издадени и нови документи. За новите интересни детайли около сложната секретна операция, която бе с успешен финал, той разказа в интервю за блогъра Володимир Золкин на 4 септември. По думите му планирането на спецоперацията с кодово име „Синигер“ е продължило около шест месеца. Всеки възможен изход от операцията е бил предварително много внимателно обмислен. През цялото това време майката на Кузминов се е намирала в безопасност на територията на Украйна. ОЩЕ: Направете като мен и няма да съжалявате: Разказва руският пилот, който се предаде с хеликоптера си (ВИДЕО) До деня на полета той е поддържал постоянна връзка с украинското разузнаване. Били са разработени различни варианти на маршрути, но най-благоприятен се оказал този от Курск, при който имало най-малко възпрепятстващи фактори. Пилотът е трябвало да лети на пределно ниска височина (5-10 метра) при пълно радиомълчание. На борда на хеликоптера освен това е имало още двама членове на руския екипаж, които са оказали съпротива и по всяка вероятност са били убити, пише руският телеграм канал Baza. Именно те явно са и ранили Кузминов в крака - медицинска помощ са му оказали украинските военни при приземяването. Украйна официално гарантира изплащането на парично възнаграждение за всяка изправна единица военна техника, която руски военнослужещи предадат на Киев. Сумите са следните - 1 милион долара за предаване на боен самолет, 500 000 долара за хеликоптер и 100 000 долара за танк.

Много като тебе вече плакаха! До 2 месеца ще се чуе, че е претърпял нелеп инцидент

Рус Иван, предай се ВСУ и те чака зима с парно отопление, три пъти топла храна на ден и нормален душ със сапун веднъж седмично.

и обещани пари и нови документи... Украйна най-накрая успя да накара един руснак да дезертира;)

Няма такава, т.нар., от теб "ценност", защото няма религия, която да поощрява убийството?! Чети от Книгата, да се ограмотиш, а не от разни скалъпени неща!!!

Ние затова оградихме паметника на червената армия, да не вземат путинофилите да го отвлекат в сибир.

Да заведеш колегите си на заколение е нечовешка мерзост!

Уникална логика има този младеж. След като преминава в Украйна, започват да стрелят, и това според него са руснаци. Нормалната логика казва, че би трябвало украинци да стрелят срещу руски хеликоптер в Украйна.

С цялото му семейство!

Кой си измисля нелепици за роднините му ?! Никой няма да ги убива,просто ще бъдат социално изолирани ! Това е по страшно от убиване !

В България преди 1989 г. за такива предатели хванати по време на бягство имаше затвор в Белене. Десетки хиляди българи са били предатели и на заплата от Запада.

Какво значение има?? Смъртта не е най-страшното! Позорът е за целия род, не само жената и децата, а и родителите му и роднините. По страшна участ здраве му кажи! Няма пари, с които да се компенсира!

Явно си неграмотен. Прочети Корана и пак ела да си поговорим за това, как Ников религия не склонявала към убийство.

Тя путинофилската логика не е като нормалната.

Което казва той. С той сам казва, че те не са знаели и в последствие са убити. Кое не разбираш?

Болшевишки отпадък. НРБ не е България? Предателство към Сесесере ли?

долен предател...

Да сме малко по-точни. Не десетки хиляди , а просто десетки.

Поискал парично обезщетение...За мангизки всичко правим.

То пък една страна.

предател в тежък момент няма да им помогне и това на фашистите може да им удължи агонията

то и ти по цял ден пишеш срещу българската си Родина на този форум - пък не те е хич срам, нали? що пък него да го е срам?

Не всичко това се е наричало предателство, има случай на друго разбиране и други виждания. За явно предателство срещу род и родина е имало само едно наказание - смърт. Колаборационистите също са се явявали форма на предатели, особено когато са участвали пряко в убийства иливреда в чужда полза, но е имало и такива, които са вярвали в победата на Германия, но не са действали. Такива има и сега, едни вярват на ЕС, други на Русия, но предателство е като работиш за чужди интереси!

Повече от очеизвадно е, че е финансово обусловена сделка - чиста алчност. Ако беше само хеликоптерът и резервните части, да го оставят. Но, тоя боклук буквално е отвлякъл 2ма свои колеги и ги е обрекъл на смърт или изтезания. За тая си мерзост, ФСБ ще направят груба грешка, ако не го ликвидират заедно с цялото му семейство.

Силен Фейк ! Укрие само на това са способни ! За 3 - ри месеца Контра наступ Укрие са загубили 66 хиляди убити и 170 хиляди ранени ! Според една журналистка на сиенен като се разхождала в Киев на всяка крачка срещала мъже едноръка и с един крак или с два ампутирани !

Долара, укроминдила му вика: Повече няма да се налага да работиш. Сериозно ли бе? Баси, явно укроминдилняка е изтъпял генерално там. Тоя предател, баща му работи в ВСУ. Толерантните Руснаци са го допуснали да е част от Руската армия. Убил е Таджикистанец дошъл да се бие за Русия. Тоя е роден в Русия, ма сърбежа в анала го води към изнасяне. Никво съмнение не трябва да имате, че ще бъде публично резнат от ФСБ за назидание на другите либерастични подлоги в Русия. Никой не казва, че една камара Украински пилоти "дезертираха" и сега летят на страната на Русия. Що? Тва не са новини дето работят за лъжливата перемога на западните олигофрени. Добре, че поне е свил трактор. Явно някой е имал достатъчно акъл да не му даде достъп до КА52 или Ми28. Що не пишете, че Челинджърите вече горят по полетата? А?

Браво на момчето, избрало е да остане живо и да помогне за победата на Украйна. Само луд би предпочел да живее в русия.

Kalin

1 птичка пролет не прави.Милиони хора които се озоваха част от Украйна а реално са руснаци искат това да се промени и да част от Русия кво по деморализиращо може да има за тези от Киев?И още нещо както и да завърши тази трагедия тези хора няма да станат украинци.

Предател, дните му са преброени. Скоро при Пригожин.

Панелен наркоман. Ти къде живеешбе? На луната ли? Огледай се да видиш кочината си.

Че е повлякъл други двама с него и те са загинали.

сега някой за много по малко пари ще предаде него, или местните банди ще го изнудват докато не му свърши и последния долар и после пак ще го затрият

Пригожин знам от форума че се пече на слънце в Африка

Този добитък трябва да получи заслуженото-жив да бъде одран.Убил колегите си за някакви мизерни сребърници.И занапред ще трябва да живее във вечен страх и да очаква съдбата си всеки ден.